Η αρμονία των στιγμών το θείο δώρο της ζωής που περιμένεις

image

Παραμονές των εορτών και όλοι οι σκεπτόμενοι ανθρωποι, ψάχνουν τι μας φέρνουν πάλι. Μας έχουν μάθει να ερευνούμε για τον πόνο που έρθεται, το αίμα που θα χυθεί άδικα στην Κίνα, αντί να ερευνήσουμε για την λύση των προβλημάτων μας, την δημιουργία καλύτερων συνθηκών για εμάς και τους συνανθρώπους μας.

Ρίχνουν καπνό για να σκιάσει την ανθρωπότητα, ώστε να μην μπορεί να ενωθεί με την αλήθεια και να δει τον δρόμο της ζωής. Όλη η αλήθεια είναι εδώ, αυτή η αλήθεια σώζει. Βρες την χαραμάδα που σαν άστρο θα σε οδηγήσει στο φως και την αγάπη. Ερεύνησε δίχως πάθος και μίσος για το καλό και την πρόληψη, πάψε να είσαι παρατηρητής.

Οι σκέψεις σου οδηγούν τις πράξεις και συντονίζουν το μέλλον στην συχνότητα που εσύ αντιλαμβάνεσαι. Κάθε στιγμή είναι ιερή αφού έχει έλθει μετά από την ζύμωση του υλικού και άυλου κόσμου. Φύγε από τον θόρυβο του χάους και του φόβου, είναι λεπτές οι γραμμές της λογικής με την τρέλλα, οδήγησε ελεύθερα στα δικά σου σύνορα και χρωμάτισε τον καμβά της ζωής σου με αγάπη.

Η συναναστροφές μας ικανές να μας ορίσουν αφού γινόμαστε δέκτες ενέργειας, ας γίνουμε η πυξίδα και το φως σε κάθε σημείο σε κάθε μας πράξη. Όταν ενωθούν οι γραμμές της πνευματικής Σοφίας με την ανώτερη δόνηση και συγχρονικότητα τότε θα δούμε τις λύσεις να μας οδηγούν και την κοινωνία να ανθεί.Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Η μάνα γη διψά με αγάπη, ο πατέρας ουρανός κλαίει για την φαμίλια του και εμείς απλά δεχόμαστε την βροχή ως θείο δώρο. Η φύση δεν είναι αποκομμένη από την ανθρώπινη ύπαρξη, η αρμονία όλων οδηγούν στην εξέλιξη και την ισορροπία. Να μάθουμε να μην απαιτούμε από όλους και όλα, να γίνουν ως επιθυμούμε αλλά να μεταδώσουμε και να ασπαστούμε την διαφορετικότητα, να αρκεστούμε με την φυσική αρμονία των αστέρων και του συνόλου.

Αν οι σοφοί πανεπιστήμονες είχαν βρει τον δρόμο της αλήθειας και της αγάπης θα μας προστάτευαν από τα κακά που ταλανίζουν την ανθρωπότητα. Όσα δεν Γνωρίζεις, αν εσύ δεν τα ερευνήσεις μην νιμένεις πως θα στα δώσουν έτοιμα. Κοπιάζουμε για κάθε ανάσα της ζωής εργαζόμαστε ως εργάτες στην Κυψέλη της κοινωνίας εναρμονιζόμενοι με την αγάπη την ισονομία και την Σοφία των αιώνων.

Σας παρακαλώ, σας εκλιπαρώ, προσέχετε της ημέρες που θα ρθουν, το κακό και η μαύρη ενέργεια θέλουν να επιβάλλουν τα έργα του Αντίχριστου, των επικυρίαρχων, της μαύρης αδελφότητας. Με σύνεση υπομονή και διορατικότητα να είναι οι κάθε σας κίνηση να αποφύγουμε τον πόνο το μίσος και τις καταστροφές.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *