ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 7/2/2016 ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 3μ.μ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 7/2/2016 ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 3μ.μ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

agiooros

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΟΥ!:


Princess hair

Η φυσική φόρμουλα βιταμινών της μάσκας Princess hair

Αναζωογονεί το θύλακα της τρίχας

Παρέχει στη χαίτη σας μια ενέργεια αντοχής και ομορφιάς

Κατάλληλο για όλους τους τύπους τριχόπτωσηςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

11 thoughts on “ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 7/2/2016 ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 3μ.μ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

 1. Συντάκτες ιστ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΣΤΕΩΣ says:

  Αυτή η εκδήλωση δεν έχει εκκλησιαστική ευλογία, διότι
  1) δεν γίνεται με ευλογία και έγκριση της ιεράς συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος
  2) συμμετέχουν σε αυτή διάφοροι παραεκκλησιαστικοί και σχισματικοί, π.χ. οι Μάξιμος Βαρβαρής (πβ. ψευδείς προφητείες περί αντιχρίστου), Μεθόδιος Παπαλαμπρακόπουλος (καθηρημένος, σχισματικός και αυτοπροβαλλόμενος ψευδώς σαν «καθηγούμενος της Ι.Μ. Εσφιγμένου Αγίου Όρους»), Ευθύμιος Τρικαμηνάς (καθηρημένος πρώην ιερέας) κλπ.

  Η παρουσία και η συνδιοργάνωση από παλιοημερολογίτες είναι σοβαρός λόγος φαλκίδευσης και καπελώματος της συγκέντρωσης. Μάλιστα, παλιοημερολογίτες πρωτοστατούν στη μεταφορά κόσμου μέσω πούλμαν από διάφορες πόλεις. Θα πρέπει να γίνει ΑΛΛΗ συγκέντρωση, πραγματικά εκκλησιαστική, δίχως την παρουσία σχισματικών, παραεκκλησιαστικών και παρασυνάγωγων.

  • Ανώνυμος says:

   Το νου σου, η ιερα εκκλησιαστικη συνοδος εχει προσκυνησει τον μαμωνα γι αυτο και δεν αντιδρα σε τιποτα. Ολοι οι μεγαλοσχημοι σιωπουν γιατι το αφεντικο τους θα τους μαλωσει και θα χασουν τα προνομια. Ανοιξε τα ματια σου γιατι χανεις την ουσια….

  • Γ says:

   Καλά δεν ντρέπεσται βρε αντιχρηστοι πατριαρχικοι του ιερωνιμου και του βαρθολομαιου ο Μεθόδιος ειναι παραθρησκευτικος που δεν υπακουη στον αντίχριστο τον βαρθολομαιο και τον Συριζαιο και τον αντιχριστο τον ιερό ύμνο Αιγαίο σιχτιρ ξεφτιλισμένοι διαολοι του σκατοκερατα καλά κάνη ο Μεθόδιος και Μαξιμος

  • ΟΥΣΤ!!! says:

   ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΜΑΜΩΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗΣ «ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε.”…
   ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΠΟΙΗΜΗΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΠΟΙΗΜΗΝ…ΚΟΠΡΙΤΕΣ…Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ!!!

  • Ανδρεας says:

   Δεν ειμαι παλιοημαρολογιτης αλλα δεν καταλαβα.Αντιδρα η Εκκλησια διοτι τη συγκετρωση την οργανωνουν παλιοημερολογητες ασχετως του εαν ειναι σωστα να γινη.Ο Θεος να βαλη το χερι Του διτι νωμιζω οτι εκει που ολοι θα παμε μια μερα δεν υπαρχει ημερολογιο.Η σιωπη της εκκλησιας δηλοποιεικαταφαση δια την εκδοση ταυτοτητος.Η Εκκλησια εχει καθηκον να δηλωση στους ποιστους που βρισκετε και γρηγορα δια να ξερουμε που βαδιζουμε.

   • Ενότητα Πνεύματος says:

    Συγκεκριμένα παραεκκλησιαστικά άτομα συμμετέχουν:

    1) Μεθόδιος Παπαλαμπρακόπουλος. Είναι λαϊκός. Είναι καθηρημένος από το έτος 2002, σχισματικός και αυτοπροβαλλόμενος ψευδώς σαν «καθηγούμενος της Ι.Μ. Εσφιγμένου Αγίου Όρους». Έχει πολλάκις ονομάσει «μάγους» και «ψευτοαγίους των οικουμενιστών» τους νεοφανείς οσίους Πορφύριο και Παϊσιο. Εδώ η καθαίρεσή του και ο χαρακτηρισμός του σχισματικού: http://www.esphigmenou.gr/index.php?mid=5&sid=4&newsid=31

    2) Μάξιμος Βαρβαρής. Είναι λαϊκός. Δεν είναι αναγνωρισμένος ως μοναχός και έχει ασχοληθεί μαζί του η ιερά σύνοδος, αποκηρύσσοντας τα βιβλία του με ψευδείς προφητείες περί έλευσης αντιχρίστου. Εδώ η αποπομπή του από την μητρόπολη Κορίνθου:
    http://www.scribd.com/doc/292555373/ΜΑΞΙΜΟΣ-ΒΑΡΒΑΡΗΣ-ΑΠΟΠΟΜΠΗ
    Εδώ η ιεροσυνοδική καταδίκη του:
    http://www.ecclesia.gr/greek/Dioceses/Dioceses.asp?mitra_id=38&id=748
    Εδώ η ιεροσυνοδική καταδίκη των βιβλίων του (σημείο Δ’):
    http://www.ecclesia.gr/greek/holysynod/holysynod.asp?id=974&what_sub=d_typou

    3) Ευθύμιος Τρικαμηνάς. Είναι μοναχός. Είναι καθηρημένος από
    το έτος 2007, ομιλεί εναντίον του νεομάρτυρα αγίου Χρυσοστόμου και έχει πρόσφατα συνταχθεί με σχισματικούς Σέρβους.

    Ο κοσμάκης δεν τα ξέρει αυτά! Οι ανωτέρω τρεις εξακολουθούν να ρασοφορούν, εξακολουθούν να εμφανίζονται και να ομιλούν δημοσίως στους πιστούς, εξακολουθούν να πολεμούν την κανονική δομή και διοίκηση της Εκκλησίας, εμφανιζόμενοι σαν μέλη της, χωρίς να είναι.

    Από αύριο θα κυκλοφορήσουν τα βιντεάκια της εκδήλωσης στο youtube (υπάρχει οργάνωση γαρ) και όλοι θα δούμε πώς προσφωνήθηκαν οι εν λόγω ρασοφόροι κύριοι από τους διοργανωτές ενώπιον χιλιάδων λαού και πώς αυτοί ομίλησαν…

    Ο αδιάκριτος συμφυρμός κληρικών και ψευδοκληρικών, εξωτερικά ομοίων σε όλα, δημιουργεί σύγχυση και τροφοδοτεί τη συνέχιση των σχισμάτων στην Εκκλησία. Ο άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος είπε: «ουδέ αίμα μαρτυρίου ημπορεί να εξαλείψη την αμαρτίαν του χωρισμού της Εκκλησίας και της διαιρέσεως, και το να σχίση τινάς την Εκκλησίαν είναι χειρότερον κακόν από το να πέση εις αίρεσιν».

    Πέραν αυτών, συμμετέχουν κανονικοί κληρικοί, αλλά ΑΥΤΟΒΟΥΛΑ, ως πολίτες, δίχως ευλογία από την προϊσταμένη εκκλησιαστική αρχή, δηλ. την ιερά σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος. Μπορούμε σε άλλη στιγμή και με εκκλησιαστική κανονικότητα να κάνουμε συγκεντρώσεις κατά της λεγόμενης «κάρτας του πολίτη», δεν χρειάζεται να την κάνουμε τώρα, δημιουργώντας μεγαλύτερα προβλήματα, διά της σύγχυσης και του εκκλησιαστικοφανούς, αλλά όχι αληθώς εκκλησιαστικού λόγου.

    • ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ....Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ 666 !!! says:

     ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ «ΕΚΚΛΗΣΙΑ” ΣΑΣ «Α.Ε.” ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ 666 ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΥΠΟΔΟΡΙΟΥ ΤΣΙΠ 666? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΝΑΛΕΟΣ ΜΑΣΩΝΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ??? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΣΩΝΟΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ? ΕΙΣΤΕ ΑΦΑΝΤΟΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΦΑΝΤΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ 666…ΑΡΑ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΔΙΚΑΩΣ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ 666 ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΑΓΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗΝ ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΝΑΖΙΣΤΕΣ – ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ” ΤΗΣ «ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΙΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ” (ΒΛ. ΑΝΟΔΟ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ) ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666” ΙΩΑΝΝΗ ΦΟΥΡΑΚΗ (ΓΑΛΛΟΕΒΡΑΙΟΣ ΕΝΕΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ «ΦΟΥΡΊΕ”) ΠΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΛΑΒΡΑΣ ΑΓ.ΟΡΟΥΣ (!!!)ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΑΥΤΑ Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟ 666 ΩΣ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΗ «ΦΥΡΕΡ” ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ «ΒΑΣΙΛΕΑ ΙΩΑΝΝΗ” ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ «666” ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΑΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ 666…

     ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗ:

     ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ 666 ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ
     https://www.youtube.com/watch?v=TEZsF_eT7co

   • ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ!!! says:

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ???

    ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΒΟΛΟΥ ΠΡΟΛΟΓΙΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «666 ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΥΠΝΟΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ”???

    ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ:
    https://norfid.files.wordpress.com/2010/11/666-psalmoi-ths-ekklhisas-me-prologo-tou-xristodoulou3.jpg

    ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ…

    ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΟΤΑΝ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΟΚΑΡΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠ 666 Η ΙΔΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΤΟ 666 ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΚΑΡΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠ 666 ΩΣ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΥ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ?

    ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ :

    Ο Γέροντας Παίσιος με τον …καλύτερο Πατριάρχη
    ΝΕΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΡΘΡΟΥ 02.06.2010
    http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/05/blog-post_31.html

    ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΘΕΝ «ΑΓΙΟΣ” ΣΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΣΟΥΦΙΣΤΗ ΤΟΥΡΚΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΤΟΝ ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821, ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ??
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ…

 2. Ανδρεας says:

  Και ποια ειναι η στασις της Εκκλησιας της Ελλαδος προς στα προτιθεμενα;Συμφωνει η οχι; Εαν συμφωνει να το δηλωση και γρηγορα μαλιστα.Εαν οχι ποτε θα αντιδρασει;Δεν ειναι αρκετο να λεη οτι η εκδηλωσις αυτη δεν εχει την ευλογια της εκκλησιας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *