Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους, Καραμανλή, το 1992, καθώς και κάποια δήλωση του κουφού ψευτοεθνάρχη για την Μακεδονία, συνοδευόμενη από ένα… δάκρυ («το δάκρυ του εθνάρχη»).

 

Στην πραγματικότητα, το ίνδαλμά τους, ήταν ο πρώτος που αναγνώρισε εγγράφως τα Σκόπια ως «Μακεδονία» σκέτο!

Το 1959, επί καραμανλοκρατίας, υπογράφηκε συμφωνία αμοιβαίων δικαστικών σχέσεων μεταξύ της Ελλάδος και της Γιουγκοσλαβίας του Τίτο. Στο άρθρο 7 της συμφωνίας, αναφέρεται ότι η συνεργασία αφορά το υπουργείο Δικαιοσύνης της Ελλάδος από την μια κι από την άλλη, τα υπουργεία Δικαιοσύνης των ομόσπονδων κρατιδίων της τότε Γιουγκοσλαβίας, ήτοι της Σερβίας, της Κροατίας, της Σλοβενίας, της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, του Μαυροβουνίου και της Μακεδονίας!

Αυτά και σκασμός!

koinonikosethnikismos.wordpress

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


Το χρονικό της γης

Από την Αρχαία Σουμερία μέχρι την Κνωσσό, και από την Κεντρική Αμερική μέχρι την Κωνσταντινούπολη, οι εξερευνήσεις, τα εμπόδια, τα απρόοπτα αλλά και οι συναρπαστικές ανακαλύψεις που τεκμηριώνουν τις ανατρεπτικές θεωρίες του αιρετικού αρχαιολόγου.

ΤΙΜΗ 17,00€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

5 thoughts on “Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

  1. Στρατής says:

    Μα έχουν βαλθεί να μας πείσουν πως με ΝΔ θα λυθεί υπέρ μας το ζήτημα, όταν και προϊστορία έχει η ΝΔ στα τέσσερα και επί των ημερών της με τον Σαμαρά ξεκίνησε το όλο ζήτημα. Εχουμε να δούμε κοψοχέρηδες πάλι… γιατί οι Ελληνες έχουν κοντή μνήμη, ψηφίζουν το μη χείρον, βέλτιστο και πιστεύουν πως κόμμα από την υπάρχουσα Βουλή νοιάζεται για τους Ελληνες και τα Εθνικά μας ζητήματα!

  2. ΑΕΡΑΚΗΣ says:

    Σήμερα (13/1/2018) Πρωτοχρονιά (1/1/2018 με το παλαιό ημερολόγιο ) στην Ακατονόμαστη Χώρα τα παιδιά της ας ζητήσουν από τον Άγιο Βασίλη από την Καισαρεία να χαρίσει και ένα Όνομα Ειρήνης για την Χώρα τους …

  3. Αριστομένης Προβελέγγιος says:

    O ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗΣ, ΤΩΝ ΥΠΤΑΜΕΝΩΝ ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ Κ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ??? ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ!!!!!!!!! Κ ΦΙΛΕΛΛΗΝ….!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *