13:44 - 20/12/2020

π. Ἀθανάσιος Μυτιληναίος: “Θὰ εἶναι δυσδιάκριτη ἡ ἀλήθεια γιὰ τοὺς ἐκκοσμικευμένους χριστιανοὺς”

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ: (Την περίοδο) των διωγμών αγαπητοί μου, ήταν βέβαια ένας βασανισμός του σώματος φρικώδης, όμως δεν υπήρχε επηρεασμός του νου και της ψυχής.

Ενώ στα μαρτύρια των εσχάτων θα έχουμε επηρεασμό και της ψυχής και αι μέθοδοι θα είναι σατανικότερες. Γιατί; ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΖΕΙ ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΛΥΕΙ ΤΟ ΝΟΥ, τη βούληση, θα σου παραμορφώνει το συναίσθημα και θα σου αποπροσανατολίζει το νου. Αυτά εδοκιμάστηκαν στην εποχή μας, είναι πασίγνωστα αυτά.

Συνεπώς πώς θα μπορέσεις να ομολογήσεις Χριστόν και να μην προσκυνήσεις τον αντίχριστον; Φοβερόν το μαρτύριον ! Γι’ αυτό είναι ανάγκη η φυγή !

Θα το πω άλλη μία φορά. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΦΥΓΗ ! Διότι αυτό το μαρτύριο δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουμε, όχι να αντέξουμε, αλλά πώς θα τεθούμε, ποιά θα είναι η διάθεσή μας όταν μας βάλουν χημικά πράγματα μέσα μας. Ένα τέταρτο στοιχείο είναι Η ΠΛΑΝΗ. Ο αρχαίος μάρτυς γνώριζε σαφώς τί είναι ο χριστιανισμός και τί είναι η ειδωλολατρία.

Ήξερε λοιπόν, εγώ είμαι Χριστιανός, απέναντι μου έχω να πολεμήσω την ειδωλολατρία. Στους τότε, ΕΦΟΣΟΝ ΕΚΚΟΣΜΙΚΕΥΘΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΑΦΗ. Η ΠΙΣΤΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΑΦΗΣ !

Και το σπουδαίον είναι οτι θα υπάρχει το θαύμα, ως δαιμονικό στοιχείο. Θαύματα θα κάνει ο αντίχριστος. Οι ειδωλολάτραι δεν έκαναν θαύματα.

Γενικὰ θα επικρατεί η πλάνη και θα είναι ΔΥΣΔΙΑΚΡΙΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΚΟΣΜΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ. Γι’ αυτό λέει ο Κύριος: “ἐγερθήσονται ψευδόχριστοι καὶ ψευδοπροφήται καὶ δώσουσιν σημεῖα μεγάλα καὶ τέρατα ὥστε πλανῆσαι εί δυνατὸν ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ.”

 

https://hellasbook.gr/post/p-athanasios-mytilinaios-tha-einai-dysdiakriti-e-alitheia-gia-tous-ekkosmik–5fdf0dda954a9e218e96c460

Loading...
Σχετικά με IOANNIS KATSIREAS
Μετά από 30 χρόνια περιπλανήσεις σε όλες τις θάλασσες του πλανήτη και μετά από πολύ κούνημα του μυαλού μου αποφάσισα να ρίξω άγκυρα ξανά στην πόλη όπου μεγάλωσα. Από μικρός μου άρεσε η έρευνα το διάβασμα, ονειρευόμουνα έναν κόσμο καλύτερο όπου η τεχνολογία θα μας έκανε πιο εύκολη τη ζωή τελικά αυτό που συνειδητοποίησα μετά από πολλά χρόνια ήταν ότι όλα αυτά είναι η καταστροφή του ανθρώπου και της ελευθερίας του μέσω της τεχνολογίας. Αγαπώ τη ζωή γιατί είμαι ελεύθερος και μέσα από τα ταξίδια μου ένιωθα πραγματικά ελεύθερος και Παραμένω να νιώθω το ίδιο ελεύθερος όπως και παλιότερα. Ένα πράγμα μόνο με τρομάζει η απώλεια της ψυχής μου όλα τα υπόλοιπα δεν με τρομάζουν.

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 12/20/2020 @ 3:46 ΜΜ

  Άλλο ένα χριστιανικό ανέκδοτο από τον άρχοντα της πλάνης.

  «Ο αρχαίος μάρτυς γνώριζε σαφώς τί είναι ο χριστιανισμός…»

  Έλεος! Ο αρχαίος μάρτυς είχε διαφορετική πίστη από τον νεομάρτυρα εβραιο-έλληνα και ΓΝΩΡΙΖΕ ότι όλα όσα είχε υποσχεθεί ο Χριστός (σύμφωνα με τα ευαγγέλια) θα λάμβαναν χώρα στην γενιά του και όχι μετά από χιλιάδες χρόνια.

  Αυτή ήταν η ΠΙΣΤΗ του και το ΚΗΡΥΓΜΑ του! Τόσο η πίστη του όσο και η ομολογία του ήταν προσκείμενα στις υποσχέσεις του Χριστού.

  Lol

 2. Άγγελος Κυρίου 12/20/2020 @ 3:46 ΜΜ

  Εδω ειναι η Αληθεια ως Οντοτητα (Veritas) και ειναι προσκαλεσμενοι ολοι οι Ελληναρες χριστιανοι και μη να παραλαβουν το “δωρο” τους που αναλογως θα τους αρρωστησει η θα τους θεραπευσει:

  https://www.facebook.com/groups/182868648462930/permalink/3478409962242099/

 3. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 12/20/2020 @ 3:46 ΜΜ

  Η πίστη η δική σας νεομάρτυρες που είναι προσκείμενη; Μα είναι πολύ απλό! Στα κηρύγματα των αρχόντων της πλάνης! Μάλιστα έχουν και το θράσος να σας λένε να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να πλανηθείτε.

  Μάλιστα μάλιστα!

  Δυστυχώς το μόνο που διαθέτετε είναι εβραιο-πίστη και καθόλου γνώση του αντικειμένου της πίστης σας. Έχει μελετήσει κανείς σας την Γραφή;

 4. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι»x 12/20/2020 @ 5:10 ΜΜ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh