ΗΠΑ: Πρώην αξιωματούχος της CIA: «Εάν ο Πούτιν δημιουργεί ένα διεθνές λευκό εθνικιστικό κίνημα πρέπει να τον σταματήσουμε»

Αυτό έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο πρώην αξιωματούχος της CIA και «ανεξάρτητος» υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ Evan McMullin, καθώς φαίνεται ότι θορυβήθηκε με την πρόσφατη υπογραφή συμφώνου συνεργασίας του «ακροδεξιού» κόμματος της Αυστρίας (Κόμμα των Ελευθέρων του Χάινζ Κρίστιαν Στράχε) με το κόμμα του Πούτιν, καθώς και με την συνάντηση του με την ομάδα Trump στη Νέα Υόρκη. ΗΠΑ: Πρώην αξιωματούχος της CIA: «Εάν ο Πούτιν δημιουργεί ένα διεθνές λευκό εθνικιστικό κίνημα πρέπει να τον σταματήσουμε» - Εικόνα1
Ο David Evan McMullin (γεννημένος στις 2 του Απριλίου του 1976), πρώην αξιωματικός επιχειρήσεων της CIA, Μορμόνος στο θρήσκευμα, υπηρέτησε ως επικεφαλής σύμβουλος πολιτικής για την Διάσκεψη των Ρεπουμπλικάνων (House Republican Conference) στην Βουλή των Αντιπροσώπων και υπήρξε ανώτερος σύμβουλος για θέματα εθνικής ασφάλειας για την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων. 
Εργάστηκε επίσης για μικρό χρονικό διάστημα ως «επενδυτικός τραπεζίτης» για λογαριασμό της Goldman Sachs μετά την αποφοίτησή του από τη Σχολή Wharton του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια. 
Είναι επίσης μέλος του πανίσχυρου Council on Foreign Relations (CFR), βασικό μοχλό προώθησης της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης.
Τον Αύγουστο του 2016, ο McMullin ξεκίνησε μια προεδρική εκστρατεία για τις εκλογές για τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, ως «ανεξάρτητος υποψήφιος», επιτιθέμενος κατά κύριο λόγο – αν όχι αποκλειστικό – στον Τραμπ, θέλοντας να κερδίσει τις ψήφους των «συντηρητικών», αλλά έχασε.
Για υπαρχηγό της προεκλογικής του εκστρατείας διάλεξε μία Εβραιο-Αμερικάνα, την Mindy Finn.
ΗΠΑ: Πρώην αξιωματούχος της CIA: «Εάν ο Πούτιν δημιουργεί ένα διεθνές λευκό εθνικιστικό κίνημα πρέπει να τον σταματήσουμε» - Εικόνα2 Η 35χρονη Finn, παρουσιάστηκε ως πρόεδρος και ιδρύτρια μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που στόχο έχει «να προωθήσει τη συζήτηση του φεμινισμού». Πριν από τον McMullin, η Finn, είχε εργαστεί για τον Mitt Romney (επίσης Μορμόνο) και τον George W. Bush.
Η Finn στις δηλώσεις της στάθηκε στον αγώνα κατά του Τραμπ δηλώνοντας στην ιστοσελίδα voices.neverTrump.com. «Όταν βλέπω έναν άνθρωπο… να ανεγείρει ψηλά οικοδομήματα στο όνομα της δύναμης, ενώ απειλεί να εξορίσει ολόκληρες θρησκείες από τη χώρα μας, δεν κουνάω απλώς το κεφάλι μου με αηδία. Φοβάμαι». (Προφανώς, η «ανησυχούσα» κυρία Finn δεν ενημερώνεται επαρκώς για το τι γίνεται στην πατρίδα της το Ισραήλ).
Ο ίδιος ο McMullin, σπούδασε στο Ισραήλ. Χαρακτήρισε τις σπουδές του στο Ισραήλ «ένα τέλειο επιστέγασμα στα μαθήματα που είχα κάνει στο Πρόβο της Γιούτα».
ΗΠΑ: Πρώην αξιωματούχος της CIA: «Εάν ο Πούτιν δημιουργεί ένα διεθνές λευκό εθνικιστικό κίνημα πρέπει να τον σταματήσουμε» - Εικόνα3 Ο McMullin γεννήθηκε στο Πρόβο της Γιούτα. Η πολιτεία της Γιούτα είναι γνωστόν ότι αποτελεί την «πρωτεύουσα» της αίρεσης των Μορμόνων (επίσημη ονομασία: «Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Εσχάτων Ημερών»). Οι Μορμόνοι έχουν μια μακρά ιστορία αγάπης προς τους Εβραίους. Ο Μορμόνος γερουσιαστής από την Γιούτα Orrin Hatch, φοράει ακόμα ένα Mezuzah (ιουδαϊικό φυλακτό) γύρω από το λαιμό του και είχε γράψει ένα τραγούδι με τίτλο «οκτώ ημέρες της Χανουκά».

Loading...

3 thoughts on “ΗΠΑ: Πρώην αξιωματούχος της CIA: «Εάν ο Πούτιν δημιουργεί ένα διεθνές λευκό εθνικιστικό κίνημα πρέπει να τον σταματήσουμε»

  1. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

    Δεν είναι σε θέση η CIA να κρίνει τον Πούτιν, διότι αυτή έχει κάνει πολύ χειρότερα. Άλλωστε ο Πούτιν κινείται μέσα στο πλαίσιο που χάραξαν αυτοί, διότι αυτοί νόμιζαν ότι θα διέλυαν τη Ρωσία, όπως έπραξαν με τη Σοβιετική Ένωση, αλλά την πάτησαν. Όπως και να το κάνουμε ο Πούτιν είναι ο μοναδικός αδιαμφισβήτητος ηγέτης. Μόνο να μη δίνει αέρα στον Ερντογάν. Αυτόν πρέπει κατά καιρούς να τον μαζεύει, διότι είναι επικίνδυνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *