in

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ο Πατρο – Κοσμάς “αποκαλύπτει” τους κινδύνους και εμπνέει τον Βλαδιμίρ Πούτιν

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Τα τελευταία χρόνια, η Τουρκία έχει αυξήσει την επιθετικότητά της έναντι της Ελλάδος, είτε με την αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάνης, είτε με τις συνεχείς παραβιάσεις του εναερίου χώρου μας στο Αιγαίο Πέλαγος, είτε με την αμφισβήτηση της κυπριακής ΑΟΖ και τους εκεί λεονταρισμούς της! 

Από κοντά και η Αλβανία, που γκρεμίζει σπίτια της ελληνικής μειονότητας στη Χειμάρα της Βορείου Ηπείρου, προσπαθώντας να επιβάλλει ένα δικό της αυταρχικό καθεστώς στην περιοχή!

Καταπατούν και οι δυο γείτονές μας τις διεθνείς συνθήκες και τα πρωτόκολλα που έχουν υπογράψει! Επιμένοντας να αμφισβητούν εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος! Και το σίγουρο είναι ότι οι αλβανικές προκλήσεις αποδεδειγμένα καθοδηγούνται από την Τουρκία!

Ο Άγιος Εθναπόστολος και Εθνομάρτυρας του ελληνισμού Κοσμάς ο Αιτωλός με την κορύφωση της ιεραποστολικής του δράσεως από το 1775-1779 (Δωδεκάνησα 1775-1777 και Βόρεια Ήπειρο 1777-1779) μας “αποκαλύπτει” τα σημεία στα οποία κινδυνεύει σήμερα υπέρμετρα ο ελληνισμός!

Η Τουρκία εξοπλίζει την Αλβανία

Πράγματι στη Βόρειο Ήπειρο εν έτει 2017 οι Αλβανο-κοσοβάροι τζιχαντιστές του Πρωθυπουργού της Αλβανίας – μισέλληνα – Έντι Ράμα, με την αμέριστη συμπαράσταση του Χαριτζή – τζιχαντιστή Προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και το απόκρυφο ιερατείο των Αλβανο – Εβραίων, επιχειρούν της ολοκληρωτική γενοκτονία του Ελληνικού Ορθόδοξου Χριστιανικού στοιχείου στην σκλαβωμένη Βόρειο Ήπειρο και τον οριστικό αφανισμό του από της πανάρχαιες και προαιώνιες ελληνικές κοιτίδες του!

Η Τουρκία του Χαριτζή – τζιχαντιστή Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξοπλίζει διαρκώς με παντοειδή οπλισμό, εξοπλίζοντας τις επίσημες – τακτικές αλβανικές ένοπλες δυνάμεις και τους συμμοριτο – κατσαπλιάδες του UCK και UCC!

Επιπρόσθετα, ενισχύει τις δικές του (τουρκικές) ένοπλες δυνάμεις στο αλβανικό έδαφος και αυξάνει ολοένα τον αριθμό αυτών, αλλά και του επίλεκτου προσωπικού που στελεχώνει αυτές, αλλά και της επιπλέον ενίσχυσης ανθρώπων της ΜΙΤ…

Υπάρχει ακόμη η υπόνοια (σχεδόν η βεβαιότητα) ότι τα οπλικά συστήματα των τουρκικών ένοπλων δυνάμεων που εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς μετά το πραξικόπημα (;;;) κατά του Ερντογάν τον Ιούλιο του 2015, έχουν ήδη καταλήξει στην Αλβανία και έχουν ήδη λάβει επιθετική διάταξη εναντίον της Ελλάδος!

Στόχος τους το Ιερό νησί της Κω

Ωστόσο, την ίδια ώρα που πυκνώνει απειλητικά η τουρκική στρατιωτική παρουσία στα βορειοδυτικά σύνορά μας, πυκνώνει ταυτοχρόνως και η τουρκο-αλβανική συνεργασία στα νοτιοανατολικά σύνορα της χώρας μας και πιο συγκεκριμένα στην Ιερά Νήσο της Κω, η οποία είναι το κομβικότερο νησί στην αμυντική νησιωτική αλυσίδα των Δωδεκανήσων!

Εκεί ελλοχεύει τεράστιος κίνδυνος, αν αναλογισθούμε ότι ο αριθμός των ξένων (Αλβανών) στην Κω, ενδεχομένως να ξεπερνά τις 10 χιλιάδες ως αποτέλεσμα της αφασίας όλων των κυβερνήσεων της Μεταπολιτεύσεως και των Μνημονίων!

Ενώ λοιπόν, αυξάνεται η ροή και η δράση στην Κω επιλεγμένων Τούρκων πρακτόρων, εκπαιδευμένων από τη Mossad, όπως έχουμε γράψει επανειλημμένως, αφού ο ίδιος ο Ερντογάν από τον Ιανουάριο του 2014 έδωσε την αναδιάρθρωση των κρατικών μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας στην Mossad, εμείς εφησυχάζουμε!

Το “Νέφος των Αγίων Νεομαρτύρων”

Την 25ετία 1666 – 1691 χιλιάδες Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί μαρτύρησαν από το μένος των Τουρκο-αλβανών Εβραίων! Είναι οι ονομαστοί Νεομάρτυρες της Πίστεώς μας! Και το πλήθος τους ήταν τόσο μεγάλο που ονομάστηκε το “Νέφος Αγίων Νεομαρτύρων”! Όταν από το 1665 συστηματοποιήθηκε η σατανική δράση του Σαμπατάι Σεβί (Sabbathai Zewi)! Ο οποίος δημιούργησε μια ολόκληρη κίνηση μεταξύ των διαφόρων ιουδαϊκών κοινοτήτων της εποχής του που αποδέχονταν και υπερασπίζονταν τις ιδέες του, δημιουργώντας ένα ρήγμα στην θρησκευτική ομοιογένεια και την εθνική ενότητα των συμπατριωτών του! Οι οπαδοί του ονομάστηκαν Σαμπατιανοί και αυτή η κίνηση, κίνηση του Σαμπαταϊσμού! Η σύμπτωση είναι πως πέθανε της ημέρα της ιουδαϊκής εορτής του Yom Kippur στο Μπεράτι της Αλβανίας το 1676! Οι αντιλήψεις του παρέμειναν ισχυρές για πολλά χρόνια μετά το θάνατό του και στον ελληνικό χώρο της Θεσσαλονίκης, της Κωνσταντινούπολης κλπ!

Ωστόσο, το αίμα, ο στεναγμός, τα δάκρυα, αυτών των σφαγιασμένων Ελλήνων δεν πήγε χαμένο, διότι πότισε το Μεγάλο Δέντρο της Ελευθερίας (από το Μεγάλο Δέντρο καταγόταν ο Πατρο-Κοσμάς) και οδήγησε την αυτοκρατορική Ορθόδοξη Ρωσία, ώστε να τσακίσει τους Τούρκους, δίνοντας δικαιώματα ελεύθερης μεταφοράς εμπορευμάτων των χειμαζόμενων Ελλήνων, με τη συνθήκη του Κιουτσούκ – Καϊναρτζή (1774 – αποτέλεσμα του πρώτου μεγάλου ρωσο-τουρκικού πολέμου 1768-1774), οι οποίοι τοιουτοτρόπως πήραν μια βαθιά ανάσα ελευθερίας και ωθήσεως για την τελική προετοιμασία της Ιεράς Επαναστάσεως του 1821!

Ο Άγιος Κοσμάς εμπνέει τον Πούτιν

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός (1714-1779) μαρτύρησε για να μην χαθεί η Ελλάδα και η Ορθοδοξία! Και ομολογουμένως αυτή ήταν η Άγια Αποστολή του!

Το έργο του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, συγκίνησε την Ορθόδοξη Χριστιανική Αυτοκρατορική Ρωσία, η οποία συνέδραμε αποφασιστικά τελικώς τον ελληνισμό στην επαναστατική του προσπάθεια!

Έτσι και σήμερα, ο Ρώσος Χριστιανός Ορθόδοξος Βλαδιμίρ Πούτιν, συντρίβει και τσακίζει συνεχώς τους χαριτζήδες – τζιχαντιστές στην Συρία, στην Κριμαία, στην Ανατολική Ουκρανία, στον Καύκασο, στο Ιράκ, στην Λιβύη και στην Αίγυπτο! Και θα τους συντρίψει, λίαν συντόμως, οριστικώς και αμετακλήτως, στο Κόσσοβο, στα Σκόπια, στην Αλβανία, στην Κύπρο και στην κατεχόμενη Μικρά Ασία!

Ας αφουγκραστεί λοιπόν, η κυβέρνηση και το υπόλοιπο πολιτικό Σύστημα της Πατρίδος μας, κατά που φυσάει ο άνεμος!

Εάν πάνε κόντρα στο άνεμο θα τσακιστούν και θα συμπαρασύρουν και την Ελλάδα μας!

Ας τους φωτίσει ο Θεός να πράξουν το πρέπον!!

Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

Report

What do you think?

Written by panos

Comments

Leave a Reply
 1. ευτηχως που εχουμε τον παναγιωτη αποστολου,αυτον τον υπερπατριωτη που αγωνιά και αγρυπνα για την πατριδα και μα ενημερωνει…ο θεος να μας κοβει μερες και να του δινει χρονια του χριστιανου..παναγιωτη αποστολου να μου φιλισεις τον καραμανλη στις πατουσες και να του πεις πως αγωνιουμε να τον δουμε και προεδρο της δημοκρατιας…

 2. Ποιες μερες να μας κοβει ποιες πατουσες να φιλισει του καραμανλη?? Πωπωωω φασιστας ηληθιοτητα μαλακια μεναρισοτητα.. πωπωωωωω κατι τετοιοι ψυφιζουν σημερα και εκαψαν το μελον αυτου του τοπου…

 3. ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

  Με τον Χριστό κανείς τους δεν είναι…
  Ο φθόνος προς τους Ζηλωτές κρίμα βαρύ στις πλάτες της κακοδοξίας του Ραβίνου και προδότη της Ελλάδος …. Βαρθολομαίο που πλάνεψε όλα τα έθνη· και τα έθνη προσκύνησαν αυτόν.
  Που το Θεό του προφήτη Ηλία καταδικάζει αιρετικό και πλανεμένο… γιατί θέλει Έλλην να παραμένει…
  … και πως Θεός των Ανθρώπων είναι των εβραίων παιδεραστών ομοφυλόφιλων και κανιβάλων…. που ο Μεσσίας τους δεν ήρθε ακόμα.

  Αν η βασιλεία των ουρανών δεν είναι ίδια εδώ κάτω στην γη.
  είναι γιατί οι ιερείς της Θείας Χάριτος του Θεού,
  πρόδωσαν το σκήπτρο της βασιλείας Του και γίνανε δημόσιοι υπάλληλοι στον Καίσαρά τους.
  ***

  Ό,τι μισεί ο Κύριος το βρήκα μέσα στους χρυσούς ναούς σας.
  Αυτός ξιπόλητος ήρθε και γυμνός έφυγε και εις τον αιώνα γυμνός ως η Τάξης Του παραμένει Μελχισεδέκ…
  χαρίζοντας μας εμάς ότι πιο πολύτιμο είχε ο Θεός,
  τον Ιερό το Λόγο Του
  αυτόν που σε ξυπνά από τον άδη,
  αυτόν που ζωγραφίζουν αυτά τα 24 γράμματα και σε φωτίζουν με το Πνεύμα το Άγιο, το ξένο από της γης τα ρήματα.
  Νερό που ξεδιψά το επιθυμητικόν,
  Φως που ξεδιψά το νοητόν,
  Φωτιά που αγαπά το αγαθόν,
  Πνεύμα Καλόν ενσαρκωμένο σε άνθρωπο από Θεό….
  ύδωρ ζωής της Αποκάλυψης, τα 4 ζώα του Αγαθού και του Καλού.
  Τα 24 γράμματα της αλφαβήτας, οι 24 πρεσβύτεροι που ζωγραφίζουν τα γράμματα και φωτίζουν τον Άνθρωπο…
  ***

  Και άγγελος Κυρίου να έρθει αδέλφια μου και να σας πει :
  εδώ ο Χριστός, εκεί ο Χριστός .
  εσείς μην τον πιστέψετε,
  εντός ημών η Βασιλεία των ουρανών.

  Και όπως μας λέγει ο Θεός μας στον Λόγο Του στην δε επιστολή προς Τιμόθεο= προς Αυτόν που τιμά τον Θεό :

  Συμβουλαὶ πρὸς τὸν Τιμόθεον
  10 Σὺ δὲ παρηκολούθηκάς μου τῇ διδασκαλίᾳ, τῇ ἀγωγῇ, τῇ προθέσει, τῇ πίστει, τῇ μακροθυμίᾳ, τῇ ἀγάπῃ, τῇ ὑπομονῇ,
  11 τοῖς διωγμοῖς, τοῖς παθήμασιν, οἷά μοι ἐγένοντο ἐν Ἀντιοχείᾳ, ἐν Ἰκονίῳ, ἐν Λύστροις, οἵους διωγμοὺς ὑπήνεγκα! Καὶ ἐκ πάντων με ἐρρύσατο ὁ Κύριος.
  12 Καὶ πάντες δὲ οἱ θέλοντες εὐσεβῶς ζῆν ἐν Χριστῷ Ἰησοῦ διωχθήσονται·
  13 πονηροὶ δέ ἄνθρωποι καὶ γόητες προκόψουσιν ἐπὶ τὸ χεῖρον, πλανῶντες καὶ πλανώμενοι.
  14 Σὺ δὲ μένε ἐν οἷς ἔμαθες καὶ ἐπιστώθης, εἰδὼς παρὰ τίνος ἔμαθες,
  15 καὶ ὅτι ἀπὸ βρέφους τὰ ἱερὰ γράμματα οἶδας, τὰ δυνάμενά σε σοφίσαι εἰς σωτηρίαν διὰ πίστεως τῆς ἐν Χριστῷ Ἰησοῦ.
  6 Πᾶσα γραφὴ θεόπνευστος καὶ ὠφέλιμος πρὸς διδασκαλίαν, πρὸς ἔλεγχον, πρὸς ἐπανόρθωσιν, πρὸς παιδείαν τὴν ἐν δικαιοσύνῃ,
  17 ἵνα ἄρτιος ᾖ ὁ τοῦ Θεοῦ ἄνθρωπος, πρὸς πᾶν ἔργον ἀγαθὸν ἐξηρτισμένος.
  ***

  τι είναι αλήθεια ;
  τί είναι πλάνη;
  γνώσθε την Αλήθεια, και σώστε το γένος του ανθρώπου…..
  από τον έθνος του σκότους και του Πνευματικού θανάτου, της εκκλησίας των πατέρων του σατανά.
  και αγαπάτε αλλήλους ως εαυτόν… ως ο Χριστός τους αλλήλους μας.
  αμήν!
  μελετάτε τας γραφάς… και μετα-νοήτε !
  και πάντων όλων να έχετε την Αγάπη που είναι ο σύνδεσμος της Τελειότητας.
  και ανακαινίσατε το είναι του Ναού σας σε ζωντανό Ναό ζώντος Θεού… ντυθείτε την Ανθρωπιά.

  Ιωάννης

  Αναρτήθηκε από socratesnios στις 10:40 μ.μ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Με ραντεβού τους κλείνετε τους Τυφώνες εκεί στην Αμερική;

Τόσο υψηλά νούμερα ο πλανήτης έχει ΠΟΛΥΥΥ καιρό να ζήσει…