Οι πρώτες σκέψεις για το αύριο

Γράφει ο Φάρος

Οι πρώτες σκέψεις είναι που σου δίνουν τροφή για την ζωή σου. Όταν παρατηρείς αλλαγές να συντονιστείς με την πίστη σου με αγάπη προχώρα. Η ορθόδοξη πίστη οδός αλήθειας, ευθεία οδός της λύτρωσης και εξαγνισμού κάθε κακού. Μεγάλη προσοχή στης αθηβολές που σου φυτεύει ο σατανάς πρόσεχε και σαν προσέξεις το κακό κάνε τον σταυρό σου, αλλάζοντας τον δρόμο σου. Μην πας όπου σε φθίρει να στέκεσαι όρθιος και δυνατός με πίστη στα θηρία της ζωής. Το μεγαλύτερο όμως είναι εντός μας που ενώ ζούμε πατάμε σε δύο βάρκες στην πραγματικότητα και την πλάνη του κακού. Η άρνηση και η διμιουργική καχυποψία μας βοηθά να έχουμε περιθόρειο και εναλλακτικές λύσεις στο κάθε ενδεχόμενο.

Η ζωή σου είναι στα χέρια του Θεού μας, εσύ είσαι ελεύθερος νοητικά να βρεις το δρόμο σου. Είσαι μέσα στην αγκάλι του και συ βαστάς τον μύτο να ζεις εν ειρήνη και με καλό βίο. Πρόσεχε το κακό να αποφεύγεις τσι κακοτοπιές με όραμα να δημιουργείς το αύριο. Ότι και αν συμβαίνει κάθε ημέρα να γνωρίζεις πως είναι μάθημα που θα σου δώσει εφόδια για το αύριο να σαι ικανός με πίστη να διαβείς της κακοτοπιές. Η μόρφωση της ζωής φέρει την σοφία ή το μίσος κατά το που πιστεύεις θα ζεις και θα διμηουργείς εάν όλα για σένα είναι χρήμα ή η ύλη τότε αυτό πράτεις εάν όμως γνωρίζεις πως είναι το μέσω για διαβίωση και αυτό το ζωγραφιστό χαρτί δεν ορίζει της αξίες σου θα το έχεις ζώντας στην ευημερία και πράτωντας για το κοινό καλό και τους συνανθρώπους σου.

Η άρνηση της αλήθειας και της πραγματικότητας δεν σε οδιγεί πουθενά εντός του μαύρου να ζωγραφίσεις λουλούδια, άρα άλλαξε τα πρότυπα της σαπίλας και δώσε ότι καλύτερο μπορείς με πράξεις στα δύσκολα που θα ρθουν. Στην μάχη δεν σκύπτουμε την κεφαλή στον δήμιο, μα βαστούμε την άγια Σπάθα του τιμίου σταυρού με πίστη στον κύριο Ιησού Χριστό και στο άγιο πνεύμα. Πράττουμε για τον πόλεμο ώστε να φέρουμε ειρήνη αλλά δηλώνουμε παρόν στα γεγονότα και στης εξελήξεις πέρνωντας μέρος στης αποφάσεις και όχι ως απλοί παρατηρητές, η δράση ή η αδιαφορία κρίνει το αύριο. Ο καθ αείς μας να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων για της ανάγκες διαβίωσεις για την προστασία του έθνους και της οικογένειας του. Εμείς θα σώσουμε τα παιδιά μας με την δύναμη του θεού αν τα αφείσουμε στα χέρια των βιαστών θα τα καταστρέψουν.

Υ.Γ Εμείς αποφασίζουμε με συγκεκριμένο σκοπό για το αύριο που επιθυμούμε στοχεύουμε και πράττουμε για να έχουμε. Μετρημένα βίματα, ορθές επιλογές, με διμιουγική άρνηση χωρίς έπαρση και εμπάθεια. Πιστέψτε με μπορούμε να κατωρθόσουμε το αδύνατο όταν εργαστούμε σιωπηλά και έξυπνα ο λαός μας έχει την ικανότητα αρκεί να δει τα λάθοι του. Προχωρώντας σε λύσεις απλές και πρακτικές έχωντας την δύναμη να αλλάξουμε ως οφείλουμε για ένα καλύτερο αύριο.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

7 thoughts on “Οι πρώτες σκέψεις για το αύριο

  1. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

    https://www.youtube.com/watch?v=wjWmbDG2f7Y

    Ἂς εὐφραίνωνται οἱ οὐρανοὶ καὶ ἂς ἀγάλλεται ἡ γῆ γιὰ τὸν ἐπουράνιο, ποὺ κατόπιν ἔγινε ἐπίγειος. Ὁ Χριστὸς παρουσιάζεται μὲ ἀνθρώπινο σῶμα, ἀγαλλιᾶσθε μὲ τρόμο καὶ χαρά. Μὲ τρόμο γιὰ τὴν ἐνοχὴ τῆς ἁμαρτίας καὶ μὲ χαρὰ γιὰ τὴν ἐλπίδα τῆς σωτηρίας… Πάλι διαλύεται τὸ σκοτάδι, πάλι ὑπάρχει τὸ φῶς. Πάλι τιμωρεῖται μὲ σκοτάδι ἡ Αἴγυπτος καὶ πάλι ὁ ἰσραηλιτικὸς λαὸς φωτίζεται μὲ τὸν πύρινο στύλο. Ὁ λαὸς ποὺ καθόταν στὸ σκοτάδι τῆς ἀγνοίας, ἂς δὴ τὸ μεγάλο φῶς τῆς θεογνωσίας. «Τὰ ἀρχαῖα παρῆλθεν, ἰδοὺ γέγονε τὰ πάντα καινά». Τὸ νεκρὸ γράμμα ὑποχωρεῖ. Τὸ πνεῦμα ἐπικρατεῖ. Οἱ σκιὲς τοῦ νόμου περνοῦν. Ἡ ἀλήθεια θριαμβεύει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *