12:41 - 07/08/2019

Αρνήθηκαν να παντρέψουν δύο ερωτευμένες μουσουλμάνες…!

Γράφει ο Παναγιωτίδης Μάρκος 

Η είδηση προκαλεί πολλαπλά σοκ και αφορά τον έρωτα δύο κοριτσιών που θέλησαν να παντρευτούν, αλλά πολύ γρήγορα διαπίστωσαν πως εάν και ο νόμος είναι μαζί τους, στην Ελλάδα εφαρμόζεται “κατά περίπτωση”.

Δύο νεαρές (25χρονες) νεαρές μουσουλμάνες, που κατοικούν στην Γερμανία, αλλά κατάγονται από ορεινό (πομακικό) χωριό του νομού Ξάνθης, πριν από δύο (περίπου) εβδομάδες αποφάσισαν να επισκεφθούν την Μουφτεία Ξάνθης, για να παντρευτούν. Ο Μουφτής Ξάνθης αρνήθηκε ευγενικά, λέγοντας στις νεαρές γυναίκες πως αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνει, αφού σύμφωνα με το Ισλάμ δεν μπορεί να πραγματοποιήσει γάμο μεταξύ γυναικών. 

Οι ερωτευμένες κοπέλες δεν πτοήθηκαν και -σύμφωνα με πληροφορίες μας- απευθύνθηκαν στον (αποχωρούντα) δήμαρχο Σμίνθης (γνωστό τουρκόφρονα πολιτικό με… μέλλον), ο οποίος με τη σειρά του αρνήθηκε να τις παντρέψει αφού κάτι τέτοιο δεν έχει νομιμοποιηθεί (ακόμη).

Μετά και από τη δεύτερη άρνηση, οι νεαρές μουσουλμάνος απτόητες επισκέφθηκαν συμβολαιογραφείο της Ξάνθης και υπέγραψαν “σύμφωνο συμβίωσης” και κατόπιν αυτού κυκλοφορούν δημοσίως -προκαλώντας την κλειστή μουσουλμανική κοινωνία της Σμίνθης- πιασμένες χέρι με χέρι.

Το αίτημά τους για να παντρευτούν είναι απολύτως ηθικό, σύμφωνα με τον προοδευτικό κόσμο της χώρας. Δυστυχώς, όμως, κανένας τηλεοπτικός σταθμός, καμία προοδευτική εφημερίδα, κανένας δημοσιογράφος κονδυλοφόρος ή μη και, καμία ΜΚΟ προστασίας των ανθρωπίνων και πολιτικών δικαιωμάτων, δεν προσέτρεξε να δημοσιοποιήσει την παραβίαση του δικαιώματος σε γάμο των δύο ερωτευμένων νεαρών γυναικών…! 

Οι πάντες αδιαφόρησαν και αποσιώπησαν το γεγονός…!

Γιατί όμως αυτή η σιωπή; Μήπως οι “προοδευτικοί” αυτού του τόπου ενεργούν “κατά περίπτωση” ή μήπως φοβούνται πως μια τέτοια καταγγελία τους τοποθετεί απέναντι στον κόσμο του Ισλάμ και ιδιαίτερα τους σκληροπυρηνικούς του;


Επιλογή στόχου προς εξολόθρευση είναι μόνο η Ορθοδοξία

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά τα τραγελαφικά (για τους επαγγελματίες προοδευτικούς της Ελλάδας) την ίδια στιγμή εκείνοι που σιωπούν στην παραβίαση του νόμου έναντι των δύο νεαρών γυναικών, οι κονδυλοφόροι και πάσης φύσεως “επιτηδευματίες” του προοδευτισμού επιτίθενται στον Μητροπολίτη Μόρφου επειδή κατήγγειλε την παρά φύση σεξουαλικότητα! Δηλαδή, επανέλαβε τις θέσεις της Χριστιανικής Ορθοδοξίας, η οποία υποστηρίζει την φυσική λειτουργία του ανθρώπου, τον οποίο προσπαθεί να απομακρύνει από συμπεριφορές που συναντώνται σε ζώα.

Προφανώς κάποιοι θίχτηκαν από την παρέμβαση του επισκόπου γέροντα της Μόρφου και διέρρηξαν τα ιμάτιά τους (ως σύγχρονοι φαρισαίοι) και χρησιμοποιώντας αποσπασματικές φράσεις του επισκόπου Μόρφου κατήγγειλαν με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο και σε απολύτως επιθετικό (και προσβλητικό) ύφος, ήθος και τόνο τις θέσεις της Χριστιανικής Ορθοδοξίας.

Και τί είπε ο επίσκοπος Μόρφου (για τον οποίο δόθηκε εντολή δικαστικής διερεύνησης); Είπε πως εάν η επιστήμη ισχυρίζεται (και δικαίως) πως ένα έμβρυο επηρεάζεται θετικά στην ψυχολογία του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, τότε γιατί να μην επηρεαστεί αρνητικά στην ψυχολογία του εάν η μητέρα του έχει παρά φύση σεξουαλικές σχέσεις;
Αυτά ήταν -περίπου- τα λεγόμενα του επισκόπου Μόρφου που ξεσήκωσαν θύελλα (συντονισμένων) αντιδράσεων εναντίον του, από εκείνους που πάντα τα ξέρουν όλα… ή σχεδόν όλα…

Είναι οι ίδιοι, όμως, που δεν ενοχλούνται όταν κάποιοι παρελαύνουν ημίγυμνοι (ή και απολύτως γυμνοί εξυμνώντας το πρωκτικό, το λεσβιακό ή και το ομαδικό σεξ) σε κεντρικές οδούς των Αθηνών και άλλων ελληνικών πόλεων, αλλά και σιωπούν όταν απέναντι στην υπεράσπιση της “προοδευτικότητάς” τους βρίσκεται το Ισλάμ.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά λοιπόν. Προοδευτισμός είναι αυτός… Δεν είναι παίξε-γέλασε. Εξάλλου, είναι γνωστό πως οι υπάλληλοί του επιτίθενται μόνο ως ομάδες (όπως κάνουν και οι λύκοι) και πάντα επιλεκτικά… Αφού πρώτα βεβαιωθούν πως ο στόχος τους δεν διαθέτει τα μέσα αλλά και το ήθος για να τους απαντήσει και να τους βάλει εκεί που πραγματικά ανήκουν: Στους κατ’ επάγγελμα προοδευτικούς του σκοταδισμού…

ΥΓ: Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα είχε συμβεί εάν κάποιος χριστιανός Δήμαρχος ή ιερωμένος αρνούνταν την τέλεση γάμου σε δύο νεαρές γυναίκες. Γνωρίζουμε όμως πως οι γνωστοί και άγνωστοι προοδευτικοί κονδυλοφόροι δεν θα ασκούσαν ποτέ κριτική (σε βαθμό ύβρεως), εάν έπρεπε να σχολιάσουν την δημόσια ομιλία ενός μουλά για το πως πρέπει να δέρνει ο καλός μουσουλμάνος την γυναίκα του για να μην της αφήσει σημάδια ή με ποιά κριτήρια ο καλός μουσουλμάνος πρέπει να επιλέγει για σύζυγο ένα κορίτσι 6, 8 ή 10 χρόνων…

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

kostasxan

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Στους βαρβαροασιατες χιλιαδες χρονια τωρα αυτα συμβαινουν λογω DNA.

  2. Εδω η απαντηση 08/07/2019 @ 2:09 ΜΜ

    Ρ€ δ€ν μας χ€ζ€ις

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh