Με Ανθρωποκτονική Διάθεση τα Προαπαιτούμενα

1Το 2015 και αν δεν ακούσαμε στις ειδήσεις των 21:00 για ελλείψεις υλικών και φαρμάκων στα νοσοκομεία, και αν δεν ακούσαμε παράπονα από τους ασφαλισμένους να αγοράσουν τα φάρμακά τους όπως και να τους τα παρέχει το κράτος.

Το 2014 και 2015 μιλούσαμε για φαρμακευτική δαπάνη περίπου 2 δις ευρώ , συνολικά και για τα 2 έτη.

Σήμερα αφού ψηφίστηκαν τα προαπαιτούμενα μιλάμε για περίπου 1,65 δις ευρώ σε βάθος επόμενης τριετίας. Αναλυτικότερα, 570.000.000 ευρώ για το 2016, 555.000.000 ευρώ για το 2017 και 530.000.000 ευρώ για το 2018.

Αν τα έτη 2014 – 2015 οι ασθενείς γεύτηκαν το «πικρό ποτήρι» της ακόμη μεγαλύτερη μείωσης της φαρμακευτικής δαπάνης σε σχέση με τα προηγούμενα έτη, τότε την επόμενη τριετία απλά την «ήπιανε», όπως λέει και ο λαός.

Δηλαδή τα ίδια προβλήματα συν πολλά επιπλέον έχουμε να βιώσουμε σχετικά με τις φαρμακευτικές δαπάνες.



Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Δυστυχώς ότι και αν λένε του στυλ «Ας ζητούν ό,τι θέλουν οι δανειστές, η φαρμακευτική δαπάνη δεν θα μειωθεί», όπως καταλαβαίνετε είναι παραμύθι. Να ήταν και το μόνο παραμύθι καλά θα ήταν.

Δεν λήφθηκαν υπόψη οι εκπρόσωποι της φαρμακοβιομηχανίας που είχαν κάνει λόγο για κατάσταση ασφυξίας, ούτε οι ασθενείς που ήδη είχαν υπέστησαν δραματικές συνέπειες, ούτε ότι δεν υπήρξε άνετη πρόσβαση στα αναγκαία φάρμακα, ούτε ότι πολλοί ασθενείς αναγκάστηκαν να σταματήσουν τις θεραπείες τους, ούτε οι απεργίες των νοσοκομείων για ελλείψεις σε υλικά και φάρμακα.

Δυστυχώς από την στιγμή που πτωχεύσαμε, υποτασσόμεθα ως αποτέλεσμα να γονατίζουμε καθημερινά όλο και περισσότερο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *