18:01 - 18/07/2019

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ… Αμερικανικό Πυρηνικό Υποβρύχιο με ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ, ήρθε στη Σούδα και φόρτωσε τορπίλες mk46…!!!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Το πυρηνικό υποβρύχιο των ΗΠΑ USS Olympia (!!!) (SSN-717) κατέπλευσε στην Σούδα, σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Αμερικανική Βάση.

Στις φωτογραφίες απεικονίζονται τα μέλη του πληρώματος του υποβρυχίου, το οποίο είναι κλάσης Los Angeles να φορτώνουν τορπίλες mk46.

Το πυρηνικό υποβρύχιο USS Olympia (SSN-717) κατασκευάστηκε στα ναυπηγεία στο στο Newport News της Βιρτζίνια από το 1977 και καθελκύστηκε στις 31 Μαρτίου 1981. Στις 30 Απριλίου 1983 το υποβρύχιο παραδόθηκε στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ και μπήκε σε ενεργό υπηρεσία στις 17 Νοεμβρίου 1984.

Το 1998, το USS Olympia έγινε το πρώτο υποβρύχιο που εδρεύει στον Ειρηνικό και πέρασε από το κανάλι του Σουέζ μετά από 35 χρόνια.

stoxos.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*