Ελλας εαλω

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

‘’ΕΠΕΣΤΗ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΧΩΡΕΙ.Ο ΚΩΔΩΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΕΣΗΜΑΝΕΝ.
Ή ΘΑ ΥΠΑΡΞΩΜΕΝ Ή ΘΑ ΠΕΣΩΜΕΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ’’

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ
Τον καπνό όλοι τον βλέπετε…

Το ότι τα ΙΕΡΑ και τα όσια της Ελλάδας και των παιδιών της που ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ.. νερό κανείς σας δεν δίνει !

Την ώρα που ο πλούτος της Ελλάδος φτάνει ο κάθε έλληνας να πάρει 96 δις ευρώ… Οι έλληνες είναι χρεωμένοι; Και πληρώνουν δυσβάστακτους φόρους; Και ο λαός κοιμάται στους δρόμους; ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ … ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ !

Τα ελληνόπουλα τα καταντήσανε πρεζόνια, τους φτωχούς ακόμα φτωχότερους. Και κανείς μας δεν νοιάζεται ότι μας πουλάνε σε ξένα έθνη…. Η Ελλάδα δεν αντιπροσωπεύεται από κόμματα και παρατάξεις ιδεολογιών, αλλά με την ΑΓΑΠΗ, την ΠΑΙΔΕΙΑ της, και τα ΙΔΑΝΙΚΑ των ΠΡΟΓΟΝΩΝ πατέρων της ελευθερίας μας, στους ΝΟΜΟΥΣ του Θεού, και της ΕΙΡΗΝΗΣ του λαού της.

Πενθώ … Ένα απλήρωτο γραμμάτιο, χρωστάει η γενιά αυτή, στο αδικοχαμένο αίμα των πατέρων πεσόντων υπέρ της πατρίδας μας…

Κάποτε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ήρθε σε λογομαχία με τον σατανά… ‘’θα σε σφάξω βρε χαμένε, πάλι ψέματα μου λες;’’ Και τότε ο διάβολος με απάθεια και αλαζονεία του απαντά… ‘’για δες τους Έλληνες, από το πρωί μέχρι το βράδυ τρώγονται σαν τα σκυλιά , και όμως νόμος δεν υπάρχει… διότι Μιχαλάκη μου όταν κάνεις πολιτική, τότε το δίκαιο αλλάζει νόμιμα. ‘’… Πού είναι τα ιδανικά της ελευθερίας, όταν αυτά αποκτήθηκαν με θυσίες και αίμα, μέσα από την σκλαβιά… και σήμερα ενώ έχουμε ελευθερία, χαθήκαν τα ιδανικά της και ζούμε μέσα στην σκλαβιά; Ο φιλοτομαρισμός και η αδράνεια είναι δείγματα Εθνικής και Κοινωνικής σαπίλας.

ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ !
ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ !
ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ,
ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ !
ΜΗ ΛΕΜΕ «Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ» ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΛΛΑΣ !
ΕΜΕΙΣ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ !
ΕΜΕΙΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !
ΜΗΝ ΛΕΜΕ «ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…» !
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ…ΕΣΥ, ΑΥΤΟΣ, ΕΓΩ…
ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ !

Έλληνες ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ, γιατί αν ξεσηκωθούμε χωρίς αδερφοσύνη … «και αν μισούνται αναμεταξύ τους δεν τους πρέπει ελευθεριά» λέει ο Σολομός. >(Θ. Κολοκοτρώνης)
ΟΧΙ ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ, αυτό είναι εκ του πονηρού.

ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΣ Η ΣΚΟΝΗ, ΜΑ Η ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ !

Αλλά ο Χριστός Αληθώς Ανέστη. Από την τέφρα αυτή γεννάται η Ελλάς. Το ιδεώδες της ελευθερίας δεν βρίσκεται μέσα σε αυτήν. Διότι μπορεί να καταλυθεί η ελευθερία και όμως το ιδεώδες της να ζει. Η ελευθερία του ανθρώπου έγκειται στην ελευθερία του πνεύματός του. Η ελευθερία του καθενός μας καθορίζει την πορεία της ζωής του. Η όποια θυσία προσφορά, για να έχει αποτέλεσμα χρειάζεται να γίνεται χωρίς πίεση εσωτερική ή εξωτερική, αλλά με βάση την επιθυμία να ζήσουμε αυτό το «κάτι άλλο» του κόσμου μας.

Κανείς δεν φοβάται το σκοτάδι, φοβάται αυτό που κρύβεται μέσα του…
Κανείς δεν φοβάται τα ύψη, φοβάται την πτώση…
Κανείς δεν φοβάται να πει Σ’ Αγαπώ, φοβάται την απάντηση.

Συνήθως θεωρούμε την ευτυχία ως κατάσταση που έχει πηγή το είναι μας, τον εαυτό μας. Όμως φαίνεται πως αυτό είναι πλάνη. Αγάπη σημαίνει θυσία του εαυτού μας. Σημαίνει διάλυση του ΕΙΝΑΙ, αυτό το «απαρνησάσθω εαυτόν». Τότε αυτή η θυσία, γίνεται αιτία ανασυγκρότησης του είναι μας, ανάσταση και όντως Ζωή. Ελλάς είναι Ορθοδοξία, η δόξα των Ουρανών. Γι αυτό και σήμερα, όποιος είναι υπέρ της Ελλάδος αποκεφαλίζεται και πολεμιέται.

«Αν το παιδί όμως δεν φωνάξει, η μάνα δεν καταλαβαίνει ότι πεινάει» Ήρθε η ώρα να φωνάξουμε Έλληνες !

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΑΔΕΡΦΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !

ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟ ΜΑΣ.
ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΓΩ ΜΑΣ!

ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΜΕΙΣ !
ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ !

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ, ΤΟ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ !

«Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο»
Έχετε θάρρος Έλληνες !!! Ας κάνουμε το πρώτο καθήκον μας, αυτό της αδελφοσύνης μας, και ας μην σκεπτόμαστε και αγωνιούμε τι θα κάνουμε μετά !

Όταν ένας πολεμά για μια ιδέα… αυτός πολεμά ! Όταν όλοι ενωθούν για την ανθρωπιά και το ήθος της ανθρωπιάς και της ειρήνης, τότε ο Θεός είναι τα πόδια σας, τα χέρια σας, η καρδιά σας…η αγάπη σας.

ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !

ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΥΠΕΡ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Εν αρχή της αφυπνίσεως ο Λόγος, Εν αρχή της αγάπης η ανθρωπιά. Μα που η ανθρωπιά και η αγάπη… όταν διδαχτήκαμε πως χωρίς το χρήμα είσαι….τίποτα; Ναι για Θεό όλοι μιλάμε… μα τι εστί Θεός και τί εστί ανθρωπιά… όταν ο αδελφός τον αδελφό ως κάτι άλλο από το είναι μας εμείς πολεμάμε; Το να τιμάς τους θεούς σου… και να μάχεσαι για αυτούς, ενώ μισείς τον αδελφό σου… σταυρώνεις την ανθρωπιά !

Φωνάζουμε ανάσταση…. και όμως τον θάνατο της αγάπης υπηρετούμε.

Ονομαζόμαστε Ελλάδα… και τους εχθρούς της ειρήνης μας προσκυνάμε, και την Ολύμπια φλόγα των ουρανών για το χρήμα την ποδοπατάμε.

Αν δεν θέλουμε να ζούμε σαν σκλάβοι…. τότε γιατί θέλουμε να ζούμε σαν αφέντες;
Αν θέλουμε να ζούμε σαν βασιλιάδες….τότε γιατί τον κρατάμε μαρμαρωμένο;

Εσύ Ελλάδα, μαρμαρωμένη από αγάπη …. εσύ η νεκρή από το πνεύμα της θεϊκής σου φύσης και ανθρωπιάς, ανάστασης ώρα ελύληθεν, αμήν!!!

Οι ψευδοπροφήτες της νέας τάξης και εποχής, με την δημιουργία σκηνοθετημένων γεγονότων.. διαιωνίζουν τις προφητείες τους …προς την καταστροφή και την αυτο-σκλάβωση εμάς των Ελλήνων … και την καταπάτηση της γης μας, από ξένα έθνη….
Έλληνες αδελφωθείτε…. καιρός να αναστηθούμε…

Μην πέφτουμε στα δίχτυα του φθόνου και του μίσους αναμεταξύ μας…
Αδέλφια εμείς το Σώμα Χριστού ….εμείς έλληνες !

Καρποί και γόνοι ειρήνης και αγάπης της φύσης του Θεού , αεί εσμέν !
Και όχι της λερναίας Ύδρας τα κεφάλια.

Το κακό μας έλκει και δεν μας σπρώχνει στο γκρεμό. ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΠΟΝΗΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΩΝ..ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ….ΕΜΕΙΣ ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ… ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ… ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΑΜΑΡΤΗΣΑΜΕ – ΑΣΤΟΧΗΣΑΜΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ = ΑΓΙΟΙ = ΧΡΙΣΤΟΣ = ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΩΝ ΥΙΟΣ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ; ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ; ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟ;

ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ στους ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ !

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ ! Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ !

Αυτός που είδε ότι η γη γυρίζει… αυτός το γνωρίζει. Αυτός που άκουσε ότι η γη γυρίζει , αυτός το ξέρει. Αυτό που γνωρίζεις εμπειρικά, είναι ο φύλακας άγγελός σου. Αυτό που ξέρεις από κάποιους άλλους που σου επιβάλουν το τί πρέπει και τί δεν πρέπει είναι δαιμόνιον. ‘Ο,τι πιστεύει ο άνθρωπος, θεουργείται… και πραγματώνεται, ό,τι δεν πραγματώθηκε στην ζωή του ανθρώπου, είναι ό,τι πίστεψε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί…. δηλαδή δεν γνώριζε, αμφέβαλε, και έσπειρε τον καρπό της φοβίας του. Και σήμερα είναι ο καιρός, που οι άνθρωποι καλικάντζαροι γίναμε, με καλικαντζάρους στα μυαλά για γνώση…. και έτσι το αίμα των ελλήνων από χρηστό έγινε ά-χρηστο. Αγάπη και φθόνος δεν είναι πνεύμα ελληνικό. Αγάπη και συγχώρεση, είναι ορθόδοξο και ελληνικό. Το αίμα φέρνει αίμα… Το μίσος φέρνει μίσος …. Η αγάπη = Ανάσταση αδελφοσύνης, δικαιοσύνης και ειρήνης. Και η «ενωμένη Ελλάδα, το Μέγα Πάσχα της Λαμπρής του Κυρίου !»

Αν δεν σπάσεις το ΕΓΩ ποτέ δεν θα γίνεις το ΟΛΟΝ… Ελάτε να ντύσουμε την Ελλάδα… με τα χρώματα της Αγιά-Σοφιάς. Ελάτε να στολίσουμε την Ελλάδα με το θείο φως της… Ελάτε να αγαπηθούμε αδέλφια όλοι σε μια γροθιά. Να κάνουμε τα πάντα νέα…. και ειρηνικά… Όπως οι πατέρες μας κάποτε ελπίζανε για τα παιδιά τους.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...

13 thoughts on “Ελλας εαλω

 1. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. says:

  Αν θέλουμε να ζούμε σαν βασιλιάδες….τότε γιατί τον κρατάμε μαρμαρωμένο; ΓΙΑΤΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ, Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ, Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟ ΜΙΣΟΣ, Ο ΦΘΟΝΟΣ, Ο ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟΣ, Η ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΠΟΤΕ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ. ΑΝ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΕΠΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΜΕ

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

   ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΛΕΙΠΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΗΛΙΑ. Ο ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

  • 4everpao13 says:

   Δυστυχώς, αυτός ο «πολιτισμός της χέστρας», που λέει και ο STRANGER, έχει φτάσει στό τέλος του και δεν βλέπω να υπάρχει σωτηρία… αν και δεν ξέρω αν αξίζει να υπάρξει σωτηρία.

 2. Νικολαος says:

  Φίλε μου το άρθρο σου είναι μπερδεμένο, άφησε στην άκρη ότι μας χωρίζει και να ενωθούμε και μετά βλέπουμε τι κάνουμε;Δηλαδή εγώ ως Χριστιανός Ορθόδοξος να αφήσω στην άκρη τον Θεό μου για να ενώσω με αυτόν που πιστεύει στους 12 του ολυμπου πχ και μετά βλέπουμε να διδαχτούμε μεταξύ μας για το ποια θρησκεία είναι αληθινή και να καταλήξουμε σε διχόνοια πάλι;;;;

  • Νικολαος says:

   Όχι φίλε μου είσαι ελεύθερος γιατί πρώτα πήγε το υπέρ πίστεως και μετά η πατρίδα,ας ενωθούμε κάτω από τον Θεό όπως πρέπει και να διώξουμε κάθε εναν που δεν τον δέχεται όπως μασονοι,ιεχωβαδες,αθεοι,κλπ και τότε να είσαι σίγουρος ότι Ο Θεός μεθ ημών ουδείς καθ ημων.Αλλιως μια Ελλάδα τύπου Βαβυλώνα εγώ δε τη Θέλω και ούτε Ο Θεός τη θέλει.Καλυτερα Θεός και παξιμάδι παρά κινητα,τάμπλετ και φραπεδοτσιγαρα χωρίς Θεό.

   • Ανώνυμος says:

    Οκ Νικολάκη, έχουμε και λέμε =
    Με το παλιό ή με το νέο:
    Με τους Εσφιγμενίτες ή με τις Μονές που στηρίζονται από τη ΝτΠ;;
    Ναι στα αποφασιζούμενα στις Οικουμενικές Συνόδους ή μόνο στην αλήθεια του Κυρίου Ιησού Χριστού και όχι στις εβραικές επιρροές;;;
    Και αυτά μόνο για αρχή. Βλέπεις Νικολάκη τα λαμόγια σχεδιάζουν και εκπονεύουν σχέδια για εμάς τους μακάκες χιλιάδες χρόνια.

    • Νικολαος says:

     Φίλε ανώνυμε να αναφέρω αυτά που είπα και σε παλιότερο αρθρο,με το νεο ημερολογιο,και ο Κύριος όταν ήρθε έκανε τις γιορτές με το Ιουλιανό και όχι με το σεληνιακό το οποίο είχε δώσει ο ιδιος,μονές με ντπ δεν υπάρχουν αν εννοείς ότι ο πατριάρχης δεν είναι όπως πρέπει συμφωνώ, μη ξεχνάς ότι ο Άγιος Νεκτάριος που εορτάζει σήμερα κυνηγήθηκε από τον τότε μασωνο πατριάρχη Αλεξανδρείας, το αποτέλεσμα;δικαιώθηκε και Αγιαστηκε απ την ζωή του και τον αγώνα του ,και επισης

     • Νικολαος says:

      Και επίσης οικουμενικές σύνοδοι και Χριστός είναι ένα, βλέπε Άγιος Νικόλαος, Άγιος Σπυρίδων κλπ,στην τελευταία της Κρήτης θα αμφιβάλλω,μη ξεχνάς ότι και στο παρελθόν διώξαμε Αγίους όπως ο Άγιος Φώτιος για να ανεβάσουν αυτόν που βολευε,αλλά δικαιώθηκε ο Άγιος Φώτιος,αν θυμάμαι καλά και παλιά είχε γίνει ψευτοσυνοδος και τα πρακτικά δεν φτάσανε στη Ρώμη γιατί το οποίο βούλιαξε πληροφορωντας τους καθολικούς Ο Θεός ότι η Εκκλησία τους δεν ισχυει, και τελος

 3. Νικολαος says:

  Θυμήσου όπως ένας αγράμματος δεν μπορεί να μάθει κβαντική επιστήμη πόσο μάλλον ένας στα πνευματικά δεν αρκεί μόνο η μελέτη αλλά και ένας καλό δάσκαλος να λύνει απορίες γιατί αλλιώς πολλά λάθη μπορεί να προκύψουν και παρεξηγήσεις αν κάποιος μελετά μόνος πνευματικά νοήματα.Αυτα για σήμερα και Χρόνια Πολλά σε Νεκτάριους και Νεκταρίες

 4. GLADIATOR says:

  Το να σκαρφίζεται ο νους διάλογο μεταξύ Αρχαγγέλου Μιχαήλ και Διαβόλου που ουδέποτε με τέτοιο τρόπο έγινε ο νους ουτος είναι στρεβλώσεις.. Οποιος επιθυμεί να διαβάσει τον διάλογο που έγινε μεταξύ Αρχαγγέλου και Σατανά αναφέρεται στην Επιστολή του Ιούδα του Θαδδαιου… ὁ δὲ Μιχαὴλ ὁ ἀρχάγγελος, ὅτε τῷ διαβόλῳ διακρινόμενος διελέγετο περὶ τοῦ Μωσέως σώματος, οὐκ ἐτόλμησε κρίσιν ἐπενεγκεῖν βλασφημίας, ἀλλ᾿ εἶπεν· ἐπιτιμήσαι σοι Κύριος
  Φύγετε μακράν της πλανης του ψευδοπροφητη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *