in ,

Επείγον. Η αδιανόητη πλάνη του λαού για το ΣΚΟΠΙΑΝΟ κι ο λόγος που γίνεται.

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

«Η χώρα μας αποδέχθηκε την είσοδο της FYROM σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς με την ονομασία που περιέχει την ονομασία Μακεδονία. Είναι ένα γεγονός ότι πλέον των 140 χωρών συναλλάσσονται και εκφωνούνται ο ένας με τον άλλον με τη συνταγματική ονομασία της FYROM», επισήμανε μέσω τηλεοπτικού σταθμού πρόσφατα ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης.

Τελειωμένη υπόθεση συνεπώς η παράδοση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ως εκ τούτου , τετελεσμένη η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ όπερ σημαίνει ότι , κάποιοι πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί ΑΜΕΣΑ

Τότε , γιατί όλος αυτός ο ντόρος , τα συλλαλητήρια που προκλήθηκαν ,οι διαπραγματεύσεις υψηλού επιπέδου , οι εσωκομματικές κόντρες κ.α ;

Μήπως για να υποθάλψουμε το αδίκημα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ που έγινε , με το να αφήνουμε να εννοηθεί ότι «να, το παλεύουμε» ;

Καθίστε καλύτερα πριν συνεχίσετε την ανάγνωση .

Στις 01.03.2017 και Ώρα 13.00΄ – συνεδρίασε η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας με θέμα ημερήσιας διάταξης: Συζήτηση επί αιτήσεων άρσεως ασυλίας 166 Βουλευτών, σύμφωνα με το άρθρο 62 του Συντάγματος και τα άρθρα 43Α και 83 του Κανονισμού της Βουλής. Η Βουλή είπε τότε ΌΧΙ στην άρση ασυλίας των 166 βουλευτών για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ λόγω εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας , που είχαν κατηγορηθεί από χιλιάδες πολίτες διότι το 2013 υπερψήφισαν το Σχέδιο Νόμου “Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, τροποποιήσεις του ν. 4093/2012, κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και άλλες επείγουσες διατάξεις.

Είναι περισσότερο από βέβαιο συνεπώς , ότι , Η ΙΔΙΑ διαδικασία θα ακολουθηθεί και τώρα , όταν και εάν ψηφιστεί από τη Βουλή η εκχώρηση ( σε οποιαδήποτε ταμπέλα ) του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα Σκόπια .

Τούτο , σας το υποσχόμαστε !

Ας δούμε όμως και κάτι ακόμα .

Με το ( ιστορικό ) δημοψήφισμα του 2015 ( στις 28 Ιουνίου του 2015 (ΦΕΚ Α΄ 63) και διεξήχθη μία εβδομάδα αργότερα, στις 5 Ιουλίου ) ο Ελληνικό λαός είπε ΟΧΙ σε ποσοστό 61,3% στο ξεκάθαρο ερώτημα αν πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας των τριών θεσμών, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (Ε.Κ.Τ.) και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (Δ.Ν.Τ.) το οποίο προτάθηκε στις 25 Ιουνίου. Παρά το εκκωφαντικό ΟΧΙ του λαού , η κυβέρνηση – Βουλή , κατέληξε σε συμφωνία με τους δανειστές με όρους ενός τρίτου μνημονίου κάνοντας το ΟΧΙ , ΝΑΙ με την ψήφιση 222, «όχι» από 64, και «παρών» από 11.

Να γιατί πρέπει να φανεί σήμερα , ότι η χώρα βγαίνει από τα μνημόνια . Για να αποδειχτεί ότι , ήταν δικαιολογημένη η απαξίωση του 61.3% του ελληνικού λαού.

Εάν λοιπό , τα ανωτέρω δύο συνδυαστούν , δηλαδή , η Βουλή ψηφίσει την παραχώρηση με κάποιο τρικ του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ταυτόχρονα δε βγούμε τον Αύγουστο από τα μνημόνια . η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ «ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ »

Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ η κοινωνική ομαλότητα , το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών ,ακόμα , κι αυτή καθαυτή η δημοκρατία και το πολίτευμα , θα τεθούν σε θανάσιμους κινδύνους .

Η δημόσια δύναμη ( Αστυνομία και Σώματα ασφαλείς γενικότητα ) δεν θα μπορέσουν να ελέγξουν την κατάσταση και η επέμβαση του Στρατού θα κριθεί αναγκαία σε καθήκοντα αστυνόμευσης .

Οι εξελίξεις θα είναι εφιαλτικές με τους εχθρούς της χώρας να σπεύδουν να εκμεταλλευτούν την εσωτερική αστάθεια .

Όλοι τότε θα έχουμε χάσει

Για αυτόν τον λόγο

Εφιστούμε την ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ

Εάν είναι να βγούμε από τα μνημόνια , κάντε το όλοι μαζί να γίνει πραγματικότητα . Τότε , όλοι θα έχετε κερδίσει

Εάν είναι να πούμε προς τα έξω ΟΧΙ στην εκχώρηση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , να το πούμε όλοι , με ένα στόμα και μια φωνή . Εάν πάλι τούτο κριθεί αναγκαίο , στηριχτείτε στο λαό για να ξεπλύνετε ΚΑΙ την «προδοσία » , πηγαίνετε σε δημοψήφισμα το οποίο να σεβαστείτε αυτή την φορά .

Μέχρι να αποφασίσετε περί των ανωτέρω , δείτε τι σημαίνει η φράση ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ και τι δύναμη κρύβει .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( A’ Υποδιοικητής )

omada.h.policing@gmail.com

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Δε συμφωνω με δημοψηφισμα ….γιατι απλα δεν τους εχω εμπιστοσυνη ….θελω να μου αδειασουν τη γωνια …ησυχα και αθορυβα ….

 2. ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΟΙ 12 ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΧΘΡΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΣΤΕΡΕΩΝΑΝ;

  Η Πεντηκοστή, αποτελεί τη γενέθλια ημέρα της Εκκλησίας.

  Μετά την Ανάληψη του Κυρίου στους ουρανούς, οι Απόστολοι και οι υπόλοιποι μαθητές του γύρισαν στο όρος των Ελαιών στην Ιερουσαλήμ και μπαίνοντας στο υπερώο, δηλαδή στον πάνω όροφο του σπιτιού εκεί, περίμεναν με προσευχή την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος, σύμφωνα με την υπόσχεση του Σωτήρα Χριστού. Τότε αυτοί πληρωθέντες από το Πνεύμα το Άγιο, άρχισαν να κηρύττουν και να καλούν τους ανθρώπους να βαπτισθούν και να λάβουν κι αυτοί την χάρη του Αγίου Πνεύματος. Ό,τι είχαν ακούσει και ζήσει κοντά στο Χριστό και δεν το είχαν τότε κατανοήσει, τώρα εν Αγίω Πνεύματι το γνώρισαν και το επαγγέλλονται στο λαό.

  Με την Πεντηκοστή δεν γεννήθηκε η Εκκλησία ως απλός θεσμός, αλλά ως συνεχής παρουσία της χάριτος του Αγίου Πνεύματος, και γι’ αυτό η Πεντηκοστή δεν είναι ένα γεγονός που συνέβη μια φορά κάποτε, αλλά είναι η ζωή της Εκκλησίας, ως αδιάκοπη κοινωνία του Αγίου Πνεύματος.
  Με τα όσα συνέβησαν την Κυριακή της Πεντηκοστής, οι μαθητές του Χριστού κατανόησαν πλήρως την αποστολή του Ιησού στον κόσμο, και γι’ αυτό έπαψαν να κρύβονται κι άρχισαν να κηρύττουν την Ανάσταση του δασκάλου τους. Τα πνευματικά χαρίσματα τα οποία γέμισαν τις καρδιές των αποστόλων με θέληση, πίστη και αγάπη, μπορούν να αποτελέσουν και δικά μας εφόδια, ώστε αντιλαμβανόμενοι την δύναμη και τη διαχρονικότητα της πίστης μας, να αντιμετωπίσουμε το παρόν έχοντας εμπιστοσύνη στο Θεό.

  Μήνυμα του ιωάννη εν Χριστώ βασιλέα των Πενήτων:

  «Μία η Ορθή εκκλησία, Ένας ο ποιμένας μας και Χριστός.
  Μα αδέλφια μου για σκεφτείτε… αν οι δώδεκα μαθητές του Κυρίου ως Απόστολοι Του ήταν εχθροί αναμεταξύ τους, τότε τι εκκλησία θα στερέωναν και για ποια αγάπη Χριστού θα μιλούσαν;
  Σήμερα δεκάδες Αυτεπάγγελτοι δεσποτάδες είναι από μόνοι τους βασιλείς στο δικό τους βασίλειο ως επίσκοποι και σπέρνουν τον φθόνο και το μίσος προς τους αντίπαλους τους δεσποτάδες. Διαίρεσαν τον Λαό του Χριστού σε εκατοντάδες σχίσματα, και ιδεολογίες το ένα ποίμνιο της Ορθοδοξίας μας, και στο Όνομα του Κυρίου μας σπέρνουν τον φανατισμό, το μίσος και την διχόνοια επάνω στην Μία Εντολή του Χριστού :

  ”Αγαπάτε αλλήλους ως εαυτόν”.

  Και έτσι η Αγάπη στο Ένα Σώμα του Λαού ως Χριστού, είναι μαρμαρωμένη Βασιλεία στους Ανθρώπους.

  Αδέλφια μου, ο Κύριος Ιησούς Χριστός είναι το Άλας της Αγάπης του Πατέρα Θεού και η Αγάπη μας το νερό Του. Και ιδού σας κρούει την πόρτα της Αναστάσεως του Έθνους Του.

  ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

  και ας ντυθούμε Αδέλφια μου την Αγάπη Του και ας μεταμορφώσουμε την Ελλάδα μας, με την Αγία του Θεού Σοφία…

  ΑΜΗΝ !»

  http://fwnitwnpaterwn.blogspot.gr/2018/05/12.html

 3. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ, ΛΥΠΟΥΜΑΙ, ΑΡΓΗΣΑΜΕ….
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΩΞΗ, ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ.
  Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΠΡΙΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΚΡΙΒΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΑΠΟ “ΝΤΟΠΙΑΝΟΥΣ” ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΑΠΛΑ ΤΑ ΜΠΟΣΙΚΑ, ΜΙΛΑΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ.
  [ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΗ…. ΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΕ Ο ΤΖΩΡΤΖ ΜΠΟΥΣ Ο ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ;]
  https://www.youtube.com/watch?v=DOyrGDGu_sc

 4. ξεσηκωθείτε , σηκωθείτε απο τις καρεκλες σας και ελατε στους δρόμους , αφηστε τα πληκτρολόγια και το να περιμενετε οι αλλοι να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Η Λέσβος εκπέμπει SOS

Ο ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ–ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΦΕΤΟΣ ΞΕΚΙΝΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ