ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ… ALERT! ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Ο «ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ»!!!

 

Σοκαριστικά στοιχεία στην Ευρώπη, επίσημα και αδιάψευστα!!

Ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Ιταλία, η Γερμανία, η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, (γιατί όχι σύντομα και η Ελλάδα) αντιμετωπίζουν τη λεγόμενη «αντικατάσταση των εθνών», όπου η εθνική-εθνοτική πλειοψηφία εξαφανίζεται φυσικά και βιολογικά και αντικαθίσταται από μετανάστες, σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση. Το Sputnik Italy συζήτησε το ζήτημα με τον Daniele Scalea, τον συντάκτη της έκθεσης.

Η πρόσφατη έκθεση του Ιταλικού Κέντρου Πολιτικών και Στρατηγικών Μελετών Machiavelli (Centro studi politici e strategici Machiavelli), με τίτλο «Πώς η μετανάστευση αλλάζει δημογραφία της Ιταλίας» αποκάλυψε ότι ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες αντιμετωπίζουν τη «βιολογική και φυσική εξαφάνιση» των εθνικοτήτων τους.

Οι εθνικές πλειοψηφίες σε χώρες όπως η Ιταλία, η Γερμανία, η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, μετατρέπονται σταδιακά σε εθνοτικές μειονότητες, ενώ «υποκαθίστανται» από εισερχόμενους μετανάστες.

Η μετανάστευση αλλάζει δραματικά τη συνήθη πορεία της ζωής στην Ιταλία, δήλωσε στο Sputnik ο. Scalea. Ο λόγος για την εισροή αφρικανών μεταναστών στην Ευρώπη δεν είναι πόλεμοι ή καταστροφές, αλλά μια εκρηκτική δημογραφική αύξηση στην αφρικανική ήπειρο, από το 9% έως το 25% του παγκόσμιου πληθυσμού τον τελευταίο αιώνα.

Ενώ η Ευρώπη, η οποία αντιπροσώπευε πάνω από το ένα πέμπτο του παγκόσμιου πληθυσμού το 1950 (22%), αναμένεται να ανέλθει μόλις το 7% του παγκόσμιου πληθυσμού το 2050, το ποσοστό του αφρικανικού πληθυσμού θα σημειώσει σαφή αύξηση 9 έως 40 τοις εκατό.

Το ποσοστό γονιμότητας της Ιταλίας είναι μικρότερο από το μισό από το 1964, αναφέρει ο αναλυτής στην έκθεσή του. Έχει μειωθεί από 2,7 παιδιά ανά γυναίκα σε μόλις 1,5 παιδιά ανά γυναίκα, ποσοστό πολύ χαμηλότερο από το επίπεδο αντικατάστασης για μηδενική αύξηση πληθυσμού περίπου 2,1 παιδιών ανά γυναίκα.

Από το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, η Ιταλία είχε πάνω από 5 εκατομμύρια αλλοδαπούς που ζουν ως κάτοικοι, μια αξιοσημείωτη αύξηση 25 τοις εκατό σε σχέση με το 2012 και ένα επιβλητικό 270 τοις εκατό από το 2002. Εκείνη την εποχή, οι αλλοδαποί αποτελούσαν μόλις 2,38 τοις εκατό του πληθυσμού ενώ 15 χρόνια αργότερα ο αριθμός σχεδόν τριπλασιάστηκε στο 8,33% του πληθυσμού.

Επιπλέον, ακόμη και τα παιδιά που γεννιούνται στην Ιταλία προέρχονται σε υπερβολικά μεγάλο βαθμό από μετανάστες, των οποίων η γεννητικότητα είναι σημαντικά υψηλότερη από τους ιθαγενείς Ιταλούς, όπως αποκάλυψε η μελέτη. Δεν είναι λοιπόν έκπληξη το γεγονός ότι οι ιταλικές περιφέρειες με τα υψηλότερα ποσοστά γονιμότητας δεν βρίσκονται πλέον στο νότο, όπως συμβαίνει συνήθως, αλλά στο βόρειο τμήμα της Ιταλίας και στην περιοχή Λάτσιο, όπου υπάρχει μεγαλύτερη συγκέντρωση μεταναστών.

Αν συνεχιστούν οι τρέχουσες τάσεις, μέχρι το 2065, οι μετανάστες πρώτης και δεύτερης γενιάς θα ξεπεράσουν τα 22 εκατομμύρια άτομα, ή περισσότερο από το 40 τοις εκατό του συνολικού πληθυσμού της Ιταλίας!

Και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και σε ολόκληρη την Ευρώπη!

hellasforce.com

Loading...

10 thoughts on “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ… ALERT! ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Ο «ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ»!!!

 1. Νικητας says:

  Ααααααα…,το καταλαβατε εεεεεε;( Σκεψη των ΝεοΤαξιστων) !!!! ΤΟΤΕ ..,θα σας βαλουμε ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟ υπερπολυτελειας για καθε παιδι σας που γεννιεται ,και ταυτοχρονα, ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ των οσων μεχρι τωρα δινουμε ,ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ,ΣΤΑ ‘ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ’ ….ΚΑΙ ΤΟΥΣ ‘ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΓΥΦΤΟΥΣ’ , τα πρωτοξαδερφα των ‘κακομοιρων’ !!!!……ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ !!!!———–ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ !!!……ΘΑ ΜΑΣ ΚΛ@ΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧ@ΔΙΑ….ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ Γ@ΜΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΑΤΟΦΑΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ ΕΔΩ !!!!!!…………….

 2. ΜΠΛΕΚ says:

  ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗ! ΘΥΜΗΘΕΊΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ! ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ!! ΜΗΠΩΣ?…

 3. Zack says:

  Στα τέτοια μας από την στιγμή που μας αναγκασαν να μετσναστευσουμε στο διαολο η Ελλάδα των προδοτών των δημόσιων άχρηστων καλή φωτιά λοιπόν

  • Ανώνυμος says:

   Zack και εγώ έξω είμαι. Μην ξεχνάς δεν μας πέταξε η πατρίδα μας. ΕΞάλλου η πατρίδα μας είναι όλοι εμείς όπου και να είμαστε – είπαμε Γη ο πλανήτης των Ελλήνων (και όχι των πιθήκων). Κάτι απατεώνες – λαμόγια – προδότες κλπ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ μας διώξανε αλλά σύντομα θα γυρίσουμε πίσω (και όπως τραγουδάει και ο Βασιλάκης …..
   https://www.youtube.com/watch?v=FvZ0kIXDF-8

  • ΠΑΡΕ ΤΗ ΓΗ says:

   Ξέρεις, κι εγώ γεννήθηκα Γερμανία, γιατί εκεί είχαν πάει οι γονείς μου την εποχή του ’80 και ήρθα πριν 10 περίπου χρόνια Θεσσαλονίκη και τα τελευταία χρόνια είχα την ευκαιρία να ξαναφύγω. Ξέρεις γιατι δεν έφυγα; Γιατί η Ελλάδα, είμαι εγώ και όχι ο κάθε πούστης πολιτικός, ούτε όσοι έχουν καταντήσει Ευρωπαίοι. Γιατί να φύγω εγώ και να μη διώξω αυτούς; Απλά τα πράγματα…

 4. Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ Ο ΣΚΥΘΗΣ says:

  …ΜΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ,
  ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΟΙΚΙΑ , ΝΟΙΩΘΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ…ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ …ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ…

 5. Destiny point zero says:

  ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ερχονται να κατακτήσουν την Ευρώπη  να την καταστήσουν αδύναμη και να την αλλοιωσουν δημογραφικά δια παντός . Η κρίση των προσφύγων με την Αραβικη ανοιξη και την δημιουργια του ISIS ΕΓΙΝΕ για να καλύψει τον πραγματικό λόγο. ΝΑ ΑΝΟΊΞΕΙ ΤΑ ΣΎΝΟΡΑ ΣΕ ΚΆΘΕ ΚΑΡΥΔΙΆΣ ΚΑΡΎΔΙ.. Το ίδιο  συνέβη  με τους Εβραίους κατά τη διάρκεια του πολέμου. Επρεπε να τους αναγκασουν ωστε με προθυμια να μετακινηθούν από την Ευρώπη στην Παλαιστίνη και να δημιουργήσουν το Ισραήλ .Οσοι ηταν εναντίον των σχεδίων αυτων,τους  ονόμασαν   αντισημίτες και τους εκλεισαν το στομα .Όπως ΣΗΜΕΡΑ βαφτίζουν ξενοφοβους και φασίστες όσους αντιτίθενται  στην  λαθρομεταναστικη επελαση… Οι αριστεροί και οι Ισλαμιστές αντιπαθούν εντελώς όποιον εκφράζει λογικά επιχειρήματα που αποδεικνύουν πόσο  παράλογα είναι τα δικα τους επιχειρήματά.ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΈΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΊΝΗΜΑ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΊΛΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΤΖΈΝΤΑ  .ΤΑ ΊΔΙΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΊΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ  .  (Ο ΙΔΙΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗΣ   Η ΙΔΙΑ ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ ΕΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΊΝΗΜΑ ΤΩΝ LGBTQ )

 6. Awoken says:

  Τα ωφέλη του ‘συστήματος’ πολλαπλά. Φόβος από την ανομοιογένεια, έλλειψη αντίστασης στα αντεθνικά τους σχέδια, και το κυριότερο… αποδυνάμωση του Χριστιανισμού από ορδές μουσουλμάνων και άλλων αιρετικών. Το τελευταίο πιστεύω πως είναι και ο πρώτιστος λόγος που γίνονται όλα αυτά. Δεν θα μπορέσουν όμως γιατί το τιμόνι του κόσμου είναι σε άλλα χέρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *