14:56 - 30/09/2017

Η κατάσταση στην Καταλονία είναι ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος του διαδικτύου-Ασάνζ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ο ιδρυτής των Wikileaks Τζούλιαν Ασάνζ περιγράφει την τρέχουσα κατάσταση στην Καταλονία, λίγο πριν ακριβώς από το δημοψήφισμα της περιοχής για την ανεξαρτησία της από την Ισπανία, ως τον πρώτο Παγκόσμιο πόλεμο του διαδικτύου στον κόσμο

Εξηγώντας τη δήλωση του δήλωσε ότι τόσο η Βαρκελώνη όσο και η Μαδρίτη χρησιμοποιούν ενεργά την πληροφορική για να επιτύχουν τους σκοπούς τους!

Την Κυριακή η Καταλονία αναμένεται να διεξάγει δημοψήφισμα ανεξαρτησίας,

Ο ασάνζ πρόσθεσε ότι οι εντάσεις γύρω από την ψηφοφορία της καταλονίας θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως η σημαντικότερη θετική σύγκρουση μεταξύ ανθρώπων και κράτους μετα από την πτώση του τείχους του Βερολίνου!

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η ανεξαρτησία της καταλονίας υποστηρίζεται απο το 49% των κατοίκων της ενω με 49% να ειναι εναντίον της ανεξαρτησιας! ενώ το 80% των Καταλονων είναι υπέρ του ίδιου του δημοψηφίσματος!

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η ψήφος πρέπει να συμφωνηθεί με κεντρική κυβέρνηση στην Μαδρίτη!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Opoios thelei summetehei ston dialogismo.
    welovemassmeditation.blogspot.gr/2017/09/time-sensitive-meditation-for-catalonia.html

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*