ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Εκτακτο: Νεκρή ανασύρθηκε η γυναίκα στο χωριό Βρίσα

· Κατοχικά Νέα

Νεκρή ανασύρθηκε πριν από λίγα λεπτά (στις 8:20 το βράδυ) η εγκλωβισμένη στα ερείπια 45χρονη γυναίκα.

Η εύρεση της νεκρής γυναίκας έγινε από τα συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που επιχειρούσαν εκεί.

Την ανακοίνωση του θανάτου της άτυχης γυναίκας επιβεβαίωσε μέσω Twitter και ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός.


iefimerida.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα–Κύπρος–Αίγυπτος: Ισχυρό μήνυμα προς την Άγκυρα για ΑΟΖ, Κυπριακό και Λιβύη

ΕΛΛΑΔΑ

Η JPMorgan επεκτείνει το corporate banking στην Ελλάδα – Τι σημαίνει η κίνηση για την οικονομία

ΕΛΛΑΔΑ

PISA 2025: Σχεδόν οι μισοί 15χρονοι στην Ελλάδα κάτω από τη βασική επάρκεια στα Μαθηματικά

4 απαντήσεις στο “Εκτακτο: Νεκρή ανασύρθηκε η γυναίκα στο χωριό Βρίσα”

  1. Ο Πανάγαθος Θεός, έκανα τεράστια υπομονή με την Ελλάδα μας… Χρόνια τώρα. Όμως , οι Έλληνες, κάνανε Θεό τον Εωσφόρο.

    Αγαπήσανε την αμαρτία και αρνήθηκαν τη μετάνοια, παρά τις πολλές ευκαιρίες που έδωσε σε αυτούς Ο Πατέρας. Φτάσαμε στο σημείο να μας κυβερνάνε άτομα, που τα ανέβασε η άρρωστη πνευματική μας κατάσταση.

    Γιατρός όλων αυτών; Ο Χριστός. Πλέον, η Ελληνική Δημοκρατία, μπαίνει στη μπόρα. Ναι, στη μεγάλη μπόρα, που όποιος δεν δει Χριστό θα χαθεί.

    Θεέ μου τι μας περιμένει… Αλλοιμονο στους άπιστους. Ψυχούλες μου, γυρίστε Στον Θεό, ο χρόνος δεν τελείωσε, αλλά μετράει αντίστροφα.

    Έρχεται ο πιο τρομακτικός σεισμός, που βιώσαμε ποτέ στη χώρα μας. Και έπειτα χρεοκοπία, αρρώστιες και πόλεμος.

    Ο Θεός μαζί μας. Μπήκαμε στη τελική ευθεία.

    «Ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ, σώσον ημάς»

    • δεν θέλουν να ακούσουν
      προτιμούν θέαμα και άρτο
      γκέι πράιντ σαρβάιβορ και σούπερ μάρκετ
      ρωμαική αυτοκρατορία

  2. Μην γελιεσται… δεν υπαρχει κανενας σεισμος το matrix για ακομα μια φορα εκανε το θαυμα του. οσο για τα υποτιθέμενα σπιτια που πεσανε ειναι σκηνικα του Χόλιγουντ, οσο για νεκρους και τραυματιες ειναι τα ιδια ατομα που Πρωταγωνιστουσανε Στις επιθέσεις του ISIS σε Γαλλια Βρετανια Δηλαδη Κομπάρσοι Β κατηγοριας.!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά