15:29 - 30/09/2017

Εντωμεταξύ υπάρχουν υπόνοιες….

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

…Ότι τα πιάτα του υπουργού Πάνου Καμμένου έκλαπησαν μέσα από το ξενοδοχειο που διέμενε χωρίς να υπάρχει μία εξήγηση για το πώς και ποιοι το έκαναν αυτό!

Η αστυνομία του Λονδίνου Έχει αναλάβει την υπόθεση και μετά από ανώνυμες πληροφορίες έφτασε σε επιτόπια έρευνα σέ Φεστιβαλ Φαγητου στο Μεξικό και βρήκε τα πιάτα του πρωινού του κυρίου Καμμένου να χρησιμοποιούνται από τις καντίνες φαγητού για να σερβίρουν το κοινό!

Δράστες πρέπει να είναι τρεις άνδρες και μία γυναίκα σουαχιλι !

Ένας πέμπτος άνδρας δήλωσε στην αστυνομία ανώνυμα ότι η κλοπή συνέβη την ωρα του μεσημεριανού φαγητου του κυρίου υπουργού γιατί εκείνη μόνο τη στιγμή ο υπουργός άλλαξε τράπεζι!

Η λονδρέζικη αστυνομία προσπάθησε να επικοινωνήσει με το γραφείο του υπουργού Αμύνης Πάνου Καμμένου για να τον ενημερώσει για την εξέλιξη της έρευνας της κλοπής και να προσπαθήσει να του πάρει μερικές ακόμα πληροφορίες για τις κινήσεις του στο ξενοδοχείο έτσι ώστε να μπορέσει να κατανοήσει με ποιο τρόπο έγινε αυτή η κλοπή…. αλλά η γραμματέας του γραφείου ..τους απάντησε ότι αυτή τη στιγμή Έχει βγει για φαγητό

Συνεχής ενημέρωση μείνετε συντονισμένοι….

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. οσα φαμε τωρα που μπορουμε 10/01/2017 @ Οκτώβριος 1, 2017 1:33 πμ

    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΣΕΡΒΙΤΣΙΟ.ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΣΕ ΣΚΑΦΗ.

  2. Εν τω μεταξύ στο βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν!! https://www.youtube.com/watch?v=hcoIsYD5AC8

  3. Χαχαχα. Πολύ αστείο άρθρο!!!!
    Ναστε καλά…μου φτιάξατε την μέρα!!!!
    Α… κ καλό μήνα στα Κατοχικά και τους σχολιαστές !!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*