Δήλωση ευθυνης Πατέρα

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Γράφει ο Φάρος

Μεγαλώνεις συνεχίζοντας να κάνεις λάθη, ως έφηβος και αμάθητος δίχως να αλλάζεις τι περιμένεις γιατί συνεχίζεις. Έχεις φτάσει στο τέλμα και συνεχίζεις γιατί αδιαφορείς για την ίδια σου την ζωή. Βάλε τελεία στο χτες προχώρα την ζωή σου, μην κολάς στο παρελθόν αυτό έχει περάσει. Δώσε προτεραιότητα στης αξίες και στην πραγματικότητα που ζεις. Δημιούργησε την ζωή που σου αξίζει μην δίνεις δικαιώματα στα λάθη και της παραλήψεις. Η εποχή που ζούμε είναι στιγμές μεγάλων αλλαγών μην ακολουθείς το λάθος και την μόδα αλλά γίνε οδηγός της δικής σου ζωής. Να μην σε αναγνωρίζουν για το χτες ούτε να μπορούν να νιώσουν την διαφορά μα εσύ να ξέρεις πως είσαι ικανός.

Προχώρα η ζωή αλλάζει μην μένεις αγκυλωμένος στο χτες δεν θα αναγνωριστεί τίποτα εάν δεν το χτίσεις με κοπους και αγάπη. Θα σε πουν τρελό μα και πάλι να τα χεις τετρακόσια γνωρίζοντας τον δρόμο της δικής σου ζωής. Πρακτικά να σε οδηγεί η καρδιά σου, ο νους να ακολουθεί την ψυχή σου που με σοφία πλάθει. Ξέχνα την παραφιλολογία και την πλάνη και σάξε ότι αγαπάς με πίστη και όραμα.

Ότι δεν το κατανοείς πατέρα δεν είναι παράλογο ή εσφαλμένο αλλά μέχρι εκειά πάει ο νους σου. Ξέχνα της άγκυρες του χτες ξύπνα η ζωή αλλάζει στο είπα πάω για πρωθυπουργός εσύ να ψηφάς το πασόκ και το Σύριζα. Το σάπιο χτες σβηνει η αξίες του βόθρου βρομάνε προχώρα παρακάτω αύριο η χώρα μας θέλει οδηγό θα μαι παρών στο δηλώνω εσύ πέρνα με για τρελό. Σε μάθανε έτσι τους ικανούς, να τους βάζουν ταμπέλα και συ τράβα το κουτόχορτο της ΝΤΠ που θέλει κουτάβια να γαβγίζουν δίχως αύριο.

Φάρος

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *