Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΠΑΡΑΜΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΜΦΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ

Συχνά αρκετοί επικαλούνται την ακροτελεύτια διάταξη περί εσχάτης προδοσίας τόσο για το μνημόνιο όσο και και για τους λόγους του σκοπιανού. Πιστεύετε όμως πως κάτι τέτοιο θα γίνονταν ως πολιτική κοινοβουλευτική ψηφοφορία, εάν δεν είχε εξασφαλιστεί και προσυμφωνηθεί προηγουμένως απ΄ άλλους όσους χρειάζεται θεσμικά για να γίνει το ξεπούλημα;;

Η κατηγορία για εσχάτη προδοσία αφορά το πολίτευμα και τον υποκειμενικοποιημένο πλέον σφετερισμό της εξουσίας, και όχι τη διαπραγμάτευση τμήματος Εθνικής κυριαρχίας που γίνεται από προδότες, όπως τελείται αυτή τη στιγμή κατάχρηση πληρεξουσιότητας μέσω κατάχρησης όλων των εξουσιών και όσον αφορά το σκοπιανό και όσον αφορά τον αποπληθυσμό της Ελλάδος μέσω οικονομικής εξόντωσης, αλλά και άλλων πολιτιστικών μεθόδων αντικατάστασης του πληθυσμού.

Άρα ως κατηγορία η εσχάτη προδοσία εκλαμβάνεται ως έμμεση, δηλαδή παραμένει μια έκκληση προς την κρίση αυτών των ίδιων που κυβερνάνε να θεωρήσουν ότι γίνεται «σφετερισμός της λαϊκής κυριαρχίας» ώστε να μην επικυρωθεί σαν διακρατικό «φεκ» και νόμου του κράτους η κοινοβουλευτική ψήφιση συμφωνίας παραχώρησης κάποιου ονόματος που θα ζημίωνε και θα έθετε υπό αμφισβήτηση και κίνδυνο τα εθνικά μας κυριαρχικά συμφέροντα.
Δεν γίνεται καμία αναφορά περί Εθνικής κυριαρχίας στο 120 αλλά για «λαϊκή κυριαρχία» ενώ οι κίνδυνοι από το σκοπιανό αφορούν τμήμα Εθνικής κυριαρχίας.

«Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων.
» Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.»

Συγνώμη για την μερική απογοήτευση, αλλά στην ακροτελεύτια διάταξη δεν εμπίμπτει άμεσα και ξεκάθαρα το αξιόποινο για προδοσία στο Σκοπιανό και για αναμενόμενους κινδύνους αμφισβήτησης της Εθνικής κυριαρχίας.
Ένα πολύ συγκεκριμένο και πολύπλοκο θέμα δεν πρέπει να ανάγεται σε εμεσότητες και γενικότητες περί διαφύλαξης ουσιαστικά του μεταπολιτευτικού κατεστημένου και κρίσης των πραγμάτων από το ίδιο.Οι ιδέες του Ζαν-Ζακ Ρουσσώ περί λαϊκής κυριαρχίας δεν μπορούν να βοηθήσουν πολύ σε αυτό το διακρατικό θέμα. Δεν βοήθησε η «φωνή του λαού» ούτε λήφθηκε από το δικαστικό σώμα υπόψιν στις υποθέσεις μηνύσεων για το μνημόνιο που ενδεχομένως έμοιαζε κάπως περισσότερο σχετικό και βάση ενωτισμού αριστερών και δεξιών παρατάξεων.

Το 120 δεν αφορά άμεσα το θέμα της ονοματοδοσίας, σίγουρα δεν θα αποκομιστούν πολλά μέσω αναμενόμενων μηνύσεων στηριγμένες πάνω και μόνο στην ακροτελεύτια διάταξη.

Σίγουρα θα θυμάστε ως αλληλουχία δρώμενων την περίπτωση προσφώνησης Μπενάκη προς Παπούλια στις 8/2/2005.

Σύμφωνα με την προσφώνηση, από το προδοτικό πολιτική κατεστημένο στο κράτος της μπανανίας ευημερία θεωρείται προς χάρις κάποιας ασαφούς ειρήνης και ασφάλειας ο περιορισμός της κυριαρχίας και εθνικών συνόρων. Θα έπρεπε να συλληφθούν. Δίνουν έμφαση στην αοριστία περί ειρήνης και ασφάλειας για να προσβάλουν και την ασφάλεια και την διεθνή ειρήνη της χώρας.

Απάντηση

Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΠΑΡΑΜΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΜΦΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ μέρος 2
Για να συνδεθεί ο σφετερισμός της λαϊκής κυριαρχίας με πλάνη και σφετερισμό εξουσίας προς προδοσία και συμφωνία μέσω συνεννόησης με ξένη δύναμη για παράδοση Εθνικής κυριαρχίας πέραν του ότι χρειάζονται εκατοντάδες σελίδες δικογραφίας ίσως και άνω των χιλίων που κανένας ποτέ δεν έχει γράψει, ούτε αυτές οι ψευτομηνύσεις που γίνονται ή θα γίνουν για το σκοπιανό θα περιέχουν, δεν θα είναι δυνατόν να ευσταθούν ως μηνυτήριες αναφορές και παραπομπή για προδοσία, εάν δεν περιλαμβάνει αναφορές σε άλλα άρθρα του πκ καθώς και τεκμηρίωση για το που θα οδηγήσει η συμφωνία. ΄Ολοι γνωρίζουμε πως το κοινοβουλευτικό σώμα στη συντριπτική του πλειοψηφία δεν είναι αφοσιωμένο στην Πατρίδα, αλλά υπάρχει κενό περιγραφής για τη νομική μομφή περί ελείψεως αφοσίωσης στην Πατρίδα εξαιτίας της ψήφισης για το ονοματολογικό εάν δεν γίνουν αναλυτικά κατανοητά ως μομφή οι κίνδυνοι του ξεπουλήματος του ονόματος στα Σκόπια και αναγνωρίσεις μακεδονικής ταυτότητας και γλώσσας ενώ αυτές οι αναγνωρίσεις συνεπάγονται με τους επιθετικούς επεκτατισμούς του γειτονικού κρατιδίου.

Εάν οι μηνύσεις και εξώδικα στηρίζονται μόνο στην ακροτελεύτια διάταξη θα κατέληγαν στην υποκειμενική κρίση εάν δεν περιλαμβάνουν και αναφορές σε ακριβείς παραβιάσεις των πολιτικών και ακριβείς παραπομπές στον ποινικό κώδικα. Θα έχουν την τύχη όπως αυτά τα εξώδικα με συμπληρώσεις έτοιμων φορμών που έγιναν εναντίον του μνημονίου τα οποία κυκλοφορούσαν στο διαδύκτιο.

Εάν παραχωρηθεί η ονομασία μπορεί να γίνει επίκληση άρθρων του δευτέρου κεφαλαίου περί προδοσίας της Χώρας π.κ άρθρα 138 και κυρίως 139 151 (και το 140) για τον σχηματισμό νομικής μομφής προδοσίας εις βάρος της διπλωματικής αποστολής και της κυβέρνησης, και όσων οργανωμένων φορέων έχουν δηλώσει ανοιχτά και εγγράφως ή ως κίνημα την υποστήριξη «μακεδονικής ταυτότητας» και σε ψευτοαλυτρωτικές διαθέσεις των Σκοπίων και όσων τελικά παραβιάζουν καταχραστικώς μέσω των εξουσιών την πληρεξουσιότητα ( άρθρο151 πκ) και υπερψηφίσουν την παραχώρηση του ονόματος και την αναγνώριση κάποιας «εθνοτικής μακεδονικής ταυτότητας» για προδοσία της χώρας και συνεργασία με εχθρικές δυνάμεις αφού μηχανορραφούν ως εντεταλμένοι ξένων δυνάμεων και στρατιωτικών δογμάτων ξένων χωρών θέτοντας μεθοδευμένα σε διαπραγμάτευση τμήμα της εθνικής κυριαρχίας.

Απάντηση

Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΠΑΡΑΜΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΜΦΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ μέρος 3

151
Όποιος ως πληρεξούσιος του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του, διεξάγει με κάποια άλλη κυβέρνηση υποθέσεις του εντολέα του με πρόθεση κατά τέτοιο τρόπο που να μπορεί να προκύψει βλάβη για τον εντολέα, τιμωρείται με κάθειρξη.

151 ΠΕΡΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΣ – ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ισχύει άμεσα και ξεκάθαρα, η κυβέρνηση (ως πληρεξούσιο όργανο) διεξάγει υποθέσεις με άλλη κυβέρνηση και προκαλεί βλάβη στον εντολέα του, τον Ελληνικό λαό που η εθνική κυριαρχία είναι ζωτικά συνυφασμένη με το Εθνος-λαο. Ισχύει επίσης και από τη στιγμή που συμφωνήθηκε η σύμβαση του μνημονίου με δέσμευση της Εθνικής κυριαρχίας.

138 ΠΕΡΊ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΣ -ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ Σωματική βία για να συγχωνεύσουν εδάφη με άλλη χώρα μπορεί να ασκήσουν άλλοι αντί των εγκάθετων της κυβέρνησης, όπως οι «εγγυήτριες» δυνάμεις των Σκοπίων εξαιτίας σειράς των κυβερνητικών αποφάσεων εδώ στη «μπανανία». Βάσει του 138 σωματική βία ή απειλή σωματικής βίας μπορεί να θεωρηθεί και η πραξικοπηματικού τύπου βία 135 137 πκ προς αυτούς που προσπαθούν να ανακόψουν την προδοσία.
Όπως σπασμωδική παρεμπόδιση από προδοτικό τμήμα κρατικού μηχανισμού και τμήματος σωμάτων ασφαλείας ( με τη πιθανή συνδρομή του παρακράτους ) ως «εμφύλιο» αντικρουόμενο ταυτόχρονο αντιπραξικόπημα παρεμπόδισης συλλήψεων πολιτικών που συμφώνησαν στην παράδοση της ονομασίας γνωρίζοντας, ή μη, πως νομιμοποιούν και επικυρώνουν τις προθέσεις ψευδοαλυτρωτισμού δημιουργίας της ηνωμένης μακεδονίας και προσάρτησης της Ελληνικής Μακεδονικής περιφέρειας που αποτελεί κύριο και μοναδικό
σκοπό του «μακεδονισμού» των Σκοπίων και διεθνών ψευτομακεδονικών λομπυ.

Πιθανή διαταγή συλλήψεων και άρα σωματικής βίας από εγκάθετους εναντίον και καταχραστικώς προς όσους διαφωνούν ή προς όσους θέλουν να συλλάβουν τους επίορκους για προδοσία σχηματίζει περιεχόμενο μομφής εναντίον των εγκάθετων ως προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας, αφού οι συλλήψεις επί της ουσίας πολιτικών κρατουμένων θα μεθοδεύονται ώστε να
διευκολυνθεί η προδοσία της συγχώνευσης εδαφών σε άλλο κράτος. Και οι δύο πλευρές θα επικαλούνται (μόνο) προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας.

Οι συμφωνούντες με την παράδοση του ονόματος θα δρουν με πρόσχημα τη σταθερότητα μόνο του πολιτεύματος ή για κάποια αποφυγή αποτροπή κατάλυσης του κοινοβουλευτισμού, εξαπολύοντας το δικό τους τμήμα κρατικού και παρακρατικού μηχανισμού, και οι μη συμφωνούντες θα προσπαθούν να αντικρούσουν την προδοσία του σφετερισμού λαϊκής κυριαρχίας, αλλά και της προδοσίας της χώρας και παράδοσης εθνικής κυριαρχίας.

Απάντηση

Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΠΑΡΑΜΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΜΦΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ μέρος 4

Όπως τονίστηκε δεν αφορά άμεσα την προστασία Εθνικής κυριαρχίας το 120. Η μορφή του πολιτεύματος δεν συνεπάγεται πάντα, και αναλόγως με ποιους εξετάζουν τις υποθέσεις, με τα συμφέροντα της Εθνικής κυριαρχίας.

Έτσι στο κράτος της «μπανανίας» οι εγκάθετοι θα διατάζουν συλλήψεις ή θα ζητούν βοήθεια από τους νατοϊκούς, τις σταθμευμένες μεραρχίες ή ιδιωτικούς στρατούς για να σταματήσουν τις αντιδράσεις, με επίκληση την τάξη και την καταστολή εξέγερσης και παρακινήσεων «εσχάτης προδοσίας», ήτοι αντίστροφα οι προδότες θα επικαλούνται το 120. Κάποια προβοκάτσια σίγουρα θα επινοηθεί και θα χρησιμοποιηθεί για τον άνωθεν σχεδιασμό.

Κάνουν όμως ολέθριο λάθος, πιθανότατα θα ασκήσουν σωματική βία για να διευκολύνουν πολιτικά τη μεθόδευση απώλειας και συγχώνευσης εδαφών με άλλο κράτος. Το κράτος, ή τμήμα αυτού, συμμετέχοντας στην εξυπηρέτηση αυτονόμησης της περιφέρειας, ακόμα και με τη συμμετοχή συμμάχων, διαπράττουν όσοι επίορκοι συμμετέχουν και προδοσία της χώρας 138-151 πκ και προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας 135 137 120-4.

Σωματική βία θεωρείται και η εντολή για σύλληψη κάποιου ο οποίος βάσει του νόμου ΄θέλει να εφαρμόσει το σύνταγμα και τους νόμους ώστε να αποτρέψει προδοσία, αλλά αποτρέπεται μέσω σωματικής βίας από εντολές μερίδας εξουσίας του ίδιου του προδοτικού κράτους.

Αναδεικνύεται ενδεχομένως και η σημασία του «πολιτικού κρατούμενου» που μάλλον ανάγεται στο άρθρο 135 -137 ΠΕΡΊ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΏΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ από μερίδα του κράτους.

Η σωματική βία σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται να είναι κατ΄ανάγκην παραστρ/τικη για να εμπίπτει στο νόμο αφού παράστρ/τικα μπορεί να φερθεί και μέρος του κράτους ζημιώνοντας τη χώρα. Το σύστημα θα προσπαθήσει να αντιστρέψει τα πράγματα και να κατηγορήσει για εσχάτη προδοσία όσους αντιστέκονται στην συγχώνευση και απώλεια εθνικής κυριαρχίας.

Κάποιοι μάλιστα διαδίδουν πως όσοι υποστηρίζουν παρέμβαση του στρατού για το μακεδονικό είναι»εσχάτη προδοσία» ως απόδειξη πως η διαφύλαξη του σάπιου πολιτικού συστήματος μιας (οποιασδήποτε) χώρας που συγκροτεί δήθεν κάποια μορφή πολιτεύματος (κατεστημένου με πρόσχημα το πολίτευμα) δεν συνάδει πάντα τη διαφύλαξη εθνικής κυριαρχίας.

139 ΠΕΡΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΣ – ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ. Εξαιτίας της παράδοσης του ονόματος θα προσπαθήσουν να γονατίσουν τον Ελληνικό λαό για να περάσει σταδιακώς και μέσω διοικητικών αλχημιών και αποκέντρωσης η περιφέρεια χωρίς σύρραξη στα Σκόπια. Εξαιτίας όμως αυτής της συμφωνίας εάν αμφισβητηθεί η Εθνική κυριαρχία θα είναι πραγματικά αιτία πολέμου ή σύρραξης και προσβολή της διεθνούς ειρήνης της χώρας. Δηλαδή το αντίθετο της δήθεν ειρήνης και σταθερότητας που επικαλούνται, όπως στην προσφώνηση της Μπενάκη. Το αν προδώσει ο στρατός αμαχητί ή συμφωνήσει στην προσάρτηση περιφέρειας σε ξένη δύναμη είναι άλλο θέμα, δηλαδή θα καταστούν κι΄ αυτοί ως προδότες. ΄Ηδη αποστρατιωτικοποιούν τη Μακεδονία.

Η κυβέρνηση της μπανανίας συνεννοείται και διαπραγματεύεται με ξένη κυβέρνηση με σκοπό να επιφέρει αποδεδειγμένα καταστάσεις που θα προκαλέσουν σύρραξη αφού τα σκόπια θα μπορούν να επεκτείνουν εξαιτίας τετελεσμένων τον αλυτρωτισμό τους και κάτω από πολύ ευνοϊκότερες για τα σκόπια συνθήκες «κληρονομικών εθνοτικών αναγνωρισμένων δικαιωμάτων» και χώρας με ονομασία και περιγραφές περιέχουσες το όνομα περιφέρειας ¨Μακεδονία» γειτονικής χώρας. Επίσης με μηχανορραφίες η κυβέρνηση εκθέτει με πρόθεσή του το ελληνικό κράτος σε κίνδυνο εχθροπραξιών σε σχέση με το 140 πκ.

Ισχύει λοιπόν το 139 αφού εάν ενταθούν οι διεκδικήσεις ή τεθούν τετελεσμένα για την απώλεια της περιφέρειας, τότε επέρχεται διατάραξη της διεθνούς ειρήνης και πόλεμος ή σύρραξη με τα σκόπια και τις «εγγυήτριες δυνάμεις» ακόμα και εάν θεωρούνται σε κάποιους οργανισμούς σύμμαχοι.

Απάντηση

ίου 2018 – 8:35 μ.μ.
Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΠΑΡΑΜΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΜΦΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ μέρος 5

Διαχειριστείτε τις πληροφορίες κατά βούληση και για νόμιμους λόγους με δεύτερη και τρίτη γνώμη άλλων. Η στρατηγική είναι απλή: Σχηματίζουμε μομφή και για όσους κρατικούς «πεφωτισμένους» θα θεωρούσαμε «σωτήρες» και καταφύγιο υπό άλλες συνθήκες, εφόσον συμμετέχουν και αυτοί από διαφορετικό τμήμα της εξουσίας στην προδοσία. Είμαστε επιφυλακτικοί με όλα τα μέρη της εξουσίας, εφόσον ένα τέτοιο γεγονός μειοδοσίας δεν γίνεται να προχωρήσει εάν δεν είναι συνεννοημένοι όλοι μεταξύ τους. Άρα ανάλογη θα είναι και η νομική κίνηση, ή ό,τι άλλο, εναντίον τους.

Άρα εάν συντελεστεί η προδοσία δεν θα επιτρέψουμε να κάνουν τους πατριωτικούς φορείς «μπαλάκι» για την εύρεση και απόδοση ευθυνών. Δεν θα επιτρέψουμε να σχηματίσουν εκείνοι (οι προδότες) πρώτοι ψευτομομφή.
Θέλουμε να διασώσουμε την Εθνική κυριαρχία της χώρας και όχι λυόμενα περιστασιακά κατεστημένα.

Το κείμενο φυσικά δεν έχει μορφή νομικής και μηνυτήριας αναφοράς ούτε είναι πομνημα, ούτε μέσο στρέψεως εναντίον πολιτεύματος κάποιας χώρας, ούτε ερμηνείες, αλλά ένα δοκίμιο με επισημάνσεις νομικού περιεχομένου και όχι μηνυτήρια σύνταξη αναφοράς. Ο σκοπός είναι η δημιουργία εύλογων επιφυλάξεων για φωνές και αιτήματα κάποιων «συμπληρώσεων» έτοιμων φορμών με ψευτομηνύσεις για εσχάτη προδοσία κατόπιν εποπτείας και σύνταξης δικηγόρων και μη, που ίσως θέλουν να συγκαλύψουν το μέγεθος των πράξεων της κυβέρνησης. Αυτές οι μηνύσεις θα καταλήξουν στο ράφι ή στα σκουπίδια όχι επειδή είναι μόνο προδοτικό το δικαστικό σύστημα, αλλά γιατί δεν είναι τεκμηριωμένες, δεν συνδέουν τίποτα απολύτως.

Η κυβέρνηση της μπανανίας, εκλεγμένη παρά ταύτα, δεν προσπαθεί κατά την παρούσα φάση δια της βίας να συγχωνεύσει εδάφη με άλλο κράτος, αλλά δια της τρέχουσας πολιτικής συνεννόησης με ξένη κυβέρνησης και δια της κατάχρησης πληρεξουσιότητας 151 πκ και γενικότερης συγκεκαλυμμένης μεθόδευσης, ήτοι μηχανορραφίας σε συνεννόηση με ξένη κυβέρνηση εις βάρος εθνικών διακρατικών θεμάτων που θα οδηγήσουν σε χειρότερα.
Επίσης η κυβέρνηση είναι νόμιμα εκλεγμένη αν και έχει προδώσει ουσιαστικά σε όλα τα θέματα τη λαϊκή βούληση, όμως η εσχάτη προδοσία τόσο για το σκοπιανό όσο και για την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας μέσω του μνημονίου δεν αποδεικνύεται εάν δεν γίνουν συνδυασμοί με έμφαση σε άλλα άρθρα αλλά πιθανώς και σε διεθνείς διατάξεις.
Διαχειριστείτε τις πληροφορίες κατά βούληση και προσοχή στην αντεστραμμένη κίνηση κατηγορίας «εσχάτης προδοσίας» στις έσχατες στιγμές από το ίδιο, ή τμήμα του ίδιου του προδοτικού πολιτικού και δικαστικού, αλλά όχι Εθνικoύ συστήματος.

Xristos V.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

13 thoughts on “Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΠΑΡΑΜΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΜΦΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ

 1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ says:

  Εν ολιγης μας επριξες τ@ρχιδια αρθρογραφε. Είναι εσχάτη προδοσία που προσβάλει τη θέλησή του λαού. Τα ιστορικα αυτονόητα Όπως η ελληνικότητα της Μακεδονίας δεν χρειάζονται κανονικά ούτε συλλαλητήρια ούτε δημοψηφίσματα. Όταν όμως έχεις βρωμερους προδότες για κυβερνήτες τότε αλλάζει το θέμα. Ξεκινάμε με συλλαλητήρια κ απαίτηση δημοψηφίσματος. Εαν δεν σεβαστούν την πλειοψηφία του λαού τότε απλά θα κατεβούμε στο Σύνταγμα για να ανατρέψουμε τους φαύλους. Στις 8 Ιουλίου απλά θα γίνει της πουτανας . Τα νομικιστικα που λες απλά θα γράψουμε σταρχιδια μας . Θα μιλήσει ο ελληνισμός οι καρδιές κ το αίσθημα δικαίου κ πατριωτισμού. Καλύτερα να μην είχαν γεννηθεί ο Τσίπρας κοτζιαδες κ καμμένοι αν προχωρήσουν στην αισχρή προδοσία.

  • ανωνυμος says:

   Ο Λαός «people» και η λαϊκή κυριαρχία εννοιολογικά δεν είναι συνυφασμένα με γεωγραφική έκταση και την εθνική κυριαρχία. Εαν συρρικνωθεί η Εθνική κυριαρχία μιας χώρας μπορεί να έχει στην έκταση που της απέμεινε το ίδιο αμετάβλητο πολίτευμα και τους ίδιους όρους σχέσης κυρίαρχου λαού-κράτους.

   Στο άλλο…
   Εαν είναι ποινικό αδίκημα, κακούργημα με αυτεπάγγελτη δίωξη η εκχώρηση της ονομασίας ποίος ο λόγος δημοψηφίσματος οεο;;; Και ποίος ο λόγος να επιτρέψουμε ποσοστά πληθυσμού στο δημοψήφισμα να κάνουν ηθελημένα ή εν αγνοίας τους, ή εν μαλακία τους, κακούργημα ψηφίσματος και νομιμοποίησης υπερ εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας οεο ;;;
   ουτε σε μπανανίες!!!

  • ανωνυμος says:

   Μήτσο 00:47!!! η μήνυση και λόγια του αέρα για εσχάτη προδοσία ενισχύει ……εαν δεν κατάλαβες …. κυρίως τη δική σου-σας-ολων μας δίωξη, αφού το 120 μόνο του αφορά μεταβολές και προστασία του πολιτεύματος και όχι προστασία εθνικής κυριαρχίας, εκτός και εάν εκεί που αναφέρεις πως θα τα κάνεις πουτάνα και περί ανατροπών, εννοείς κάτι άλλο !!!!

  • ΕΛΛΗΝΙΣ says:

   ΣΥΜΦΩΝΩ 1000% .
   ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΑΥΤΗ «ΧΩΡΑ».
   ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ «ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΣΚ@Τ@».!!!!

  • ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. says:

   ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΙ ΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΥΠ ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ,
   ΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΡΑΜMΕΝΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.
   ΝΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΔΩ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ OI TYΡΑΝΝΟΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ.
   ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΜΙΛΑΜΕ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΥΡΑΝΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ;
   ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ.
   ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΛΦΕ MOY ΕΛΛΗΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΕ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ.

   • ΔΗΜΗΤΡΗΣ says:

    Νασαι καλα συναγωνιστη. Τα νομικιστικα αρμόζουν σε ριψασπιδες Όταν μιλάμε για τέτοια αισχρή Αλλά κ απίστευτα προσβλητική παράδοση του ονόματος μαζυ με όλη την προίκα. Αν το δεχτούμε αμαχητί αυτό τότε καλύτερα να πάμε να αυτοκτονήσουμε. Όταν ακούω χαρτογιακάδες σαν τον αρθρογράφο η άλλους συμπολίτες να λένε πάει έχει τελειώσει το θέμα θα το ψηφίσουν, τότε σκέφτομαι ποιος άραγε είναι προδότης ο Τσίπρας η Αυτοι? ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΣΛΑΒΟ ΑΛΒΑΝΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Κ ΝΑ ΚΑΜΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ Κ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞ. Κ ΕΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΣΧΕΤΟΥΣ. θα πρέπει να καταλάβουμε ότι μιλάμε για μάχη ζωής κ θανάτου.

    • ανωνυμος says:

     Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΣΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΕΙΑΣ, ΤΩΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΆΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΥ. Η ΠΑΝΩ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΔΙΕΟΞΟΔΟ.

     ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΦΕΥΧΕΙ Η ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΛΑΓΚΓΟΥΤΕΡ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ Ή ΟΤΑΝ ΑΠΟΣΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΜΟΜΦΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΠΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ «ΝΟΜΙΜΕΣ» ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΝ@ΜΠΕΝΑΚΗΣ.
     Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΜΩΣ ΑΛΛΟΥ ΤΥΡΒΑΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΑΚ ΝΟΡΙΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ….

   • ανωνυμος says:

    9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 AT 08:16 Η διοίκηση, οι νόμοι και το σύνταγμα (δεν υπήρχε ακριβώς βέβαια σύνταγμα) του οθωμανισμού ήταν εξ ολοκλήρου ξένο κατακτητικό «πολίτευμα» μαζί με δικό του κατακτητικό στρατό. Η διαφορά τώρα είναι πως έχουμε, ας ελπίζουμε, Ελληνικό στρατό και το σύνταγμα σε γενικές γραμμές είναι Ελληνικό.
    Οι μηνύσεις για εσχάτη προδοσία όπως οι αντιμνημονιακές όμως ήταν σαν μια ένσταση στην οθωμανική διοίκηση για να τις εξετάσει η κρατική παράταξη της ίδιας της οθωμανικής διοίκησης ή έστω οι αποστατικοί συνεργοί της!!!
    Γράφετε οι περισσότεροι σαν μη διαβάσατε το κείμενο!!!!

 2. croif101 says:

  ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙ ΑΛΛΑ ΤΥΡΒΑΖΕΤΕ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ(ΗΠΑ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ),ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ,ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ.
  ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΝΗΣΗ,(ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ),ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ,ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΒΡΗ!!!
  ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣ..ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗΝ ΥΒΡΗ,ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΣΗ.ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΣΗ.
  ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ,ΧΩΡΙΣ Ο ΛΑΟΣ,Ο ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΟΣ ΟΧΛΟΣ(ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΘΕΟΙ,ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ),ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ,ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΟ ΟΧΛΟ!!!ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΝΗΣΗ,ΤΟΤΕ ΛΥΠΑΜΑΙ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ,ΑΛΛΑ Η ΔΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΒΡΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ,ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ,Η ΔΟΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ!!!
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ,ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.
  ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΡΥΦΩΘΕΙ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ(ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ),ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
  ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ,ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ,ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ!!!
  ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΒΡΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ.
  ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΑΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ Θ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ,ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ,ΚΑΙ Σ ΕΚΤΑΣΗ.
  ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ,ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ,ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΠΑΡΑ ΛΙΓΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ.

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ says:

   Πολυ σωστός. Κ Όπως αναφέρθηκε κάπου εδώ στο σάιτ, ο Άγιος Παΐσιος είχε πει πως ο Χριστός θα μας ζητήσει το λόγο αν δεν ζήσαμε αγώνα για την σωτηρία της πατρίδας. Είχε πει επισης ότι οι ηρωες του 1821 ειναι στον παράδεισο

 3. ανωνυμος says:

  δεν κάνετε μια διορθωσουλα. Το πολιτική κατεστημένο σε πολιτική κατεστημένο και το προς χάρις σε προς χάριν.

 4. ΗΛΕΚΤΡΑ says:

  Εγω δεν ξερω τι λες εσυ αρθρογράφε. Ενα πράγμα ξερω σιγουρα. Οταν δεκα εκατομμυρια (10.000.000) Ελληνες αποφασίσουν πως μια πράξη ειναι προδοςια, ε, τοτε ειναι καραμπινάτη προδοςια. Κατάλαβες;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *