Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:58 - 27/04/2018

Περίεργες αφίσες στο κέντρο της Αθήνας: Ποιοι και γιατί κρύβονται από πίσω

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η εμφάνιση με ραγδαίο ρυθμό αφισών σε ολόκληρη τη χώρα αλλά κυρίως στο κέντρο της Αθήνας.

Γράφουν οι Καρδογιάννης Παναγιώτης και Καλεντερίδης Σταύρος

Οι αφίσες αυτές είναι υψηλής ποιότητας εκτύπωσης και ανανεώνονται σε τακτικά χρονικά διαστήματα. Άγνωστο παραμένει ποιος τις χρηματοδοτεί. Εμείς στο δ, με 7000 υποστηρικτές από ολόκληρη την Ελλάδα, δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε μια τέτοια αφίσα. Το αξιοσημείωτο ωστόσο είναι πως το περιεχόμενο των αφισών είναι άκρως ανθελληνικό, ή μάλλον διαπνέεται από συναισθήματα μίσους για οτιδήποτε Ελληνικό. Ο καθένας βέβαια έχει το δικαίωμα να υποστηρίζει μια τρέλα, ωστόσο εδώ γεννάται το εξής ερώτημα: –Ποιος είναι δυνατόν να χρηματοδοτεί αφίσες που μιλούν για παράδοση των νησιών μας στους Τούρκους, ή για παραχώρηση της Μακεδονίας, εν συνόλω, στους Σκοπιανούς;

-Ποιος εχέφρων άνθρωπος ή φορέας, από αυτή την πλευρά της θάλασσας τουλάχιστον, θα πλήρωνε για το μελάνι αφίσας στην οποία με θράσος αναγράφεται ότι η Κύπρος δεν είναι Ελληνική;

-Εν πάση περιπτώσει ποιος ακριβώς κερδίζει με την σκοτεινή προπαγάνδα αυτών των μηνυμάτων;
Αμέσως μετά την ίδρυση του Ελληνικού κράτους δημιουργήθηκαν τρία κόμματα στη χώρα έτσι ώστε να λειτουργήσει η πολιτική ζωή κατά τρόπο απόλυτα ελεγχόμενο: το Ρωσικό, το Αγγλικό και το Γαλλικό. Στην εποχή εκείνη, η επέμβαση των ξένων δυνάμεων στα εσωτερικά της Ελλάδας δεν γινόταν υποχρεωτικά με κεκαλυμμένο τρόπο. Ωστόσο θα ήταν αφελές να πιστεύει κανείς πως ξένοι παράγοντες δεν δραστηριοποιούνται και σήμερα εντός της χώρας μας. Οι σχέσεις συγκυβέρνησης με τις εν λόγω «συλλογικότητες» και «δυνάμεις της κοινωνίας» είναι σαφείς, και δεν αφορούν το παρόν άρθρο. Το ενδιαφέρον βρίσκεται στην καθόλου αθώα υποστήριξη φιλοτουρκικών και φιλοσκοπιανών θέσεων (ή και χειρότερα) από τις εν λόγω ομάδες.

Σκιαγραφώντας λοιπόν το προφίλ τους, φαίνεται πως τα μέλη τους ανήκουν σε δύο κατηγορίες. Από τη μία τα ηγετικά στελέχη τα οποία είναι και οι αποκλειστικοί αποδέκτες της χρηματοδότησης από τις ξένες και αντίπαλες δυνάμεις της χώρας μας. Η χρηματοδότηση αυτή δεν καλύπτει μόνο την ανθελληνική τους προπαγάνδα αλλά και την οικονομική αποκατάσταση των ηγετικών στελεχών οι οποίοι είναι και οι μόνοι που γνωρίζουν ανοιχτά και με σαφή τρόπο τον πραγματικό σκοπό των «συλλογικοτήτων» τους. Ο νοών νοείτω και ουαί τω ανοήτω.

Από την άλλη βρίσκονται τα απλά μέλη των οργανώσεων, ή αλλιώς οι εξαπατηθέντες. Πρόκειται για ανασφαλείς συμπολίτες μας, με ανθρωπιστικές ευαισθησίες οι οποίοι πέφτουν θύματα και καταλήγουν να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των εχθρών της Ελλάδας. Πείθονται να πολεμούν τη χώρα τους για να πλουτίζουν οι ιδεολογικοί τους ινστρούχτορες. Άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποιούν ότι ο «ανθρωπισμός» δεν γίνεται με το να κάνεις διακρίσεις κατά των Ελλήνων. Που αδυνατούν να καταλάβουν ότι ανθρωπισμός και βία (λεκτική, μολότοφ, μπογιές, κτλ.) είναι πράγματα ασύμβατα. Και εξαπατώνται έτσι διπλά, καταλήγοντας να είναι μέλη τρομοκρατικών και βίαιων οργανώσεων «αλληλεγγύης» και «ανθρωπισμού»..

Πρόκειται λοιπόν για εξαπατηθέντες πολίτες οι οποίοι όλως τυχαίως δεν κατήγγειλαν ποτέ το φασιστικό μόρφωμα που λέγεται Τουρκία και τον βιασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που πραγματοποιείται εκεί. Όχι μόνο αυτό, αλλά φτάνοντας στο απέναντι άκρο κατηγορούν την Ελλάδα για επεκτατισμό (!) και εθελοτυφλούν καλύπτοντας και ξεπλένοντας την πολεμοκάπηλη και γενοκτόνο Τουρκία.

Όλες οι αξίες που ευαγγελίζονται αυτές οι… συλλογικότητες (ισότητα, ελευθερία, ανεκτικότητα) είναι ψεύτικες μιας και αποδέχονται όλα τα υπόλοιπα έθνη πλην του δικού μας. Πρόκειται για θιασώτες του πολέμου και του τρόμου οι οποίοι προβάλλουν το σκοτάδι της ψυχής τους εκφράζοντας μίσος για οτιδήποτε Ελληνικό. Επί της ουσίας, έχουν πιστέψει ότι η πολυπολιτισμική, δήθεν, ανοχή τους, είναι κάποιας μορφής ελεημοσύνη και κοινωνική δράση, ενώ με το να προσεταιρίζονται τους φασίστες της γείτονος και να λοιδορούν τη χώρα τους, ελπίζουν να καλύψουν την προσωπική τους ανεπάρκεια.

Το μείζον όμως ζήτημα είναι πως οι εν λόγω οργανώσεις δρουν και λειτουργούν εκτός νόμου αλλά με την πλήρη υποστήριξη του νόμου. Πρόκειται άλλωστε για εγκληματικές οργανώσεις, τις οποίες το σύστημα συντηρεί και εκτρέφει όπως έκανε και συνεχίζει να κάνει με την ομότιμη πολιτικο-εγκληματική οργάνωση των υποδίκων από την απέναντι πλευρά του ιδεολογικού φάσματος.

Η κάλυψη στην παρανομία είναι ο άσσος στο μανίκι ενός παράνομου κράτους του οποίου εμείς οι πολίτες είμαστε αιχμάλωτοι. Οι οργανώσεις αυτές λοιπόν δεν γεννήθηκαν τώρα. Μπορεί τώρα, για λόγους που προαναφέρθηκαν, να είναι ισχυρότερες από ποτέ, αλλά γαλουχήθηκαν και επωάστηκαν επί δικομματισμού, δια της πλήρης ανοχής αν όχι ενθάρρυνσης και υποστήριξης τους από τις κυβερνήσεις που πέρασαν.

Αυτοί που τους θώπευαν ήταν οι υπουργοί δημοσίας τάξης του δικομματισμού. Αυτοί που ονόμαζαν «πολιτική εκτόνωση» τις καταστροφές των πόλεων και της περιουσίας των φυσιολογικών ανθρώπων, και αποπροσανατόλιζαν τους πολίτες μακριά από τη δική τους πολιτική ανεπάρκεια, ήταν οι γαλαζοπράσινοι υπουργοί προστασίας του πολίτη.

Οι ίδιοι λοιπόν ήταν και αυτοί που τους έφεραν τελικά στην εξουσία.

Το συνταγματικό τόξο και οι μισέλληνες τοξότες των κομμάτων και του πολιτικού συστήματος καλλιεργούν αυτές τις οργανώσεις, συντηρώντας έτσι τις έξωθεν υποκινούμενες πρακτικές εναντίον της χώρας μας.

πενταποσταγμαΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

 1. Ώστε [γαμώ την Ορθοδοξία & και την Ελλάδα]…;
  Ώστε [Αλληλεγύη στους Μουσουλμάνους Αδερφούς…και η ΠΕΝΤΑΛΦΑ].;


  ΧΑΤΖΑΡΕΣ…ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ…

  Και μην διαβάσω κανένα παράπονο…

 2. ανθελληνικα σκουπιδια….πληρωμενα απο …..οξω…αποδω

 3. Συνήθως τις σκίζω όταν τις δω.

 4. ΜΟΛΟΣΣΟΣ 04/27/2018 @ 8:52 ΜΜ

  ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΠΑΤ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ;

 5. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 04/27/2018 @ 8:56 ΜΜ

  Τι άλλο ;νεοταξιτικο και Σόρος απο πίσω.Πληρώνονται για αυτήν την δουλεια ,υπάρχει οργάνωση εκεί στην Καλλιθέα.Μονο με ξύλο τα παρατανε αυτοι,μιλάμε όμως για χοντρό ραβδι,να τους μέτρησής τα πα’ιδια.

 6. να λοιπον ποιος ειναι ο υψιστος εχθρος
  ο εσωτερικος ο αναρχοαριστερος!
  μετα οι τουρκοι….

 7. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 04/27/2018 @ 10:17 ΜΜ

  ελα;; , οι αντιναζι αντιφα πρακτορεύουν συμφέροντα ξενου-ων κρατους-ων;; δεν το πιστεύω….

 8. doyrios ypos !! xosan aytous mesasthn xora tous ksesikonoun me tetia ki sto mpam me toys tourkous tha ximixoun na mas fan

 9. Ο προθυπουργος των αριστερών που είναι ? Δεν τα βλέπει αυτά η ???

 10. οι ανάπηροι πνευματικώς της πολιτικης 04/28/2018 @ 4:43 ΠΜ

  TA ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΤΕΣ..
  ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΑΒΕ ΞΗΛΩΝΕ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ  ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΟΡΑ  ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ  ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΏΝΤΑΣ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ  .ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ  ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ .
  Η Ανακατανομή κυριαρχικών δικαιωμάτων παγκοσμίως εχει ήδη αρχισει . 
  Η τυχη των Ελληνων σε Κυπρο και Ελλαδα ειναι αλληλενδετη.
  ***********************
  Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ  ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ  ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.
  ΓΕΙΤΟΝΕΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΕΥΟΥΜΕ ΜΕ  BAPBAPOYΣ  ΠΟΥ.ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΝΤIOYΣ ΤΡΟΠΟΥΣ .
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ,  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ “ΠIΣΩΠΛΑΤΑ” ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ .
  ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.
  ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ
  ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ .
  ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ.
  ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ OI “ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ” ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ;;;ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ;;
  ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ” ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ”
  ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
   ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ  ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ TOYΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ.
  ΤΑ ΟΠΛΑ TOYΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΑΧΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
  Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ Η ΙΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΥΝΟΡΩΝ .
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΩΣ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΣYPIA ΜΙΑ ΛΙΒΥΗ ΕΝΑ ΙΡΑΚ…
  ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..
  ΞΥΠΝΑΤΕ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙΡOΣ…

 11. οι ανάπηροι πνευματικώς της πολιτικης 04/28/2018 @ 5:29 ΠΜ

  ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΙ   ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ  ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΈΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ.   ΔΙΑΚΑΤΈΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΌΛΥΤΟ  ΦΑΝΑΤΙΣΜΌ και  ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΙΑ  .ΕΠΙΔΙΏΚΟΥΝ  τον ΑΠΌΛΥΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ  ΈΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΆΝΤΩΝ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΆΡΧΕΙ  ΠΙΘΑΝΌΤΗΤΑ  ΛΑΪΚΉΣ ΑΝΤΊΔΡΑΣΗΣ  . ΑΥΤΆ ΤΑ  ΥΠΟΚΕΊΜΕΝΑ  ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΧΛΌΣ ΠΊΕΣΗΣ ΑΥΤΏΝ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ  ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΒΟΥΛΑ ΠΙΌΝΙΑ ΣΤA ΣΧΈΔΙA ΤΟΥΣ.

 12. ΑΝΩΝΥΜΟΣ 04/28/2018 @ 6:01 ΠΜ

  ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΝΑΝΕ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ?????? ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΓΑΝΤΖΟ ΕΝΟΣ ΓΕΡΑΝΟΥ ΤΑ ΣΧΟΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΟΓΧΟ 10-15 ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΘΗΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΝΕΙ Ο ΓΕΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ !!!!! ΕΞΟΔΟ ΜΗΔΕΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΞΕΔΡΕΣ ΟΥΤΕ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ !!!!!!!

 13. Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΡΟΤΣΙΛΔΟΥΛΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΟΛΚΗΣ 04/28/2018 @ 8:17 ΠΜ

  PLHRVMENOI APO TON SENEKA KAI AYTOI , APLOI MEROKAMATIARHDES SAN TOYS KOYMOYNISTES…ΡΟΤΣΙΛΔΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΑΓΑΘΟΜΟΥΝΙΣ Ο 14ος ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ….ΚΑΘΙΣΤΕ ΦΡΟΝΙΜΑ ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΕΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*