ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Το δράμα της Μυρτούς είναι δράμα όλων των Ελλήνων

Συγχαρητήρια στους παίκτες της ΑΕΚ και στην ΠΑΕ ΑΕΚ που τιμούν ένα παιδί που έπεσε θύμα των απάτριδων κυβερνώντων την Πατρίδα μας!

Το δράμα της Μυρτούς και της οικογένειάς της είναι δράμα όλων των Ελλήνων! Όταν ένα καλοκαίρι στην Πάρο ένα ανθρωποειδές κτήνος από το Πακιστάν θέλησε να τη βιάσει και την κατάντησε σε αναπηρικό καροτσάκι!

Αλλά δυστυχώς, ο Πρωθυπουργός της Πατρίδος μας δεν βρήκε το χρόνο να δώσει στη Μυρτώ την Ελληνική Σημαία! Βρήκε ωστόσο τον χρόνο να καλέσει στο Μαξίμου τον Αμίρ για να του δώσει την Σημαία μας που τάχατες του στέρησαν κάποιοι “φασίστες” για να την κρατήσει στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου!

Αποκρύπτουν όμως τεχνηέντως πως, στην περίπτωση του Αμίρ τηρήθηκε κατά γράμμα ο νόμος του ίδιου του Τσίπρα!

Αποκρύπτουν το γεγονός πως στη θέση του Αμίρ που εκλέχθηκε ως παραστάτης, τη Σημαία μας κράτησε ένας Αλβανός!

Πάντως, θα τρίζουν τα κόκαλα των ηρώων μας του ΄40 με το κατάντημα της σημερινής Ελλάδος των Μπολσεβίκων!

Και για να τελειώνουμε: Την Σημαία μας, κυρίως σε Εθνικές Επετείους, έχουν δικαίωμα να την κρατούν μόνο ΕΛΛΗΝΕΣ!

Γιατί η Σημαία μας δεν είναι ούτε έπαθλο, ούτε προϊόν κληρώσεως!

Η Σημαία μας είναι Σύμβολο των Ιερών αγώνων του Έθνους κατά των ξένων κατακτητών! Που συμβολίζει την Ελευθερία και για την οποία έχυσαν Συνέλληνες το Αίμα τους!!

Πανικός κυρίευσε τον Σαμαρά και τον Μητσοτάκη   

Είναι πασίγνωστες στο Πανελλήνιο οι εχθρικές θέσεις του Αντώνη Σαμαρά με την Οικογένεια Μητσοτάκη! Που από το αγαπημένο “παιδί” της Μαρίκας μετεξελίχτηκε σε “δηλητηριώδη φίδι” που ανέτρεψε την κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το “βρώμικο” ΄93! Από τότε, σε κάθε ευκαιρία βγαίνει στην επιφάνεια το μίσος που κυριαρχεί στις καρδιές τους!

Ωστόσο, είναι και κάτι που τους ενώνει! Είναι η Siemens!

Και πιο συγκεκριμένα: Στην δίκη της Siemens στο Α΄ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, έχει καταθέσει ήδη ο Ευάγγελος Σέκερης και ξεκίνησε την κατάθεσή της και η Αικατερίνη Τσακάλου!

Τα Μέσα της Πατρίδος μας αρχικά απέκρυψαν τις βόμβες που ακούστηκαν στην αίθουσα του Δικαστηρίου κατά την εξέταση των δυο μαρτύρων και οι μαρτυρίες των οποίων ενόχλησαν τον Αντώνη Σαμαρά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Όμως επειδή, η Ελεύθερη Ώρα δεν έχει εξαρτίσεις από κανέναν, ανάδειξε σε όλες της τις πτυχές το σκάνδαλο της Siemens, ανάγκασε και κάποια άλλα Μέσα να δημοσιεύσουν τις καταθέσεις των δυο μαρτύρων, από τη στιγμή μάλιστα που το θέμα έφτασε και στη Βουλή! Γι΄ αυτό δειλά – δειλά ανάδειξαν τις καταθέσεις των Σέκερη και Τσακάλου!

Μετά από αυτήν την εξέλιξη – σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες μας – οι κ.κ. Σαμαράς και Μητσοτάκης έχουν ξεκινήσει έναν αγώνα αποσιώπησης και απόκρυψης των ειδήσεων από τα ΜΜΕ!

Ωστόσο, εμείς τους ενημερώνουμε πως, δεν θα σταματήσουμε με τίποτε να αναδεικνύουμε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια! Προς όλες τις κατευθύνσεις!

Γιατί όλα τα κόμματα, που κυβέρνησαν ετούτο τον Τόπο μετά την Μεταπολίτευση έχουν ίσες ευθύνες στην Καταστροφή της Ελλάδος!!

Ποιος θα ερευνήσει την offshore εταιρεία Clap hand;;  

Είχαμε γράψει πως, αξιοσημείωτο σημείο της καταθέσεως του μάρτυρος Ευαγγέλου Σέκερη, ήταν και η αναφορά του, εμμονή του θα λέγαμε, στην ύπαρξη μιας offshore εταιρείας με την επωνυμία Clap hand (μεταφορά στα ελληνικά: παλαμάκια) που κατείχε ποσοστό μετοχών άνω του 50% στην Telepassport Hellas AE! Μια αποκάλυψη που πιστεύουμε πως θα έχει συνέχεια, αφού μπορεί να υποκρύπτει διαδρομές “μαύρου” χρήματος σε πολιτικά πρόσωπα! Και το ερώτημα που εγείρεται είναι αν θα προχωρήσει επιτέλους η διερεύνηση της εταιρείας αυτής στην οποία λέγεται ότι μετέχουν μεγάλα ονόματα κυρίως από το χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της ΝΔ! Βαρύγδουπα ονόματα! Και που όλα τα ΜΜΕ έκαναν αυτήν την βόμβα γαργάρα! Πιστεύουμε πως εμείς σύντομα θα επανέλθουμε!!

Οι λήσταρχοι της ζωής μας

Η Διοίκηση της ΔΕΗ προσανατολίζεται να δώσει σε κοινοπραξία εταιρειών στην οποία θα συμμετέχει η αμερικανική Finacity Corporation, την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών της!

Με απλά λόγια η ΔΕΗ θα βάλει εισπρακτική εταιρία νταβατζή για να ωθήσει στην τρέλα τα νοικοκυριά που εκ των πραγμάτων αδυνατούν να είναι απολύτως συνεπή στον ανα 2μηνο εκδιδόμενο λογαριασμό! Το θέμα είναι από μόνο του τραγελαφικό…Διότι, αν ο λογαριασμός της ΔΕΗ είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη, ο οποίος νοικιάζει το ακίνητο του, ποιον θα κυνηγά ο νταβατζής;

Τον ιδιοκτήτη ή τον ενοικιαστή;

Ωστόσο, θα θέλαμε να ξέραμε από πού θα ξεκινήσει ο νταβατζής; Από το Δημόσιο που χρωστά στη ΔΕΗ πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ ή από τον φτωχό μεροκαματιάρη;

Φυσικά αυτή η τακτική που δεν συμβαίνει στη ζωή μας για πρώτη φορά, αποσκοπώντας στο να χάσει την περιουσία του ο Έλληνας ή να τρελαθεί τελείως από τις απανωτές  φοροεισπρακτικές επιδρομές του ελεεινού – δυνάστη κράτους, με οποιονδήποτε τρόπο!

Γι΄ αυτό ήταν βέβαιο πως κάποιοι πρέπει να πληρώσουν τη ζημιά από την τεράστια κατολίσθηση –  έκρηξη εργοταξίου στην Πτολεμαΐδα!

Και αυτός είναι ο φτωχός λαός!!

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

4 thoughts on “ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

  1. Ανώνυμος says:

    κανείς μας δεν ξεχνά ούτε την Μυρτώ ούτε τους συνανθρώπους μας που έγιναν θύματα ανώμαλων, κανείς μας…είναι αδέρφια μας…η καρδιά μας πονάει και για την Μυρτώ και την Δώρα και τον άτυχο Ζαφειρόπουλο κι όλους όσους έφυγαν ληστεύτηκαν βιάστηκαν και κακοποιήθηκαν από τους εγκληματίες και τους ηθικούς αυτουργούς τους, Ο Οσιος Παίσιος προφήτεψε ότι πολλοί από τους αλλοδαπούς θα πεθάνουν από την πείνα όταν αρχίσουν τα γεγονότα

  2. Ανώνυμος says:

    Ο Οσιος Παίσιος επίσης προφήτεψε ότι ΄΄δεν σας λέω παραπάνω θα σκάσει σαν καρπούζι΄΄ ΄΄θα κρύβονται κι ο κόσμος θα τους πάρει με τις πέτρες΄΄ και σκέφτομαι πώς γίνεται το καρπούζι όταν πέσει πχ από τον 5ο όροφο ή πώς είναι οι πέτρες που λέει ο άγιος; πέτρες σαν αυτές που πέταξαν στον Αμίρ, σαν αυτές που πετούν οι μπαχαλάκηδες; μένει να δούμε την επαλήθευση της προφητείας όπως των υπολοίπων του Παισίου που επαληθεύτηκαν πχ κουμμουνισμός Ρωσία κλπ

  3. Ανώνυμος says:

    προσωπικά ΔΕΝ θα ήθελα κανένας από όλους αυτούς να δώσει στην Μυρτώ μας την Ελληνική Σημαία, τον σταυρό της τον σηκώνει με την μάνα της με αξιοπρέπεια όλα αυτά τα χρόνια μέσα στην πατρίδα μας στην δική μας πατρίδα την Ελλάδα, η τιμή της ανήκει και ανήκει κάθε έπαινος στη μάνα που αγωνίζεται, αυτοί είναι οι ήρωες και οι ηρωίδες της ζωής, μην κλαψουρίζετε, τιμή ζητούμε από τους ΑΞΙΟΥΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *