ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ: Τι γράφει γερμανική εφημερίδα

Η εφημερίδα Die Zeit στην ηλεκτρονική της σελίδα φιλοξενεί άρθρο στο οποίο αναφέρει ότι η Ελλάδα διαθέτει περιορισμένο αριθμό καταλυμάτων για τους πρόσφυγες.

«Η Ελλάδα φιλοξενεί στα hotspot σύμφωνα με στοιχεία της γερμανικής κυβέρνησης περισσότερους πρόσφυγες από όσους προβλέπεται. Αυτό προκύπτει από απάντηση του υπουργείου Εξωτερικών μετά από ερώτηση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος η Αριστερά. Σύμφωνα με αυτήν λοιπόν μέχρι τις 21 Νοεμβρίου φιλοξενούνταν 12.000 πρόσφυγες στα πέντε καταλύματα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ενώ προβλέπονται θέσεις μόνο για 7.450 ανθρώπους», σημειώνει η Die Zeit.

Η γερμανική κυβέρνηση επικαλείται στοιχεία των ελληνικών αρχών ενώ «η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος η Αριστερά επικρίνει την ευρωπαϊκή και την ελληνική πολιτική στα κέντρα καταγραφής των προσφύγων και κυρίως τις συνθήκες στα ελληνικά νησιά».

Νέες αφίξεις στη Λέσβο Σύμφωνα με ενημέρωση του Συντονιστικού για το προσφυγικό. συνεχίζονται οι σταθερά μικρές ροές μεταναστών και προσφύγων στη Λέσβο. Την ίδια ώρα οι ροές στα υπόλοιπα νησιά είναι μηδενικές εδώ και πολλές μέρες.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Χθες Τετάρτη και μέχρι σήμερα Πέμπτη το πρωί στην παραλία της Εφταλούς στη βόρεια Λέσβο έφθασαν 44 άτομα, στην πλειοψηφία τους Αφρικανοί.

Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση σήμερα στα νησιά του βορείου Αιγαίου βρίσκονται καταγεγραμμένοι-εγκλωβισμένοι, έχοντας υποβάλει αίτημα ασύλου το οποίο δεν έχει εξεταστεί 11.226 μετανάστες και πρόσφυγες. Συγκεκριμένα στη Λέσβο βρίσκονται 5.698, στη Χίο 3.553 και στη Σάμο 1.975.

πηγή: Deutsche Welle

crashonline.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *