11:02 - 06/11/2018

Όπως στην Τουρκία – Απίστευτες εικόνες στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Διαβάζουμε στα «Τουρκικά Νέα»:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής μια εκδήλωση που υποτίθεται πως οργανώθηκε από τον σύλλογο BIHLIMDER (Σύλλογος Αποφοίτων και Μελών Σχολείων Ιμάμ Χατίπ) . Και λέμε ¨υποτίθεται¨ διότι όποιος πήγε σήμερα στην εκδήλωση, θα κατάλαβε πως επρόκειτο για μια οργάνωση του κράτους της Τουρκίας.

Άλλωστε παντού υπήρχε το λάβαρο της Διεύθυνσης Απόδημων Τούρκων και Συγγενών Κοινοτήτων (YTB). Ουσιαστικά ήταν μια διαφήμιση των σχολείων ιμάμ χατίπ της Τουρκίας. Είχε εργαστήρια Μαθηματικών, Βιολογίας, Χημείας, Φυσικής, Ρομποτικής, Ιστορίας και Επίδειξης Πειραμάτων, ενώ οι περισότερς κοπέλες που είχαν το τμήμα της παρουσίασης, ήταν ¨καλυμένες ¨ με μαντίλα στο κεφάλι.

Επιδίωξη της Τουρκίας και στα κατεχόμενα της Κύπρου και εδώ είναι ίδια: Ότι υπάρχει στην Τουρκία να ¨υπάρχει¨ και στα κατεχόμενα και εδώ. Με την εκδήλωση αυτή στόχος είναι η ακόμη μεγαλύτερη προσέλκυση μαθητών στο να σπουδάσουν ακόμη και στην μέση εκπαίδευση στην Τουρκία.

Συχνά παρέχεται δωρεάν διαμονή σε εστίες και το ¨αποτέλεσμα¨ στο τέλος είναι ένας Ισλαμο-Τούρκος πολίτης, στα μέτρα ακριβώς που επιθυμεί ο Ερντογάν.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο κ. Χαλήλ Μουσταφά-δικηγόρος και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

el.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. Angeliq from Queensland Australias 11/06/2018 @ Νοέμβριος 6, 2018 11:41 πμ

  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΤΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

 2. ΤΣΙΡΙΜΠΙΡ [βλαχοι] 11/06/2018 @ Νοέμβριος 6, 2018 12:40 μμ

  ….παπαριες ασιατικες ,αντιγραφα χριστιανοασιατικα , απο τους παμπονηρους ευρωπαιους της ασιας…

 3. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ…το παγκόσμιο φαινόμενο υποψήφιοι να εισάγονται με βαθμούς πολύ κάτω από τη βάση του «δέκα» σε υψηλόβαθμες σχολές, επειδή είναι Μουσουλμάνο ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΣΕ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ?

 4. Αυτοί καλα κανουν, εμεις γιατι τα δεχόμαστε;; Δεν υπαρχουν Τούρκοι στην Κομοτηνή, μονο Ελληνες Μουςουλμανοι.

 5. Ποιος είναι αυτός με το τουλμπανι στο κεφάλι ;ο Κιουταχής ;

 6. Αυτος ποιος ειναι ;΄ο κιουταχης ;

  • Παυλος-σαουλ-λουκας-λουσας ο σκυθης 11/07/2018 @ Νοέμβριος 7, 2018 12:51 μμ

   Μνηκαρδε ο Κιουταχης σκυθοκαππαδοκας ηταν και υιος παπα της χριστιανοσυνης , δεν το ηξερες αυτο για τον σαββατοκα [καππαδοκα] ?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*