ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Όπως στην Τουρκία – Απίστευτες εικόνες στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής

· Κατοχικά Νέα

Διαβάζουμε στα «Τουρκικά Νέα»:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής μια εκδήλωση που υποτίθεται πως οργανώθηκε από τον σύλλογο BIHLIMDER (Σύλλογος Αποφοίτων και Μελών Σχολείων Ιμάμ Χατίπ) . Και λέμε ¨υποτίθεται¨ διότι όποιος πήγε σήμερα στην εκδήλωση, θα κατάλαβε πως επρόκειτο για μια οργάνωση του κράτους της Τουρκίας.

Άλλωστε παντού υπήρχε το λάβαρο της Διεύθυνσης Απόδημων Τούρκων και Συγγενών Κοινοτήτων (YTB). Ουσιαστικά ήταν μια διαφήμιση των σχολείων ιμάμ χατίπ της Τουρκίας. Είχε εργαστήρια Μαθηματικών, Βιολογίας, Χημείας, Φυσικής, Ρομποτικής, Ιστορίας και Επίδειξης Πειραμάτων, ενώ οι περισότερς κοπέλες που είχαν το τμήμα της παρουσίασης, ήταν ¨καλυμένες ¨ με μαντίλα στο κεφάλι.

Επιδίωξη της Τουρκίας και στα κατεχόμενα της Κύπρου και εδώ είναι ίδια: Ότι υπάρχει στην Τουρκία να ¨υπάρχει¨ και στα κατεχόμενα και εδώ. Με την εκδήλωση αυτή στόχος είναι η ακόμη μεγαλύτερη προσέλκυση μαθητών στο να σπουδάσουν ακόμη και στην μέση εκπαίδευση στην Τουρκία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συχνά παρέχεται δωρεάν διαμονή σε εστίες και το ¨αποτέλεσμα¨ στο τέλος είναι ένας Ισλαμο-Τούρκος πολίτης, στα μέτρα ακριβώς που επιθυμεί ο Ερντογάν.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο κ. Χαλήλ Μουσταφά-δικηγόρος και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

el.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΔΥΠΑ: Ξεκινά η εξαργύρωση 150.000 επιταγών βιβλίων – Ποιοι δικαιούνται έως 25 ευρώΕΛΛΑΔΑ

ΔΥΠΑ: Ξεκινά η εξαργύρωση 150.000 επιταγών βιβλίων – Ποιοι δικαιούνται έως 25 ευρώ

Νεκρός 56χρονος σε σφοδρή σύγκρουση αγροτικού με φορτηγό έξω από τη ΘήβαΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός 56χρονος σε σφοδρή σύγκρουση αγροτικού με φορτηγό έξω από τη Θήβα

Τρεις νεκροί σε σφοδρή σύγκρουση δύο μοτοσικλετών στη λεωφόρο ΑλεξάνδραςΕΛΛΑΔΑ

Τρεις νεκροί σε σφοδρή σύγκρουση δύο μοτοσικλετών στη λεωφόρο Αλεξάνδρας

7 απαντήσεις στο “Όπως στην Τουρκία – Απίστευτες εικόνες στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής”

  1. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΤΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

  2. ….παπαριες ασιατικες ,αντιγραφα χριστιανοασιατικα , απο τους παμπονηρους ευρωπαιους της ασιας…

  3. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ…το παγκόσμιο φαινόμενο υποψήφιοι να εισάγονται με βαθμούς πολύ κάτω από τη βάση του «δέκα» σε υψηλόβαθμες σχολές, επειδή είναι Μουσουλμάνο ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΣΕ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ?

  4. Αυτοί καλα κανουν, εμεις γιατι τα δεχόμαστε;; Δεν υπαρχουν Τούρκοι στην Κομοτηνή, μονο Ελληνες Μουςουλμανοι.

    • Μνηκαρδε ο Κιουταχης σκυθοκαππαδοκας ηταν και υιος παπα της χριστιανοσυνης , δεν το ηξερες αυτο για τον σαββατοκα [καππαδοκα] ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά