Η Ένωση της Βορείου Ηπείρου με την Ελλάδα ξεκίνησε . Καλούμε τα αδέλφια μας να ψηφίσουν οργανωμένα στις επικείμενες εκλογές στην Ελλάδα

Τελικά ( παραδεχτείτε το ) η Ελληνική πολιτική σκηνή , προσφέρει άφθονο γέλιο στην Κοινή γνώμη και στον καταταλαιπωρημένο με τα μνημόνια Έλληνα .

Εδώ όμως , στην περίπτωση της Βορείου Ηπείρου , τα θέματα είναι εξαιρετικά σοβαρά. Το φοβικό σύνδρομο του Αλβανικού κράτους για τους Βορειοηπειρώτες είναι δεδομένο , κλιμακώνεται , και οδηγεί στον αφανισμό τους .

Γιαυτό , καλούμε την Ελληνική πολιτεία να υπογράψει ΑΜΕΣΑ διμερή συμφωνία για αναγνώριση της διπλής υπηκοότητας σ όλους τους Βορειοηπειρώτες . Η ποιοτική αναβάθμιση της ταυτότητας ομογενούς, ΕΊΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ .

Μπορείτε ; άντε , σας βρήκαμε και ονομασία , θα λέγετε , «η συμφωνία των Αγίων Πέτρου και Παύλου »

Που ; Στην ευρύτερη περιοχή της Λίμνης (Μεγάλη Πρέσπα) πάνω σε μια βάρκα και ανάμεσα στις δύο ,απαράμιλλης ομορφιάς , ακατοίκητες νησίδες, ο Άγιος Πέτρος και ο Άγιος Παύλος , ελληνικότατοι παλαιοί οικισμοί με σημαντικούς μεσαιωνικούς ναούς , που προδότες μιας άλλης εποχής έδωσαν την πρώτη στα ΣΚΟΠΙΑ και τη δεύτερη στην Αλβανία.

Μπορείτε να προστατέψετε τον Ελληνισμό ; Ή να σας χρεώσουμε δημόσια ακόμα μια ανικανότητα εκτινάσσοντας ακόμα υψηλότερα το ποσοστό αποχής στις επικείμενες εκλογές ;

Καλούμε λοιπόν , τους « διαχρονικά χρήσιμους ηλίθιους » της Ελληνικής Πολιτείας να αφήσουν την εξωτερική Πολιτική που είναι για γέλια και για κλάματα ( βλεπ συμφωνία των Πρεσπών , και συμμαχίες … για κοινές ασκήσεις ) και να ασχοληθούν με χειροπιαστά αποτελέσματα .

Ειδάλλως «θα αντικατασταθούν και ΕΚΕΙ » και στο μόνο που θα αρκούνται θα είναι , on κάμερα συνευρέσεις , χαμόγελα , συζητήσεις και επικίνδυνες selfies με φόντο ελικόπτερα και λίμνες και …. το γέλιο « από κάτω » θα πηγαίνει σύννεφο .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

(Τομέας γεωπολιτικής στρατηγικής )

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

One thought on “Η Ένωση της Βορείου Ηπείρου με την Ελλάδα ξεκίνησε . Καλούμε τα αδέλφια μας να ψηφίσουν οργανωμένα στις επικείμενες εκλογές στην Ελλάδα

  1. Δημήτριος says:

    Η ένωση της Βορείας Ηπείρου, με τη μαμά πατρίδα, δεν θα έρθει αναίμακτα, ό,τι και να γίνει.

    Την επόμενη φορά που θα μιλήσετε για ένωση… να έχετε γεμάτα τα όπλα σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *