in

ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΣΟ «ΗΛΙΘΙΟΥΣ»

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Ό,τι δεν κατάφεραν οι πρόγονοι μας στην πολιορκία της Βιέννης, θα το καταφέρουμε εμείς σήμερα χωρίς πόλεμο αλλά με την δυναμικότητα και την υπεργεννητικότητα μας την ίδια ώρα που οι Ευρωπαίοι γεράζουν όλο και περισσότερο.       Cem Özdemir

Δημοσιεύτηκε το 1998 στο περιοδικό Focus.

Κάποιοι πολιτικοί στην Γερμανία κυρίως τουρκικής αλλά και κουρδικής καταγωγής δεν διστάζουν να μιλήσουν δημόσια με τα χειρότερα λόγια για τους εντόπιους Γερμανούς γεγονός που δείχνει πόσο απαξιωτικά αισθάνονται για αυτούς που στην χώρα τους φιλοξενούν, και αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό δείγμα της απαξίωσης αλλά και το υποκρυπτόμενο μίσος που νιώθουν οι μουσουλμάνοι της Ευρώπης για τους ίδιους τους Ευρωπαίους. Φυσικά αν τα έλεγαν αυτά στην ίδια τους την χώρα για το δικό τους καθεστώς θα τους είχαν καθαρίσει από την πρώτη στιγμή.

Γερμαναράδες πάρτε δρόμο από την Γερμανία         Ali Ertan Toprak

Μπορούμε να σας πνίξουμε μόνο και με το… φτύσιμο μας      Aydan Ozeguz

Γερμανία να πας στο διάβολο       Aygul Ozkan

Η RAF(Rote Armee Fraktion) δεν ήταν τρομοκρατική οργάνωση   Cansel Kiziltepe

Αν δεν μπορέσουμε να εκλέξουμε τους δικούς μας θα βγούμε στους δρόμους ενάντιων σας   Cem Ozdemir

Παίρνουμε την δύναμη μας από τις πολεμικές εμπλοκές που έχουμε (κουρδικό, Συρία και λοιπά)  Cemile Giosouf

Εσείς οι «πατάτες» θα πρέπει να πάρετε δρόμο από την Γερμανία    Ekin Deligoz

Μην μας χαρακτηρίζετε εμάς αρπακτικά ενώ εσείς είστε αθώα περιστέρια, για το καλό σας να πάρετε δρόμο    GulistanYuksel

Γερμαναράδες εσείς απλά σκυλιά    Lale Akgun

Το άγαλμα του αρχηγού μας Οτζαλάν θα στήσουμε στην Πύλη του Βρανδεμβούργου    Mahmut Ozdemir

Αν κερδίσουμε σε εκλογές, εσάς θα σας πνίξουμε στο ίδιο σας το αίμα    Memet Kilic

Να Εξαφανιστείτε!!!!!       Metin Hakverdi

Αν μας εμποδίσετε να μπούμε στην Βουλή θα χυθεί αίμα     Οzcan Mutlu

Η Γερμανία θα καταρρεύσει και θα πέσει σαν ώριμο φρούτο στα χέρια μας    Serkan Toren

Γερμανοί είστε παράσιτα του δρόμου     Sevim Dagdelen

Είναι φανερό για τους Γερμανούς ότι τα σκυλιά που τάιζαν τόσα χρόνια τώρα τους δαγκώνουν αγρία. Πριν λίγο καιρό βγήκε άλλο ένανσκάνδαλο στο φως της δημοσιότητας. Όπως αναφέρεται, οι πονηροί Τούρκοι μέσω της κοινωνικής ασφάλισης που τους προσφέρει η Γερμανία, κατάφεραν και ασφάλιζαν ταυτοχρόνως όλο τους το σοι από την Τουρκία.

Από εδώ φαίνεται η μεγάλη αφέλεια των Γερμανών οι οποίοι το μόνο που ξέρουν είναι να απομυζούν την Ελλάδα και να στέλνουν τον ελληνικό λαό στην αυτοκτονία.

Η κατάκτηση από τους Τούρκους περιοχών της Γερμανίας όχι μόνο έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις αλλά δεν γίνεται καμία προσπάθεια αντιμετώπισης αυτού του φαινομένου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι σε ένα χωριό της Γερμανίας, το Oberweiden όπου προσπαθούν να επιβάλλουν τις παραδόσεις τους με εκδηλώσεις ενθαρρύνοντας τους υπόλοιπους συμπατριώτες τους να κάνουν το ίδιο.

Και όμως κάποιοι τα είχαν προβλέψει όλα αυτά πριν από πολλά χρόνια, τυχαίο νομίζετε;

Συγκεκριμένα, τη 13η Νοεμβρίου 1992 μια ισραηλινή εφημερίδα, η Israel news, στο Tel Aviv (;;;) είχε γράψει τότε προφητικά ένα επικριτικό άρθρο για τους Γερμανούς θεωρώντας τους ηλίθιους γιατί αφήνουν την χώρα τους να γίνει ξέφραγο αμπέλι.

ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΣΟ «ΗΛΙΘΙΟΥΣ» (Βίντεο) - Εικόνα1

Όπως αναφέρεται σε αυτό το ισραηλινό προφητικό άρθρο, δεν είναι δυνατόν να κρατηθεί μια χώρα, όταν αφήνει παράνομους μετανάστες και μη μετανάστες να εισέρχονται συχνά ανεξέλεγκτα κυρίως από μουσουλμανικές χώρες και να κάνουν ό,τι θέλουν σε βάρος των πολιτών της χώρας.

Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτή η πολιτική, όπως ανέφερε τότε το ισραηλινό άρθρο, θα έχει ως συνέπεια την μεγάλη ανασφάλεια και αύξηση της εγκληματικότητας και τελικά τη διάλυση της χώρας.

Ακόμα τότε οι ίδιοι οι πολίτες ειδικά στις μεγάλες πόλεις συχνά αισθανόντουσαν ότι δεν βρίσκονται στην χώρα τους αλλά σε κάποια ξένη χώρα. Και τα παιδιά τους αισθάνονταν σαν να ήταν μειονότητα στα σχολεία της δικής τους χώρας. Σκεφτείτε σήμερα τι γίνεται.

Σκεφτείτε αν όλα αυτά τα βρούμε και στην δική μας την πόρτα.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  1. Η Γερμανία είναι σχεδόν 90 εκατομμύρια ψυχές… Απο αυτές οι 10 εκατομμύρια είναι ξένοι οι Τούρκοι είναι η πλειοψηφία από τους μετανάστες.. Και αυτοί που γράφετε είναι το 5% των Τούρκων.. Οι Τούρκοι στην πλειοψηφία τους θέλουν να ξεκοψουν από την Τουρκία.. Που τα γνωρίζω ?? Είμαι κάτοικος Γερμανίας 25 χρόνια έχω δει όλες της κατηγορίες Τούρκων… Μην γράφετε μόνον για να προκαλέσετε μίσος… Γιατί το μίσος θα πέσει επάνω σας…

  2. Ό,τι δεν κατάφεραν οι πρόγονοι μας στην πολιορκία της Βιέννης, θα το καταφέρουμε εμείς σήμερα χωρίς πόλεμο αλλά με την δυναμικότητα και την υπεργεννητικότητα μας την ίδια ώρα που οι Ευρωπαίοι γεράζουν όλο και περισσότερο. Cem Özdemir

    ειναι λαθος μεταφραση..στο τελος λεει =θα το καταφέρουμε εμείς με το μυαλο μας κυρια Χειλιαδακη

  3. Το 60% των επιχειρήσεων στην Τουρκία είναι Γερμανίκες πχ τουρισμός τώρα πρέπει να υποστούν και τις συνεπειες

  4. Δεν είναι αφέλεια των Γερμανών. Αλλά συνειδητή προσπάθεια των νικητών που υποδούλωσαν την Γερμανία από το 1945. ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ έγραφαν στους τοίχους οι Γάλλοι εθελοντές στο Βερολίνο!! ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΗ ΚΙΝΟΥΝΤΕΣ!

  5. Οι ανοησίες επειδή είναι ελαφρότερες επιπλέουν σαν τις κουράδες.
    Και οι τενεκέδες οι πιό άδειοι κάνουν πιο πολύ φασαρία. Κάποιοι γερμανοί αξιοποιούν κάποια βλαμμένα μεμέτια για να κάνουν πάλι τη δουλίτσα τους….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΡΟΚΦΕΛΕΡ: Το παρασκήνιο, η «Νέα Παγκόσμια Τάξη» και οι 7 μεταμοσχεύσεις καρδιάς…

Αλβανική η Ελλάδα και Τουρκική η Γερμανία σύμφωνα με τoυρκική εφημερίδα.