Soros, μετανάστες, Βαρουφάκης & ΕΕ

Σερένα Νομικού

Οι σχέσεις του επενδυτή με Έλληνες πολιτικούς, σε μία χρονική περίοδο που η Ελλάδα είναι χρεοκοπημένη οπότε εντελώς ανοχύρωτη, ενώ καταληστεύεται, σχεδιάζεται ο διαμελισμός της και μεθοδεύεται η αλλοίωση του πληθυσμού της, με τη μετατροπή της σε μία πολυπολιτισμική αποικία, μου φαίνονται πολύ επικίνδυνες.

Επικαιρότητα

Κατ’ αρχήν όταν κάποιος αναφέρεται στον G. Soros, δεν εννοεί μόνο τον ίδιο, αλλά τις οργανώσεις των ελίτ που εκπροσωπεί, όπως η Bilderberg, η ομάδα των τριάντα κλπ. Όλοι αυτοί στηρίζουν τις ανοιχτές κοινωνίες με τα ανοιχτά σύνορα και την παγκοσμιοποίηση, επειδή εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους. Η ΕΕ εδώ είναι ξεκάθαρα μία μικρογραφία της παγκοσμιοποίησης, ένα μεγάλο πείραμα που απειλείται να αποτύχει, λόγω του ευρώ και της αδυναμίας της καγκελαρίου να ηγηθεί πανευρωπαϊκά, όπως την έχει κατηγορήσει δημόσια ο δισεκατομμυριούχος.

Για να μη συμβεί κάτι τέτοιο γίνεται προσπάθεια να διευρυνθεί, με τις χώρες των Βαλκανίων σε πρώτη προτεραιότητα και με το διαμελισμό της Ελλάδας μέσω των Σκοπίων, όπου προωθείται η Μεγάλη Μακεδονία. Από την πλευρά της Γερμανίας, ο στόχος είναι η αντικατάσταση της καγκελαρίου από ένα φιλικό προς τα σχέδια των ελίτ άτομο, όπως είναι ο ακραία νεοφιλελεύθερος και μέλος πολλών ελιτίστικων ομάδων κ. Merz.

Υποστηρίζονται επίσης όλα τα κόμματα που τάσσονται υπέρ της ενωμένης Ευρώπης, χωρίς βέβαια τη Ρωσία. Εδώ υπεισέρχεται ο κ. Βαρουφάκης και το πανευρωπαϊκό κόμμα που ίδρυσε, το οποίο βέβαια δεν μπορεί να λειτουργήσει με τόσα έξοδα, χωρίς μία γενναία χρηματοδότηση του. Απλά και μόνο από τα λόγια του, σύμφωνα με τα οποία είναι εναντίον των «λαϊκιστικών» ηγετών της Ιταλίας, της Ουγγαρίας κλπ. που θεωρεί αντισημίτες, άρα εχθρούς του Εβραίου κ. Soros, καθώς επίσης της εξόδου της Βρετανίας που προσπάθησε να εμποδίσει με ομιλίες του, συμπεραίνει κανείς το αυτονόητο χωρίς καμία ιδιαίτερη εξυπνάδα.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το γεγονός άλλωστε πως τάχθηκε υπέρ της παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας, με την αριστερή ιδεολογία του σήμερα να ταιριάζει απόλυτα με την ανοιχτή κοινωνία του κ. Soros (διεθνισμός) και τις ανεμπόδιστες ροές των παράνομων μεταναστών, αποτελεί μία ακόμη απόδειξη. Δικαίωμα του βέβαια και δεν θέλω να τον κρίνω καθόλου, αλλά δεν νομίζω πως όλα αυτά εξυπηρετούν την Ελλάδα.

Σύμφωνα τώρα με το Reuters (πηγή), ο δισεκατομμυριούχας επενδυτής, αντίπαλος του «εθνικιστή» κατά τον ίδιο και εχθρού της παγκοσμιοποίησης προέδρου Trump, ανέφερε πως θα συνεργαστεί με την εταιρεία πιστωτικών καρτών MasterCard για να «βοηθήσει τους μετανάστες, τους πρόσφυγες και άλλους να βελτιώσουν την οικονομική και κοινωνική τους θέση». Η συνεργασία αυτή, την οποία αποκαλεί «Ανθρωπιστικές Επιχειρήσεις» (Humanity Ventures), αποτελεί το επόμενο βήμα της δεδηλωμένης πρόθεσης του κ. Soros να δαπανήσει 500 εκ. $ για να στηρίξει τους μετανάστες και τους πρόσφυγες που επιδιώκουν να εισέλθουν στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ.

Σε κοινή δήλωση του κ. Soros και της MasterCard, αναφέρθηκε πως τα κυβερνητικά προγράμματα δεν ήταν επαρκή για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες, ενώ είναι ένα πρόβλημα που μόνο ο ιδιωτικός τομέας μπορεί να λύσει. Όπως ανέφερε επακριβώς, «Οι μετανάστες συχνά εξαναγκάζονται να βιώνουν συνθήκες απελπισίας στις κοινότητες υποδοχής τους, επειδή δεν μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε οικονομικές, υγειονομικές και κυβερνητικές υπηρεσίες. Η δυνητική μας επένδυση σε αυτήν την κοινωνική επιχείρηση, σε συνδυασμό με την ικανότητα της MasterCard να δημιουργεί προϊόντα που εξυπηρετούν ευάλωτες κοινότητες, θα αποδείξει πώς το ιδιωτικό κεφάλαιο μπορεί να διαδραματίσει εποικοδομητικό ρόλο στην επίλυση κοινωνικών προβλημάτων«.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως σχεδιάζει να δαπανήσει 50 εκ. $ στην περίθαλψη και εκπαίδευση των μεταναστών, έχοντας επί πλέον την πρόθεση να επενδύσει χρήματα σε επιχειρήσεις που θα ιδρύουν οι μετανάστες στις χώρες που θα πηγαίνουν. Εύλογα βέβαια απορεί κανείς γιατί δεν το κάνει στις χώρες προέλευσης τους, όπου θα ήταν φθηνότερο, ευκολότερο και περισσότερο ανθρωπιστικό. Εκτός αυτού πρόσθεσε πως η μεταναστευτική επιχείρηση «Humanity Ventures» προορίζεται να είναι κερδοφόρα (!), έτσι ώστε να προσελκύσει και άλλους επενδυτές. Θυμίζω εδώ πως η MasterCard το 2016 έδωσε προπληρωμένες χρεωστικές κάρτες σε μετανάστες που ταξίδευαν προς την Ευρώπη, με τη «ρητή ευλογία» της ΕΕ και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Κανένας πάντως δεν ασχολείται με τα τεράστια προβλήματα του πειραματόζωου μίας πολυπολιτισμικής κοινωνίας, της Σουηδίας, στην οποία επικρατεί ένα μεταναστευτικό χάος. Μίας χώρας που τα εγκλήματα είναι καθημερινά, που οι βιασμοί αυξάνονται με ιλιγγιώδη ρυθμό, που έχει πλημμυρίσει με απαγορευμένες ζώνες, που σε μία πολύ μεγάλη πόλη της κάθε δεύτερο παιδί που γεννιέται ονομάζεται Μωάμεθ κοκ.

Κλείνοντας, χωρίς να νοιώθω φυσικά καμία έχθρα ή ρατσισμό απέναντι στους μετανάστες, οι οποίοι ουσιαστικά χρησιμοποιούνται επαίσχυντα ως όπλο, μόνο και μόνο η στήριξη τους από ανθρώπους όπως ο κ. Soros με κάνει καχύποπτη. Η σχέση του δε με την κατ’ επίφαση αριστερή ελληνική κυβέρνηση, όπως έχει αποδειχτεί από φωτογραφίες, με τον πρώην υπουργό οικονομικών αλλά και με την αξιωματική αντιπολίτευση, σε μία χρονική περίοδο που η Ελλάδα είναι χρεοκοπημένη οπότε εντελώς ανοχύρωτη, ενώ καταληστεύεται από τους πάντες, μου φαίνεται πολύ επικίνδυνη.

analyst.gr

Loading...

3 thoughts on “Soros, μετανάστες, Βαρουφάκης & ΕΕ

 1. Αθανασιος says:

  Ποιος σας χεζει λεφταδες αφεντες και τους βολεμενους αλλα και τους φτωχους εξαθλιωμενους σας δουλους τα πεινασμενα ηλιθια μιλιουνια προβατα που δεν μπορουν να συνενοηθουν μεταξυ τους,. και κυβερνιονται απο πεντε δεκα τιποταδες δισεκατομυριουχους και απο τους βολεμενους δουλους τους ως φρουρους του συστηματος ματριξ του θανατου,..που σας ψηφιζουν και σας προσκυνουν..εδω ειναι το ματριξ, τους,..ολοι αναλωσιμοι μελοθανατοι η δραπετες,!.. δουλοι σε προσομοιομενους ρολους,.απο τοους νταβατζηδες αφεντες θεους αυτου του ματριξ..απλα αλλοι φευγουν φτωχοι και πεινασμενοι,και αλλοι σκασμενοι,βολεμενοι χορτασμενοι απο τα κλεψιμεικα ενω τα αγαθα της γης φτανουν για ολους,..το αδικο μοιρασμα της ματριξιανης εξουσιας του εδω αφεντη τους το καθοριζουν οι σκατοαφεντες λεφταδες τραπεζιτες και στρατοκρατες φασιστες,.κατ εντολη του μανονα θεου αφεντη αυτου του ματριξ..και τα χορτασμενα πτωματοφαγα κορακια στο ιδιο κολπο με τα εθνικοπατριοτικα ραμφη και πιρουνια να αναβουν στο μεγαλο φαγοποτι.του κοσμου…Νικολας Ασιμος ..

 2. Γιωργος says:

  Η αρθρογραφος κανει πολυ λαθος στο οτι το ευρο απετυχε και η εε.
  Φτιαχτηκε και το ενα και το αλλο για να αποτυχει.
  Να καταστρεψει την ευρωπη ωστε να επικρατησει το τραπεζικο συστημα σε διαλυμενα κρατη πντοτητες και να προχωρησει η παγκοσμιοποιηση.
  Διαλυμενα κρατη υποδουλα θελουν οχι μια μεγαλη εε δυνατη.
  Αυτο παλι οπως και στον β παγκοσμιο θα καταληξει σε πολεμους γιατι απλα ειναι νομοτελεια η αρρωστια των σιωνιστικων μυαλων που και στον β παγκοσμιο αλλα και τωρα προσπαθουν να υποδουλωσουν την ανθρωποτητα.

 3. Μανολης says:

  Κατα την γνωμη μου…τοσο ο Αθανασιος οσο και ο Γιωργος γραφουν[σχολιαζουν]γεγονοτα που ΑΝ δεν ειναι 100% ετσι οπως τα γραφουν,ΔΕΝ απεχουν πολυ απο την πραγματικοτητα.!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *