ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Αλβανική η Ελλάδα και Τουρκική η Γερμανία σύμφωνα με τoυρκική εφημερίδα.

· Κατοχικά Νέα

Αλβανική η Ελλάδα και Τουρκική η Γερμανία σύμφωνα με τoυρκική εφημερίδα.

Με εμπρηστικά πρωτοσέλιδα μερίδα του τουρκικού Τύπου πυροδοτεί την αντιπαράθεση με την Ευρώπη. Χαρακτηριστική περίπτωση η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Star, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι σε 50 χρόνια η Ευρώπη θα είναι μουσουλμανική, η Ελλάδα αλβανική και η Γαλλία αλγερινή. Μάλιστα, η εφημερίδα δημοσιεύει και σχετικό χάρτη με πηχυαίο τίτλο «Για το φόβο της ημισελήνου».

Ας σημειωθεί ότι όλα τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου ελέγχονται πριν τη δημοσίευσή τους, επομένως η κίνηση της εφημερίδας, με πρωτοσέλιδο άρθρο μάλιστα, ήταν γνωστή στο τουρκικό κράτος.

Πέρυσι η Star εμφάνιζε σε χάρτη τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική, τη Θράκη, την Κρήτη, την Κύπρο και πολλά από τα νησιά του Αιγαίου να ανήκουν στη Τουρκία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο μεταξύ, ο εκπρόσωπος της γερμανικής καγκελαρίας χαρακτήρισε απαράδεκτες – με όποιο τρόπο κι αν γίνονται – τις χθεσινές δηλώσεις Ερντογάν, που κατηγόρησε την κα Μέρκελ για ναζιστικές πρακτικές εναντίον των Τούρκων.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών συμπλήρωσε ότι δεν έχει νόημα να απαντούν στις προκλητικές δηλώσεις των Τούρκων αξιωματούχων, γιατί θα πέσουν οι ίδιοι στην παγίδα του Ερντογάν.

«Θρασύ και ανάξιο ανώτατο άρχοντα που χάνει κάθε έλεγχο των λεγομένων του» χαρακτήρισε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD) και υποψήφιος καγκελάριος Μάρτιν Σουλτς, μιλώντας στο δημόσιο γερμανικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο ARD.

«Δεν είναι όλοι οι Τούρκοι “μικροί Ερντογάν”» δηλώνει από την πλευρά του ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ απαντώντας στα πυρά του τούρκου προέδρου σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Bild. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ερντογάν είχε κάνει λόγο για «ναζί» επειδή Γερμανία και Ολλανδία είχαν απαγορεύσει τις ομιλίες των μελών της κυβέρνησης της Τουρκίας.
himara.gr

corfiatiko

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Νιγηρία: Τουλάχιστον 37 νεκροί από αναθυμιάσεις σε παράνομη άντληση πετρελαίουΔΙΕΘΝΗ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Νιγηρία: Τουλάχιστον 37 νεκροί από τοξικές αναθυμιάσεις σε περιστατικό κλοπής πετρελαίου

Πυρκαγιά και καπνοί - εικόνα αρχείου για τη φωτιά στη ΜάνδραΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ – Μάνδρα: Υπό έλεγχο η φωτιά στο Ξηροπήγαδο – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

Αυγά - έξαρση σαλμονέλας στη ΒρετανίαΔΙΕΘΝΗ

Συναγερμός στη Βρετανία: Πάνω από 500 κρούσματα σαλμονέλας και δύο νεκροί – Στο μικροσκόπιο εισαγόμενα αυγά

6 απαντήσεις στο “Αλβανική η Ελλάδα και Τουρκική η Γερμανία σύμφωνα με τoυρκική εφημερίδα.”

  1. Η Βραζιλία μ’αρέσει και το τι κάναν την Βρετανία… Εν τω μεταξύ, η Ελλάδα είναι Αλβανία και η Αλβανία Ελλάδα, Η Τσεχία Γερμανία, η Ελβετία Ιταλία χαχαχα

  2. Ερντογανακο μου..,ΟΥΤΕ ΚΗΠΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ (αν ζεις)..,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ !!!!….ΕΡΩΤΗΣΗ ..,με το δημοσιευμα της η Τουρκια παραδεχεται οτι ΔΕΝ θα εχει την Ελλαδα αυτη ..,αλλα η Αλβανοτουρκοι;…χαχαχαχαχα την καψαμε την φλατζα μεμετια;…ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΥΝΗΓΙ …ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΗΣ ΚΑΜΗΛΟΠΑΡΔΑΛΗΣ μεμετια !!!

  3. Εμείς γιατι δεν βγάζουμε χάρτη που να δείχνουν την Ιωνια, σημερινή Τουρκια, Ελληνικη και παλι;;;;;;

  4. Αυτός είναι ο χάρτης ο οποίος δείχνει το ποια ξενη εθνικότητα έχει το μεγαλυτερο ποσοστο σε κάθε χώρα της Ευρώπης. Έχει δημοσιευτεί και στην Ελλάδα. Να ξέρουμε τι δημοσιευουμε έτσι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά