Αυτός μιλάει ακόμη για σεβασμό και Χάγη!!! Την ανικανότητα τους δεν την βλέπεις;;;

Αυτός μιλάει ακόμη για σεβασμό και Χάγη!!! Την ανικανότητα τους δεν την βλέπεις;;;
Διαβάζοντας το Militaire σήμερα μου σηκώθηκε η τρίχα μέχρι το ταβάνι!!! Διαβάστε την δήλωση του κ. Σ. Θεοδωράκη που υπάρχει και σε βίντεο.

“Αν η Τουρκία συνεχίσει να μην μας σέβεται να πάμε στη Χάγη”!

Κύριε Θεοδωράκη επειδή κοιμόσαστε τόσα χρόνια εσείς και οι άλλοι χαραμοφάηδες στην βουλή των ανθελλήνων και επειδή διαπράττετε εθνική προδοσία σας παρακαλώ να δηλώσετε άμεσα την παραίτηση σας!!! Μήπως με αυτόν τον τρόπο καταφέρετε και σώσετε και το τομάρι σας από τα μελλούμενα που σας ετοιμάζει ο ελληνικός λαός!!!

Τι εννοείτε με το επιχείρημα ότι θα πάτε στην Χάγη, αν συνεχίσουν να μην μας σέβονται οι φονιάδες των λαών;;; Κύριε Θεοδωράκη δεν έχετε ακόμη καταλάβει ότι είστε ένας άσχετος σε θέματα πολιτικής και άσκησης πιέσεως επάνω σε γεωστρατηγικά θέματα που αφορούν το μέλλον της πατρίδας μας;;;

Δηλαδή τι περιμένετε πρώτα για να πάτε στην Χάγη;;; θέλετε πρώτα να μας επιτεθούν τα κτήνη για να καταλάβετε ότι δεν μας σέβονται;;; Πρέπει πρώτα να καταλάβουν μερικά ακριτικά νησιά όπως έκαναν και στο παρελθόν με την Κύπρο και με τα Ιμια;;; Για αυτό σας πληρώνει ο ελληνικός λαός;;; Μόνο για να αναμασάτε άδειες κουβέντες περί θέματος σεβασμού από αυτούς που έχουν κατασφάξει τους Έλληνες αλλά και τον δικό τους λαό;;;

Μιλάτε για σεβασμό την στιγμή που για δεκαετίες δεν έχουν σεβαστεί ούτε έναν από τους διεθνείς κανόνες αλλά προσπαθούν με όλα τους τα μέσα να αρπάξουν ότι δεν καταφέρουμε να υπερασπιστούμε;;; Είστε πραγματικά πολύ ανίδεος αλλά και επικίνδυνος για την εθνική μας ακεραιότητα σαν χώρα με τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα εθνικά μας θέματα. Όταν μιλάτε για σεβασμό απο αυτόν που θέλει να σε κόψει σε πακετάκια κρέατος του μισου κιλού!!! Αν σέβεστε τον ελληνικό λαό σας παρακαλώ παραιτηθείτε… θα έπρεπε να είχατε πάει πριν από πολλά χρόνια στην Χάγη κ. Χαραμοφάη!


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Είστε πραγματικά επικίνδυνος με την ανικανότητα σας και τις ανόητες πολιτικές πεποιθήσεις σας!!! Η ανικανότητα σας είναι συγχρόνως και μέγα Προδοσία για τον μέλλον της χώρα μας!!!

Koraks

Loading...

4 thoughts on “Αυτός μιλάει ακόμη για σεβασμό και Χάγη!!! Την ανικανότητα τους δεν την βλέπεις;;;

 1. Ανώνυμος says:

  Ρε σεις όλα το πολιτικά πιθηκοειδή είναι ΑΧΡΗΣΤΑ. Δεν προσφέρουν παρά μόνο στο να παίρνουν τα μέτρα που τους προστάζουν τα παγκόσμια λαμόγια και τίποτα άλλο. Και όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά το φαινόμενο αυτό είναι σχεδόν παγκόσμιο.
  Κανονικά όχι χειραψία ή παλαμάκια, αλλά το λιγότερο φτύσιμο θέλουν όλοι αυτοί, αλλά και πάλι όχι και το σάλιο μας πολύ τους πέφτει.

 2. Morris says:

  Μιλάει για Χάγη ο λακαμας, με ποιους??? Με τους Τούρκους…..
  Κάποιος πρέπει να τον ενημερώσει ότι ο τουρκος όταν βάζει υπογραφή σε συμφωνία, συνθήκη ή κάποιο άλλο έγγραφο, πριν καλά καλά στεγνώσει το μελάνι της υπογραφής του στο χαρτί, αθετει αυτά που υπέγραψε…!!!
  Το «πουλέν» του Κεμάλ, «ο Χίτλερ» είχε πει: «οι συνθήκες υπογράφονται για να σκίζονται»
  Μερικοί δεν λένε να διδαχθούν από την Ιστορία!!!

  Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν τελευταία στο Αιγαίο ο νετανιαχου διαμηνυσε στην Ελλάδα: «ο τουρκος καταλαβαίνει μόνο από την ισχύ των όπλων»

  Κάποιοι ονειρεύονται Χάγες και ειρηνικες λύσεις…
  Κούνια που τους κούναγε… Δυστυχώς τέτοιες απόψεις και πρακτικές τις πληρώνει πάντα ο λαός…

 3. stratos says:

  ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΦΙΕ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΒΟΥΡΛΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *