ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Έφυγαν πριν λίγο ΜΑΤ και μηχανήματα από τη Λέσβο… εκτόνωση;

· Κατοχικά Νέα

Αναχώρησαν, στις 9 σήμερα το πρωί, από το λιμάνι της Μυτιλήνης οι άνδρες της Αστυνομίας (διμοιρίες ΜΑΤ – ΥΜΕΤ).

Με το ίδιο πλοίο θα μετακινηθούν ο μηχανολογικός εξοπλισμός, τα οχήματα, αλλά και τα μηχανήματα του Στρατού που είχαν μεταφερθεί στο νησί το βράδυ της περασμένης Δευτέρας προς Τρίτη, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργασίες στην επιταγμένη έκταση στο Καβακλή, όπου σύμφωνα με τον υφιστάμενο σχεδιασμό της κυβέρνησης θα κατασκευασθεί νέα δομή φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μυτιλήνη : Άντρας των ΜΑΤ σπάει τζάμι αυτοκινήτου

Η αναχώρηση έγινε από τη Μυτιλήνη με το πλοίο «Νήσος Ρόδος» το οποίο εκτάκτως δρομολογήθηκε προκειμένου να μεταφέρει από το νησί τις αστυνομικές δυνάμεις. Στις 12 το μεσημέρι το ίδιο πλοίο θα παραλάβει από τη Χίο τις αντίστοιχες δυνάμεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΠΕ-ΜΠΕ

defence-point.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα–Κύπρος–Αίγυπτος: Ισχυρό μήνυμα προς την Άγκυρα για ΑΟΖ, Κυπριακό και Λιβύη

ΕΛΛΑΔΑ

Η JPMorgan επεκτείνει το corporate banking στην Ελλάδα – Τι σημαίνει η κίνηση για την οικονομία

ΕΛΛΑΔΑ

PISA 2025: Σχεδόν οι μισοί 15χρονοι στην Ελλάδα κάτω από τη βασική επάρκεια στα Μαθηματικά

4 απαντήσεις στο “Έφυγαν πριν λίγο ΜΑΤ και μηχανήματα από τη Λέσβο… εκτόνωση;”

  1. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ Η ΑΛΛΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ! ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ! ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ! ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!

  2. Τα μεγαλυτερα κτηνη, παλιανθρωποι και αρρωστοι πνευματικα υπηρετουν στα ΜΑΤ. Μου το ειπε αστυνομικος που ζητησε παραιτηση αν δεν τον απαλλαξουν απο εκει. Γι αυτο μην ειστε επιεικεις μαζι τους δεν ειναι ελληνες που απλα εκτελουν διαταγες οπως καποιοι ανοητοι αφελεις λενε. Δεστε με τι λυσσα και μισος χτυπουν ελληνες και τις περιουσιες τους πολυ χειροτερα απο οποιαδηποτε υπερβαση καθηκοντος, ειναι γενιτσαροι και ετσι αντιμετωπιστε τους

  3. Η πιο ηλιθια κυβερνηση ακομα και μετα τον αλητη τον τσιπρα.
    Ειναι τοσο ηλιθιοι που καταφερα να ξεφτιλισουν τον εαυτο τους την αστυνομια να μην κανουν απολυτως τιποτα και να στρεψουν και ολο τον λαο εναντιον τους.
    Να συνεχισουν ετσι μπας και καταλαβει ο κοσμος οτι οι επιλογες του ειναι αθλιες.
    Οσο για τα ματ γρηγορα θα πρεπει να πανε ψυχολογοι ψυχιατροι να τους εξετασουν γιατι μιλαμε για βλαμενους.
    Δεν ειναι δυνατον να ειναι φυσιολογικοι ανθρωποι αυτοι ειναι ψυχοπαθης.

  4. ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΑΜΕ ΜΕ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ 17 ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΩΜΑ! ΔΕΝ ΠΈΘΑΝΕ ΑΛΛΆ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΚΏΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΒΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά