Διαστρεβλώνουν το Μήνυμα των Χριστουγέννων οι σύγχρονοι γραμματείς και οι φαρισαίοι: “Αντιρατσιστική” προπαγάνδα στα σχολεία από τους εμπόρους των Εθνών!

Διαστρεβλώνουν το Μήνυμα των Χριστουγέννων οι σύγχρονοι γραμματείς και οι φαρισαίοι: “Αντιρατσιστική” προπαγάνδα στα σχολεία από τους εμπόρους των Εθνών!

Γονείς γρηγορείτε! Επειδή η προπαγάνδα τους δεν περνάει στους ενήλικους, οι αναίσχυντοι ολετήρες της Ελληνικής Πατρίδος απλώνουν τα δίχτυα τους στα παιδάκια!

Σήμα προπαγάνδας στάλθηκε σε όλες τις σχολικές μονάδες της χώρας, ώστε να επιβληθεί η παγκοσμιοποίηση και ο πολυπολιτισμός στην Ελλάδα.

Και επειδή οι ενήλικες έχουν γνώση και αντιδράνε στην προοπτική ισλαμοποίησης της Πατρίδος μας, οι ταγοί της παγκοσμιοποίησης βάζουν στο στόχαστρο ανήλικα παιδιά από τριών χρονών και πάνω για την προπαγάνδα τους.

Σε όλες τις σχολικές μονάδες, λοιπόν, με εντολή του υπουργείου Παιδείας θα διαβαστεί το ακόλουθο μήνυμα:

«Το πιο συγκλονιστικό γεγονός στον κόσμο αποτελεί η Γέννηση του Ιησού Χριστού καθώς η ενσάρκωσή Του χώρισε την ιστορία σε δύο μέρη, εκείνη που γράφτηκε προ Χριστού και εκείνη που συνεχίζεται μετά Χριστό. Ήταν ένας Θεός πρόσφυγας, γιατί από την ημέρα της Γέννησης του έως την Σταύρωσή Του δεν παρέμεινε σε έναν τόπο αλλά ως περιπλανώμενος πρόσφυγας δεν υπήρχε τόπος για Αυτόν.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα Χριστούγεννα είναι η νίκη και ταυτόχρονα η ήττα του Χριστιανισμού.

Νίκη γιατί μπόλιασαν τον κόσμο με το Ευαγγέλιο της Αγάπης και ήττα γιατί το Ευαγγέλιο της Αγάπης νοθεύτηκε σε τέτοιο βαθμό, ώστε οι περισσότεροι Χριστιανοί να πιστεύουν ότι μπορούν να γίνουν τα πάντα καινά, χωρίς να τρωθούν οι μηχανισμοί που σπέρνουν την ανισότητα και τον θάνατο, δηλαδή χωρίς να χάσουν τη βολή τους.

Η ιδεολογικοποίηση του Ευαγγελίου και η προσαρμογή ή και παραποίηση των λόγων του Χριστού κατά τη βόλεψή μας οδηγεί στην αδικία των συνανθρώπων μας.

Ο ρατσισμός, ο εθνοφυλετισμός, η εξουσιαστικότητα και η κυριαρχικότητα έναντι των συνανθρώπων μας αλλά και η δικαιολόγηση του πλούτου, αποτελούν τα μεγαλύτερα αμαρτήματα των Χριστιανών που τα υποστηρίζουν.

Στην Χριστιανική ιστορία το υπόλειμμα ήταν αυτό που κρατούσε την φλόγα του Χριστιανισμού ζωντανή. Υπόλειμμα ανθρώπων που σκέφτονταν ορθόδοξα και εξέφραζαν αγάπη, αλληλεγγύη και προσφορά που τους κληροδοτήθηκε Άνωθεν.

Ευχόμαστε ολόψυχα, αυτά τα Χριστούγεννα να αποτελέσουν την αρχή που το φως της δικαιοσύνης του Χριστού θα λάμψει στις ψυχές των ανθρώπων και θα γίνει το παράδειγμα, ώστε όλοι μαζί δίνοντας το χέρι στον πλησίον όπου γης να βοηθηθούμε πραγματικά.

Χρόνια πολλά σε όλους, υγεία, ειρήνη και προκοπή σε μαθητές και συναδέλφους εκπαιδευτικούς.»

Καταρχάς είναι εξόχως αστείο οι ΑΘΕΟΙ του Σύριζα να αποφαίνονται σχετικά με τα «αμαρτήματα» των Χριστιανών.

Κατά δεύτερον για να μαθαίνουν και κάτι περί Θεολογίας οι ΑΘΕΟΙ του Σύριζα, ο Θεάνθρωπος δεν είχε καταγωγή, ως Υιός του Θεού, συνεπώς δεν θα μπορούσε να είναι «πρόσφυγας».

Κατά τρίτον, ακόμα και αν θεωρήσουμε ότι είχε καταγωγή, η δίωξή του από τους σταυρωτήδες του, Ιουδαίους, δεν οδήγησε στην φυγή του, ώστε να καταστεί «πρόσφυγας», αλλά σε μια συνειδητή Θυσία Του, ώστε να σταυρωθεί για τα αμαρτήματα όλων των ανθρώπων.

Τέλος, οι περισσότεροι από τους «πρόσφυγές» σας είναι στην ουσία λαθρομετανάστες και αρκετοί από αυτούς τζιχαντιστές.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ!

xryshaygh.com

national-pride.org

Loading...

6 thoughts on “Διαστρεβλώνουν το Μήνυμα των Χριστουγέννων οι σύγχρονοι γραμματείς και οι φαρισαίοι: “Αντιρατσιστική” προπαγάνδα στα σχολεία από τους εμπόρους των Εθνών!

 1. Κ says:

  ΕΣΕΙΣ ΑΔΕΡΦΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΥΧΕΣΤΕ (ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ .ΑΠΛΑ ΧΕΣΤΕ ΤΟΥΣ

 2. ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ says:

  Σωστή η καταγγελία και σωστά τα δυο επιχειρήματα. Όσο για τους ανθέλληνες και αντίχριστους προδότες…τρέχουν ολοταχώς, όχι στην σταύρωσή τους, αλλά στο κρέμασμα απ’τ’αρχ….στην πλ.Συντάγματος.

 3. Ανώνυμος says:

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ …ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ…ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ …ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΨΥΧΡΟΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ…ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΟΤΙ Η ΥΛΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ – ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ…ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΨΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΝΑΣΤΡΟ ΟΥΡΑΝΟ…ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΜΩΣ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ…Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙΣ ΘΕΟΣ…Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΑΡΚΑ..ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΜΗΤΩΡ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ…ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΠ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ ΑΝΑΦΩΝΗΣΕ…ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ…Ο ΔΙΚΑΙΟΚΡΙΤΗΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ… Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΙΡΑ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΣΣΑΛΕΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 4. Ανώνυμος says:

  ΠΩΣ ΠΕΦΤΕΙ ΜΙΑ ΒΑΒΕΛ

  Την Βασιλεία της αγάπης την μεταμόρφωσαν σε βασίλειο της σκλαβιάς και της διχόνοιας για τους Έλληνες.
  Την Ελευθερία της λευκής περιστεράς την μεταμόρφωσαν σε ελευθερία της πορνείας και της ψευτιάς.
  Το Ένα και Άγιο πνεύμα του Χριστού το τεμάχισαν σε δεκάδες βασίλεια που αλληλοαναθεματίζονται αναμεταξύ τους.

  Την αγνότητα του Αρχιερέα και μόνου δίκαιου Βασιλέα Ιησούς Χριστού μας,
  την μεταμόρφωσαν στο να βλέπει το παιδάκι παπά και να νομίζει πως βλέπει τον μπαμπούλα τον παιδεραστή.
  Την ουσία της θεϊκής ψυχής του ανθρώπου την μεταμόρφωσαν σε θνητή καταραμένη από των εβραίων αντίχριστων κάποιον θεό.
  Βαφτίζουν στο όνομα της Αγίας τριάδος τον άνθρωπο εις Χριστό.
  Και τον διδάσκουν πως η μαύρη μαγεία νίκησε τον Χριστό. …μεταμορφώνοντας τον άνθρωπο από Θεού υιό σε σατανάνθρωπο τυφλό.

  Όχι Ελληνίδες ψυχές !
  Μην ακολουθείτε τις ντουντούκες του φθόνου και του φόβου …Υιοί του Υψίστου άπαντες εσμέν.

  Αδελφοσύνη Ελληνισμού Ανάσταση Χριστού !
  Και το αν οι Έλληνες είναι αγαπημένοι αναμεταξύ τους τούτο δε είναι ό,τι είναι παιδιά και αδέλφια Ορθόδοξα της ποίμνης του Χριστού.
  Ξυπνάτε από την πλάνη των ψευτο-πολιτικών και ψευτο-επισκόπων.

  Μετανοείτε και στην Αγία του Χριστού εκκλησία να ξανάρθετε…
  Γιατί ήγγικεν Η βασιλεία του Θεού.
  Θεμέλιος λίθος του Χριστιανού είναι το πνεύμα της Αγίας Σοφίας του Θεού.

  Ιωάννης εν Χριστώ βασιλεύς των πενήτων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *