Νέο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία στις 8 Ιουλίου

Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Συντάγματος την Κυριακή 8 Ιουλίου.

Το συλλαλητήριο διοργανώνει η Επιτροπή για την Προστασία των Δικαιωμάτων των Βλαχόφωνων Ελλήνων που ζουν στα Σκόπια και για την Προάσπιση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας.

Στην ανακοίνωση της αυτή, η Επιτροπή καλεί τους πολίτες σε συμμετοχή ώστε να «διατρανώσουμε την αδιαπραγμάτευτη ελληνικότητα της Μακεδονίας στέλνοντας το μήνυμα σε κάθε γωνιά της γης: η Μακεδονία είναι μία και είναι μόνο ελληνική».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι της περιφέρειας , το μοναδικό κανάλι που έδειξε σε όλο τον κόσμο τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, όπου διατρανώθηκε η προάσπιση των εθνικών μας θεμάτων και η μη παραχώρηση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, καλεί σε ΣΥΛΛΑΛΗΤΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ .

Τρεις ημέρες πριν την Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ (Βρυξέλλες 11 και 12 Ιουλίου με την παρουσία και του Προέδρου των ΗΠΑ), η καρδιά του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ θα χτυπήσει στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ και η Βεργίνα Τηλεόραση θα μεταδώσει τον παλμό της σε κάθε γωνιά της γης.

Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις που μας κάνουν να πιστεύουμε πως ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας , δεν θα παραπέμψει ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα στην Ελληνική Βουλή για ψήφιση, για προφανείς λόγους.

Θα προτιμηθεί η προενταξιακή διαδικασία της γειτονικής χώρας , μέσω πρωτοβουλιών που θα αναπτυχθούν από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εξωτερικών, κάτι που διαπιστώνουμε ότι ήδη συμβαίνει. Για ένα τόσο σοβαρό θέμα που θα δεσμεύσει και τις επόμενες γενιές των Ελλήνων , θα έπρεπε να είχε ζητηθεί η τοποθέτηση των Ελλήνων και μάλιστα όχι μόνο αυτών που ζουν στην Ελλάδα αλλά και των αποδήμων! Ωστόσο ο Αλέξης Τσίπρας που διεξήγαγε δημοψήφισμα (2015) για λιγότερο σημαντικά θέματα και είχε την «άνεση» να ανατρέψει την ετυμηγορία του ελληνικού λαού ικανοποιώντας μικροπολιτικά οφέλη, προτιμά να αποφασίζει για τα εθνικά μας θέματα, ερήμην μας .

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ

ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ, αψηφώντας τις καιρικές συνθήκες και τα «μπάνια…του λαού», θα διατρανώσουμε την αδιαπραγμάτευτη ελληνικότητα της Μακεδονίας στέλνοντας το μήνυμα σε κάθε γωνιά της γης:

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Στην περίπτωση που το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων περάσει από την Ελληνική Βουλή, θα βρισκόμαστε απέξω την ημέρα επικύρωσης της πρότασης από την Ελληνική Βουλή να βροντοφωνάξουμε πως το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν παραχωρείται, δεν παραχαράσσεται, δεν μεταβιβάζεται. Το όνομά μας είναι η ιστορία μας!

Επιτροπή για την Προστασία των Δικαιωμάτων των Βλαχόφωνων Ελλήνων που ζουν στα Σκόπια και για την Προάσπιση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας»

in.gr

Loading...

2 thoughts on “Νέο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία στις 8 Ιουλίου

  1. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

    Η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική. Η Ορθοδοξία και η Ελλάδα είναι αδιαπραγμάτευτες. Οι ΗΠΑ έχουν καθοδηγήσει τον Τσίπρα, διότι αυτός κάνει ότι του λένε, να μη φέρει το ζήτημα στη Βουλή, αλλά να το τελειώσει όσο γίνεται πιο γρήγορα, για να μην ζητήσει ο λαός δημοψήφισμα. Ο Καμένος βγάζει κατά καιρούς κάποιες κορώνες, αλλά στηρίζει τη προδοσία, ενώ ο Μητσοτάκης θέλει να πάει στη λέσχη Μπίλτνεμπεργκ, να πάρει το χρίσμα και να γίνει πρωθυπουργός. Αυτοί δεν έχουν πατρίδα δεν είχαν ποτέ. Τους κατήγγειλε απόψε ο κ. Μυλωνάκης στο εκρηκτικό δελτίο. Αλλά είναι απλό. Δεν έχουν πατρίδα. Είναι υπάλληλοι, εντολοδόχοι, υπηρέτες ξένων συμφερόντων. Οι ΗΠΑ βιάζονται. Θέλουν τη Μακεδονία, ανεξάρτητη, για να περάσουν τους αγωγούς. Θέλουν τη Μακεδονία ανεξάρτητη για να αποκόψουν τη Ρωσία από την έξοδο της στη Μεσόγειο. Για να αποκόψουν τη Ρωσία και να μη γίνει Ορθόδοξο Τόξο. Το επόμενο βήμα τους θα είναι να διαλύσουν το Άγιο Όρος, επειδή εκεί υπάρχει η παρουσία των Ρώσων με το ρωσικό μοναστήρι, που το έχουν μετατρέψει σε φρούριο οι Ρώσοι και να καταργήσουν το άβατο. Για αυτό η Εκκλησία θα έπρεπε να είναι όλη παρούσα στα Συλλαλητήρια. Τσακώνεται ο Αρχιεπίσκοπος με τον Πατριάρχη για περιουσιακά θέματα. Το μόνο που τους απασχολεί είναι το χρήμα, τίποτε άλλο. Ο οίκος του Θεού έχει γίνει οίκος εμπορίου. Θα αντιδράσει ο Θεός. Θα κρίνει και θα καταδικάσει πρώτα τους Ταγούς της Εκκλησίας, διότι ο γνούς και μη ποιήσας δαρρήσεται πολλάς και αν ακόμη δεν έχουμε προχωρήσει στη πλήρη πραγμάτωση των προφητειών, είναι διότι ο Θεός θέλει πρώτα να ξεκαθαρίσει πλήρως η κατάσταση μέσα στο χώρο της Εκκλησίας και αυτό θα ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους μήνες. Όλος ο κόσμος θα πρέπει να δώσει το παρόν στο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, για να διαχωρίσουμε τη θέση μας από όλο το πολιτικό κατεστημένο, που αυτή τη στιγμή διαλύει τη χώρα, αφού ούτως ή άλλως δεν είναι Έλληνες, δηλαδή δεν αισθάνονται οι άνθρωποι ότι είναι Έλληνες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *