in

Με ραντεβού τους κλείνετε τους Τυφώνες εκεί στην Αμερική;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γιατί η συνέπεια είναι σημάδι σωστής διαπαιδαγώγησης, ίσως…αυτός που “μεγαλώνει” τους τυφώνες να είναι καλός μπαμπάς ..πφφφφφ !!!!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Χθες το βράδυ είδα “όνειρο” ότι υπήρχαν παντού τυφώνες και και ότι αυτό που γίνεται σχετίζεται με τις θυσίες παιδιών και ότι βασικά αυτό γίνεται έχει σχέση με την προσπάθεια των μαύρων να σκοτώσουν τον σπόρο του νέου αιώνα και ότι αυτό έχει σχέση με την Λητώ και δηλαδή την έγκυο γυναίκα στις 23 Σεπτεμβρίου που την κυνηγάει ο Μεγαλόσαυρος Δράκος-Πυθώνας για να μην φέρει το θείο βρέφος στην ζωή. SIGN OF THE WOMAN = 1014 = WHO IS THE QUEEN = THE VIRGIN MARY = THE GREAT AWAKENING = TELL THE TRUTH.

  • Καλή παρατήρηση GREEKEAGLE. Μένει να δούμε στο +6 (2023). Να προσθέσω πως η Katrina και ο Harvey έχουν 12 χρόνια διαφορά ή 144 μήνες (12²) ένας πολύ ισχυρός αριθμός. Ορισμένοι ξένοι μελετητές ερμηνεύουν τον «αριθμό του Πλάτωνος» στο έργο του Πολιτεία ως τον αριθμό 144. Κάθε 144 χρόνια (12²) συντελούνται στις πόλεις μεγάλες αλλαγές, και κάθε 1728 χρόνια (12³) συντελούνται μεγάλες αλλαγές στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ίσως αυτό να το μετράμε και σε μήνες; Στο διαδίκτυο κυκλοφορούσε πως ο Harvey είναι η πολιτική/οικονομική/κοινωνική απάντηση στην τραγωδία της Νέας Ορλεάνης.

 2. Όλοι οι αναφερόμενοι Τυφώνες το μόνο κοινό που έχουν είναι ο μήνας Αύγουστος αλλά με διαφορετική ημερομηνία δημιουργίας τους … Η αναφερόμενη 29η του Αυγούστου πως βγήκε;

 3. οτι να ναι, δεν ισχύει αυτό ποτε!
  Κατρίνα 23 Αυγούστου 2005 – 31 Αυγούστου 2005
  Gustav 25 Αυγούστου 2008 – 7 Σεπτεμβρίου 2008
  Isaac 21 Αυγούστου 2012 – 17 Σεπτεμβρίου 2012
  Harvey 25 Αυγούστου 2017 – 2 Σεπτεμβρίου 2017

  τι κοινό έχουν? απλά είναι τέλος Αυγουστου.
  γιατι? γιατι τότε αρχίζουν οι τυφώνες απο τη πλευρά της φλόριντα μέχρι και αρχές Νοέμβρη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Μία επιδημία επηρεάζει όλους μας παγκόσμια

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ