ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΚ: ΥΠΟΓΕΙΑ “ΕΙΣΒΟΛΗ” ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Τολμήστε κ. Τόσκα…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Ο “Σουλτάνος” της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανήκει στην αδελφότητα – σέκτα των Χαριτζήδων (Haridjiler ή Haridji Meszep). Οι Χαριτζήδες είναι οι γνήσιοι Τζιχαντιστές, οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι παγανιστές – σατανιστές!

Το οξύμωρο της κατάστασης είναι – σύμφωνα με την ακριβέστατη και πολύ καλά γνωρίζουσα πηγή μας – ότι στην ίδια σέκτα ανήκουν και οι κρυπτό-Οθωμανοί της Κω και της Ρόδου! Στο νησί της Κω υπάρχει συνεχής ιερατική διαδοχή από το έτος καταλήψεως του νησιού από τους Οθωμανούς το 1522 μ. Χ. μέχρι σήμερα! Κάποιοι επιφανείς Οθωμανοί του νησιού (αγάδες) είναι ταυτοχρόνως και κρυφο – ιερείς της συγκεκριμένης σέχτας!

Ο αρχιπράκτορας Ερντογάν…

…είχε διεισδύσει στο “Κίνημα των Νουρτζού” του Φετουλάχ Γκιουλέν κατόπιν εντολής των Χαριτζήδων, ώστε να διαβρώσει και να ελέγξει την Αδελφότητα των Νουρτζού και στο τέλος να την εκμηδενίσει! Η Αδελφότητα των Νουρτζού (nur που σημαίνει φως, δηλαδή Αδελφοί του φωτός), είναι από τα πλέον γνωστά ισλαμικά Τάγματα, διά μέσω των οποίων εκφράζονται οι θέσεις πολλών ισλαμικών πυρήνων της σύγχρονης Τουρκίας, από τη στιγμή που εκφράζουν τις ίδιες πολιτικο-ιδεολογικές και φιλοσοφικό-θρησκευτικές τάσεις!

Ο οραματιστής – σατανιστής Ερντογάν…

…όπως και η σέχτα των Χαριτζήδων έχουν στο διεστραμμένο μυαλό τους την επανατουρκοποίηση της Ιεράς Πόλεως των Αθηνών μέσω των πρακτόρων της ΜΙΤ που δρουν ανενόχλητοι στην Αθήνα, υπό την καθοδήγηση και διευκόλυνση της τουρκικής πρεσβείας των Αθηνών, στην κατάσταση που βρισκόταν την περίοδο 1775-1795, όταν Οθωμανός ιδιοκτήτης και διοικητής της Αθήνας ήταν ο Χαριτζής – Τζιχαντιστής, Χατζή Αλής ή Χασεκής! Όταν ο Χασεκής κατασκεύασε επτά πύλες – θύρες και επτά μιναρέδες! Οι οποίες πύλες αποτελούσαν το σημείο συνάντησης των πολλών αγροτικών δρόμων που συνέδεαν την ενδοχώρα με την πόλη!Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Ωστόσο, το εντυπωσιακό είναι πως, υπάρχουν ακόμη και σήμερα κάποιες από αυτές τις πύλες, όπως η Λιοσίων, η Ιερά Οδός, η Πειραιώς και η Μεσογείων!

Ο Ερντογάν θαυμάζει τον Χασεκή, επειδή τον χαρακτήριζε υπέρμετρη βαναυσότητα και βαρβαρότητα κατά των Ελλήνων, καθ΄ ότι επί των ημερών του αποδεκατίστηκε ο ελληνικός πληθυσμός της Αθήνας, αλλά κατασχέθηκαν και όλες οι περιουσίες τους!

Γνωρίζει όμως ο Ερντογάν ότι, ο Χασεκής εκτελέστηκε από αγνώστους το 1795 στην νήσο Κω;; Προφανώς, από κάποιους που πίστευαν πως φυλάττουν “Θερμοπύλες”! Μήπως λοιπόν στην Κω – όπου φημολογείται πώς θα γίνει θερμό επεισόδιο – ξεκινήσει το τέλος της δράσης του Χαριτζή – Τζιχαντιστή Ερντογάν;;

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως, το 777 στα εβραϊκά σημαίνει 666! Δηλαδή, ο αριθμός του κτήνους – σατανά!

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο γεγονός, πως οι Τούρκοι συντονισμένα και μεθοδικά “επανδρώνουν” τάχατες με μετανάστες – πρόσφυγες τα νησιά μας Λέσβο, Χίο, Σάμο και Κω! Που η ελληνική κυβέρνηση – τρομάρα της – τους “φιλοξενεί” σε hot spot δείχνοντας έτσι τη μεγαλοκαρδία του Ξένιου Διός! Αλλά, η μυθολογία μας έχει και Δούρειο Ίππο! Αυτόν, που χρησιμοποιούν οι Τούρκοι για να αλώσουν τα νησιά μας που ο Ερντογάν τελευταίως αποκαλεί, ως νησιά του! Τυχαία;;

Επιδιώκουν την τούρκευση της Αθήνας!

Πάντως, σύμφωνα με τις εγκυρότατες πληροφορίες της πηγής μας, οι Χαριτζήδες υπό την καθοδήγηση του Ερντογάν και της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα αγοράζουν φτηνά – εν μέσω οικονομικής κρίσεως – ακίνητα δυτικά της οδού Φιλελλήνων, όπου υπήρχαν τα Οθωμανικά νεκροταφεία και το Γενί Τζαμί. Ανοίγουν επίσης κατά κόρον επιχειρήσεις παντός είδους! Αργά, σταδιακά και μεθοδικά, ανακαινίζουν τα Οθωμανικά λουτρά (hammam), τα Τεμένη και τις Βρύσες (cesme) για το πόσιμο νερό, συνενώνοντας έτσι και δημιουργώντας έναν τεράστιο τουρκο-θύλακα (αραβό-τούρκο-εβραϊκό θύλακα), με την περιοχή από την Πλατεία Συντάγματος μέχρι τον Κεραμικό (Γκάζι), την περιοχή του Ψυρρή, το Μοναστηράκι και την Πλάκα!

Για τον λόγο αυτό παρατηρούμε – εμείς οι ανήσυχοι – χιλιάδες Τούρκους και Εβραίους επισκέπτες στη συγκεκριμένη ζώνη! Αλλά και πολλούς φοιτητές τουρκικών Πανεπιστημίων!

Γκέτο παρακρατικών η Αθήνα!      

Σε όλα τα παραπάνω θα συνυπολογίσουμε και τα όσα έγραφα στο άρθρο μου στην Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής 9 Ιουλίου 2017: “Μπαρουταποθήκη… η Αττική”:

«Εμείς σήμερα, επειδή είμαστε ιδιαίτερα ανήσυχοι με όσα στοχευμένα συμβαίνουν στο Μενίδι στην Αττική, θα σας παραθέσουμε στοιχεία που θα πρέπει να ξυπνήσουν από το λήθαργό της την Πολιτεία! Στοιχεία που μας έδωσε άκρως αξιόπιστη πηγή μας και ενίσχυσε την σκέψη μας, πως ενδεχομένως τα τελευταία εγκληματικά συμβάντα, εκεί, να μην ήταν τυχαία!

Οι Ρομά του Μενιδίου, του Ζεφυρίου και των Άνω Λιοσίων, διατηρούν πολύ στενές επαφές με τους Ρομά των Θηβών, της Ανατολικής Φθιώτιδας, της Αχαΐας και της Ηλείας! Μας επέστησε την προσοχή η πηγή μας (τυχαία;;;) πως εκεί βρίσκονται αεροδρόμια της πολεμικής μας αεροπορίας (Άραξος, Ανδραβίδα)!

Οι Ρομά της Βορειοδυτικής Αττικής έγιναν ασύδοτοι την οκταετία Σημίτη (1996-2004) και χαίρουν της υψηλής προστασίας της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα!

Σε αυτούς τους θύλακες έχουν παρεισφρήσει λόγω της αθρόας και ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης πολλοί Ρομά άλλων χωρών, όπως ακριβώς αναφέρθηκα στην “Τσουκνίδα” της 1ης Ιουλίου: “Όλοι βιώνουμε να τελευταία χρόνια τη μουσουλμανοποίηση της Αθήνας με την αγαστή και αμέριστη “χορηγία” της εκάστοτε ελληνικής Πολιτείας! Μια δημιουργηθείσα κατάσταση που πριν από τις δικές μας κυβερνήσεις, πρώτα άφησαν να δημιουργηθούν τέτοιες ανεξέλεγκτες καταστάσεις, κυβερνήσεις άλλων ευρωπαϊκών κρατών, που σήμερα εισπράττουν τα επίχειρά τους (βλέπε Παρίσι, Λονδίνο, Βρυξέλλες κα)”!

Η πηγή μας λοιπόν, συνεχίζει να μας καταθέτει πως, στην περιοχή των Κάτω Πατησίων κυριαρχούν Αλβανο-κοσοβάροι, ενώ από το Σταθμό του ΗΣΑΠ των Κάτω Πατησίων μέχρι την Δροσοπούλου κυριαρχούν Μουσουλμάνοι κάθε εθνικότητας! Η περιοχή στην οδό Αχαρνών βρίθει Μπαγκλαντεσιανών, Αλγερινών, Σομαλών, Πακιστανών κα, όπως και η περιοχή της Κυψέλης! Το Γκάζι του Κεραμικού έχει μετατραπεί σε Νέα Κομοτηνή, που οι έποικοι φέρονται πως είναι Τούρκοι πρόσφυγες αντιφρονούντες προς το καθεστώς του Ερντογάν! Στα Μεσόγεια της Αττικής υπάρχει ισχυρότατη αλβανική παρουσία! Στα Σπάτα, στην Αρτέμιδα, στην Ραφήνα! Στην Ραφήνα μόνο, οι μόνιμοι Αλβανοί κάτοικοι είναι περίπου 3 χιλιάδες»!

Τολμήστε κ. Τόσκα…

Σήμερα, είναι γεγονός ότι η Ελληνική Αστυνομία αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά, δύσκολα και δυσεπίλυτα προβλήματα που πολλές φορές την έχουν φέρει απέναντι στην ελληνική Κοινωνία! Ειδικότερα δε, τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Τόσκα, στον οποίο κατά το παρελθόν ασκήσαμε εντονότατη κριτική.

Όμως, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι στον τομέα της δίωξης και της καταπολέμησης των ναρκωτικών (και όχι μόνο), τα αρμόδια τμήματα της ΕΛΑΣ υπό την καθοδήγησή του, έχουν επιτελέσει εξαιρετικό έργο!

Θα περιμένουμε λοιπόν, αφού διαβάσει το παρόν κείμενο να το λάβει πολύ στα σοβαρά και να ξεκινήσει την άμεση έρευνα! Οι Υπηρεσίες μας έχουν ικανότητες, ιδιαίτερη γνώση του αντικειμένου και σοβαρότητα!

Όχι βέβαια, όπως αντιμετωπίζεται (χωρίς θέληση και σοβαρότητα) το “άβατο” των Εξαρχείων! Που μερικές δεκάδες αναρχοαυτόνομων – “παλιόπαιδων” καταστρέφουν ανενόχλητοι τα πάντα στο πέρασμά τους! Άραγε, θα αποζημιώσει – και από πού – η ελληνική κυβέρνηση τους καταστηματάρχες της οδού Ερμού που βίωσαν στο πετσί τους την αλητεία αυτών που “προστατεύει” η Πολιτεία;;

Γνωρίζουμε βέβαια πως, ο κ. Τόσκας έχει “δεμένα” τα χέρια του από τον Αλέξη Τσίπρα! Ωστόσο, να γνωρίζει ο κ. Τόσκας πως, η ατολμία, η δυσκαμψία και η ανοχή (;;;) του Πρωθυπουργού, καταρρακώνουν το έντιμο στρατιωτικό παρελθόν του!

Από τη στιγμή που στη Σχολή Ευελπίδων διδάχτηκε, πως, από έναν Αξιωματικό απαιτείται: Τόλμη και Αρετή!!

Επανέρχομαι…

 

Στον χάρτη που δημοσιεύουμε, παρουσιάζουμε τον τόπο κατοικίας των Ομάδων που δρουν για την υλοποίηση των παραπάνω σχεδίων!

Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

6 thoughts on “ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΚ: ΥΠΟΓΕΙΑ “ΕΙΣΒΟΛΗ” ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

 1. Ο ΤΑΓΙΠ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΕΕΕΕ.ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ; says:

  Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΤΥΧΑΙΟ ? Η ΤΟΥΡΚΊΑ ΕΙΝΑΙ ΈΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΆΛΕΙ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ.. ΚΑΙ ΡΩΤΆΝΕ ΜΕ ΑΠΟΡΊΑ ΚΑΠΟΙΟΙ. , ΜΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ; Απλο. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑ ΜΟΥ..ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΓΝΑΝΤΕΎΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΛΈΝΕ..ΠΆΛΙ ΜΕ ΧΡΌΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΎΣ ΠΆΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑΝΑΙ .ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΑ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΊ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΈΨΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΥΡΗΞΟΥΜΕ ΑΟΖ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ; https://youtu.be/rNRHK1YKEPE ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΟΖ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΟΖ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ..ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑ ..ΚΑΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΗΕ GREATER ISRAEL PROJECT KAI THE NEW AMERICAN CENTURY PROJECT ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ. . ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΣYPIA ΜΙΑ ΛΙΒΥΗ ΜΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..ΞΥΠΝΑΤΕ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙΡOΣ …Η Ανακατανομή κυριαρχικών δικαιωμάτων παγκοσμίως εχει ήδη αρχισει… Η τυχη των Ελληνων σε Κυπρο και Ελλαδα ειναι αλληλενδετη… **Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ** ΣΚΑΣΙΛΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΊΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΊΚΑΙΟ. ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΌ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΑΥΤΉ ΉΤΑΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΆΝΤΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΊΑΣ ΝΑ ΠΙΈΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΥΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΏΣ . ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΙ ΚΕΡΔΊΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΙΚΆ ΧΆΝΟΥΜΕ. ΌΤΙ ΈΧΟΥΜΕ ΠΆΡΕΙ ΕΊΝΑΙ ΌΧΙ ΓΙΑΤΙ ΚΆΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΎΝ ΣΑΝ ΉΡΩΕΣ (αυτό δεν χωράει αμφισβήτηση). ΑΠΛΩΣ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΜΆΣ ΈΧΟΥΝ ΕΠΙΤΡΈΨΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΉΣΟΥΜΕ. ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΆΛΩΝ ΔΥΝΆΜΕΩΝ. ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ερχονται να κατακτήσουν την Ευρώπη να την καταστήσουν αδύναμη και να την αλλοιωσουν δημογραφικά δια παντός . Η κρίση των προσφύγων ΕΓΙΝΕ για να καλύψει τον πραγματικό λόγο. ΝΑ ΑΝΟΊΞΕΙ ΤΑ ΣΎΝΟΡΑ ΣΕ ΚΆΘΕ ΚΑΡΥΔΙΆΣ ΚΑΡΎΔΙ.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΔΗ ΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΛΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20ΕΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ …

 2. Ο παπαρας says:

  …Θυμαμαι και δεν ειναι αστειο οτι το 1976 τερμα πατησιων ΒΡΗΚΑ εναν ελληνα ο οποιος ηταν παγανιστης-σατανιστης δηλαδη δωδεκαθειστης και τρελλαθηκα ,μονος και αταραχος και ευτυχισμενος , δεν το περιμενα ….ευτυχως τελικα που πλεον εχουμε γυρω μας μονο αγαθους χριστιανους και μουσουλμανους και τωρα κατι δωδεκαθεους οι οποιοι γιορταζουν ΤΑ ΘΑΡΓΗΛΙΑ στις πλαγιες του ολυμπου ΕΝΩ ρε πουστιμου ουτε ενας δεν γνωριζει οτι η γυναικα Θαργηλια πορνη απο την περιοχη της Μιλητου την εστειλε ο Ξερξης και πηδιοτανε με εντεκα μεγαλους Αλευαδες της Θεσσαλιας και τους ΕΠΕΙΣΕ να υποστειριξουν τους Περσες!!! ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΑΩ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ?

 3. ΔΠ. says:

  Οτι και να κανετε Τουρκοπουλα,το τελος σας εχει γραφτει.Οτι γραφει ο Θεος δεν αλλαζει.Την υπογραφη του την εβαλε.Ο Διαβολος σας οδηγει στην καταστροφη σας.Βραζω σταρι για τα κολυβα σας.

 4. Ανώνυμος says:

  αφου δεν εχουμε στον αλιμο τετοια δεν με νοιαζει.
  βγαζω και εναμιση χιλιαρικο τον μηνα. οουφφφ χεστηκα.

 5. ΕΝΑΣ says:

  Την τύφλα σου δεν ξέρεις, αδελφέ. Στην Κυψέλη ΜΟΝΟ αφρικανοί και Αλβανοί υπάρχουν. Καμία άλλη εθνότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *