ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 2017 ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!

· Κατοχικά Νέα

ΜΕ ΝΕΑ ΔΙΑΤΑΓΗ –ΝΟΤΑΜ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ανακοίνωσε ότι δεσμεύει όλο το ΑΙΓΑΙΟ!

Συγκεκριμένα, το Γενικό Επιτελείο της Τουρκίας αποφάσισε και δέσμευσε από 2 Ιανουαρίου 2017 και έως 29 Δεκεμβρίου 2017 (!!!), σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα το Αιγαίο, για ασκήσεις του πολεμικού τους ναυτικού και αεροπορίας με αληθινά πυρά.

Χθές εκδόθηκαν οι NAVTEX 821-822-823/16 με τις οποίες η Τουρκία επιχειρεί να δεσμεύσει 3 περιοχές του Αιγαίου (Βόρεια ΛΗΜΝΟΥ-ΒΑ ΣΚΥΡΟΥ και Νότια ΙΚΑΡΙΑΣ) για μεγάλα χρονικά διαστήματα (περίπου 11 μήνες συνολικά) για το έτος 2017.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ – ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 2017 ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! - Εικόνα1

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι τουρκικές αρχές ακολούθησαν την ίδια τακτική με το 2016, όταν με αντίστοιχες NAVTEX επιδίωξε να δεσμεύσει τις ίδιες περιοχές για όλο το έτος (1 Ιανουαρίου-31 Δεκεμβρίου).

Το “παιχνίδι” της έντασης και των προκλήσεων συνεχίζεται… με στοιχεία από ANTI300

militaire

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Δεξαμενόπλοιο στο Στενό του ΟρμούζFEATURED

Χτύπημα σε τάνκερ ανοιχτά του Κατάρ – Το Ορμούζ ξαναπαίρνει φωτιά και το πετρέλαιο εκτοξεύεται

Μονή Παναγίας Σουμελά στην ΤραπεζούνταFEATURED

Παναγία Σουμελά: Γιατί κάθε τουρκική πρόκληση εκεί αγγίζει κάτι πολύ μεγαλύτερο από μία θρησκευτική τελετή

Ορθόδοξος ναός και εκκλησιαστική παράδοσηFEATURED

Μόσχα–Φανάρι: Ο αόρατος πόλεμος μέσα στην Ορθοδοξία και τα γεωπολιτικά συμφέροντα πίσω από τον διχασμό

6 απαντήσεις στο “ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 2017 ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!”

  1. ααα ωραία…και εμείς θα τους αφήσουμε να κάνουν εξάσκηση το πως θα μας την πέσουν;

    • Το ξανασκέφτηκα.Πρόφαση είναι να βγάλουν και άλλα πλοία στο Αιγαίο.Το γιατί,ελπίζω να μην μας πονέσει πολύ.

    • κοντα επεσες ! Και ενω οι τουρκοι θα κανουν την “ασκηση” τους, εχοντας κατεβασει οσα πιο πολλα πλοιαα μπορουν οσο πιο κοντα στην Ελλαδα γινεται, θα μαθουν 3 μερες νωριτερα το μυστικο του εξαναγκασμου σε Επισημη χρεωκοπια της Ελλαδος, ωστε αμεσως μολια αυτος συμβει, μεσα στην αναμπουμπουμπουλα με πλιατσικο, λαθρο, πυρπολησεις και ταραχες, να δωσουν προσω ολοταχως στα πλοια τους για εισβολη στην Ελλαδα, με το προσχημα να προστατευσουν του μουσουλμανους λαθρο που κινδινευουν απο τους Ελληνες… Τα λεω καλα ???

  2. Φερτε και τα ‘κουβαδακια’σας τουρκαλαδες να παιξουμε ολοι μαζι στο Αιγαιο !!!! Αντε να πιουμε και κανα καφεδακι στην Σμυρνη μας , γιατι αρκετα εχετε βρωμισει τα παραλια τοσα χρονια ..και μας εχετε ζαλισει τα…’φρυδια’!!!!!! Πατε γυρευοντας !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *