Η Γερμανία θα γίνει ορθόδοξη μετά την καταστροφή της κατά τον επικείμενο….

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Η Γερμανία θα γίνει ορθόδοξη μετά την καταστροφή της κατά τον επικείμενο γενικό πόλεμο, σύμφωνα με προφητείες

Τα γεγονότα δείχνουν ότι πρωτοφανείς καταστάσεις έρχονται γρήγορα, χωρίς να φαίνεται ότι η ροή τους μπορεί ν’ αλλάξει.

Όλος ο πλανήτης βρίσκεται σε ανασφάλεια και αναβρασμό. Τις περισσότερες ευθύνες για την κατάσταση στην Ευρώπη τις έχει η Γερμανία με αποτέλεσμα να ξεμένει από φίλους, αλλά όχι από φιλικούς ηγέτες, διότι οι ηγεσίες των χωρών έχουν όμοιες απόψεις και κοινό σκοπό, εν αντιθέσει με τις μάζες που διοικούν.

Φυσικά, το “τι” και το “πότε” θα γίνει κάτι, ανήκει στην αποκλειστική εξουσία του Θεού, πλην όμως πολλοί προφήτευσαν τα μελλούμενα κατά θεϊκή παραχώρηση. Για την Γερμανία έχουν προφητεύσει ο Αγαθάγγελος και ο Ιωσήφ Βατοπαιδινός.

Ο Αγαθάγγελος προφητεύει πολλά για την Γερμανία. Το Β’ Κεφάλαιο με τις προφητείες του είναι αφιερωμένο ολόκληρο σ’ αυτήν, και έχει ιδιαίτερη σημασία η αναφορά του στο πως δημιουργήθηκε η ισχυρή Γερμανία. Προείπε κάτι που ισχύει σήμερα. Η τωρινή ισχύς που έχει η Γερμανία οφείλεται στο ότι την εξουσιάζει ο αντίχριστος, από τον οποίο αντλεί την δύναμή της και αυτός την ικανοποιεί με ευεργετήματα. Και νομίζει, ότι είναι ζηλευτή χώρα καθώς και ότι πράττει το σωστό, σύμφωνα πάντα με τον Αγαθάγγελο.

Ο Αγαθάγγελος λοιπόν έγραψε επ’ ακριβώς «… και εγκολπώσει σε (Γερμανία) ο αντίχριστος· αυτός δώσει σε δύναμιν, και ικανοποιήσει σε, και νομίσεις σεαυτήν ζηλήμονα, είναι και ορθόδοξον.

Αλλ’ εγώ βλέπω σε εξηπατημένην, και μηνύω σε τούτο άνευ υπερβολής, τουτέστιν απλώς· ότι μενείς άνευ ιερωσύνης, καθάπερ οι Ιουδαίοι οι θανατώσαντες τον υιόν του Θεού εν πόλει Δαβίδ· ναι, έστι μεν ούτως ως έχει η αλήθεια· αυτός οίδα ότι έση ισχυρά δια μέσου τοιούτου συμβάντος· έση μεν δεδοκιμασμένη από των νεοφανών αιρέσεων, αλλ’ έση βλασφημουμένη δια την αποστασίαν· …»

Όπως τα προείπε ο Αγαθάγγελος έτσι ακριβώς έγιναν. Η Γερμανία προωθώντας την Νέα Εποχή στην Ευρώπη, την εποχή του Αντίχριστου, κατεστάθη ισχυρή ως αντιστάθμισμα της προσφοράς της προς τους ευεργέτες της. Δεν ήταν μόνο ο καγκελάριος Α. Χίτλερ που εργάστηκε προς αυτή την κατεύθυνση, δηλαδή την προώθηση της Νέας εποχής μέσω κακουργιών και καταστροφών.

Ο Κ. Μάρξ, του οποίου οι ιδέες τόσο πολύ ταλαιπώρησαν και ταλαιπωρούν τον πλανήτη οδηγώντας τον στην Νέα Τάξη, ήταν γερμανός. Αλλά χειρότεροι όλων, είναι οι γερμανοί Ρότσιλντ. Αυτοί, οικογενειακώς, ελέγχουν το χρήμα στον πλανήτη εδώ και πολλές δεκαετίες. Ευνοούν την Γερμανία και αυτή με την σειρά της προωθεί τα σχέδια των αφεντικών της. Υπόψη ότι ο Χίτλερ και ο Μάρξ ήταν μέλη της οικογένειας Ρότσιλντ.

Μετά την άνοδο της Γερμανίας, η οποία επιτελέσθη, έρχεται η καταστροφή της. Διηρημένη, χωρίς φίλους, χωρίς φυσική και πνευματική ηγεσία, θα καταστραφεί. Νέμεσις; Ο Αγαθάγγελος την χαρακτηρίζει «δεινόν πτώμα», κάτι που σημαίνει ότι η Γερμανία θα υποστεί πολύ μεγάλη καταστροφή.

Γράφει ο Αγαθάγγελος «… το τέλος αναιρεί όλην την καλήν αρχήν· βλέπω την επί σοι αποστασίαν εισφερομένην, τους φίλους σου απηλλοτριωμένους, επεισάγοντας τοσαύτας νεοφανείς αιρέσεις, … βλέπω απωθουμένας τας εορτάς, χωλαίνουσαν την πίστην, εξουθενημένας τας θυσίας και τα υπέρ έννοιαν ιερά, τους μεταγενέστερους διεστραμμένους ίππους, απολελυμένους και αχαλίνωτους, πλοιάριον άνευ πηδαλίου και κυβερνήτου, η εκκλησία σου χωρίς οδηγού, και η πίστις σου άνευ βάσεως. Δεινόν το πτώμα, λυπηρά η τύχη, ω Θεέ!… ».

Και τότε, μέσα από την συμφορά της, μέσα από την καταστροφή της, ο λαός της Γερμανίας θ’ ασπασθεί την Ορθοδοξία, βλέποντας την Ελλάδα να μην καταστρέφεται. Και ως ορθόδοξη πλέον χώρα, θα ευτυχήσει ξανά. Και ως νεοσύστατη ορθόδοξη χώρα, στην προσαρμογή της θα την βοηθήσουμε εμείς οι Έλληνες. Αυτή λέτε να ‘ναι η «εκδίκησή» μας;

Η περιγραφή του Αγαθαγγέλου έχει ως εξής « … εξ αυτής της αιρετικής Γερμανίας, και διά αυτής ανυψωθήσεται μετά ταύτα η αλήθεια, και η αψευδής λατρεία της ορθοδόξου πίστεως· αύτη μάλλον των άλλων φυλών εκδικήσει σταθερώτατα την αποστολικήν αλήθειαν. Ούτω σοι έστι, και ούτως σοι έσται, αμήν· εν τη ανατολή έσται η ευτυχία σου, το ανατολικόν δόγμα εν αυτή αναλάμψει· αμήν, αμήν, αμήν.».

Από την άλλη, ο Ιωσήφ Βατοπαιδινός θέλοντας να δείξει το μέγεθος της καταστροφής της Γερμανίας αλλά και να τονίσει την προσχώρηση της Γερμανία στην Ορθοδοξία, είχε πει ότι «τα ποτάμια της Γερμανίας θα κοκκινίσουν από το αίμα, αλλά η Γερμανία θα είναι η πρώτη χώρα που θ’ ασπασθεί την Ορθοδοξία, διότι και άλλες χώρες θα γίνουν ορθόδοξες».

Έτσι έχει το μέλλον της Γερμανίας σύμφωνα με τις προφητείες. Έφθασε φαίνεται ο καιρός να διαψευσθεί ο φημισμένος γερμανός φιλόσοφος Φρήντριχ Νίτσε ο οποίος είχε πει για τους συμπατριώτες του ότι «οι Γερμανοί είναι ανίκανοι να αντιληφθούν το υψηλό σε οποιαδήποτε μορφή».

Χρήστος Μαντζιάρης

Loading...

29 thoughts on “Η Γερμανία θα γίνει ορθόδοξη μετά την καταστροφή της κατά τον επικείμενο….

 1. Apo11 says:

  Ο ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ ΗΤΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΣ …? ΟΚ…. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ???

  ΚΑΡΟΛΟΣ ΜΑΡΔΟΧΑΙ ΗΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ , ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΡΙΕΡΙΑ ΩΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟ AΛΛΑΞΕ .

  Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ??? ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΙΚΑ? ΣΚΟΤΩΝΩ ΑΒΕΡΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ , ΚΑΝΩ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΝΩ ΟΡΓΙΑ , Κ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΑ ΝΟΩ ΜΕΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΥ ΜΕΣΙΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΝΗΣΤΕΙΑ….ΚΛΠ…ΚΛΠ…. ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΑ Π@Π@ΡΙΑ ΜΑΣ … ΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ?? ΚΑΝΕΝΑς ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΠΑΓΚΑΡΙ ΟΥΤΕ ΨΕΛΝΟΥΝ ΑΛΗΛΟΥΙΑΧ ….!!!
  END 2 END KAI ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ !!!

  https://www.youtube.com/watch?v=YM4Qq8zWxAk

  • Apo11 says:

   ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ , ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ Η ΣΑΡΑ Κ Η ΜΑΡΑ ΚΑΤΙ ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΦΤΕΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ !
   Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΗΣΑ ΑΡΚΕΤΟ ΕΔΩ , ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ + ΕΧΕΙΑ……!!!!

   • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

    Καλημέρα.επειδή το έχω ακούσει πολλές φορές κάποιος ΣΚΟΤΩΝει ΑΒΕΡΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ , ΚΑΝει ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΝει ΟΡΓΙΑ , Κ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΑ ΝΟει ΜΕΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΥ ΜΕΣΙΤΗ και σώζεται.Οχι δεν ΄σωζεται
    όσο πιο πολλές αμαρτίες διαπράξει ο άνθρωπος τόσο απομακρύνεται
    από τον Θεό και τον άνθρωπο και καθίσταται ΑΔΥΝΑΤΗ η αληθινή του μετάνοια, συνεπώς και η σωτηρία.Αφήνουν κάποιοι εκ του πονηρού ,χρήματα πριν πεθάνουν στην εκκλησία.Τον Θεό δεν μπορεί να τον εξαγοράσει η να ξεγελάσει ουδείς.

  • Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΥΡΟΦΟΥΣΤΑΝΑΤΟΣ says:

   AKOMH ZOYN STO 600MX ΣΤΟ ΒΑΡΒΑΡΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ . ΡΙΞΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΘΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΠΑΠΑΡΑΔΕΣ

 2. 11:11 says:

  Μεγαλυτερα αμορφοτ μαλακισμενα και αρρωστα υποκειμενα απο τα θεοσφοικα νεοναζιστικα φρικια δεν εχουν υπαρξει ποτε και ουτε προκειται. Μιλαμε για το τερμα της γελοιοτητας και για το μεγαλυτερο αισχος στην ιστορια της ανθρωποτητας.

  Η αρρωστια που εχου σπειρει οι θεοσοφιστες αρχαιοκαπηλοι νεοναζι απατεωνες δεν εχει προηγουμενο στην παγγοσμια ιστορια και ο χρονος που εχουν κλεψει απο το συμπαν αυτα τα δαιμονισμενα καθαρματα ειναι πλεον ανυπολογιστος. Μιλαμε για την μεγαλυτερη αρρωστια που εχει υπαρξει ποτε στην ιστορια της ανθρωποτητας και θα φερω εδω περα και το θεμα της ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΣ ΑΡΡΩΣΤΙΑ που εχουν σπειρει αυτα τα δαιμονισμενα νεοναζιστκα αμορφωτα ζωα που παριστανουν τους φυλετικα ανωτερους.

  Ο Σατανιστης Μαρξ ηταν Γερμανος Εβραικης καταγωγης και δεν εχει καμια σημασια η καταγωγη του μαλακα οπως ειναι αλλωστε πολυ ευκολο να καταλαβει καποιος που εχει γνωριζει τους ειδωλολατρες και δαιμονολατρες αρχαιοκαπηλους νεοναζι.

 3. 11:11 says:

  Αμορφωτοι απατεωνες λαμογια λωποδυτες αρχαιοκαπηλοι εγκληματιες αλαζονομαλακες που παριστανετε τους μορφωμενους και τους «ανωτερους» που νομιζετε οτι το συμπαν γυρναει γυρω απο την νεοναζιστικη αρρωστια σας το εγκλημα που εχετε διαπραξει εναντιον της ανθρωποτητας εχει πλεον φτασει σε οριακο σημειο.

  Σταματηστε να παραλληρειτε μεσα στα βρωμικα ψεματα και την νεοναζιστικη απατη σας και αρκετα εχει τραβηξει η δαιμονικη αρρωστια σας και αρκετα εχει τραβηξει η αλαζομαλακια σας και η απυθμενη και ασυγκριτη στα παγκοσμια χρονικα αρρωστια σας.

  Σε οτι αφορα την νεοναζιστικη «μορφωση» σας που ειναι καλη μονο για τα σκουπιδια και για να μολυνετε την υπαρξη ξερετε που θα την βαλετε ανθρωπομορφα γουρουνια που την ειδατε και φυλετικα ανωτεροι.

  Εδω ειναι το θεμα που ενοχλησε το γονιδιο του απατεωνα αρχαιοκαπηλου που βρωμιζει την υπαρξη. Αυτο το ποσταρε ενας «καντηλαναφτης» και οποιος δεν ειναι αλαζονομαλακας νεοναζι απατεωνας ειναι «αμορφωτος θεοσοφιστης» και αυτοι που εσπειραν την απατη της αρχαιοκαπηλιας δεν ειναι για παραδειγμα αμορφωτοι θεοσοφιστες ναζι. Η βλακεια και η αρρωστια που εχουν σπειρει οι αρχαιοκαπηλοι απατεωνες δεν εχει προηγουμενο στην παγγοσμια ιστορια.

  34c ΑΡΧΑΙΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΠΟΥ «ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ» ΣΕ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΑΣΙΑ

  Αντί οι αρχαιολάτρες να χρησιμοποιούν κείμενα του β’ π.Χ. αιώνα, μερικοί ερευνητές ισχυρίζονται πως αυτά είναι του β’ μ.Χ. αιώνα («μια σειρά πραγματειών που είχαν συντεθεί στη διάρκεια του πρώτου μ.Χ. αιώνα από Έλληνες της Αιγύπτου με τη μορφή μιας αποκάλυψης του Αιγυπτίου θεού Θωθ» R.T. Wallis, Νεοπλατωνισμός, εκδ. Αρχέτυπο, σ. 59), οπότε ο Ε.Τ. αντέγραψε το Χριστιανισμό, προκειμένου να αποδειχθεί αντιγραφή ο Χριστιανισμός από διάφορα αιγυπτιακά κι ανατολίτικα συστήματα, αν διάβαζαν τον Διογένη Λαέρτιο, που αναφέρει, έχοντας άλλους παλαιότερους ως πηγή, ότι πολλοί αρχαίοι έλληνες φιλόσοφοι σπούδασαν στην Αίγυπτο και την Βαβυλώνα, προτού επανέλθουν στην Ελλάδα.

  Ο Πύρρων: «(…) μετά συνδέθηκε με τον Ανάξαρχο, τον οποίο συνόδευσε στα ταξίδια του παντού, έτσι ώστε συνάντησε τους ινδούς Γυμνοσοφιστές και τους Πέρσες Μάγους» (Διογένης Λαέρτιος, IX, 61).

  Ο Πλάτων: «(…) εν συνεχεία πήγε στην Αίγυπτο, στους προφήτες, (…). Προσέτι ακολουθώντας τον Όμηρο, είπε ότι οι Αιγύπτιοι υπερέχουν όλων στην ιατρική. Ο Πλάτων ήθελε να ανταμώσει και τους Μάγους» (Διογένης Λαέρτιος, III, 6-7). «Υπάρχει και άλλη παράδοση, που λέει πως πήγε και στη Φοινίκη, όπου από τους εκεί Πέρσες λόγιους διδάχτηκε τις γύρω από τον Ζωροάστρη περσικές αντιλήψεις και διδασκαλίες. Την παράδοση αυτή την μνημονεύει κάποιος ανώνυμος βιογράφος του (βλ. Βίος Πλάτωνος, εκδ. Westermann, στο παράρτ. της έκδ. του Διογένη Λαέρτιου από τον Cobet στο Didot, σ. 7)» (Γιάνη Κορδάτου, Ιστορία της Αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας, εκδ. Μπουκουμάνη, σ. 290 (2).

  Ο Δημόκριτος: «ήταν μαθητής ορισμένων μάγων και Χαλδαίων» (Διογένης Λαέρτιος, IX, 34), «Ο Δημήτριος στους ”Ομωνύμους” και ο Αντισθένης στις ”Διαδοχές” λένε ότι ταξίδεψε στην Αίγυπτο για να μάθει γεωμετρία από τους ιερείς και επίσης πήγε στην Περσία να επισκεφθεί τους Χαλδαίους καθώς και στην Ερυθρά θάλασσα. Μερικοί λεν ότι συναναστράφηκε με τους γυμνοσοφιστές στην Ινδία και πήγε στην Αιθιοπία» (Διογένης Λαέρτιος, IX, 35).

  Ο Θαλής: «Κατά την Παμφίλη, αφού έμαθε γεωμετρία από τους Αιγύπτιους, πρώτος ενέγραψε ορθογώνιο τρίγωνο σε κύκλο» (Διογένης Λαέρτιος, I, 24). «Κανένας δεν υπήρξε δάσκαλός του, εκτός ότι πήγε στην Αίγυπτο και έμεινε εκεί αρκετό καιρό με τους ιερείς» (Διογένης Λαέρτιος, I, 27). «Οἴονται δε καὶ Ὅμηρον ὥσπερ Θαλῆ μαθόντα παρ’ Αἰγυπτίων ἀρχὴν ἁπάντων» (Πλουτάρχου, Περί Ίσιδος και Οσίριδος, 34). Σύμφωνα με τον Ηρόδοτο, ο Θαλής ήταν μισός Έλληνας, μισός Φοίνικας («Ἦν τοίνυν ὁ Θαλῆς, ὡς μὲν Ἡρόδοτος (i. 170, 3) καὶ Δοῦρις (FGrH 76 F 74) καὶ Δημόκριτός (DK 68 B 115a) φασι, πατρὸς μὲν Ἐξαμύου, μητρὸς δὲ Κλεοβουλίνης, ἐκ τῶν Θηλιδῶν, οἵ εἰσι Φοίνικες», Διογένης Λαέρτιος, I, 22). Άλλοι το αμφισβητούν αυτό, λέγοντας ότι ο Ηρόδοτος, επειδή η μητέρα του Θαλή ήταν από το γένος του Κάδμου, απλώς έκανε το λάθος να πει πως ο Θαλής ήταν Φοίνικας λόγω της μυθικής φοινικικής καταγωγής του Κάδμου. Ο Ηρόδοτος, όμως, λέει επιπλέον ότι οι Μιλήσιοι άποικοι δεν είχαν φέρει γυναίκες από την Ελλάδα, αλλά αναμίχτηκαν με ντόπιες Ασιάτισσες: «Και όσοι από αυτούς (τους Ίωνες άποικιστές) ξεκίνησαν απ’ το πρυτανείο της Αθήνας και θεωρούσαν τους εαυτούς τους τους πιο καθαρόαιμους Ίωνες, αυτοί δεν πήραν μαζί τους στις αποικίες συζύγους, αλλά παντρεύτηκαν γυναίκες από την Καρία, αφού τούς σκότωσαν πρώτα τους γονείς. (…) Αυτά γίνονταν στη Μίλητο» (1, 146). Άρα, όπως όλοι οι Μιλήσιοι, ο Θαλής δεν ήταν καθαρόαιμος Έλληνας.

  Ο Πυθαγόρας: «ενώ ήταν νέος, τόσο φιλομαθής ήταν ώστε άφησε την πατρίδα του και μυήθηκε σε όλες τις ελληνικές και βαρβαρικές τελετές. Ήταν στην Αίγυπτο, όταν ο Πολυκράτης του έστειλε συστατική επιστολή στον Άμαση. Έμαθε την αιγυπτιακή γλώσσα, έτσι μαθαίνουμε από τον Αντιφώντα, στο βιβλίο Περί των εν αρετή πρωτευσάντων, και επίσης ταξίδεψε στους Χαλδαίους και στους Μάγους (..) Εισήλθε στα Αιγυπτιακά ιερά και του είπαν τις μυστικές παραδόσεις περί θεών» (Διογένης Λαέρτιος VIII, 2-3). «Πυθαγόρας ὁ Σάμιος (…) ἀφικόμενος εἰς Αἴγυπτον καὶ μαθητὴς ἐκείνων γενόμενος τὴν τ΄ ἄλλην φιλοσοφίαν πρῶτος εἰς τοὺς Ἕλληνας ἐκόμισε καὶ τὰ περὶ τὰς θυσίας καὶ τὰς ἀγιστείας τὰς ἐν τοῖς ἱεροῖς ἐπιφανέστερον τῶν ἄλλων ἐσπούδασεν ἡγούμενος..» (Ισοκράτη, Βούσιρις, 28). «Κατόπιν, ο Πυθαγόρας ήρθε κοντά στους Αιγυπτίους, τους Άραβες, τους Χαλδαίους και Εβραίους από τους οποίους εξακρίβωσε τη γνώση τη σχετική με τα όνειρα (Πορφύριου, Πυθαγόρου βίος, 11). Ο Κλήμης ο Αλεξανδρέας μάς αναφέρει ότι ο Πυθαγόρας έκανε περιτομή, προκειμένου να παρακολουθήσει τα αιγυπτιακά μυστήρια: «Θαλῆς (..) τοῖς Αἰγυπτίων προφήταις συμβεβληκέναι εἴρηται, καθάπερ καὶ ὁ Πυθαγόρας αὐτοῖς γε τούτοις δι’ οὓς καὶ περιετέμνετο, ἵνα δὴ καὶ εἰς τὰ ἄδυτα κατελθὼν τὴν μυστικὴν παρὰ Αἰγυπτίων ἐκμάθοι φιλοσοφίαν» (Στρωματείς, 1, 66).

  Πρωταγόρας

  Ο Πρωταγόρας: «Ο Πρωταγόρας από τα Άβδηρα, ο σοφιστής, άκουσε στην πατρίδα του τον Δημόκριτο και μαθήτευσε και στους μάγους από την Περσία, τον καιρό που ο Ξέρξης έκανε την εκστρατεία στην Ελλάδα. Γιατί, ο πατέρας του, ο Μαιάνδριος, από τους πιο πλούσιους στην Θράκη, με τις περιποιήσεις στο σπίτι και με τα δώρα που έκανε στον Ξέρξη πέτυχε από αυτόν να πάει ο γιος του μαθητής στους μάγους. Οι Πέρσες μάγοι δε δέχονται ξένους για μαθητές τους, εκτός αν τους το έχει ζητήσει ο βασιλιάς» (Φιλόστρατου, Βίοι Σοφιστών, 1, 10, 1).

  Ο Κλεόβουλος, «ήταν ο γιος του Ευαγόρα του Λίνδιου, ο Δούρις όμως (FGrH 76 F 77) λέει ότι ήταν από την Καρία (..) σπούδασε φιλοσοφία στην Αίγυπτο» (Διογένης Λαέρτιος, I, 89).

  Ο Λυκούργος: «Οι Αιγύπτιοι νομίζουν, ότι ο Λυκούργος επεσκέφθη και την ιδικήν των χώραν και ότι θαυμάσας όλως ιδιαιτέρως τον διαχωρισμόν της τάξεως των πολεμιστών από τας άλλας τάξεις (ο οποίος επεκράτει εις την Αίγυπτον) τον εισήγαγεν εις την Σπάρτην και αποχωρίσας τους ασκούντας διαφόρους τέχνας και τους χειρώνακτας κατέστησε πράγματι το πολίτευμα της Σπάρτης αστικόν και καθαρόν. Αυτά τα υπό των Αιγυπτίων λεγόμενα περί του Λυκούργου τα επιβεβαιώνουν και μερικοί από τους Έλληνας συγγραφείς. Ότι όμως ο Λυκούργος περιήλθε και την Λυβικήν και την Ιβηρίαν και ότι περιοδεύσας εις την Ινδικήν ήλθεν εις επαφήν προς τους Γυμνοσοφιστάς, περί τούτων γνωρίζομεν, ότι ουδείς άλλος τα έγραψεν ειμή μόνον ο Σπαρτιάτης Αριστοκράτης, ο υιός του Ιππάρχου». (Πλούταρχου Λυκούργος, 4)

  Ο Σόλων: «Μερικοί έγραψαν, ότι ο Σόλων ετράπη εις εμπορικάς επιχειρήσεις δια τον λόγον, ότι κατείχετο περισσότερον από την αγάπην, ταξιδεύων εις ξένας χώρας, να πλουτίση την πείραν του και από φιλομάθειαν παρά από την διάθεσιν να αποκτήση χρήματα. (…) η εμπορική δραστηριότης παρείχε και δόξαν, διότι επετυγχάνετο δι’ αυτής η καλλιέργεια εγκαρδίων σχέσεων προς τους ξένους λαούς και ανεπτύσσετο στενή φιλία προς τους βασιλείς άλλων χωρών, ακόμη δε εβοήθει η άσκησις του εμπορίου και εις την απόκτησιν πολλών γνώσεων περί διαφόρων πραγμάτων» (Πλουτάρχου, Σόλων, 2).

  Ο Εύδοξος: «πήγε στην Αίγυπτο μαζί με τον Χρύσιππο τον ιατρό έχοντας συστατικά γράμματα από τον Αγησίλαο στον Νεκτάναβι, ο οποίος τον σύστησε στους ιερείς» (Διογένης Λαέρτιος, VIII, 87)

  Ο Διόδωρος Σικελιώτης γράφει «Οι ιερείς των Αιγυπτίων ιστορούν από τις καταγραφές στα ιερά τους βιβλία ότι τους επισκέφτηκαν τα παλαιά χρόνια ο Ορφέας, ο Μουσαίος, ο Μελάμπους και ο Δαίδαλος, καθώς και ο ποιητής Όμηρος και ο Λυκούργος ο Σπαρτιάτης, ο Σόλων ο Αθηναίος, ο Σόλων ο Αθηναίος και ο φιλόσοφος Πλάτων, ήλθε επίσης ο Πυθαγόρας ο Σάμιος και ο μαθηματικός Εύδοξος, καθώς επίσης ο Δημόκριτος ο Αβδηρίτης και ο Οινοπίδης ο Χίος. Τεκμήρια της επίσκεψης όλων ετούτων δείχνουν για άλλους τα αγάλματά τους και για άλλους τοποθεσίες ή κτίρια που φέρουν τ’ όνομά τους. (…) Αλλά και για τον Λυκούργο και για τον Πλάτωνα καθώς και για τον Σόλωνα λένε πως ενσωμάτωσαν στη νομοθεσία τους πολλά από τα αιγυπτιακά έθιμα. Ο Πυθαγόρας έμαθε από τους Αιγυπτίους τις ιερές διδασκαλίες, τα θεωρήματα της γεωμετρίας και τη θεωρία των αριθμών, καθώς και για την μετάβαση της ψυχής σε κάθε ζωντανό πλάσμα. Επίσης βεβαιώνουν πως και ο Δημόκριτος έμεινε κοντά τους πέντε χρόνια και διδάχτηκε πολλά για την αστρολογία. Το ίδιο και ο Οινοπίδης, που έμεινε κοντά στους ιερείς και τους αστρολόγους κι έμαθε, μεταξύ άλλων, για τη λοξή τροχιά του ήλιου και για την κίνησή του που έχει αντίθετη φορά από τα άλλα άστρα. Από τους αρχαίους αγαλματοποιούς επίσης οι πιο ξακουστοί έμειναν ένα διάστημα κοντά τους, όπως ο Τηλεκλής και ο Θεόδωρος, οι γιοι του Ροίκου, που κατασκεύασαν για τους Σαμίους ένα ξόανο του Πύθιου Απόλλωνα. Γιατί το ένα ήμισυ του αγάλματος έγινε από τον Τηλεκλή στη Σάμο, ενώ το άλλο ήμισυ ολοκληρώθηκε στην Έφεσο από τον αδελφό του, Θεόδωρο (…) τούτο όμως το είδος της εργασίας δεν γίνεται πουθενά στην Ελλάδα, ενώ οι Αιγύπτιοι το κάνουν κατά κανόνα.(…) Το ξόανο, λοιπόν, της Σάμου, είναι κομμένο, σύμφωνα με τη μέθοδο των Αιγυπτίων, στα δύο» (Βιβλιοθήκης Ιστορικής Βίβλος Πρώτη, 96, 2-3 και 98, 1-7 και 9). Και επίσης γράφει «Μερικοί μάλιστα λένε πως και ο Δαίδαλος ήρθε στην Αίγυπτο, θαύμασε την τέχνη του κτίσματος και μετά κατασκεύσασε για τον βασιλιά της Κρήτης Μίνωα, λαβύρινθο όμοιο με της Αιγύπτου, όπου βρισκόταν κατά τον μύθο ο λεγόμενος Μινώταυρος. Αλλά ο λαβύρινθος στην Κρήτη εξαφανίστηκε τελείως, είτε επειδή τον γκρέμισε κάποιος δυνάστης είτε από το καταστροφικό έργο του χρόνου, ενώ στην Αίγυπτο διατηρήθηκε στο ακέραιο η όλη κατασκευή μέχρι των ημερών μας» (Βιβλιοθήκης Ιστορικής Βίβλος Πρώτη 61, 3-4).

  Ο Πλούταρχος γράφει (Περί Ίσιδος και Οσίριδος, 10 (354ef και 354f)): «Και ο μέν Εύδοξος λέγουν ότι έμαθε πολλά από τον Μεμφίτην Χόνουφιν, ο δε Σόλων από τον εκ της Σάϊος Σόγχιτον, ο δε Πυθαγόρας από τον εξ Ηλιουπόλεως Οίνουφιν. Προ πάντων δε ούτος, πλήρης θαυμασμού δια τους ιερείς αυτούς, εμιμήθη την συμβολικήν και αινιγματώδη γλώσσαν των και εκάλυψε τα δόγματά του με το πέπλον της αλληγορίας. (…) Νομίζω δε εγώ τουλάχιστον ότι οι Πυθαγόρειοι ονομάσαντες την μονάδα Απόλλωνα, την δυάδα Άρτεμιν, την εβδομάδα Αθηνάν, Ποσειδώνα δε τον πρώτον κύβον, ηθέλησαν να μιμηθούν εκείνα, τα οποία είναι παραστάσεις εις τους ναούς της Αιγύπτου».

  Για να μην αναφερθούμε στον Καρχηδόνιο Κλειτόμαχο Ασδρούβα, μαθητή του Καρνεάδη («Κλειτόμαχος Καρχηδόνιος. οὗτος ἐκαλεῖτο μὲν Ἀσδρούβας καὶ τῇ ἰδίᾳ φωνῇ κατὰ τὴν πατρίδα ἐφιλοσόφει. ἐλθὼν δ’ εἰς Ἀθήνας ἤδη τετταράκοντ’ ἔτη γεγονὼς ἤκουσε Καρνεάδου˙» Διογένης Λαέρτιος, IV, 67), τον Σκυθο-Έλληνα Ανάχαρσι («Ἀνάχαρσις ὁ Σκύθης Γνούρου μὲν ἦν υἱός, ἀδελφὸς δὲ Καδουίδα τοῦ Σκυθῶν βασιλέως, μητρὸς δὲ Ἑλληνίδος· διὸ καὶ δίγλωττος ἦν» Διογένης Λαέρτιος, I,101), τον Σύριο Φερεκύδη («Φερεκύδης Βάβυος Σύριος, καθά φησιν Ἀλέξανδρος ἐν Διαδοχαῖς (FGrH 273 F 85)» Διογένης Λαέρτιος, I, 116), τον Φοίνικα («Φοινικίδιον» τον έλεγαν) Ζήνωνα («Ζήνων Μνασέου [Manash] ἢ Δημέου, Κιτιεὺς ἀπὸ Κύπρου, πολίσματος Ἑλληνικοῦ Φοίνικας ἐποίκους ἐσχηκότος» Διογένης Λαέρτιος, VII, 1), τον Πυθαγόρα («άλλοι λένε ότι αυτός ήταν Σάμιος, ο Νεάνθης όμως στο πέμπτο βιβλίο των Μυθικών λέει ότι ήταν Σύρος από την Τύρο της Συρίας. (…) Μας αναφέρει δε ο Νεάνθης ότι υπήρξαν και άλλοι που πιστεύουν πως ο πατέρας του είναι τυρρηνός, από εκείνους που αποίκησαν τη Λήμνο» (Πορφύριου, Πυθαγόρου βίος 1, 2)), τον Φοίνικα κυνικό Μένιππο (Διογένης Λαέρτιος, VI, 99), τον Σύρο-Εβραίο Μάλχο Πορφύριο, τον Σύριο Ιάμβλιχο, κ.ά. Είναι πραγματικά γελοίο οι Νεοπαγανιστές, ύστερα απ’ όλα αυτά να κάνουν νύξεις για τη μη ελληνική καταγωγή μερικών ελληνόφωνων ή ελληνομαθών Πατέρων της Εκκλησίας, λες και κατορθώνουν τίποτε.

  Δίχως να εννοούμε ότι η αρχαιοελληνική φιλοσοφία είναι ολόκληρη ασιατική ή αιγυπτιακή, αφού μόνο, και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό, οι αρχαίοι Έλληνες έκαναν όλα όσα έκαναν, και αποφεύγοντας κάθε γελοίο Αφροκεντρισμό που π.χ. κατηγορεί τον Αριστοτέλη ότι έκλεψε τις θεωρίες του από την ανύπαρκτη τότε Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, είναι όμως άστοχο το επιχείρημα, πως επειδή δε διαθέτουμε ονόματα αιγυπτίων ή ασιατών σοφών, δεν ήταν αυτοί δάσκαλοι κάποιων πρώτων αρχαίων Ελλήνων σοφών. Αυτή ήταν η γενικότερη αντίληψη των Ασιατών, να μην αποδίδουν το επίτευγμα στο άτομο˙ γι’ αυτό δεν διέσωζαν τα ονόματα των σοφών ή των εφευρετών.) τα παραπάνω αποσπάσματα δείχνουν ότι δεν υπήρχαν τα πολιτισμικά στεγανά μεταξύ των λαών, μεταξύ αρχαίων Ελλήνων και «Βαρβάρων», όπως τα αντιλαμβάνοται οι Νεοπαγανιστές, οι οποίοι, αντίθετα από τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους, μισούν και περιφρονούν την Ασία, μιλώντας με απέχθεια για τους «Ασιάτες», τους «Σημίτες» και τους «ανατολίτες». Είναι φυσιολογικό, αφού οι Νεοπαγανιστές μισούν τον ασιατικό πολιτισμό, να μην μπορούν να έχουν την άποψη των αρχαίων Ελλήνων, δηλαδή αυτών, τους οποίους τάχα υπερασπίζονται από «την χριστιανική απειλή». Οι πρώτοι αρχαίοι Έλληνες σοφοί και νομοθέτες είχαν συνείδηση ότι η σοφία και η επιστήμη των Ασιατών και Αιγυπτίων εκείνης της εποχής ήταν σημαντική, γι’ αυτό πρόθυμα πήγαν εκεί να μάθουν, να σπουδάσουν, δίχως καμμιά προκατάληψη κατά των «ανατολιτών». Το ότι γρήγορα οι αρχαίοι Έλληνες τούς ξεπέρασαν, δεν αναιρεί τα παραπάνω. Γι’ αυτό κι ο Πλάτωνας, που πήγε στην Αίγυπτο και στη Φοινίκη, γράφει «ὅ,τιπερ ἂν Ἕλληνες Βαρβάρων παραλάβωσι, κάλλιον τοῦτο εἰς τέλος ἀπεργάζονται» (Επινομίς, 10, 987de). Έτσι, αποδεικνύεται ότι οι Νεοπαγανιστές διαστρεβλώνουν την αρχαιοελληνική αντίληψη, την οποία σκίζονται για να την… υπερασπιστούν.

 4. 11:11 says:

  Συμφωνα λοιον με την «λογικη» του αρχαιοκαπηλου νεοναζι οποιος λεει την ΑΛΗΘΕΙΑ και σε οτι αφορα αυτα που ελεγαν οι αρχαιοι ειναι «αμορφωτος θεοσοφιστης» και ο οποιοσδηποτε βασικα δεν ειναι ενας αρρωστος αρχαιοκαπηλος μαλακας ειναι «κατωτερος» και καντηλαναφτης κλπ κλπ γιατι βασικα οι αρχαιοπληκτοι εγκληματιες απατεωνες παιρνουν την μορφωση απο πισω οπως ειναι και ξεκαθαρο αλλωστε απο την εγωμανιακη τους αρρωστια που τους οδηγησε στο να υποτιμουν το συμπαν και να ανεβαζουν την αρρωστια τους πανω και απο την λογικη και απο τον Λογο και πανω απο ολοκληρο το συμπαν γιατι αυτο συνιστα η «λογικη» του αρχαιοκαπηλου απατεωνα εγκληματια που το μονο που κανει ειναι να σπερνει την βλακεια και την δαιμονικη αρρωστια με τις εγωικες προβολες του «ανωτερου» και μορφωμενου απογονου της βρωμιας.

  Μιλαμε για το τερμα της βλακειας και της ηλιθιοτητας που δεν εχει προηγουμενο στην παγκοσμια ιστορια και ο χρονος που εχει κλεψει η μαζικη απατη σας απο το συμπαν εχει φτασει πλεον την ολη κατασταση στα ορια της.

  Η δαιμονικη αρρωστια που εχει σπειρει αμορφωτοι και κατωτεροι υπανρθωποι που βρωμιζετε την υπαρξη θα σας καψει ολους τα ΤΑΡΤΑΡΑ.

 5. 11:11 says:

  Και τελικα ποιος ειναι αυτος που απειλει ρε και που ψαχνετε συνεχως για πολεμο και που δεν λεει να σταματησει να προκαλει με την δαιμονικη αρρωστια του παραμορφωμενου αλαζονοπαπαρα που εχει ξεπερασει καθε οριο αισχους?

  Ρε απογονοι της βρωμιας της λαμογιας και της μαλακιας μεχρι που θα φτασει η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ σας ρε?

  Ρε τιποτα αλλο δεν κανετε περα απο το να σπερνετε την αλαζονικη βλακεια του απογονου της βρωμιας και η βρωμια σας πλεον εχει φτασει σε οριακο σημειο.

  Το σχεση εχετε εσεις ρε με τους αρχαιους περα απο την βρωμια τους την οποια ενσακρωνετε σε απολυτο βαθμο? Εχετε καποια σχεση με τους φιλοσοφους που ηταν μαθητες της ανατολης? Εχετε καποια σχεση με τους θεους που ηρθαν απο την ανατολη?
  Εχετε καποια σχεση με τον Αλεξανδρο που αμα συνεχισετε να τον επικαλειστε θα σας ξερασει ολους?

  Μεχρι που θα φτασει η γελοιοτητα και η νεοναζιστικη αθλιοτητα σας και μεχρι ποτε θα βωμιζετε το συμπαν και θα κλεβετε χρονο απο τους ανθρωπους υπανθρωπινα νεοναζιστικα αρρωστακια?

 6. 11:11 says:

  Αμα θεωρησετε οτι τα σχολια μου δεν εχουν σχεση με το θεμα να μου εξηγησετε τι σχεση εχει με το θεμα του σχολιο του απογονου της λαμογιας και της αλαζονικης βρωμιας με το θεμα και γενικα να μου εξηγησει καποιος τι σχεση εχουν αυτα τα υποκειμενα με την λογικη και την πραγματικοτητα και με το οποιοδηποτε θεμα και αμα τελικα κανουν τιποτα αλλο περα απο το να προκαλουν με την αλαζονικη βρωμια του ταχα μου απογονου που ψαχνει σαν μανιακος μαλιστα τον πολεμο και που απειλει και ασκει ψυχολογικη βια εδω και 10ετιες και ειναι γνωστα τα πρατραγουδα με τον Σωρρα και με τον ΟΕΑ και γενικοτερα με αυτην την ασυλλυτη και ανεφ προηγουμενου ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ.

  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΡΘΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΦ ΥΨΗΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΥΘΜΕΝΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.

  ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΑΖΟΝΟΜΑΛΑΚΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΑΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΗΔΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.

  ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΒΡΩΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΑΛΑΖΟΝΟΠΑΠΑΡΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΥΛΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΕΘΝΟΥΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ.

  • ΠΑΜΦΤΩΧΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΑΧΙΜΟΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ says:

   1111 ENTEKARIOPOYLE χαιρομαι που βριζεις τους φασιστες-ναζιστες-κουμουνιστες-χριστιανιστες και λοιπους ασιατες που »’ πατησαν»’ με τα βρωμοποδια τους οτι το ελληνικο. ΕΧΕ υποψιν οτι ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ αλλαξαν τα γραπτα τα ελληνικα η» τα εξαφανησαν. Βαριεμαι να σου γραψω ποιοι , ποτε , και γιατι . Μου δινεις την εντυπωση που ουρλιαζεις υπερ των χριστιανων και κατα των αρχαιων ελληνων οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ »»ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ»»» απο την κρατικη ασφαλεια εως απο την σια . »»Καλυφθηκες »’ ανετα απο ιουδαιους , εβραιους , απο τους της Κ. ασιας , μασωνους , κυπ, Σια ,ιντελιτσις , και λοιπους. ΕΓΩ ομως ουδεποτε σκλαβος γιαυτο με τους αρχαιους ελληνες και τους θεους των Και δεν εχω σχεση με ασιατες και θεωριες των και αυτο μου συμβαινει απο το 1962 οταν και τοτε μεσα σε κεινη την φτωχεια »’διεταζαν»’ κουραδες γυφτοασιατες κουστουματοι , υπουλοι και γυναικωτοι , ναουμηδες που δριτσαραν και αυδηζαν
   σαν ευνουχοι. ΦΩ΅Σ οτι συχενεσαι οτι το ελληνικο σαν ατοφιος ασιατης.

 7. 11:11 says:

  Σε οτι αφορα τα περι πνευματικης καταντιας. Μεγαλυτερη πνευματικη καταντια απο την δαιμονικη βρωμια που εχει σπειρει η αρρωστια της αρχαιοκαπηλιας δεν εχει υπαρξει ποτε στην ιστορια της ανθρωποτητας.

  Το μονο που εχει φερει αυτη η δαιμονικη βρωμια που ειναι και η πηγη και ο πυρηνας του ναζισμου ειναι υπερφορτισμενες εγωικες προβολες με ανοησιες και σκατα που εχουν μαυρισει και βρωμισει τον πλανητη με την αρρωστια του αλαζονα κατα φαντασιαν απογονου.

  Μιλαμε για τον πυρηνα της μεγαλυτερης αρρωστιας που εχει υπαρξει ποτε στον πλανητη και για αυτο αλλωστε απο τοτε που ανοιξε ο βοθρος της κολασης και βγηκαν απο μεσα οι αρχαιοι «προγονοι» τιποτα δεν παει καλα για την Ελλαδα αλλα και για τον πλανητη.

  Σε οτι αφορα το αρθο ειναι προφανες οτι ο Δικεφαλος ειναι η μοναδικη λυση για να επανελθουν οι ισορροπιες σε πλανητικο επιπεδο και για να βρουν επιτελους αυτο που ψαχνουν οι νεοναζι λαμογιοαπατεωνες και τα εθνη τους.

  Σε οτι αφορα τα εγκληματα της Νεας Ρωμης των Ναζι απογονων του παιδοφιλου Δια να σας θυμισω που βρισκεται το σπιτι του Σατανα που γαμιεται στην κολαση μεσα στην βρωμια της νεοναζιστικης πανουκλας.

  https://www.youtube.com/watch?v=oa9JGOFy2uc&t=115s

 8. οι ανάπηροι πνευματικώς της πολιτικης says:

  ΤΟ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΞΙΣΛΑΜΗΣΘΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ .ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ; ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΥ ΑΡΧΊΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ .ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ .ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ..ΤΣΆΜΠΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΤΑΝΕΊΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΟΝΥΧΤΊΕΣ.ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΤΑ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΝΗΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΈΣΤΡΕΨΕΣ

  • Νέρια πρώην Ανώνυμη says:

   Καλημέρα,
   η προφητεία λέει ακόμη ότι όσον αφορά την Ελλάδα, για κάποιο λόγο που ακόμη δεν είναι ορατός (ίσως κάποια φυσική καταστροφή ή λιμός) θα φύγουν οι μετανάστες τουλάχιστον η πλειοψηφία τους.
   Η Αγία Σοφία αλώθηκε γιατί είχε ήδη φύγει η Θεία Χάρις από εκεί. Οι άνθρωποι της εποχής είχαν παρακμάσει και διαφθαρεί τόσο πολύ που η άλωση ήταν η αναπόφευκτη τιμωρία τους.

   • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

    Καλημέρα,να συμπληρώσω ποιο πολύ πίστευε στον Χριστό η Μάνα του Εκπορθητή παρά όσοι ήταν μέσα.

 9. 11:11 says:

  Τωρα λοιπον εχουμε την μοναδικη ευκαιρια να δουμε ποιος ειναι πραγματικος εχθρος του Υιου υιου του Aνθρωπου.

  Ποιος ειναι ο εχθρος ο αγνωστος ανατολιτης η ο γνωστος δυτικομαλακας και ο Σορος που ειναι ο χρηματοδοτης του καθε λογης liberal (φιλ-ελευθερου οπως ο βλακας ο Apo11 που μας βλεπει αφ υψηλου και ειναι «ελευθερος» λεει καθως η βλακεια και η μαλακια του αρχαιοκαραγκιοζη ειναι «ελευθερια») και υποστηρικτης και του Ομπαμια στο Pergamon Altar και της Χιλαρι κλπ?

  Ποιος ειναι ο εχθρος ο Πουτιν και οι Τουρκοι που δεν εχουν καμια σχεση με το οικονομικο προβλημα της Ελλαδας η οι Αμερικανοι το ΝΑΤΟ η Ευρωπη και οι Εβραιοι και γενικα οι εξουσιαστες της ΔΥΣΗΣ?

  Ποιος ειναι ο εχθρος ο παιδοφιλος αλαζονας ελτιστης μπασταρδοπουστας στο Pergamon Altar η ο Χριστος και ο Δικεφαλος που εκφραζει και την ισορροπια αναμεσα στην ανατολη και την δυση και υπαρχει για ΟΛΟΥΣ και οχι μονο για τους δυτικους και τα αρχαιολαμογια?

  Δεστε και αυτο για να κατλαβετε ποιος ειναι ο παγματικος πολεμος και αρκετα εχει τραβηγει η αρρωστια του παραμορφωμενου αρχαιοκαργκιοζη ειδωλολατρη και δαιμονολατρη που σας εχει καψει τα μυαλα και την ψυχη ακομα καθως μαλκΙζετε με την ενεργεια της Ελληνορωμαικης πανουκλας που παριγαγε και τον Ναζισμο και παριστανει τον Ελληναρα και τον «ανωτερο» και βλεπει αφ υψηλου οσους επι της ουσιας δεν ειναι ΜΑΛΑΚΕΣ.

  https://www.youtube.com/watch?v=MfcuEnkXggw&t=15s

 10. 11:11 says:

  Ειναι ξεκαθαρο περαν πασης αμφιβολιας οτι οταν μιλαμε για την αρχαιοκαταρα δεν μιλαμε μονο για ειδωλολατρια αλλα για δαιμονολατρια του χειριστου ειδους και για ακραιο υλισμο και αυτη η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ειναι και η βασικη αιτια της πολωσης της Ορθοδοξιας που γεννηθηκε μεσα στα πλαισια της μεγαλυτερης αρρωστιας που εχει υπαρξει ποτε στον πλανητη εκει οπου ηταν το Pergamon Altar εκει οπου μαλισταν γινονταν ανθρωποθυσιες στον Σατανα που λατρευαν οι αρχαιοι και που μετα λατρεψαν οι απατεωνες Ναζι που και αυτους του περιποιηθηκαν οι πραγματικοι προγονοι μας οπως και τους αρχαιους δαιμονολατρες μιας και εχετε το θρασος να μιλατε για ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ και εχετε αρρωστησει ολοκληρη το εθνος με την ασυλλυπτη αρρωστιας. Ας αφησουμε λοιπον το ΑΙΜΑ να μιλησει.

  Εμενα οι δικοι μου προγονοι ειναι σφαγεις θηριων και οχι ΜΑΛΑΚΕΣ που ζαλιζουν τα αρχιδια στο συμπαν με τον κομπλεξισμο τους.

  Εμενα το δικο μου ΑΙΜΑ δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με το αιμα των Ναζι καταλαβατε ειδωλολατρες και δαιμονολατρες που εχετε σπειρει αυτη την αρρωστια με στοχο το ΑΙΜΑ μου?

  Αμα το εθνος σας τα βρισκει με αυτους που ανοιξαν πολεμο στο ΑΙΜΑ ΜΟΥ τους τοτε το εθνος σας να παει να γαμηθει στα ΤΑΡΤΑΡΑ. Να παει εκει να βρει τους αρχαιους δαιμονολατρες και να παει να πηδηχτει στο Pergamon Altar.

  Εμενα το δικο μου ΑΙΜΑ δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το αιμα του αρχαιοκαπηλου καταλαβετε ρε βρωμιαρηδες που εχετε ζαλισει τα @@ στο συμπαν με την ειδωλολατρικη αρρωστια σας?

  Εσεις λοιπον οι απογονοι της κλανιας του συμπαντος που εχετε ζαλισει τα αρχιδια στο συμπαν με την εγωμανιακη και αλαζονικη σας αρρωστια θα πρεπει να αποφασισετε αμα θα ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ το πολεμο που ανοιξατε στο ΑΙΜΑ μου και ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΧΕΣΤΗΚΕ για τα ειδωλα σας και την αρρωστια σας και τους κατα φαντασιαν προγονους σας.

 11. 11:11 says:

  Καποιος πρεπει να ειναι ΠΤΩΜΑ για να μην μπορει να καταλαβει οτι ολη αυτη η αρρωστια με τους Σωρρες και τους ΟΕΑ και τους παπαρΕψιλον και ολα αυτα τα παρατραγουδα δεν εχουν καμια σχεση ουτε με τους αρχαιους φιλοσοφους οπως φανηκε τουλαχιστον ενα εκατομμυριο φορες καθως οι βλακες εκαναν like στην μαλακια ουτε με την πραγματικοτητα στο συνολο της.

  Αυτο το πραγμα στην ολοτητα του ειναι μια ΦΑΙΔΡΗ ΑΠΑΤΗ που ομοια της δεν εχει υπαρξει στην παγκοσμια ιστορια και δεν χειαζετε καποιος να μελετησει τους απολογητες για να καταλαβει το αυτονοητο σε οτι αφορα την ΠΗΓΗ της Ελληνικης παραδοσης απο την Ανατολη. Λιγο ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ χρειαζετε που ειναι κατι που κανενας απο αυτους τους απατεωνες που εμπλεκονται σε αυτη την ιστορια δεν διαθετει καθως και περα απο τον ιστορικο της φιλοσοφιας τον Διογενη τον Λαερτιο ειναι το ποιο ευκολο πραγμα για καποιον να καταλαβει τα αυτονοητα και σε σχεση με την ιστορικη διαδρομη της φιλοσοφιας.

  Εδω βρισκεται η αιτια της πολωσης αναμεσα στην ανατολη και την δυση. Αυτη ειναι η ΠΗΓΗ και ο ΠΥΡΗΝΑΣ του ΝΑΖΙΣΜΟΥ και της ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ που εγκλωβιζει την συνειδηση του πλανητη και αρα για ποιον εχθρο μιλατε οταν ο εχθρος ειναι η αρρωστια σας?

  Για ποιους θεους μιλατε ρε νεοναζι απατεωνες και μαλιστα ΕΘΝΙΚΟΥΣ που υπαρχουν μονο για το βρωμικο και αθλιο ΕΘΝΟΣ ΣΑΣ που μεσα δεν χωραει η πλειοψηφια μαλιστα του πλυθισμου του βρωμικου κρατιδιου σας που ειναι χριστιανοι?

  Μιλατε για τους θεους και τις πνευματικες παραδοσεις που ηρθαν απο την ανατολη οπως μπορει να διαπιστωσει ο οποιοαδηποτε ερευνητης εχει εστω την ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ?

  Μιλατε για τους ανατολιτες θεους των «κατωτερων» ασιατων που ηταν οι δασκαλοι των αρχαιων φιλοσοφων?

  Ρε μεχρι που θα φτασει η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ Η ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΥ ΣΑΣ?

  Εδω περα δεν μιλαμε ουτε για παγανισμο ουτε για μια πνευματικη προσεγγιση της πραγματικοτητας που θα μπορουσε να δωσει εστω καποιες απαντησεις σε πνευματικα θεματα. Εδω περα μιλαμε για ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ και ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟ του χειριστου ειδους που επικεντρο εχει την ΑΡΡΩΣΤΙΑ περι «ανωτεροτητας» φυλων και τα συναπτωμενα ΣΚΑΤΑ που απευθυνονται σε ΗΛΙΘΙΟΥΣ ειδικα στην εποχη μας. Δεν μιλαμε ασφαλως για νεοπαγνισμο καθως οι πραγματικοι για παραδειγμα νεοαπαγανιστες της WICCA και οι Δρυΐδες κλπ (που συμφωνα με τον Διογενη ηταν και αυτοι δασκαλοι των αρχαιων) βρεθηκαν αντιμετωποι με αυτην την ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ αρρωστια των «ανωτερων» που παριστανουν τους παντογνωστες και τους παντοχεστες και βρωμιζουν την ανθρωποτητα με την απυθμενη βρωμια και ασυλλυπτη πνευματικη τους διαστροφη η οποια και καμια σχεση δεν εχει ασφαλως με τους αρχαιους φιλοσοφους που ηταν πραγματικοι ερευνητες που ταξιδευαν ολοκληρο τον πλανητη για να μαθουν και για αυτο αλλωστε οι περισσοτεροι ηταν κυνηγημενοι και αλλοι οπως ο Σωκρατης δολοφονηθηκαν γιατι τους ελεγαν την αληθεια για την ΑΠΑΤΗ τους οπως για παραδειγμα ο Σωκρατης που τους μιλαγε για τους «ασιατες» θεους.

  Νομιζετε οτι καποιος παιζει με το μυαλο σας η μηπως σας εχει βαρεσει η ΑΛΗΘΕΙΑ στο σβερκο και για αυτο νομιζετε οτι ειναι μια απατη σαν αυτες που εχετε συνηθισει?

 12. 11:11 says:

  Οι ασιατες και οι ασιατες και μιλανε τα «ανωτερα» πουτανοσπερματα του ελιτιστη βρωμοσκατοπουστα μπασταδου και παιδοφιλου στο Pergamon Altar εκει οπου γαμιουνται μαζι ολοι οι πουστηδες της ιστοριας.

  Προσευχηθειτε στους δυτικομπασταρδους του ΝΑΤΟ και τους υπλοιπους γαμιαδες σας για να σας σωσουν απο εμας τους ασιατες καθως οπως ελεγε και ο νεοναζι αδελφος σας η μανα μου ειναι ασιατιασα και μαλιστα «πουτανα» γιατι ειναι χριστιανη απο την Κυπρο και δεν ειναι μια «ανωτερη» Ελληνιδα.

  Η γελοιοτητα σας νεοναζιστικα αποβρασματα της υπαρξης εχει ξεπερασει καθε οριο και ασφαλως και δεν εχουμε το ιδιο αιμα και ασφαλως και δεν εχουμε το ιδιο εθνος και το δικο σας εθνος το χεζω για να το ελεησω το ξεφτυλισμενο βρωμοσκοπουπιδι.

  Ποιος Απολλωνας μωρε το νεοναζιστικο APOσκατο ο ασιατης?

 13. 11:11 says:

  Επισης να σας πω οτι σας στελνει χαιρετισματα η ωρα 9:11 o δολοφονηθεντας απο ομοιους σας ο Ασιατης γιος του Αλεξανδρου και η δολοφονηθεντα απο ομοιους σας η Ασιατισσα μανα του η Ρωξανη. Εχετε και το ΘΡΑΣΟΣ δολοφονοι εγκληματιες απατεωνες νεοναζιστικα βρωμολαμογια να βαζετε στο βρωμικο νεοναζιστικο στομα σας τον Αλεξανδρο.

  27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 AT 09:11 εδω:
  https://katohika.gr/diethni/eklapi-mystiko-oplo-pou-prokalese-tin-paremvasi-dynameon-tou-dios-apo-tin-andromeda/

 14. 11:11 says:

  Αντε σφειχτειτε ακομα λιγο δαιμονιμενα λοβοτομημενα νεοναζιστικα φρικια μηπως και χεστειτε μεσα στον ταφο σας μαζι με τον βρωμοσκατοπουστα τον ταχα μου προγονο σας τον παιδοφιλο Δια στο Pergamon Altar.

  Πως ειναι δυνατον να εχουμε το ιδιο αιμα ρε γελοιοα ξεφτυλισμενα νεοναζστικα φρικια την στιγμη που εσεις εχετε ξεκινησει πολεμο στο αιμα σας για να ταιζετε την δαιμονικη αρρωστια του αλαζονοπαπαρα νεοναζι καραγκιοζη που βρωμαει θανατο απο εκατομμυρια μιλια μακρια?

  Ουτε που ξερετε τι σας γινεται ουτε και τι λετε . Εισαστε η ενσακρωση της Βρωμιας και την Ηλιθιοτητας και η απολυτη ντροπη του ανθρωπινου γενους και ασφαλως πιστευετε οτι εισαστε «ανωτεροι» λογω της υποθετικης και εκτος πραγματικοτητας καταγωγης γιατι εισαστε ΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ.

 15. 11:11 says:

  Ναι βασικα εργαζομαι για την CIA και τους Αμερικανους και τους συμμαχους τους Εβραιους για αυτο μιλαω εναντιον τους και κοιταω προς την ανατολη και μιλαω εναντιον του ΝΑΤΟ αλλα και των Εβραιων τραπεζιτων και του Σορος και ολων αυτων των σκατων της δυσης.

  Η βλακεια σας εχει προσεγγισει το απολυτο σε τετοιο σημειο που η οποιαδηποτε προσπαθεια να επικοινωνησει καποιος με το γεματο ανοησιες, ψεματα και βρωμιες κεφαλι σας δεν μπορει παρα να ειναι μια τραγελαφικη κωμωδια.

  Σε οτι αφορα αυτα που λεω για τις αρχαιες παραδοσεις ειναι απλα για τον οποιονδηποτε εχει την ελαχιστη αντιληψη και την ελαχιστη τιμιοτητα. Η φαιδρη προσπαθεια να αποδειξετε οτι εισαστε «ανωτερη» φυλη και καλα γιατι εισαστε απογονοι των αρχαιων ειναι οτι γελοιοτερο θα μπορουε ποτε να σκεφτει ο ανθρωπινος νους και δεν υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ αυτο το πραγμα και ουτε καν οι απογονοι των αρχαιων οι Γερμανοι ναζι δεν ηταν τοσο ανοητοι και τοσο εκτος πραγματικοτητας,

  Εσεις απο μονοι σας εισαστε η αποδειξη αυτων που λεω για την αρρωστια που και εσεις εχετε σπειρει στην πανανθρωπινη συνειδηση.

  Δηλαδη χρειαζετε καποιος να ψαξει και την ιστορια για να καταλαβει ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΡΧΑΙΚΑΠΗΛΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ?

  Το ολο θεμα δεν μιλαει ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ?

  Οταν σου μιλανε οι αρχαικαπηλοι δεν σε βλεπουν αφ υψηλου και παριστανουν τους ανωτερους λογω της ταχα μου καταγωγης τους?

  Δηλαδη ελεος πραγματικα βαλτε και λιγο λογικο και μεσα στο κεφαλι σας για να αποκτησετε εστω και την ελαχιστη διακριση και αφηστε τις θεωριες συνομωσιας σε οτι αφορα τα πλεον απλα θεματα.

  • ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ , ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ. says:

   Ωραια ψαλμωδια , κατευθειαν απο τον ρωμανο τον γυφτο , του τοτε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *