Επείγον . Κίνδυνος δολοφονίας Πολιτικού προσώπου από τη νεοσύστατη οργάνωση «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ»

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Περισσότερο από ποτέ ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι πιθανόν σήμερα … θα συμπεράνει ένας «εξωτερικός παρατηρητής » , φέρνοντας στο μυαλό του τα συλλαλητήρια και ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΟΥΣ για το «ΣΚΟΠΙΑΝΟ» , τις «απειλητικές» επιστολές προς βουλευτές, με αφορμή τις διαπραγματεύσεις για την ονομασία της ΠΓΔΜ και τη χρήση του όρου «Μακεδονία» , την βαθιά πεποίθηση κάποιων ότι συνιστά Εσχάτη προδοσία η παράδοση του όρου Μακεδονία , τις δηλώσεις του συγκυβερνήτη Πάνου Καμένου περί χρηματισμού Σκοπιανών Βουλευτών και τη στάση που κρατεί και θα κρατήσει με βάση αυτήν του την δήλωση , τους λόγους παραιτήσεως του κ. Κοτζιά ( πήγε να πατήσει σε δύο βάρκες ) τις τελευταίες εξέλιξες στο θέμα κ.α

Ο ανώτερο «αλγόριθμος » πράγματι , θα έπρεπε να ενεργοποιήσει – καιρό τώρα – την αντιτρομοκρατική υπηρεσία και τις συναρμόδιες υπηρεσίες , προκειμένου να «κλειδώσουν» την αποτροπή επίθεσης .

Έτερον εκάτερον . Εντελώς τυχαία μέλος μας που έρευνα τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλιας { δολοφονήθηκε στις 19 Ιουλίου 2010 έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη- σημ. μέλη της «Σέχτα Επαναστατών» που ανέλαβε την ευθύνη ( όχι όλα ) συνελήφθησαν για συμμετοχή τους στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς»}, διαπίστωσε τη σύσταση τέτοιας οργάνωσης .

Άλλωστε ο λόγος που αναφερόμαστε , είναι για να ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ και να συνειδητοποιήσου ότι , τους ξέρουμε .

Υπό τις παρούσες συνθήκες και όπως η υπόθεση με το ΣΚΟΠΙΑΝΟ εξελίσσεται , μια τέτοια πράξη ( έστω και ως προβοκάτσια ) θα αποσταθεροποιούσε το πολιτικό σύστημα , θα αποδομούσε την πεποίθηση ότι η χώρα μας μπορεί να διαδραματίσει σταθεροποιητικό προάγοντας στην ευρύτερη περιοχή , μα το χειρότερο , θα άνοιγε ένα νέο κύκλο αίματος και όξυνσης της αντιπαλότητας των άκρων , θέτοντας σε κίνδυνο την εσωτερική ασφάλεια .

Παρακολουθούμε την υπόθεση και όταν κρίνουμε , θα τη «δώσουμε ».

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

Loading...

8 thoughts on “Επείγον . Κίνδυνος δολοφονίας Πολιτικού προσώπου από τη νεοσύστατη οργάνωση «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ»

 1. Κούγκι says:

  Πολύ ύποπτος ο ρόλος σας ρε παλικάρια.
  Άραγε γιατί κόπτεσθε τόσο πολύ;
  Φοβάσθε μην ξεβρομίσει ο τόπος από κάμποσα προδοτικά καθίκια;

 2. Και; Ποιος χ3%&^ε! says:

  Αν εννοείτε μια ομάδα στο φέισμπουκ με το όνομα Μακεδονομάχοι, γιατί όποιος θέλει βγαίνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάνει ομάδες, τότε έχετε πλάκα.
  Καταρχάς ποιος θα σχεδίαζε επίθεση και θα το λεγε δημόσια;
  Πέραν αυτού, η δράση σας και το ποιον σας είναι αμφισβητήσιμα.
  Κι ακριβώς γι αυτόν τον λόγο δεν θα σας χαρακτηρίσω δειλούς που κρέμονται απ το υπάρχον σύστημα. Γιατι αν υπάρχετε στ αλήθεια και φοβάστε την πτώση του, τότε είστε δειλοί και δεν έχετε σχέδιο.
  Γιατί οποιος έχει, ξέρει ότι πτώση της μεταπολίτευσης είναι μέγιστη ευκαιρία για τους Έλληνες.
  Εκτός κι αν θέλετε να συνεχίσει να υπάρχει. Θέλετε; Δεν είστε ξεκάθαροι…

  Σ’οτι αφορά τα περί απόπειρας δολοφονίας πολιτικού προσώπου, δεν νομίζω πως οφελεί σε κάτι. Δεν θα πέσει έτσι η μεταπολίτευση. Θα πέσει μόνο όταν γίνει επίσημη πτώχευση και ξεκινήσει το χάος. Τότε θα ναι η στιγμή οι Έλληνες ν αναλάβουμε τα ηνία.

  Οτιδήποτε άλλο είναι χαμένη ενέργεια δίχως αποτέλεσμα. Αν δεν ήταν, θα είχαν ήδη συμβεί αρκετά και το εγγυώμαι αυτό.

 3. Pingback: Ερωτησεις του Stranger προς την ομαδα υψηλης αστυνομευσης ..!

 4. Pingback: Η απολογία μου στην Μήνυση περί απειλής δολοφονίας πολιτικων προσώπων που βρίσκομαι κατηγορούμενος !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *