13:17 - 01/06/2019

Οι συντηρητικές γυναίκες είναι οι πιο ευτυχισμένες

Ενώ οι εδώ φυλλάδες προσπαθούν εναγωνίως να μας πείσουν για το αντίθετο το αμερικάνικο ερευνητικό κέντρο Pew Research καταρρίπτει με πραγματικά στοιχεία τα μυθεύματά τους.

Από τη μια το ντόπιο παράρτημα της Huffington Post μας λέει πως οι γυναίκες χωρίς παιδιά και σύζυγο είναι οι πιο ευτυχισμένες αλλά ένα από τα πιο έγκυρα ερευνητικά κέντρα της Αμερικής το Pew research center έχει μια διεξοδική έρευνα που αποδεικνύει το ακριβώς αντίθετο.

Ακόμα και η αριστερόστροφη New York Times αναγκάστηκε να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα και μας το παίζει ότι τους έφεραν προ εκπλήξεως καθώς και οι ίδιοι έχουν δεκαετίες τώρα προμοτάρει τις μη παραδοσιακές οικογένειες.

Ζούμε στην εποχή που ανακαλύπτουμε ξανά το αυτονόητο.

Το παραμύθι: Οι ειδικοί αποφάνθηκαν: Οι γυναίκες είναι πιο ευτυχισμένες χωρίς παιδιά ή σύζυγο

Οι σκληρές αλήθειες: Religious Men Can Be Devoted Dads, Too , The Gender Pay Gap Is Largely Because of Motherhood

Loading...
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh