ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Ιατροδικαστής Μ.Ματσάκης: «Οι Εμβολιασμένοι και Νοσούν και Μεταδίδουν τον Ιό […] Μαυρίστε το Κόμμα Εξουσίας και τα Κόμματα που τους Δίνουν το Δικαίωμα να Λειτουργούν Δικτακτορικά»

· Γιώργος Μαριόλης

Με το πέρασμα του χρόνου ξεσκεπάζεται χωρίς αμφιβολίες το αφήγημα της αποτελεσματικότητας των εμβολίων και τα περιοριστικά, (άμετρα) μέτρα που “συνοδεύουν” την επιδημία δείχνοντας ότι ίσως ο λόγος και ο τρόπος ύπαρξης και εφαρμογής τους να δείχνει διαφορετικό σκοπό από τον περιορισμό του κορονοϊού.

Η φωνές που αντιλαμβάνονται και δεν φοβούνται πλέον να αντικρύσουν την πραγματικότητα και να πούνε την αλήθεια πληθαίνουν, αυτή την φορά με τον Κύπριο Ιατροδικαστή κ. Μάριο Ματσάκη ο οποίος εμφανώς απηυδισμένος από την, επικίνδυνη για την υγεία και παράνομη για τα ανθρώπινα δικαιώματα, εφαρμογή περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της επιδημίας, καλεί τον Κυπριακό λαό να μαυρίσει στις επερχόμενες εκλογές, το κόμμα εξουσίας και όποια άλλα κόμματα του δίνουν το δικαίωμα να λειτουργεί δικτατορικά, δημοσιεύοντας την κάτωθι επιστολή με τίτλο: «Οι Εμβολιασμένοι και Νοσούν και Μεταδίδουν το Ιό!»
Διαβάστε την επιστολή του Ιατροδικαστή Μ.Ματσάκη:

ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ !

Εδώ και πολλές βδομάδες/μήνες, δηλώνω ότι, οι εμβολιασμένοι προσβάλλονται από τον κορονοϊό, ΝΟΣΟΥΝ και ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ σε άλλους τον ιό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό είναι ΙΑΤΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.

Το υπουργείο και οι εξαρτώμενοι από αυτό “Επιδημιολόγοι” συμβουλάτορες του, έντεχνα προσπαθούν να αποκρύψουν αυτή την αλήθεια.

Σήμερα το πρωί, στο πρωινό δρομολόγιο του ΡΙΚ, ο διευθυντής των Νοσοκομείων Λεμεσού και Πάφου, κ. Νικολάου δήλωσε ξεκάθαρα ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν.

Μάλιστα όπως είπε, ο ίδιος νόσησε ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ.

Και συνέχισε λέγοντας ότι κατά τη διάρκεια της νόσησης του ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥ.

Γι’ αυτό και λάμβανε προληπτικά μέτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και ερωτώ: Γιατί οι ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ νοσούντες μπαίνουν σε καραντίνα, ενώ οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ ( π.χ. οι ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ που ΠΙΘΑΝΟΝ να ΝΟΣΟΥΝ αλλά με ελαφρά συμπτώματα) όχι;

ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΙΚΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ

ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ.

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ.

ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ.

ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ !

Μ.Ματσάκης
Ιατροδικαστής
11/5/21

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Πυρκαγιά και καπνοί - εικόνα αρχείου για τη φωτιά στη ΜάνδραΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

Φωτιά στην Εύβοια: 112 στο Παραδείσι – Εναέρια μέσα και ισχυρές δυνάμεις στη μάχη

ΕΛΛΑΔΑ

Πόσο Διαρκεί Μια Στιγμή; Η Απάντηση Θα Σε Εκπλήξει

Ποδοσφαιρικό στάδιο, εικόνα αρχείου για τη σύγκρουση FIFA και UEFAΕΛΛΑΔΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ · Ρήγμα FIFA–UEFA από τη Θεσσαλονίκη – Η ΕΠΟ γυρίζει την πλάτη στον Infantino και ανοίγει μάχη για την κορυφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *