ΟΗΕ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΜΕ “ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ” ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οι άεθνοι του “Ουράνιου Τόξου” και η αναγνώριση “μακεδονικής μειονότητας”…

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Είναι πανελληνίως γνωστό, πως η “σύμμαχος” χώρα των ΗΠΑ, πολύ γρήγορα ξέχασε την τεράστια συμβολή της Ελλάδος στην έκβαση του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, που ηρωικά πολέμησε στο πλευρό των συμμαχικών δυνάμεων, χύνοντας ποτάμια ηρωικού αίματος παλικαριών της κατά του φασιστικού άξονα της Γερμανίας και της Ιταλίας!

Ωστόσο, οι ΗΠΑ και η νεοφιλελεύθερη – νεοφασιστική σήμερα Γερμανία προετοίμασαν στη συνέχεια και δημιούργησαν την Ευρωπαϊκή Ένωση, προκειμένου να ανακατατάξουν τα σύνορα των χωρών της Μεσογείου και της Βαλκανικής εις βάρος των κυριαρχικών ελληνικών δικαιωμάτων!

Στην εξύφανση αυτού του σατανικού σχεδίου – πισώπλατη μαχαιριά κατά της Ελλάδος – σημαντικό ρόλο έπαιξε το Αμερικανικό ΝΑΤΟ και ο ΟΗΕ, που τάχατες αντιπροσωπεύει τα Έθνη Κράτη, μέλη του!

Άλλωστε, ο ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ δεν διχοτόμησαν την Κύπρο μας, επιτρέποντας στον εξ ανατολών βάρβαρο να κάνει και να εξακολουθεί να κάνει φρικαλεότητες στο Νησί της Αφροδίτης, πετώντας στα σκουπίδια τα ίδια τους τα ψηφίσματα κατά της τουρκικής κατοχής;

Αυτοί, οι “σύμμαχοί” μας και “εταίροι” μας, δεν ονομάζουν τα Σκόπια ως “Μακεδονία”;


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτοί οι ίδιοι δεν εφεύραν τις γκρίζες ζώνες του Αιγαίου Πελάγους και ετοιμάζουν τη διχοτόμηση του Αιγαίου με απώτερο σκοπό τη συνεκμετάλλευση της αμύθητης αξίας του ορυκτού του πλούτου;

Αυτοί οι ίδιοι δεν απεργάζονται την ανεξαρτησία της Θράκης μας;

Βέβαια, για να τα πετύχουν όλα αυτά “χωρίς να ανοίξει μύτη”, πρωτίστως χρειάζονταν μειοδότες Έλληνες πολιτικούς! Που υποτακτικά θα έσκυβαν το κεφάλι υποτασσόμενοι στα θέλω τους!

Οι Συριζαίοι διαλύουν τον Κοινωνικό και Εθνοτικό ιστό της Ελλάδος…

Όμως, με την σημερινή ελληνική κυβέρνηση, το ΝΑΤΟ, ο ΟΗΕ και η Γερμανία, με “εκτελεστή” τον άθεο και άεθνο Αλέξη Τσίπρα “δολοφονούν” στην κυριολεξία την Ελλάδα! Από τη στιγμή που δεν περιορίζονται μόνο στην εκχώρηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της, αλλά την κατακλύζουν με παράνομους πρόσφυγες – μετανάστες, αλλοιώνοντας την πληθυσμιακή της ομοιομορφία!

Το παραπάνω σχέδιο της αλλοίωσης του ελληνικού πληθυσμού με αλλοδαπούς ξεκίνησε δεκαετίες πριν και στις σημερινές ημέρες, ολοκληρώνεται!

Αυτό το σχέδιο – ενδεχομένως – θα λάβει σάρκα και οστά στις επόμενες εκλογές! Που όπως σας έχω προαναγγείλλει, ετοιμάζουν σύντομα  οι διάφοροι “Γαβρόγλου” το μουσουλμανικό κόμμα! Και δυστυχώς αυτός ο λαός έχει χάσει τον προσανατολισμό του! Βαδίζει χωρίς πυξίδα στο άγνωστο! Ένας λαός που αποτελείται εν πολλοίς, από “Ελληνοκλάστες”, σε μια παράφραση του όρου “Μακεδονοκλάστες” που καθιέρωσε ο ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος!

Σύμφωνα λοιπόν, με ερμηνευτική εγκύκλιο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και τις διατάξεις (άρθρα 20-29) της σύμβασης της Γενεύης περί καθεστώτος και προστασίας δικαιωμάτων των προσφύγων (1959), το κράτος υποδοχής τους οφείλει προς αποκατάσταση της στέρησης των πολιτικών τους δικαιωμάτων να παρέχει το δικαίωμα της ένταξης τους ισότιμα με τους υπηκόους του κράτους που συμφωνεί με την παρούσα κύρωση. Δηλαδή, σε ελεύθερη μετάφραση οι πρόσφυγες έχουν την δυνατότητα να ζητήσουν το δικαίωμα συμμετοχής τους σε εκλογές και να εκπροσωπηθούν από εκπρόσωπο τους για να προστατεύσει τα δικαιώματα τους!

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναγνωρίσει σύντομα τη “μακεδονική μειονότητα”…

Διαβάζουμε στη διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια:

«Το Ουράνιο Τόξο (σλαβομακεδονικά: Виножито, Vinožito) είναι ένα πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα, με έδρα τη Φλώρινα που εκπροσωπεί μία ομάδα Σλαβόφωνων (δίγλωσσων Σλαβομακεδόνων) της ελληνικής Μακεδονίας. Βασικός στόχος του κόμματος είναι η αναγνώριση αυτών των Σλαβόφωνων ως εθνική μακεδονική μειονότητα (ως Σλαβομακεδόνων) στην Ελλάδα. Όμως το ελληνικό κράτος δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη μακεδονικού έθνους, αλλά ούτε και την ύπαρξη σλαβομακεδονικής μειονότητας στην ελληνική Μακεδονία»!

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν Συνέλληνες, πως η σταλινική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αναγνωρίζοντας πλέον το δικαίωμα στους γείτονες Σκοπιανούς να αποκαλούνται Μακεδόνες, με μακεδονική εθνότητα και μακεδονική γλώσσα, σύντομα, πολύ σύντομα θα αναγνωρίσουν και την ύπαρξη της “μακεδονικής μειονότητας” στα βόρεια εδάφη μας;

Από τη στιγμή, που δεν θα έχουμε πλέον το δικαίωμα να λέμε, πως είμαστε Μακεδόνες και πως η Μακεδονία είναι γη ελληνική! Αφού μαθητές, που τολμούν να αναφωνήσουν υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας μας, αποβάλλονται και στρατιώτες διώκονται πειθαρχικά!

Ανθελληνικές δράσεις του “Ουράνιου Τόξου” στη Μακεδονία μας…

Οι ανθελληνικές δράσεις του “Ουράνιου Τόξου”, πολλές στη Βόρεια Ελλάδα! Όπως, στα τέλη του Οκτωβρίου 2018, μέλη του “Ουράνιου Τόξου” πραγματοποίησαν χοροεσπερίδα στην Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα Φλώρινας, όπου είχαν προσκαλέσει εκεί και τα ΜΜΕ.

Διαβάζουμε λοιπόν στη “Φωνή της Μακεδονίας”:

«Φασιστική φίμωση του Τύπου από τους διοργανωτές της χοροεσπερίδας του “Ουράνιου Τόξου”! Αν και παραβρεθήκαμε  μετά από πρόσκληση των διοργανωτών της εκδήλωσης, λίγο πριν ξεκινήσει η εκδήλωση μας ανακοίνωσαν πως δεν θα καλύψουμε το γεγονός. Σε δήλωση, που μας έκανε ο κ. Βασιλειάδης, διοργανωτής της εκδήλωσης, αναφέρθηκε στην διαμαρτυρία της “Χρυσής Αυγής”, κατηγορώντας την Πολιτεία και την Αστυνομία, που επέτρεψαν στους Βουλευτές και τα μέλη της “Χρυσής Αυγής” να πλησιάσουν την T.K. Αγίου Παντελεήμονα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Επέτρεψαν στους Φασίστες – Ναζί να κλείσουν για 5 ώρες τον δρόμο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η χοροεσπερίδα με ελάχιστη συμμετοχή, δύο ώρες αργότερα»!

Σε ερώτηση μας, στο αν η φίμωση των μέσων είναι φασιστική συμπεριφορά, μας είπε πως έχουμε δίκιο αλλά αυτό έγινε λόγο της εκδήλωσης που είχε προηγηθεί από την “Χρυσή Αυγή”! Όταν ρωτήθηκε αν είναι παράνομοι και δεν θέλουν να καλύψουμε τον χορό, μας απάντησε πως είναι νόμιμοι. Ενώ σε ερώτηση, αν φοβούνται μας απάντησε ΟΧΙ»!

Από πλευράς μου θα προσθέσω στο πολύ καλό ρεπορτάζ  της “Φωνής της Μακεδονίας”, πως στο βίντεο που παραθέτω παρακάτω ως απόλυτο πειστήριο, ακούγεται ο κ. Πέτρος Βασιλειάδης να λέει:

«Η Πολιτεία φοβάται να αναγνωρίσει ένα Σύλλογο, που θα εκφράζει τον “μακεδονικό πολιτισμό”, όπως εμείς θέλουμε να τον βιώνουμε, όπως τον βιώνουμε τόσα χρόνια τώρα…»!

Οι “Ελληναράδες” του “Ουράνιου Τόξου”…

Να σημειώσουμε επίσης, πως ο Πέτρος Βασιλειάδης που ανήκει στο “Ουράνιο Τόξο”, δηλώνει “εθνικά Μακεδόνας”!

Ωστόσο, άλλος ένας που ανήκει κι αυτός στο “Ουράνιο Τόξο”, ο Παύλος Βοσκόπουλος αυτοπροσδιορίζεται ως Έλληνας (;;;)!

Και διαβάζουμε στη “Βικιπαίδεια”:

«Ο Βοσκόπουλος γεννήθηκε το 1964 στη Φλώρινα, από μια σλαβική – “μακεδονική” οικογένεια. Χρησιμοποιούσε το σλαβικό πατρώνυμο Filipov (παραδοσιακό όνομα της οικογένειάς του), το οποίο άλλαξε από ελληνική κυβέρνηση σε Βοσκόπουλο και η αίτησή του για να αλλάξει εκ νέου απορρίφθηκε»!

Αυτός λοιπόν, ο “Ελληναράς” του “Ουράνιου Τόξου”, δηλώνει άεθνος (δηλαδή, χωρίς εθνικότητα)!

Άρα, μάλλον αυτούς πού είναι στο “Ουράνιο Τόξο” δεν τους ενώνει το Έθνος των Ελλήνων και αυτοπροσδιορίζονται ως “εθνικά Μακεδόνες”;

Ας “απολαύσουμε” όμως το αντεθνικό παραλήρημα του Παύλου Βοσκόπουλου, που αντλήσαμε από το ελεύθερο – ακόμη – διαδίκτυο! Από μια “έρευνα” του τηλεοπτικού σταθμού “Mega”:

«Εγώ είμαι και άεθνος και άθρησκος, με απόλυτους όρους κοινωνικής ανθρωπολογίας. Η δική μου επιλογή να είμαι “εθνικά Μακεδόνας” είναι πολιτική επιλογή μου…»!

Οι “άθλιοι του ΣΥΡΙΖΑ”, άεθνοι και αντίχριστοι…

Λυσσάνε λοιπόν, τα ξένα και τα ντόπια “σκυλιά” για να διαμελίσουν την Πατρίδα!

Κι όσο ο λαός μας δεν “επαναστατεί”, τόσο πιο εύκολο γίνεται το έργο όλων αυτών των ανθελλήνων και των αντίχριστων!

Θα τους το επιτρέψουμε; ‘Έτσι μας μεγάλωσαν οι γονείς μας; Πού βρίσκονται άραγε σήμερα, “τα χρηστά ήθη των Ελλήνων”;

Πού το Σύνταγμά μας στο άρθρο 5 παράγραφος Σ1 ρητώς αναφέρει:

«Καθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητα του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Χώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη» (των Ελλήνων)!

Όπως επίσης ρητά αναφέρεται στο άρθρο 13 παράγραφος Σ2:

«Κάθε γνωστή θρησκεία είναι ελεύθερη και τα σχετικά με τη λατρεία της τελούνται ανεμπόδιστα υπό την προστασία των νόμων. Η άσκηση της λατρείας δεν επιτρέπεται να προσβάλλει τη δημόσια τάξη ή τα χρηστά ήθη. Ο προσηλυτισμός απαγορεύεται»!

Μετά τα παραπάνω, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κώστας Γαβρόγλου προσβάλλουν τα χρηστά ήθη των Ελλήνων; Ναι ή Όχι;

Είναι παραβάτες του Συντάγματος των Ελλήνων με τις πολιτικές αποφάσεις τους και ενέργειές τους; Ναι ή Όχι;

Loading...

2 thoughts on “ΟΗΕ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΜΕ “ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ” ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 1. Η τωρα η ποτε says:

  ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΈΝΑ  ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΊΟ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ ΟΥΤΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΡΊΣΗ ΟΥΤΕ Η ΈΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΎ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΟΥΤΕ Η ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΉ ΜΑΣ ΑΛΛΟΊΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗ.ΟΥΤΕ Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ  ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΏΝ ΜΕ ΜΙΚΡΆ ΠΑΙΔΙΆ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ..ΟΎΤΕ  ΤΟ  ΝΑ ΕΙΝΑΙ  Ο ΈΛΛΗΝΑΣ ΠΕΙΝΑΣΜΈΝΟΣ ΚΑΙ ΆΣΤΕΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑΣ ΝΑ ΈΧΕΙ ΦΑΓΗΤΌ ΕΠΊΔΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΔΗ ΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΛΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20ΕΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.
  Η ΧΏΡΑ ΤΕΛΕΊ ΥΠΟ ΚΑΤΆΛΗΨΗ.ΤΑ Κ@ΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΆΡΧΙΣΑΝ ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΆΚΙ ΤΟ ΠΡΟΧΏΡΗΣΑΝ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΈΝΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΈΝΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ  ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΥΣ   ΤΩΝ ΑΝΕΛ.
  TΕΛΙΚΑ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΣ.ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ IΣΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ “ΛΑΘΡΟΥΣ” ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΦΙΚΤΟΣ.
  Πιστευα οτι οι περισσοτεροι ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΈΧΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ …ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ..Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΟΛΉ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ….ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.Την Θρακη την παραδιδουν στους Τουρκους  .Βαφτιζoντας τους Θράκες, Τουρκόσπορους.Την Μακεδονία την παραδιδουν στους Σκοπιανους βαφτίζοντας τους Μακεδονες Βουλγαρους .ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ .ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ;ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ  ΘΕΛΕΙ Β’ ΓΥΡΟ ΣΤΟΝ ΕΜΦΎΛΙΟ.ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ .ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΡΕΒΆΝΣ.ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ.ΜΕ ΕΥΧΟΛΌΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΖΉΣΕΙ

 2. Μαρινα Γριβα says:

  Γεια σας,
  Ορι και να λέτε τώρα ειναι κατοπιν εορτης! Αφου επι δεκαετιες τους ψηφίζουν και τους λιβανιζουν, χαρη καποιου ρουσφετιού, τι καλόνα περιμενουμε? Εβαλαν τον Δουρειο ιππο ελευθερα και τωρα τι κανουμε?
  Ο Στάλιν, αυτό το αιμοβόρο υποκειμενο ελεγε: Δεν με ενδιαφερει αν όλοι οι ρωσοι σκοτωθούν. Εκείνο που ηθελε ηταν επίδειξη δύναμης! Λείπω πολλές δεκαετιες από την Πατριδα και δεν βρισκομαι στα πραματα.Εισαγγελεις, δικαστες, στρατός, τι απόγειναν αυτοί? Δεν υπάρχει καποιος τίμιος και ελληνας εισαγγελέας να τους κλείση μέσα? Κοροιδεύουν τον ελληνα κι εκεινος….τους χειροκροτει ή τους φοβαται? Αρα η Ελλαδα εχει καθεστως Β.Κορεας! Αλι και τρις αλι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *