Με ραντεβού τους κλείνετε τους Τυφώνες εκεί στην Αμερική;

Γιατί η συνέπεια είναι σημάδι σωστής διαπαιδαγώγησης, ίσως…αυτός που «μεγαλώνει» τους τυφώνες να είναι καλός μπαμπάς ..πφφφφφ !!!!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

7 thoughts on “Με ραντεβού τους κλείνετε τους Τυφώνες εκεί στην Αμερική;

 1. Chaoskampf says:

  Χθες το βράδυ είδα «όνειρο» ότι υπήρχαν παντού τυφώνες και και ότι αυτό που γίνεται σχετίζεται με τις θυσίες παιδιών και ότι βασικά αυτό γίνεται έχει σχέση με την προσπάθεια των μαύρων να σκοτώσουν τον σπόρο του νέου αιώνα και ότι αυτό έχει σχέση με την Λητώ και δηλαδή την έγκυο γυναίκα στις 23 Σεπτεμβρίου που την κυνηγάει ο Μεγαλόσαυρος Δράκος-Πυθώνας για να μην φέρει το θείο βρέφος στην ζωή. SIGN OF THE WOMAN = 1014 = WHO IS THE QUEEN = THE VIRGIN MARY = THE GREAT AWAKENING = TELL THE TRUTH.

  • filarianna says:

   Καλή παρατήρηση GREEKEAGLE. Μένει να δούμε στο +6 (2023). Να προσθέσω πως η Katrina και ο Harvey έχουν 12 χρόνια διαφορά ή 144 μήνες (12²) ένας πολύ ισχυρός αριθμός. Ορισμένοι ξένοι μελετητές ερμηνεύουν τον «αριθμό του Πλάτωνος» στο έργο του Πολιτεία ως τον αριθμό 144. Κάθε 144 χρόνια (12²) συντελούνται στις πόλεις μεγάλες αλλαγές, και κάθε 1728 χρόνια (12³) συντελούνται μεγάλες αλλαγές στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ίσως αυτό να το μετράμε και σε μήνες; Στο διαδίκτυο κυκλοφορούσε πως ο Harvey είναι η πολιτική/οικονομική/κοινωνική απάντηση στην τραγωδία της Νέας Ορλεάνης.

 2. ΑΕΡΑΚΗΣ says:

  Όλοι οι αναφερόμενοι Τυφώνες το μόνο κοινό που έχουν είναι ο μήνας Αύγουστος αλλά με διαφορετική ημερομηνία δημιουργίας τους … Η αναφερόμενη 29η του Αυγούστου πως βγήκε;

 3. dimitris says:

  οτι να ναι, δεν ισχύει αυτό ποτε!
  Κατρίνα 23 Αυγούστου 2005 – 31 Αυγούστου 2005
  Gustav 25 Αυγούστου 2008 – 7 Σεπτεμβρίου 2008
  Isaac 21 Αυγούστου 2012 – 17 Σεπτεμβρίου 2012
  Harvey 25 Αυγούστου 2017 – 2 Σεπτεμβρίου 2017

  τι κοινό έχουν? απλά είναι τέλος Αυγουστου.
  γιατι? γιατι τότε αρχίζουν οι τυφώνες απο τη πλευρά της φλόριντα μέχρι και αρχές Νοέμβρη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *