ΟΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΙΝΟΙ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Ο Rothschild στο παιγνίδι αγοραπωλησιών ομάδων…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Θεωρούμε ότι είμαστε οι πρώτοι, που χωρίς προκαταλήψεις και χωρίς να εξυπηρετούμε επιχειρηματικά συμφέροντα, σας αποκαλύπταμε την πρόθεση του Γιάννη Αλαφούζου να πουλήσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε Τούρκους επιχειρηματίες! Προσεγγίζοντας αυτήν την πώληση πρωτίστως πολιτικά και όχι αθλητικά! Από τη στιγμή, που είχαμε την υψηλή πληροφόρηση περί του τουρκικού σχεδίου, δηλαδή της αλώσεως της Αθήνας, που εκφράστηκε μέσω αγοράς αθηναϊκών επιχειρήσεων, διαμερισμάτων κι ακόμη ολόκληρων πολυκατοικιών! Που το οικονομικό-αθλητικό κατάντημα της ΠΑΕ ΠΑΟ έδινε στους Τούρκους μια χρυσή επενδυτική ευκαιρία, αλλά και την ευκαιρία “άλωσης” μέσω της Ομάδας των πολυπληθών φίλων της σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο!

Όμως αυτή η αγορά έπρεπε να περάσει σιωπηρώς προκειμένου να μην αντιδράσουν οι ένθερμοι οπαδοί του τριφυλλιού, παρ΄ ότι ο επίδοξος αγοραστής (σ.σ. ο μπροστινός) Τούρκος παραγωγός του Survivor Ατζούν Ιλιτζαλί, που προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό SKAI συμφερόντων του Γιάννη Αλαφούζου, είχε ήδη διεισδύσει στην “άφρονα” ελληνική κοινωνία και είχε κερδίσει τη συμπάθεια μεγάλου μέρους του τηλεοπτικού κοινού!

Αφού, οι Τούρκοι γνωρίζουν άριστα από προπαγάνδα και πόσω μάλλον, ο επικοινωνιολόγος του Τούρκου Σουλτάνου Ρ. Τ. Ερντογάν (σ.σ. κατά δήλωση του Έλληνα ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά)!

Κρύβεται σε Έλληνες επιχειρηματίες ο Αλαφούζος…Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Στη συνέχεια και όταν εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον αγοράς του ΠΑΟ από τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσαντ εκ μέρους της Pan Asia Investments, σας αποκαλύψαμε ότι πίσω από αυτό το deal είναι οι Κινέζοι! Οι οποίοι τα τελευταία χρόνια επενδύουν αφειδώς στην Ελλάδα, έχοντας ως κυρίαρχο στόχο τον ενεργειακό πλούτο της Ελλάδος! Όπως άλλωστε και οι ΗΠΑ και η Ρωσία!

Ωστόσο, παρ΄ ότι έχει ανακοινωθεί και από την πλευρά Αλαφούζου, αλλά και την πλευρά Πιεμπονγκσαντ πως, μέχρι 30 Ιουνίου θα έχει ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία του ΠΑΟ, εν τούτοις δεν μας είπανε σε πια χρονιά θα γίνει αυτή…

Επίσης, διακινήθηκε από κυβερνητική πηγή, ότι πίσω από την Pan Asia Investments βρίσκεται ο Ισραηλινός μεγαλοεπιχειρηματίας εξόρυξης διαμαντιών και real estate Μπένι Στάινμετζ, που το περιοδικό Forbes τον κατατάσσει το έτος 2014 μεταξύ των πλουσιότερων ανθρώπων του Ισραήλ!

Εν τω μεταξύ, όποια προσπάθεια έγινε από Έλληνες επιχειρηματίες για την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (σ.σ. προσπάθεια του ιδιοκτήτη της Chipita κ. Σπύρου Θεοδωρόπουλου και ακολούθως του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΠΑΟ) έπεσε στο κενό, αφού ενδεχομένως ο κ. Αλαφούζος είχε “υποσχεθεί” αλλού τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό!

Έχει ξεκινήσει η “επανάσταση” κατά του Αλαφούζου…

Στο διάστημα που ακολούθησε των πρώτων αποκαλύψεών μας, στην αρχή δειλά και τώρα πολύ περισσότερο ηχηρά, πολλοί εκδηλώνουν την ανησυχία τους για το που το πηγαίνει ο Γιάννης Αλαφούζος, αφού ήδη η Αθηναϊκή Ομάδα βρίσκεται στα βράχια!

Έτσι, διάβασα σήμερα (5/6/2018) στο αθλητικό portal SDNA άρθρο του αθλητικογράφου κ. Βασίλη Παπαθεοδώρου, με τίτλο: “Υποχρέωση Αλαφούζου να ξεκαθαρίσει σε ποιον πουλάει…”, αναφερόμενος στην ιστορική ευθύνη του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού να ξεκαθαρίσει στον λαό του Παναθηναϊκού που πουλάει τις μετοχές του πλειοψηφικού πακέτου! Είναι ο Παϊρόζ ο επενδυτής (σ.σ. ο μπροστινός) ή εκπροσωπεί κάποιους άλλους (σ.σ. πισινούς);

Σε ένα άλλο σημείο ο κ. Παπαθεοδώρου αναφέρει ακριβώς αυτό που εμείς από την πρώτη στιγμή είπαμε! Ότι, θέλει ο κ. Αλαφούζος να εξαθλιώσει σε τέτοιο σημείο τον Παναθηναϊκό, ώστε να καμφθούν οι αντιδράσεις των ένθερμων οπαδών του!

Αναφέρει λοιπόν ο κ. Παπαθεοδώρου: “… Aν θέλει ένας ουδέτερος παρατηρητής να διαπιστώσει την απελπισία και την ανακούφιση συνάμα των Παναθηναϊκών από την αποχώρηση Αλαφούζου, δεν έχει παρά να παρατηρήσει πως ουδείς ασχολείται, σήμερα, σε ποιον τη δίνει. Δεν ενδιαφέρει κανέναν, αυτή τη στιγμή. Ας τη δώσει και στον διάολο τον ίδιο… ”!

Σε άλλο επίσης σημείο, αναφέρεται στο πολύ αξιόλογο άρθρο: “…Ο Αλαφούζος παραδίδει έναν σύλλογο με εκατομμύρια κόσμο σε έναν σχετικά άγνωστο στο ευρύ ελληνικό κοινό, χωρίς το τεράστιο οικονομικό background μιας κλασικής ελληνικής οικογένειας τύπου Λάτση, Κοπελούζου… Ωστόσο σχεδόν δύο μήνες από την εμφάνιση του Παϊρόζ στο προσκήνιο, το ερώτημα παραμένει αναπάντητο: Ποιον εκπροσωπεί; Πότε θα απαντηθούν άραγε τα ερωτήματα του κόσμου, σε ποιον πουλάει ο Αλαφούζος τον Παναθηναϊκό;”!

“…Αν ο Ταϊλανδός σαν μπροστινός «σώσει» τον Παναθηναϊκό θα δώσει το δικαίωμα στον Αλαφούζο να εμφανιστεί ξανά στην κοινωνία των Αθηνών, πιστώνοντας του το credit ότι παρέδωσε τουλάχιστον την ΠΑΕ σε μια ευηπόληπτη ομάδα επιχειρηματιών. Αν ο Ταϊλανδός αποδειχθεί «φαντομάς» ή «πυροτέχνημα» οδηγώντας τον Παναθηναϊκό στην καταστροφή, κανείς δεν θα ψάξει τον Παϊρόζ στην Μπανγκόγκ. Στον Αλαφούζο θα στραφούν όλοι. Εκείνος έχει την ομάδα στα χέρια του, εκείνος πουλάει σε κάποιον που δεν γνωρίζει ο Έλληνας πολίτης, εκείνος οφείλει να ξεκαθαρίσει το τοπίο από την ομίχλη που επικρατεί…”!

“…Την τελευταία δεκαετία τουλάχιστον, δεν έχει υπάρξει προηγούμενο πιο ασαφούς αγοραπωλησίας σε επίπεδο λαοφιλούς ΠΑΕ. Το 2010 όλοι ήξεραν τον Μαρινάκη όταν αγόραζε από τον Κόκκαλη και δεν έψαχναν πίσω από τις λέξεις. Ο Σαββίδης ανέλαβε τον Αύγουστο του 2012 και έδωσε άμεσα διαπιστευτήρια, τα δε επενδυτικά του σχέδια δεν τα είχαν καν ονειρευτεί στον ΠΑΟΚ. Ο Μελισσανίδης ήταν γνωστός ακόμα και στον χώρο του ποδοσφαίρου όταν επέστρεψε στην ΑΕΚ. Ούτε για τον Αλαφούζο υπήρχαν ερωτήματα για το ποιος είναι, όταν μπήκε στον Παναθηναϊκό, ούτε υπήρχαν ερωτηματικά για τα πρόσωπα που συνέθεταν την πολυμετοχικότητα του 2008…”!

Ο Rothschild στις αγοραπωλησίες ευρωπαϊκών ομάδων… 

Προσέξτε παρακάτω τα όσα έγραψε ο αθλητικογράφος Παναγιώτης Παλλαντζάς στο αθλητικό πόρταλ Gazzetta και στο άρθρο του: “Ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης της Μίλαν;”!

Σε αυτό το άρθρο ο συντάκτης αφήνει πολλές σκιές για την αγορά του μεγάλου ιταλικού συλλόγου από τον Κινέζο Γιονγνχονγκ Λι, αναφέροντας πως ήδη η RAI ασχολήθηκε με τα διοικητικά του Μιλανέζικου Σωματείου, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος η ευρωπαϊκή ομοσπονδία να έχει σοβαρές αμφιβολίες για το κατά πόσο ο Γιόνγκχονγκ Λι μπορεί να εγγυηθεί την οικονομική σταθερότητα του κλαμπ!

Επίσης, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, από το γεγονός ότι όλα τα λεφτά που βάζει, όπως τα 10 εκατ. ευρώ που έστειλε αυτές τις ημέρες, έρχονται από offshore εταιρείες σε Λουξεμβούργο, νησιά Κέιμαν κλπ…

…Είναι γεγονός ότι η εισαγγελία στο Μιλάνο έχει ανοίξει έρευνα για το θέμα έπειτα από ειδοποίηση της Banca d’Italia, η οποία θέλει να μάθει από πού έρχονται τα λεφτά…

…Υπάρχουν ανωμαλίες στη διαδικασία της αγοράς/πώλησης των μετοχών. Ο κ. Λι επέλεξε ως συμβούλους του τη Rothschild, ο αντιπρόεδρος της οποίας στο Λονδίνο, Πάολο Σκαρόνι, είναι επί πολλά χρόνια πιστός συνεργάτης του Μπερλουσκόνι, δηλαδή του ανθρώπου που του πουλούσε το κλαμπ…

…Ο μόνος που μπορεί να μας πει ποιος είναι ο Mr. Li είναι ο πρόεδρος Μπερλουσκόνι. Ποιον έκρινες κατάλληλο για να του πουλήσεις την αγαπημένη σου Μίλαν…;

Πιστεύω πως τα δυο αυτά άρθρα σε διαφορετικά αθλητικά portal και γραμμένα από διαφορετικούς δημοσιογράφους μοιάζουν πάρα πολύ και πρέπει να βάλουν σε ανησυχία του φιλάθλους του Παναθηναϊκού για το που οδηγεί την αγαπημένη τους ομάδα ο Γιάννης Αλαφούζος! Αν δεν αντιδράσουν, αύριο θα είναι ήδη αργά…

Σας ρίχνουμε σήμερα την νέα βόμβα…

Ο ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδος του Λονδίνου Chelsee F.C. Ρώσος δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, επενδυτής και πολιτικός (σ.σ. εβραϊκής καταγωγής) Ρομάν Αμπράμοβιτς, λόγω της μη ανανεώσεως της άδειας εργασίας του από το αγγλικό κράτος, βρέθηκε στο Τελ Αβίβ και πήρε την ισραηλινή υπηκοότητα!

Τον διακατέχει μεγάλος εκνευρισμός, από τη στιγμή που στο Νησί δεν του ανανέωσαν την βίζα παραμονής και για τον λόγο αυτό, σταμάτησε τα έργα επέκτασης του Σταδίου της ομάδος, το γνωστό Stamford Bridge!

Θα μου πείτε, τι δουλειά έχει ο Ρομάν Αμπράμοβιτς με το θέμα του Παναθηναϊκού που συζητάμε…

Θα σας πω πως έχει, αφού στην Chelsee τεχνικός σύμβουλος και προπονητής έχει διατελέσει ο Ισραηλίτης Αβραάμ Γκραντ, επιστήθιος φίλος του Ρομάν Αμπράμοβιτς!

Ο Αβραάμ Γκραντ προορίζεται για General Manager του ΠΑΟ, εάν οι Εβραίοι αγοράσουν τον Παναθηναϊκό! Το άγνωστο είναι, αν θα διευθύνει τους “πράσινους” από την Αθήνα ή το Τελ Αβίβ; Ή μήπως από την Ιερουσαλήμ;

Άλλωστε, στο Τελ Αβίβ μένει κι ο επίδοξος αγοραστής (σ.σ. πισινός) της ΠΑΕ ΠΑΟ Μπένι Στάινμετζ! Επίσης κολλητός με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς!

Λέτε να έχουν αυτές οι υψηλές φιλίες, κάποια σχέση με τον Παναθηναϊκό;

Λέτε να δούμε σύμπραξη Τούρκων και Εβραίων στον Παναθηναϊκό;

Οψόμεθα…

ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής Στρατηγικής Πολιτικής

της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

egerssi.gr

One thought on “ΟΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΙΝΟΙ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

  1. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ says:

    Μακάρι να ήταν ο Αμπράμοβιτς ο πισινός γιατί θα έκλανε όλη την σαπίλα των μαφιόζων που λυμαίνονται τον Ελληνικό αθλητισμό!

    Όσο για τον Δημήτρη, μακάρι να μπορούσε να αγοράσει την ΠΑΕ αλλά αυτό είναι δύσκολο γιατί είναι πολλά τα χρέη. Ίσως με την κίνηση για το ΟΑΚΑ κάτι γίνει στο τέλος.

    Όλα τα άλλα που γράφεις κύριε Αποστόλου είναι από γραφικά μέχρι ανυπόστατα. Εκτός κι αν ενδιαφέρθηκε κάποιος Έλληνας εκατομμυριούχος και δε το ξέρουμε!!!!! Αν υπήρχε έστω και ΕΝΑΣ Εκατομυριούχος που να ενδιαφερόταν για την ομάδα θα πλήρωνε τα 700 με 800 χιλιάρικα και δεν θα είχε αφαίρεση βαθμών και απαγόρευση μεταγραφών η ομάδα. Όσο για τον Τσιπίτα… καλά τα γαριδάκια του αλλά από λεφτά έγινε το μάτι μας γαρίδα και δεν είδαμε μία!!!!!! Όσο για τον Τούρκο που θα θέλει την ομάδα είναι για να γελά κανείς!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *