11:11 - 06/11/2018

Μεγάλη έκρηξη σε φρεάτιο στην Κριεζώτου

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε πέντε λεπτά πριν τις 10 το πρωί της Τρίτης σε φρεάτιο της οδού Κριεζώτου στο κέντρο της Χαλκίδας, σε φρεάτιο, από το οποίο περνούν διάφορες παροχές.

Το φρεάτιο τινάχτηκε κυριολεκτικά στον αέρα και ήταν ευχής έργο που εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε κάποιος περαστικός στο σημείο, γιατί θα κινδύνευε άμεσα η ζωή του.Ο χώρος γέμισε κομμάτια μπετόν και πέτρες.

Στο σημείο φτάνουν αυτή τη στιγμή πυροσβεστικά οχήματα. Σύμφωνα με μαρτυρίες καταστηματαρχών, από το πρωί μύριζε αέριο το φρεάτιο και για το λόγο αυτό είχε ειδοποιηθεί η ΔΕΗ, συνεργείο της οποίας βρισκόταν στο σημείο.

evialead.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. Τις προσφορές κοιτώ,, μεγέθη 46-64 50%…
  23 – 32 0%
  Μπουμ οι προσφορές..!
  ΗΡΩ

 2. 46+64=110
  23+32=55
  55+10=65
  +=
  125-106-230
  125+106=231
  Μια μονάδα πάνω
  Μια μονάδα κάτω
  Τα
  Πάνω
  Κάτω
  ΤΠΚ
  300802
  382/000=
  ΑΡΣΛΑΝ=λιοντάρι
  Ο ΡΗΓΑΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*