Γιατί επιτέλους δεν επαναστατεί ο λαός; …. Σας έχουμε την απόλυτη εξήγηση!!!

Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει έστω και ένας αναγνώστης που δεν έθεσε ο ίδιος ή δεν άκουσε το ερώτημα «γιατί δεν ξεσηκώνεται ο κόσμος;». Εξάλλου όλοι αντιλαμβανόμαστε πως όσο δεν αντιδρούμε τόσο η κατάστασή μας θα γίνεται χειρότερη. Και όμως…τίποτα δεν γίνεται.
Αλλά, όσο και αν ηχεί περίεργο, αυτή τη στιγμή ο ελληνικός λαός είναι σε τέτοια κατάσταση επαναστατικότητας που δεν παίρνει άλλο. Και όμως δεν ξεσηκώνεται. Και δεν φταίει η φυλή μας, ούτε η ποιότητα του Έλληνα και άλλες ανοησίες που ακούγονται για να αιτιολογήσουν το φαινόμενο του καναπέ.
Κάθε λαός επαναστατεί μόνο αν συντρέξουν σωρευτικά τέσσερις (μαθηματικές θα λέγαμε) προϋποθέσεις, διαφορετικά αφανίζεται χωρίς να καταλάβει το γιατί.
Α) Πρέπει να υπάρξει ένα όραμα, μια ιδέα. Δηλαδή πρέπει να υπάρξει η πνευματική τροφή που θα καλύψει την πνευματική αναζήτηση που έχει ανάγκη ο άνθρωπος για να δράσει. Ποιο είναι αυτό το όραμα σήμερα; Μήπως ο κομμουνισμός, ο σοσιαλισμός, ο φιλελευθερισμός ή ο νεοφιλελευθερισμός; Έχουμε ξεμείνει από ιδεολογίες.
Β) Πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένος και ορατός εχθρός. Κανένας λαός δεν ξεσηκώνεται ποτέ με αντίπαλο τον κανένα ή έναν αόρατο εχθρό (π.χ. παγκοσμιοποίηση, αγορές, δανειστές κ.λ.π.) που δεν μπορεί να τον δει. Υπάρχει άραγε ορατός εθνικός ή ταξικός εχθρός;
Γ) Θα πρέπει να υπάρξει προοπτική βελτίωσης της παρούσας θέσης. Δηλαδή ξεσηκώνεται ένας λαός, όχι για να πάει αυτοκτονικά σε χειρότερη κατάσταση, αλλά για να βελτιώσει τη ζωή του. Ποια είναι άραγε η εναλλακτική πρόταση που υπόσχεται καλυτέρευση της θέσης του λαού σήμερα;
Δ) Θα πρέπει να υπάρξει Ηγέτης ή Ηγετική Ομάδα (επαναστατική ομάδα) που θα ενσαρκώνει τις τρεις προηγούμενες προϋποθέσεις, θα εκφράσει τη λαϊκή συνισταμένη και θα τεθεί επικεφαλής της λαϊκής επανάστασης. Κανένας λαός ποτέ δεν ξεσηκώνεται μόνος του άτακτα και ασυντόνιστα. Και φυσικά ο Ηγέτης ή Ηγετική Ομάδα δεν θα γεννήσουν μόνοι τους τις προϋποθέσεις αυτές, αλλά θα εκφράσουν σε δεδομένη ιστορική στιγμή τις ήδη γεννημένες προϋποθέσεις. Όσο λοιπόν δεν ξεκαθαρίζουν και δεν σχηματοποιούνται αυτές οι προϋποθέσεις τόσο και δεν θα εμφανίζεται και ο Ηγέτης και άρα και η επανάσταση. Επομένως πρέπει να ξεκαθαρίσουν και να σχηματοποιηθούν κατ’ αρχήν οι τρεις πρώτες προϋποθέσεις και τότε θα υπάρξει αμέσως η εξέγερση και η ανατροπή.
Όμως το καθεστώς δεν είναι αφελές. Σκόπιμα με την προπαγάνδα του, μέσα από τα καθεστωτικά ΜΜΕ κ.λ.π. δημιουργεί σύγχυση και αμφιβολίες, ώστε να μην σχηματοποιούνται το όραμα και η εναλλακτική λύση, να σβήνονται εύκολα τα ίχνη του εχθρού και να μην προβάλλονται ικανά πρόσωπα με ιδέες που μπορεί εν δυνάμει να αποτελέσουν ηγέτες. Γι’ αυτό και βλέπουμε να ανακυκλώνονται με κολοσσιαίες και προκλητικές αμοιβές τα ίδια φθαρμένα υλικά.
Πέτρος Χασάπης

http://www.skaiaegean.gr/?p=51317

Loading...

29 thoughts on “Γιατί επιτέλους δεν επαναστατεί ο λαός; …. Σας έχουμε την απόλυτη εξήγηση!!!

 1. Θωμάς Καραλιάς says:

  Μας πήρε 400+ χρόνια να διώξουμε τον Σουλτάνο, που ήταν «ορατός» εχθρός με αυτή την λογική πόσα θα μας πάρει;

 2. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. says:

  https://youtu.be/-d8JdJQisag
  ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ.
  ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ 70 ΕΤΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.
  ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ; ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΜΠΕΗΔΩΝ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ ΑΓΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΣΑΔΩΝ ΕΒΡΑΙΟΑΛΒΑΝΟΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΙΣΩ 1000 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΚΑΘΗΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΑΠΗΣΕ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΨΕΥΔΟΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ. ΖΟΥΜΕ Σ ΕΝΑ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ. ΔΙΑ ΠΟΙΟ ΟΡΑΜΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ; ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΛΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ; ΛΕΝΕ, ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ Γ@@@@NE ΟΙ ΔΙΠΛΑΝΟΙ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ; ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΔΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΟΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΔΙΑΤΙ ΣΙΧΑΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ, ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ, ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, TOY ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΕ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣ; AYTH EINAI Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΛΛΑΞΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΔΙΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΟΣΟ ΘΕΣ.

 3. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΟΠΩΣ ΌΛΟΙ ΣΑΣ says:

  Καλά κρασιά .Δηλαδή όσες φορές ξεσηκωθεί αυτός ο καις στο παρελθόν συνετρεχαν όλοι οι παραπάνω λόγοι? ΌΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΜΕΓΆΛΟΣ ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΤΓΣ ΕΑΥΤΟΥΛΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΨΗΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΠΑΊΖΕΙ ΡΌΛΟ ΈΤΣΙ?

 4. Ανώνυμος says:

  ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  -ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΟΝΟΙ ΣΛΑΒΟΚΟΜ/ΣΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΓΙΑ ΣΒΙΣΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
  -ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΛΑΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΜΑΤΑ ,ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΤΩΝ ΗΠΑ….,ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΓΕΣ.
  -Αντε και καμια εικοσαρια ακομη λογοι,ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΟΠΩΣ Η ΓΕΛΑΔΑ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ…ΤΟ ΜΕΓΑ ΚΡΑΧ…

 5. Αρης Παπαμιχαήλ says:

  Κύριε Χασάπη καλησπέρα, οι αιτιάσεις που προτείνετε στην ανάρτησή σας είναι αληθείς, πλην όμως όταν ομιλούμε για πολίτες με κοινωνική και πολιτική μόρφωση και συνείδηση. Για πολίτες με δική τους πολιτική και κοινωνική άποψη, πέραν των ιδιοτελών συμφερόντων και κομματικών εξαρτήσεων (πέραν κάθε ιδεολογίας).
  Εν προκειμένω οι μεγάλες «διαδηλώσεις» των προηγουμένων ετών, είχαν ως υποκινητές είτε ψευδοσυνδικαλιστές δρώντες δι΄ίδια συμφέροντα μέσα από τα δύο μεγάλα κόμματα του παρελθόντος, είτε πολιτικές προσωπικότητες – υπηρετούντες κρυφίως ξένα κέντρα συμφερόντων, με στόχο την επίτευξη των μακροχρονίων στόχων αυτών των κέντρων.
  Σήμερα όμως οι συνδικαλιστές του παρελθόντος έχουν πάψει να αποτελούν συμπαγής και ισχυρούς πυρήνες άσκησης πιέσεων, διότι δεν υπάρχουν πλέον μεγάλα συντεταγμένα κόμματα και εξέλειπαν και οι πολιτικές προσωπικότητες (έστω και λύκοι με μορφή προβάτων).
  Συνεπώς δεν υπάρχει πλέον ο «μπροστάρης» τράγος με το κυπρί γιά να τον ακολουθεί τυφλά το κοπάδι…. Ουσιαστικά ο λαός έχει μετουσιωθεί πλέον σε μια άβουλη, αποχαυνωμένη μάζα χειραγωγημένων και εξαρτημένων ατόμων χωρίς δυναμική, γνώση και κρίση … Μην περιμένετε λοιπόν να εμπνευστούν από ιδανικά, οράματα και ηγέτες.
  Τάξτε αυξήσεις προσλήψεων στο δημόσιο, ΔΕΚΟ, ΟΤΑ, στους μισθούς και στις συντάξεις … Και θα έχετε τους ψηφοφόρους σας … Δεν έχει σημασία πόσες φορές θα κάνετε τα ακριβώς αντίθετα… Απλώς, την επομένη ξανατάξτε και θα σας ξαναψηφίσουν….. Γιά νιοστή φορά !
  Άρης Παπαμιχαήλ
  Ελεύθερος επαγγελματίας
  Οικονομικά – Διοίκηση
  Ιωάννινα

  • ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. says:

   ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΙΑ, ΤΟΝ ΩΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ , ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΦΙ ΧΙ ΨΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΑΠΡΟΦΥΤΟΥ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ, Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΚΡΑΤΑΓΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΔΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΣΙΠΡΑ, ΣΤΟ ΝΑΙ Η ΣΤΟ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΣ, ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ Η ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟ ΤΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.
   ΔΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑNE TA ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ; ΔΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ; OTAN O ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΩΜΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ; ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΑΠΙΛΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΠΟΛΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ, ΕΝΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΕΛΛΑΘΕΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ, ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ.
   ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΗΤΑ ΑΛΦΑ.

 6. Επώνυμος Ανώνυμος says:

  Δεν επαναστατεί γιατί είναι ραγιάς και γιατί η εξουσία φροντίζει να παραμένει ραγιάς…
  Σε άλλους δίνοντας τους μία δουλειά στο δημόσιο, σε άλλους απειλώντας ότι θα τους κατάσχει το μισθό και το σπίτι μέσω της εφορίας και σε άλλους (λίγο πιο τολμηρούς) ότι θα στείλει τις παρακρατικές ααναρχοαριστερές κομμουνιστικές ορδές να τους «τακτοποιήσει» έτσι και τολμήσουν να κατέβουν στους δρόμους να διαδηλώσουν πέραν των πλαισίων που η ίδια η εξουσία ορίζει…

 7. mnk says:

  Πολύ σωστός ο κύριος Χασάπης. Τώρα καταλάβαμε γιατί μας ρίχνουν Σώρρες, Χρυσές Αυγές, δωδεκαθεϊστές κλπ; αρχής γενομένης απ’ τον ΛΑΟΣ; Όλοι αυτοί είναι συγκοινωνούντα δοχεία με έναν εντολοδότη, για να μας αποπροσανατολίσουν και να μας απογοητεύσουν.

  • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

   Τα εδάφια Ματθαίος 25: 31, 32 λένε:

   «Όταν έρθει ο Γιος του ανθρώπου με τη δόξα του, και όλοι οι άγγελοι μαζί του, τότε θα καθίσει στον ένδοξο θρόνο του. Και θα συγκεντρωθούν ενώπιόν του όλα τα έθνη, και αυτός θα χωρίσει τους ανθρώπους τον έναν από τον άλλον, όπως ο ποιμένας χωρίζει τα πρόβατα από τα κατσίκια».

   τοιαύτης διακυβερνήσεως και διδαχής…. . Ταύτα τα χίλια έτη είναι ο καιρός κατά τον οποίον όλα τα έθνη συγκεντρώνονται ενώπιον του θρόνου της κρίσεως του Χριστού. Είναι η ημέρα της Κρίσεώς των – διαρκείας χιλίων ετών. [6] Κατά την διάρκειαν αυτού του καιρού, η αλήθεια του Θεού, ως δίστομος μάχαιρα, θα επιτελεί αθορύβως το διαχωριστικόν έργον, διαχωρίζοντας τα πρόβατα εκ των εριφίων». Ματθ. XXV, 31-46.
   «Είναι όμως καθήκον της εκκλησίας, ήτις αντιπροσωπεύει τον Κύριον επί της γης να διακηρύξη την ημέραν της εκδικήσεως αυτού εναντίον των παρανόμων και Σατανικών συστημάτων, και να προσκαλέση τον λαόν αυτού να αποχωρισθή από των ακαθάρτων και να ομολογήση πίστιν και υπακοήν εις τον Βασιλέα των βασιλέων και Κύριον των κυρίων». (σελ. 314, παρ. 61)

   «Οι λόγοι του Κυρίου σχετικώς προς τον απ’ αλλήλων διαχωρισμόν δεν αναφέρονται εις τον διαχωρισμόν των εθνών, αλλά μάλλον εις τον διαχωρισμών των δύο γενικών τάξεων εξ ων αποτελούνται τα έθνη του Χριστιανικού κόσμου, της μίας εξ αυτών συμβολιζομένης υπό των εριφίων, και της άλλης υπό των προβάτων». (σελ. 310, παρ. 30)

 8. Ένας says:

  Στόχοι και λόγοι υπάρχουν. Και στην χούντα που ο κόσμος ξεσηκώθηκε δεν υπήρχε κανείς ηγέτης ούτε κανένα όραμα. Η εξήγηση, δυστυχώς, απέχει έτη φωτός από την εξήγηση αυτή που δίνεις. Με μία λέξη λέγεται ΒΟΛΕΜΑ. Και στο βόλεμα λειτουργεί επικουρικά και η τρομοκρατία ότι θα χαθούν τα κεκτημένα. Οι επιδοτήσεις, οι κλοπές, το φαγοπότι δεκαετιών, τα γεμάτα από χρήματα στρώμματα ή τράπεζες του εξωτερικού που έχουν σπεύσει και έχουν βγάλει τα χρηματάκια τους όλοι αυτοί και οι οικογένειές τους, και άλλα πολλά…

 9. Ανώνυμος says:

  Κοιταξτε παιδια εδω που φτασαμε, δηλαδη να μας κυβερναν εχθροι ουσιαστικα του τοπου κ των Ελληνων, και να εχουν τα ΜΜΕ στην εξουσια τους, ειναι δυσκολο να ξεσηκωθει ο λαος.
  Πλεον πιστευω πως οσοι λεν προσευχη στο Χριστο, εκκλησιασμο, πνευματικη αναταση εστω μεσω εκκλησιας, διοτι μεσω αρχαιων σοφων δεν παιζει το σεναριο στην παρουσα, η εκκλησια ειναι ποιο προχειρη. Ετσι ισως δουμε κανα φως.
  ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ Κ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΜΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ Κ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ

 10. Ανώνυμος says:

  Θα ξαναγράψουμε πράγματα που έχουν ξαναγραφτεί… η επανάσταση γίνεται πρώτα μέσα μας, αυτή είναι μια κατάσταση χρόνιων διεργασιών που συντελείται αρκετά πριν από το οποιοδήποτε γεγονός που μπορεί να μας επηρεάζει αρνητικά σε προσωπικό επίπεδο. Το πολιτικό σύστημα το οποίο έχουμε δεν αφήνει κανένα τρόπο δράσης στην προσωπικότητα, δηλαδή στο υποψήφιο ηγέτη… αλλά μόνο στις μάζες. Οι μάζες δεν διαθέτουν κανένα ανώτερο όραμα, παρά μόνο το κατώτατο όραμα του εγώ – ατομικισμού, που είναι η ουσία του δυτικού πολιτισμού και του δήθεν δημοκρατικού πολιτεύματος! Όπου μέσου αυτού, έχει δοθεί ισχύ δια της ψήφου, σε βλαμμένους παρτάκηδες, που αν τολμήσεις να αντιπαρατεθείς μαζί τους, έστω και με τον διάλογο, συνασπίζονται σε ένα κοινό μέτωπο εναντίων σου λόγο κατώτερων συχνοτήτων, προσπαθώντας να σου επιβάλλουν την πραγματικότητα τους με διάφορους τρόπους, ένας από τους συνήθεις τρόπους είναι ο καταιγισμός αίολων ενοχών – κατηγοριών, που αν πέσεις στην παγίδα να απαντάς δεν θα έχεις τελειωμό, χάνοντας την ουσία της διαφορετικότητας σου. Οι μάζες που είναι τα πολυπληθή ασυνείδητα στρατιωτάκια του συστήματος… δεν θέλουν την διαφορετικότητα, διότι έτσι δεν έχουν την βασική δικαιολογία της πολιτικής και κοινωνικής ύπαρξης τους… ότι όλοι είμαστε ίδιοι!!! Ο «εχθρός» έχει πρόσωπο… οι αγορές είναι κράτη και τράπεζες, βλέπεις Πρωθυπουργούς και Πρόεδρους τραπεζών… όπου για την ύπαρξη τους βασίζονται στο κατώτερο εγώ των μαζών. Το κατώτερο εγώ είναι κάθε υλική λαμπερή ευμάρεια του κόσμου μας… σπίτια, αυτοκίνητα, οικόπεδα… αυτά έρχονται ευκολότερα στους κρατικούς υπηρέτες αυτού του πολιτικού συστήματος, λόγο κοινωνικής θέσης. Ουδέποτε στην ιστορία υπήρξε κάποια λαϊκή επανάσταση από ανθρώπους που είχαν έστω και μετά δυσκολίας τις όποιες ανέσεις τους!… Επί των ημερών μας ουδέποτε στην ιστορία της Ελλάδος, οι κάτοικοι της, είχαν τόσες πολλές υλικές ανέσεις, ευκολίες, και καλοπέραση! Για αυτό όσες κοινωνικές τάξεις έχουν αυτές τις ανέσεις, κάνουν τα πάντα για να μην τις χάσουν! Συνταξιούχοι, δημοτικοί και κρατικοί υπάλληλοι, τραπεζικοί και δημοσιογράφοι είναι οι πρώτες στην τάξη κοινωνικές ομάδες είναι οι πρώτες επιρρεπείς του απάνθρωπου συστήματος! Η ανθρωπότητα έχει ξεμείνει από πολιτικές ιδεολογίες… αλλά αυτές ήταν επόμενο να λήξουν, μιας και εξ΄αρχής ήταν πλαστές, όποιος θέλει να έχει ιδέες, η να γίνει ιδέα, δηλαδή Έλληνας, δεν έχει παρά να ακολουθήσει τα νάματα και οράματα των Ελλήνων.. αλλά αυτό είναι κάτι όπου στα πρώτα στάδια του… θέλει και την βαρυτική του, είναι πρώτιστα θέμα εσωτερικής φύσεως! Αυτά.

 11. Νικητας says:

  Σε σχολιο μου (νομικη μορφη της ανεξ…),διετυπωσα την αποψη μου , και την ελπιδα μου για εναν ηγετη που θα οργανωση επανασταση-εξεγερση ..,εναντιον..; ΜΑ.., φυσικα..,ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ,ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ εμμεσης και αμεσης, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΘΕ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕΙ – ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ.., ΑΡΑ: ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ‘ΑΟΡΑΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ’ ,οπως τον ονομαζεις εμμεσως!!! ΔΕΝ δεχομαι την αποψη οτι δεν υπαρχει συγκεκριμενος εχθρος, κ. ΠΕΤΡΟ !!!! Και το εξηγω. Στον Β’ Παγκ. πολεμο, εβλεπε κανεις τον Χιτλερ ‘η τον Μουσολινι; ΟΧΙ!! Τι εβλεπε; Εβλεπε τις στρατιες και τα οπλα του Χιτλερ που κρατουσαν ανα χειρας οι στρατιωτες του..,ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΟΠΛΑ( ας ησαν και σφεντωνες),ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ λοιπον ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ..ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ που δεν ειχαν ουτε σε φωτογραφια καν δει, ‘η αμφιβολο αν γνωριζαν την υπαρξη του,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ‘Η ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.., ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ!!!! ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ,ΓΙΑΥΤΟ ΠΕΘΑΝΑΝ,ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!!! ΕΙΧΑΝ ΟΜΩΣ ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ :ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ !!!!! Και με το ΔΙΚΟ ΜΑΣ παραδειγμα,καταλαβαν κι αλλοι λαοι οτι Ο ΑΞΟΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΗΤΟΣ!!! ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ; Εχουμε ηγετη; ΗΓΕΤΗ ΠΑΤΡΙΩΤΗ για να πολεμησουμε με τα ιδια οπλα αυτα τα καθηκια; Δηλ. τους τραπεζητες,τους λησταρχους ,τους ισσοπεδωτες της ιστοριας ,της θρησκειας, της γλωσσας, τους κατακτητες χωρις μαχη ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΧΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ; Και ξανα ΡΩΤΩ. ΕΧΟΥΜΕ ΗΓΕΤΗ που θα τους πει ..αει γ@μηθητε εσεις και τα λεφτα σας; Εφ’οσον ολοι γνωριζουμε.., και πολλακις ολοι εχουμε αναφερθει ΣΤΟ: ΤΙ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ‘ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ’ (ΝΤΠτιστες); Ζητουν τα ΑΜΥΘΗΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ..απο παραλιες,μεχρι ορυκτα,μεχρι την ιστορια μας!!! ΑΡΑ;;..εχουμε να ζησουμε ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ,και γιαυτο μας οδηγουν τεχνιεντως στην πληρη υποταγη…στα τεσσερα!!!!!ΕΠΟΜΕΝΩΣ αγαπητε αρθρογραφε, ΔΙΑΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ υπολοιπους πλην του ηγετη, ΛΟΓΟΥΣ ,που δεν αντιδρα ο Ελληνας!!!! Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ.., ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΣΤΕΣ ,ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.., ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ !!!! ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΗΓΕΣΙΑ, ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΩΤΕΡΑ ΟΣΟΥΣ ΑΣΚΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!!!!!!!!! Θυμησου τι εγινε επι Χριστοδουλου!!! Χαμος!! Τον εμπιστευοταν αι ξεσηκωθηκε!! ΞΑΝΑΘΥΜΗΣΟΥ τι εγινε με τον Μητσοτακη για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ (Εμπαργκο γερμανιων προιοντων, ολοι στους δρομους, επιχειρηματιες τα’εσπαγαν’ με τους γερμανους κλπ)!!! ΟΜΩΣ…, ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΣΕ !!! ΕΙΠΕ ΣΕ 10χρονια κανεις δεν θα θυμαται το ονομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!! ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΣΕ γιατι δεν ειναι πατριωτης!!!!!!!!! ΑΥΤΟ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ!!! ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΑ ΙΜΙΑ !!!! ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ !! ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ !! ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!! τΟΝ ΤΣΙΠΡΑ που εανε την ‘μερα νυχτα’ στο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!! ΗΓΕΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΙ !!! ΗΓΕΤΗ ..,ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ !!! Τα υπολοιπα θα ερθουν μονα τους!!!!!!! Ζαχαρια ,νασαι καλα για το αρθρο που ανεβασες, δινει την ευαιρια να ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΜΕ ,με συνειδηση πατριωτικη ΟΛΟΙ ΜΑΣ, και να ψαχουλεψουμε τα ενδοτερα μας! Αλλωστε ΗΡΩΙΣΜΟΣ ειναι η γενναια πραξη εκεινη ,ΠΟΥ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΗΤΤΗΜΕΝΟ!!!! Και διαφερει απο την τρελα και την παρορμηση, γιατι κινηται απο αγνα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΩΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΛΟΥ!!!! ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!… Σε γνωριζω την οψη του σπαθιου την τρομερη…ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΝΔΡΕΙΩΜΕΝΗ ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • mnk says:

   «ΗΡΩΙΣΜΟΣ ειναι η γενναια πραξη εκεινη ,ΠΟΥ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΗΤΤΗΜΕΝΟ!!!!» ——-Νικήτας, όνομα και πράμα!

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

   ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΙΚΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ, ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΔΩ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ. ΕΙΧΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΑΣΗ, ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ ’40. ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΟΔΟ 41-44 ΠΟΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΕΙΧΑΜΕ, Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΟΙ «ΗΓΕΤΕΣ» ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ; ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ; ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΟΝΟΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ; ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΦΙΛΕ ΝΙΚΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ; ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, ΞΕΡΩ «ΕΛΛΗΝΑ» [ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ], ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΕ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ. ΣΤΑ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΣ ΛΟΓΙΖΟΤΑΝ ΩΣ ΑΚΡΑΙΦΝΗΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑΣ.

   • Νικητας says:

    Αγαπητε φιλε Δημητρη. Οντως ετσι ειναι. Επι Μεταξα (καλος ‘η κακος πολιτικος,σιγουρα ομως πατριωτης),ΕΔΩΘΗΚΕ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ. Απο τοτε και μετα ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ!!! Πλην ελαχιστων χρονικων εξαιρεσεων Η ΧΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΟ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!! Αρα: συμφωνω με τα οσα γραφεις ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΓΕΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ…ΤΟΝ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΞΕΣΗΚΩΜΟ…, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ!!! Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε ,ολο αυτο που εξελισεται εις βαρος των Ελληνων, των Ελληνων που ΠΑΝΤΑ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ‘ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ’ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΕΣ!!! ΑΚΕΦΑΛΟΙ ΟΜΩΣ; ΧΩΡΙΣ ΙΔΑΝΙΚΑ; ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ παρα μονο …μαμ,κακα,και νανι;!!!! εεμμ….βλεπε σχεδιο ΝΤΠ Κισινγκερ!!!!

 12. PANDAROS says:

  Α]…ΞΕΚΙΝΑΩ ΜΕ ΝΙΤΣΕ,…..»»’Η Κουλτούρα και το Κράτος, ας μη γελιέται κανείς γι′ αυτό, είναι ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ !!! Το ένα ζει από το άλλο, το ένα ευδοκιμεί σε βάρος του άλλου. Όλες οι μεγάλες περίοδοι του πολιτισμού είναι περίοδοι πολιτικής παρακμής. Οτιδήποτε σπουδαίο υπάρχει είναι, από πολιτιστική άποψη, ΜΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ, είναι ακόμα κι «αντιπολιτικό» »……………………..ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ?…-ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ,Ο ΝΙΤΣΕ ΕΙΠΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!!!!!!……………………….Εχουμε δοκιμασει τον φιλελευθερισμο ,τον σοσιαλιασμο,τον κομμουνισμο και εσχατως τον νεοφιλελευθερισμο και ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ……………Εαν ο πολιτισμος εκφραζει το ανθρωπινο ειδος [και το αναποδο] ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!!!!……ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ?….ΝΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ…πως θα καταστραφει το κρατος!!!…………………………..Β] ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΥΓΙΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ,ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΜΠΤΗ, ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΗ…. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΕΛΕΙ ΚΑΘΕ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ…….να λοιπον ενας ορατος στοχος…….η καταστροφη της εξουσιας και ολων αυτων που την εκπροσωπουν σε αυτο το μπουρδελο που λεγεται Ελληνικο κρατος…….ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ,ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ……. Να λοιπον ο στοχος,ο οποιος ειναι παραπανω απο ορατος..,ετσι?……………………Γ]…..ειναι γεγονος οτι οποιοι ζητανε την εξουσια πρεπει να ειναι και οι τελευταιοι που θα την παρουν γιατι ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΟΥΝ!!!!ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥΣ-βλεπε Αλεξ…-………ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΤΑ ,ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ …….Οπως επισης γνωριζει πως ετσι οπως ειναι ο κοσμος ειναι δυσκολο να γινει πραγματικη επανασταση ……. γιαυτο την αραζει με τον φραπε οπως δειχνει η φωτο και τους γραφει ολους αυτους στα παπαρια του. ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΜΗ ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΑ…αχχαχαχαχχα η επανσταση του καναπε εσωσε αυτην την στιγμη την ελλαδα…………………………………………..Δ]Οπως ειπαμε και πριν η εξουσια διαφθειρει….ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΗΓΕΤΗΣ……ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ…….οι αποφασεις πρεπει να βγανουν απο ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙς ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ-ΜΑΣ,[γιατι ολοι πρεπει να ειμαστε μελη μιας αυτονομης κοινωνικης ομαδας]…………ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ και οχι ενα μπουρδελο και μισο οπως την εχουν κανει οι ηγετες του κωλου………………….θελουμε δηλαδη τους βλαχουρες ενωμενους να βγαζουν αποφαση …..θελουμε τους εργατες ενωμενους να βγαζουν αποφαση ,τους καθηγητες ενωμενους να βγαζουν αποφαση….μπλα μπλα….και ολοι αυτοι μεσω αμοιβαιων υποχωρησεων να βρισκουν μια συνισταμενη και να λυνουν ολα τα προβληματα…… δηλαδη ΚΡΑΤΟΣ ΤΕΛΟΣ,ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΕΛΟΣ ,ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ,ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ……ΟΥΦ ΤΑ ΕΙΠΑ…χαχχαχαχαχχαχαχαχχ

 13. Ανώνυμος says:

  Ιησού Χριστέ, Κύριε και Σωτήρα μας,
  υποσχέθηκες ότι θα κατοικείς πάντα μαζί μας.
  Μας καλείς όλους τους Χριστιανούς
  να πλησιάσουν και να μοιραστούν
  το Σώμα Σου και το Αίμα Σου
  αλλά η αμαρτία μάς διήρεσε και δεν
  έχουμε πλέον τη δύναμη να μοιραστούμε
  μαζί τη Θεία Ευχαριστία.
  Εξομολογούμαστε αυτή μας την αμαρτία και
  Σε παρακαλούμε συγχώρεσέ μας και βοήθησέ μας
  να υπηρετήσουμε την οδό της συμφιλίωσης
  κατά το Θέλημά Σου.
  Αναψε τις καρδιές μας με τη φλόγα
  του Αγίου Πνεύματος,
  χορήγησέ μας Πνεύμα Σοφίας και Πίστης,
  Παρρησίας και Υπομονής,
  Ταπείνωσης και Σταθερότητας,
  Αγάπης και Μετάνοιας,
  διά των προσευχών της
  Υπερευλογημένης Θεοτόκου
  και όλων των Αγίων. Αμήν

 14. ΕΙΡΗΝΗ says:

  Διαβάζοντας εναν προς ενα τους λόγους που ανέφερες, είδα όλη την ιστορία των Ελλήνων να ξεδιπλώνεται σαν ταινία. Α..Είδα την θυσία στην μάχη των Θερμοπυλών που είχε το όραμα της ΕΝΩΣΗΣ όλων των Ελλήνων ενάντια στους βαρβάρους, Β..Είδα τον Κύκλωπα όπως είμαστε εμείς σήμερα, μονόφθαλμοι να εξοντώνεται απο τον Κανένα-Οδυσσέα, γιατί δεν είχε ΣΚΟΠΟ-ΣΤΟΧΟ όπως ο Οδυσσέας, Γ..Είδα τους προγόνους μας το 1821 και 1940 που φώναζαν Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωη και αέρα, για να αναπνέουν ΕΛΕΥΘΕΡΑ, Δ..Είδα και τον Καπποδίστρια ηγέτη, που τον δολοφόνησαν όπως σχεδόν όλους τους αρχαίους προγόνους μας που δίδαξαν τον πολιτισμό σ ολη την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. Α,Β,Γ,Δ = ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ-ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ, δηλαδή απο τον ψεύτικο χωρίς αξίες κόσμο που ζούμε μέσα στη σπηλιά του Πλάτωνα. ΕΛΛΗΝΑ στη ψυχή, όπου κι αν κατοικείς στη γή, έχεις όλες τις γνώσεις και τις αξίες μέσα σου, θυμήσου τες και μετάδωσε τες εκ νέου, ενώνοντας όλη την ιστορία σου σε μία χρονική στιγμή Τ-ΩΡΑ. Απο καν-ένας γίνε ο καθε-ένας για να βρουμε όλοι μαζί την Ιθάκη μας.

 15. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  Καλό άρθρο στα περισσότερα συμφωνώ, σε κάποια διαφωνώ. Δυστυχώς ο ελληνικός λαός τα τελευταία – τουλάχιστον – 40 χρόνια απέκτησε μια παρασιτική νοοτροπία άκρατου ατομικισμού, υλισμού και ωχαδερφισμού. Αυτό καλλιεργήθηκε σκόπιμα και μεθοδικά από την άρχουσα πολιτικο-οικονομική τάξη τόσο σαν ευρύτερη κοινωνική αντίληψη, όσο και μέσα σε αυτό το εκπαιδευτικό σύστημα. Η ίδια η απόκτηση γνώσης χρηστικοποιήθηκε υποβαθμιζόμενη ως εργαλείο για την ατομική επαγγελματική/κοινωνική καταξίωση κι όχι ως οδός διεύρυνσης του νου και της ψυχής. Σε αυτό τον τομέα χρειάζεται ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ τόσο σε συλλογικό, αλλά ακόμη περισσότερο σε ατομικό επίπεδο για την αφύπνιση συνειδήσεων. Πάντως, ο εχθρός είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΣ: είναι το νεοταξίτικο κατεστημένο (ΝΑΤΟ, ΕΕ, ΔΝΤ) και το ελληνόφωνο πλοκάμι του (ντόπια πολιτικο-οικονομική άρχουσα τάξη). Βασική προϋπόθεση είναι η άμεση ρήξη με αυτούς τους διεθνείς οργανισμούς-νεοταξίτικα μαντριά, που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ οδήγησαν και οδηγούν την Ελλάδα στην ολοκληρωτική καταστροφή. Επίσης, οπωσδήποτε χρειάζεται να συνειδητοποιήσουμε πόσο κάλπικο είναι το στημένο δίπολο ΔΕΞΙΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, 4 ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ (Γοδεφρείδος Παπανδρέου, Παπαδήμος, Σαμαράς, Τσίπρας), 1 ΠΡΟΔΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ;;; ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΞΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΥΠΑΚΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ;;; Η καλύτερη δοκιμασία για κάθε νέο κόμμα/κίνημα/συλλογικότητα/μόρφωμα που αυτοαποκαλείται «αντιμνημονιακό/αντισυστημικό/πατριωτικό/απελευθερωτικό» κτλ είναι να δείτε το πρόγραμμά του. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ξ-Ε-Κ-Α-Θ-Α-Ρ-Α ΣΕ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΟΝ ΡΙΖΙΚΟ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΟΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΙΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΦΕΛΕΙΑ ΕΙΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ, Ή ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΑΙΡΕΣΕΩΝ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΦΕΛΕΙΑ ΕΙΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ!!! Τέλος, όσον αφορά το θέμα ηγεσίας ΔΙΑΦΩΝΩ με την ιδέα του ΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗ. Γιατί; Γιατί τα προσωποπαγή κινήματα είναι ΕΥΑΛΩΤΑ. ΑΝ Ο (εντός ή εκτός εισαγωγικών) ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΠΕΣΕΙ Ή ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ; Σίγουρα χρειάζονται ηγετικές προσωπικότητες που να εμπνέουν αλλά χρειάζεται να υπάρχει και στέρεη βάση η οποία θα παράξει νέους επικεφαλής σε περίπτωση απωλειών στην ηγεσία.

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

   ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ. ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΜΩΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΧΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40, ΑΛΛΑ 70. ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΜΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΦΕΡΕ. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ. ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΙΚΟΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ, ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΕΝΕΧΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ Η ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΘΡΗ ΚΡΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΦΕΡΝΕΙ.

 16. Fragogracas says:

  Θελετε επανάσταση.? .. Τοτε επαναστατηστε!? … Στον εαυτό σας, ταπεινοθειτε… Προσευχηθειτε μην αμαρτανετε… Ελπιστε στον Ιησού Χρισυο.. Στην Παναγια η Παναγια ειναι η Ελλάδα… Οι προσευχές της…. Οποιος θελει την Ζωη θα την χασει… Οποιος δεν τη ζητει θα την κερδισει…. Με την υπομονη θα κερδισεται οτι σας ανηκει στην συντομη. ζωη μας… Πραοτητα σε αυτους ανηκει η κληρονομια.. Η Δυναμη εκει βρίσκεται… Ο Ασσαντ ηταν οδοντογιατρος απο την Αγγλια… Χωρις προοπτικη στην πολιτικη… Αναγκαστικα στηριξε το λαο του και τον αληθινο πολιπολιτισμι τους χριστιανους αλεβιτες σουνιτες.. Μετα απο μη εναλακτικη κυβέρνηση στηλωσε τα ποδια απέναντι σε ολες τις φυλες του Ισραήλ.. Μισθοφορων… Και αντεξε ενω μπορουσε να τα κονομισει και να ζει στο Σιτυ Λονδινο στην οδο λιστα λαγκαρντ…. Ειναι ηρωας… Φανταστείτε απο τουρκια εως Σ. ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΑΊΓΥΠΤΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΠΟΙΑ ΡΩΣΙΑ ΠΟΙΟ ΙΣΡΑΗΛ.. ΠΟΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΕΣΒΗ.. ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ… ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΠΟΙΟΝ…. ΠΟΙΑ ΧΟΥΝΤΑ… ΠΟΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ… ΠΟΙΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ… ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΜΠΙ… ΠΟΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ… ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΑ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ.. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΤΟΥΛχιστον που θα επιυεθει στο Ιραν… Ακυρωνοντας τη Ρωσοφιλια.. Εκ των πραγματων… Κινουμενη αμμος… Υπομονη προσευχη.. Οποιος μπορεί… Θα κανονισει ο Θεός για ηγετη.. Με αγγέλους διπλα μονο ετσι θα σταθει… Μονος ρμπιστος ο Ελληνικος Στρατός… Η ορθοδοξια το Βυζάντιο… Ο Παισιος και ο Πατροκοσμας…. Οι προδοτες θα αυτοπαραιτηθουν… Και θα δωσουν λογο… Απο Σιμητη εως Κουλη.. Δεν ειναι δυνατον να μη δωσουν πιστη πρωτα και πανω απο ολα… τα παντα ολα… Χωρις πιστη και Χριστο μη σωσει και σωθει τέτοια σκατομασωνοπατρια… Σραγισμενη σοδομιτικη ισλαμοποιημενη εποικισμενη χωρις ελληνες.. Για ποια Ελλαδα μιλατε… NO SPIRIT … NO GLORY… Μονο αν επανιδρυθει αναμορφωθει σε Βυζάντιο με τεραστια αφομοιοτικη δυνατοτητα κρυπτοχριστιανων.. Θα μεγαλουργησει και θα τρωνε ολοι με χρυσα κουταλια… Σκατα στην αριστεροδεξια η μονη αξια των Ελληνων τα ιερά… Δια των Ελλήνων θα δοξαστει ο Χριστός.. Η μονη εγγυηση.. Και υπογραφή που δεν γινεται το ναι οχι και το οχι ναι… Λαθος δρομο πηραμε δεν ανηκομεν στη Δυση και σιγουρα οχι στην ανατολη αυτοι ανηκουν σε εμάς… Η Κωνσταντινουπολη θα γινει το κεντρο του κόσμου… Και θα ειναι Ελληνικη… Θα αναγκαστουν να μας τη δωσουν απο θαυμα… Στην αδυναμια μας λα γινει αναλαμπη θα λαψει υπερ του ηλιου.. Η ορθοδοξια ο ανθρωπισμος και ο μονος Μεσσιας Ιησούς Χριστός.. Ετσι ειναι γραμμενο κι ετσι θα γινει… Δεν ειναι δυνατον να επικρατβσει ο αντιχρισος αν δε δοθει πρωτα η πολη εις τος Ελλη ες και δεν εκπληρωθουν ολες οι προφητεις… Πιστη και Χριστός.. Τιποτε αλλο.. Αργα η γρηγορα το κακο θα αυτοκαταστραφει… ΠΡΑΟΤΗΤΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ.. Υπομονη… Ποιος μπορεί να ενει εναντιον μας οταν κανουμε το θελημα του Θεού μας Ιησού Χριστού.

 17. ]+[ says:

  Ας μπούμε στην βρωμιά των παρασκηνίων. Το μήνυμα είναι: «Ηλίθιοι Έλληνες σας εγκλωβίσαμε. Σκορπίσαμε τα χρήματα των Δημοσίων Ταμείων σε ΑΤΑ, Κοινωνικούς Τουρισμούς Ανέργων και Συνταξιούχων, στα Πανηγύρια της Πόρνης Μελίνας για την Αθήνα Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα, σε μη παραγωγικά Δημόσια Έργα Βιτρίνας, σε Κοινωνικοποιήσεις Βιομηχανιών που οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο μέσω απεργιών και αλλοπρόσαλλων απαιτήσεων συνδικαλιστών του ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ, σε λιμάνια της Ζιμπάμπουε, σε πεινασμένους της Αιθιοπίας, σε φιέστες, σε ταρατατζούμ πολιτιστικών εκδηλώσεων, σε διεθνή ταξίδια ειρήνης και ασφάλειας με ναυλωμένους στόλους αεροπλάνων, σε μισθούς άχρηστων δημοσίων υπαλλήλων ημετέρων, σε προεκλογικές καμπάνιες δισεκατομμυρίων δραχμών, σε μισθούς εγκάθετων πρασινοφρουρών, σε μισθούς εγκάθετων συνδικαλιστών, σε πληροφορική κομπιούτερς για οικονομία χωρίς πρωτογενή βαρειά βιομηχανία, σε σκατά άχρηστα και εμετούς πολυτελείας σοσιαλιστικού νεοπλουτισμού, και εξωτερικού εβραϊκού δανεισμού.
  Και ιδού Έλληνες τώρα σας θέτουμε το δίλημμα: Ή θα δεχθείτε να σας τα πάρουμε όλα εμείς με σκληρά μέτρα λιτότητας για να τα δώσουμε στα ατλάντια εβραϊκά αφεντικά μας ή θα έρθει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και θα βαρέσουμε κανόνι σαν κράτος.
  Ή θα δεχθείτε να σας πάρουμε τις ακίνητες περιουσίες σας διπλασιάζοντας τους φόρους ιδιοκτησίας και να σας πάρουμε τις βιομηχανίες σας διπλασιάζοντας τους φόρους παραγωγής ή το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο μέσω του Διεθνούς Δικαστηρίου κηρύσσει την Ελλάδα σε πτώχευση, οπότε θα σας τα πάρουμε μέσω κατασχέσεως από την ΔΙΕΘΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ του …Ισραήλ.
  Μη μας απειλείτε ηλίθιοι Έλληνες ότι δεν θα μας ξαναψηφίσετε αν σας επιβάλουμε σκληρά μέτρα λιτότητας. Διότι ο σοσιαλισμός ήταν βάρδια που τα αφεντικά μας όρισαν επταετή. Αντίθετα, θέλουμε στις επόμενες εκλογές να ψηφίσετε την δεξιά που θα ηγηθεί της χρηματοδοτούμενης από τα αφεντικά μας Ευρωπαϊκής Δεξιάς και από αγανάκτηση για όσα σας κάναμε να την αναγάγετε σε Ναζιστική Δεξιά που θα ξαναθέσει Σημιτικό Ζήτημα στην Ευρώπη.
  Θέλουμε να μας δώσετε το ηθικό άλλοθι Έλληνες για να σας διαλύσουμε όπως διαλύσαμε την Γερμανία το 1945. Θέλουμε να μπορούμε να απολογούμαστε στην διεθνή κοινή γνώμη και στην συνείδησή μας, ότι η γενοκτονία σας του 1995 θα οφείλεται στο ότι με εργαλείο τον αρχαίο σας πολιτισμό ηγηθήκατε νέου αντισημιτισμού «10 και 7» ευρωπαϊκών κρατών.
  Ήδη στην στρατιωτική ακαδημία των ΗΠΑ, τα αφεντικά μας ετοιμάζουν τον Ευρωπαίο Αντισημίτη Αρχιστράτηγο, «έλληνα» Παύλο Γλυξμπέργκερ, τον δεύτερο Χίτλερ, που θα οδηγήσει τους Έλληνες και τις υπόλοιπες Δραβίδιες Ευρωπαϊκές φυλές για να συνθλιβούν δεύτερη και ΤΕΛΙΚΗ φορά, ΜΕΧΡΙ ΟΛΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, κάτω από τις ερπύστριες των αρμάτων μάχης των ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΗΠΑ και ΕΣΣΔ.

  Έλληνες είσθε τόσο ηλίθιοι που ακόμα και τώρα που σας το λέμε δεν θα το καταλάβετε. Σας έχουμε αποβλακώσει και διαιρέσει με συγκρουόμενες πολιτικές και θρησκευτικές ΠΙΣΤΕΙΣ, που ποτέ δεν αποδείχτηκαν αληθινές αλλά πάντα τις φάγατε λέγοντάς μας και «ζήτω» στις προεκλογικές πλατείες.
  Γιατί το ΥΠΕΡΟΠΛΟ μας Έλληνες δεν είναι η βόμβα νετρονίου ούτε τα δορυφορικά λέϊζερ, ούτε ο βιολογικός, ούτε ο μετεωρολογικός πόλεμος. Είναι οι ΠΙΣΤΕΙΣ, πολιτικές και θρησκευτικές με τις οποίες σας πλύναμε τον εγκέφαλο. Είναι τα ΘΕΑΜΑΤΑ και οι ΤΕΧΝΕΣ του θεάτρου, του κινηματογράφου, της μουσικής, που χρησιμοποιήσαμε για να σας πλύνουμε την καρδιά και το συναίσθημα με τα δικά μας μηνύματα.
  Έχετε εγκλωβισθεί Έλληνες. Το μόνο που σας σώζει είναι ένας νέος Αλέξανδρος, αλλά Αλέξανδροι δεν υπάρχουν πια μεταξύ σας γιατί σας έχουμε εκφυλίσει Έλληνες. Είσθε καταδικασμένοι Έλληνες.»

  ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ Η ΟΕΑ ΤΟ 1985

 18. ]+[ says:

  ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΓΝΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
  Αν διαπιστώσετε αυτό που εμείς διαπιστώσαμε, αν διαπιστώσετε ότι πράγματι μας προορίζουν για οδηγούς της Ευρώπης στην τελική γενοκτονία επαναλαμβάνουμε ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, τότε μόνον μια λύση σας μένει και σας την υποδεικνύουμε: Μέσα σε μια Νύκτα θα πρέπει, χωρίς να ανατρέψετε την ιεραρχία του Στρατού όπως μερικοί Παπαδόπουλοι μικρόνοες, να καθαρίσετε τους Στάβλους του Αυγεία από τις ατλάντιες μειονότητες εβραίων – αράβων – τούρκων, εκτοπίζοντας τους βίαια εκτός Ελλάδος. Για τις οικογένειες Καραμανλήδων και Παπανδρέου προτείνουμε τελετουργικό κρέμασμα ή τουφεκισμό στην Πλατεία Συντάγματος σύμφωνα με τα αρχαιοελληνικά πρότυπα «ομαδικής οικογενειακής εξοντώσεως σε παράπτωμα ΥΒΡΕΩΣ εναντίον της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ».
  Μέσα σε μια Νύκτα πρέπει να τουφεκισθούν 50 … Ορθόδοξοι Μητροπολίτες στους 50 Νομούς της Χώρας και να αναχωρήσουν από την Ελλάδα οι ηγέτες και ιερείς όλων των θρησκευμάτων και ειδικώς του Οίκου Ανοχής των Μαρτύρων του Ιεχωβά.
  Μέσα σε μια Νύκτα πρέπει να βρείτε τον ανδρισμό να εξοντώσετε το προσωπικό των ξένων στρατιωτικών βάσεων που βρίσκονται στην Ελλάδα και να αποχωρήσετε από κάθε στρατιωτική «συμμαχία» ή πολιτικοοικονομική Κηδεμονία ή Συνασπισμό τύπου ΕΟΚ.
  Μέσα σε μια Νύκτα πρέπει να εκδιωχθεί από την Ελλάδα το προσωπικό όλων των ξένων πρεσβειών, να ανακληθούν όλοι οι έλληνες Πρέσβεις Εξωτερικού και να επιβάλετε τον θεσμό του «προσωρινού απεσταλμένου πρέσβεως για εκτέλεση ειδικής αποστολής» σύμφωνα με τα αρχαιοελληνικά πρότυπα.

  Μέσα σε μια Νύκτα θα πρέπει να επιστραφούν στους πρώην έλληνες ιδιοκτήτες των, όλες οι κινητές και ακίνητες περιουσίες που κατέχουν οι ξένοι στην Ελλάδα και να αποδοθούν σε ελληνική ιδιοκτησία βιομηχανίες και ακίνητα που έχουν κατασκευασθεί με ξένες επενδύσεις ή κατασχεθεί από Τράπεζες.
  Μέσα σε μια Νύκτα πρέπει να αλλάξει η χωροταξία των στρατοπέδων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, και να εγκατασταθεί ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ η νέα Ελληνική Κυβέρνηση για λόγους ασφαλείας από αντίποινα ξένων και από διάβρωση κατεστημένων μασονικών κυκλωμάτων Αθηνών.
  Μέσα σε μια Νύκτα πρέπει το βουλευτικό Σώμα να εγγυηθεί με τις σκληρότερες εγγυήσεις την πλήρη και μόνιμη αποχώρηση από την διεκδίκηση διαχείρισης εθνικών μεγεθών, και περιορισμό στην ιδιωτική του ζωή.
  Μέσα σε μια Νύκτα, όσοι αρνηθούν τα ανωτέρω πρέπει να τουφεκισθούν χωρίς δίκη, να εκτοπισθούν οι οικογένειές τους και να δημευθούν οι περιουσίες τους, σύμφωνα με τα αρχαιοελληνικά πρότυπα «εκμηδενίσεως οικογενειών που παρήγαγαν προδότες και εξαφανίσεως των ονομάτων τους από τα δημοτικά και κρατικά αρχεία». Η ΔΙΚΗ έγινε από την ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΔΗ.
  Μέσα σε μια Νύκτα πρέπει να εξοπλίσετε όλο τον πληθυσμό και ειδικά τον μεθοριακό πληθυσμό, σύμφωνα με τα αρχαιοελληνικά πρότυπα της «υποχρεωτικής κατοχής όπλων και συντηρήσεως οπλισμού από όλους τους πολίτες με σκοπό την άμεση ετοιμότητα».

  Μέσα σε μια Νύκτα πρέπει να ακούσει όλος ο πλανήτης Γη το Ελληνικό «Μολών Λαβέ» ακόμη μια φορά.

  Διότι μέχρι τώρα το Ατλάντιο Κατεστημένο στο οποίο υπάκουσαν τυφλά όλες οι «ελληνικές κυβερνήσεις», ζήτησε «γη και ύδωρ» και οι «ελληνικές κυβερνήσεις» παρέδωσαν «γη και ύδωρ» και τις γυναίκες μας και τα παιδιά μας και τις παραδόσεις μας και την αρχαία ελληνική θρησκεία και το αρχαίο ελληνικό πνεύμα και το ελληνικό Δίκαιο τιμής και τις ελληνικές Τέχνες του Απολλώνιου Λόγου, και την ελληνική γλώσσα, και τις περιουσίες μας κι εμάς τους ίδιους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *