in

ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ …ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

“Χωρίζουν” Μιχαλολιάκος – Κασιδιάρης;

 

 

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016 η εφημερίδα μας έφερνε στη δημοσιότητα κατ΄ αποκλειστικότητα την είδηση περί επικείμενης συνεργασίας της Χρυσής Αυγής του Νίκου Μιχαλολιάκου με το Γιώργο Καρατζαφέρη, μέσω του άρθρου μου: “Ο Μιχαλολιάκος χέρι – χέρι με τον Καρατζαφέρη;”.

Όπου δημοσίευα την άριστη πληροφόρηση που είχα περί μυστικών συναντήσεων του Γραμματέα της Χρυσής Αυγής με τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού ΑΡΤ και εκπεσόντα Πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη. Που αυτή την επικείμενη εκλογική συνεργασία των δυο ανδρών φούντωνε, η τακτική εμφάνιση των κ.κ. Μιχαλολιάκου και Κασιδιάρη στον τηλεοπτικό δίαυλο του ΑΡΤ.  Και υπό την έννοια της αναζήτησης τηλεοπτικής στέγης, προκειμένου η Χρυσή Αυγή να έχει επικοινωνία με το λαό, από τη στιγμή που είναι αποκλεισμένη από όλα τα Συστημικά ΜΜΕ, ίσως να ήταν σωστή.

Ωστόσο, επεσήμαινα ότι δεν πρέπει να ξεχνάει ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης ήταν καταδικασμένος από την ελληνική Δικαιοσύνη, αλλά και υπόδικος άλλων παράνομων πράξεων. Ήταν εκείνος ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, που μαζί με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δημιούργησαν την τρικομματική κυβέρνηση του τραπεζίτη και ανθρώπου των Αγορών που ρουφούν το αίμα του λαού μας Λουκά Παπαδήμου. Ο οποίος έγινε Πρωθυπουργός με την αμέριστη σύμπραξη και προσπάθεια του Γιώργου Καρατζαφέρη, που απειλούσε τότε τους Παπανδρέου και Σαμαρά, πως εάν δεν γινόταν Πρωθυπουργός ο Παπαδήμος, θα απέσυρε τη στήριξη στην τρικομματική κυβέρνηση που θέσπισε το εγκληματικό PSI. Θύμιζα επίσης, στον Νίκο Μιχαλολιάκο, ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης και η 15μελής κοινοβουλευτική του ομάδα ψήφισαν το Πρώτο καταστροφικό Μνημόνιο που έφερε τα άλλα δυο στη συνέχεια και ίσως φέρει στην ελληνική κοινωνία και το τέταρτο!!

Η Kontra News μας ακολουθεί κατά πόδας…

Την επομένη, ημέρα Σάββατο (24 Δεκεμβρίου) η Kontra News δημοσίευε στην πρώτη σελίδα: “Εθνική Συμπαράταξη στα δεξιά του Κυριάκου. Μιχαλόπουλος – Καρατζαφέρης και Σια μαζεύονται για να μεγαλώσουν την ακροδεξιά”.

Πέραν του γεγονότος ότι η Kontra News ακολουθεί κατά πόδας την Ελεύθερη Ώρα, υπάρχει και άλλο οξύμωρο στην όλη υπόθεση.

Η Χρυσή Αυγή στις 11:00 η ώρα το βράδυ της Παρασκευής εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να διαψεύσει τα όσα ανέφερε το ανώνυμο δημοσίευμα του Σαββάτου της Kontra News. Ουδέποτε όμως, διέψευσε το επώνυμο δημοσίευμα της Ελεύθερης Ώρας που προηγήθηκε αυτού της Kontra News.

Παρά τη διάψευση της Χρυσής Αυγής, ο Νίκος Χατζηνικολάου επιμένει…

Ωστόσο, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, αφού εμείς χαλάσαμε τον προ των πυλών αρραβώνα της  Χρυσής Αυγής του Νίκου Μιχαλολιάκου με το Γιώργο Καρατζαφέρη και αφού η Χρυσή Αυγή είχε ήδη εκδώσει δελτίο τύπου “διάψευσης” του διαφαινόμενου πολιτικού αρραβώνα, η Real News του κ. Νικου Χατζηνικολάου επανερχόταν στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδος με την “είδηση” “Ανοικτή πρόσκληση Καρατζαφέρη στη Χρυσή Αυγή για ανοικτή συνεργασία”.

Γι΄ αυτό το δημοσίευμα της Real News, η Χρυσή Αυγή έβγαλε εκ νέου ανακοίνωση, διαψεύδοντάς το.

Παρά ταύτα, θα πρέπει να αναρωτηθούμε για το ποια ήταν η σκοπιμότητα του συγκεκριμένου δημοσιεύματος. Ποιον ήθελε να εξυπηρετήσει; Ποιον ήθελε να ωφελήσει;

Μα φυσικά αυτό το δημοσίευμα ευνοούσε μόνο τον Γιώργο Καρατζαφέρη, ο οποίος πολιτικά είναι νεκρός. Έτσι, θα πρέπει να γίνει προσπάθεια για να “αναστηθεί” πολιτικά ο Γιώργος Καρατζαφέρης, αφού δεν έπαψε ποτέ να είναι ένα χρήσιμο γρανάζι της μηχανής του Συστήματος, προκειμένου να γίνει μαζί με άλλους, το δεκανίκι στα σχέδια της επόμενης κυβέρνησης, όπως οι ΑΝΕΛ.

Από την άλλη μεριά, προσωπικά δεν μου κάνει καμιά εντύπωση αυτή η πολιτική “στήριξη” του Νίκου Χατζηνικολάου στον Γιώργο Καρατζαφέρη. Πάντα ο κ. Νίκος έβαζε πλάτη για τον κ. Γιώργο μας…

Πολιτική εκλογική “Συμμαχία” Καρατζαφέρη – Βελόπουλου;;;

Αφού τελικά χάλασε ο πολιτικός αρραβώνας της Χρυσής Αυγής, ο Γιώργος Καρατζαφέρης δεν άργησε να βρει ταίρι για το ταγκό του (ο ίδιος πάντα λέει ότι στο ταγκό χρειάζονται δυο άτομα). Το βρήκε λοιπόν, στο πρόσωπο ενός παλιού συμμαχητή και συνοδοιπόρου του. Βρήκε (αν και δεν τον έχασε ποτέ παρά τις προσεγγίσεις του στη ΝΔ) τον Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος ίδρυσε και εκείνος πολιτικό κόμμα για να μας “σώσει” από τον όλεθρο και την καταστροφή των Μνημονίων. Που (και) εκείνος μας οδήγησε σ΄ αυτό το σημείο του βαρελιού χωρίς πάτο, υπερψηφίζοντας το Πρώτο Μνημόνιο ως Βουλευτής του ΛΑΟΣ, ενώ 3-4 ημέρες πριν την ψήφισή του, “έσκιζε τα ιμάτιά του” υποστηρίζοντας πως θα το καταψηφίσει. Και ουδέποτε μας απάντησε στο ερώτημα που του έχουμε θέσει πολλές φορές!! Τι ακριβώς μεσολάβησε στο διάστημα αυτών των 3-4 ημερών και από καταστροφικό το Μνημόνιο, μετατράπηκε σε “ευλογία” για το λαό μας και την Πατρίδα μας;;

Από εκεί και μετά, είναι στο χέρι του ελληνικού λαού να καταψηφίσει εκείνους που φέρουν διπλό και τριπλό προσωπείο, ανάλογα των περιστάσεων, προσπαθώντας να του πουν (του λαού) πως είναι άλλοι από αυτό που πράγματι δείχνουν!!

Γιατί ξέρει ο λαός μας, ότι μπορεί να είναι καλοί στη διαφήμιση κολλαγόνων, όχι όμως για να τον διοικήσουν.

Οι “κολλαγόνοι” πολιτικοί θέλουν Εξουσία…

Ωστόσο, είναι χρήσιμο να αναδημοσιεύσω την απάντηση που έδωσε ο ρευματολόγος ιατρός κ. Κωνσταντίνος Τέμπος, σε συνέντευξη που δημοσιεύσαμε προ καιρού στην ΕΩ, στο ερώτημα: “Υπάρχει τηλεοπτική αγυρτεία και εξαπάτηση των πολιτών, όσον αφορά τη θεραπεία των ρευματικών νοσημάτων χωρίς να έχει προηγηθεί εξέταση, σύσταση και παρακολούθηση από ρευματολόγους γιατρούς;”.

Η απάντηση:

“Δυστυχώς, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης (εφημερίδες, περιοδικά, τηλεόραση) τα τελευταία χρόνια προβάλλονται με καταιγιστικό ρυθμό διαφημίσεις για συμπληρώματα διατροφής, αλλά και φάρμακα, που υπόσχονται ότι θεραπεύουν «πάσαν νόσον και πάσαν «μαλακίαν».

Το να πεις λοιπόν από την τηλεόραση ή άλλα ΜΜΕ ότι το τάδε φάρμακο ή συμπλήρωμα υγείας (συμπλήρωμα διατροφής) θα «σε κάνει καλά» ή «θα σου περάσουν οι πόνοι», «εγώ το πήρα και έγινα καλά» είναι τουλάχιστον εγκληματικό και πρέπει να διωχθεί ποινικά ο ανευθυνο-υπεύθυνος που το προτείνει, γιατί το μόνο που κάνει είναι να αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη και ειδικά τους ρευματοπαθείς, οι οποίοι κυριολεκτικά πελαγοδρομούν στο χάος των ρευματικών νοσημάτων και παίζονται «μπαλάκι» από τον ένα «ειδικό» στον άλλον !

Μόνο ένας εξειδικευμένος, υπεύθυνος Επαγγελματίας Υγείας, όπως είναι ο Ρευματολόγος, μπορεί να συστήσει σε έναν συνάνθρωπό του να πάρει πάρε το τάδε ή το δείνα φάρμακο, γιατί μόνο αυτός ξέρει για ποιο λόγο, για ποιο νόσημα, το δίνει.

Όχι, «αν πονάει η μέση σας πάρτε αυτό και θα γίνετε περδίκι», χωρίς να ξέρει κανείς τι έχετε από κάτω. Π.χ. πως θα περάσει ο πόνος στη μέση εάν έχετε ένα οστεοπορωτικό κάταγμα στη σπονδυλική σας στήλη, ή μια αγκυλοποιητική σπονδυλαρθροπάθεια ή μια βαριά δισκοπάθεια ή, ακόμα – ακόμα, μια μετάσταση από καρκίνο στα κόκαλά σας!”.

Γιατί πιάνει “ταβάνι” η Χρυσή Αυγή;;;

Είναι παράδοξο σε μια Ελλάδα που είναι τελευταία σε όλες τις διεθνείς οικονομικές μετρήσεις, στην οποία επί 7 χρόνια συντελείται ένας Αρμαγεδδών, όταν όλα τα Εθνικιστικά κόμματα της Ευρώπης αυξάνουν ραγδαία τα ποσοστά τους (στην Αυστρία παρά λίγο να γίνουν κυβέρνηση και στην Γαλλία είναι το πρώτο φαβορί), στη χώρα μας η Χρυσή Αυγή να έχει πιάσει “ταβάνι” στα εκλογικά αλλά και δημοσκοπικά αποτελέσματα της, στην πορεία!!

Τελικά, προβληματίζονται στη Χρυσή Αυγή;;

Αναζητούν το αίτιο της μη εκλογικής τους έκρηξης;;

Μήπως είναι πολλά τα προβλήματα, που δεν μπορούν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους;;

“Χωρίζουν” Μιχαλολιάκος – Κασιδιάρης;

Γιατί, από ότι μαθαίνουμε, ο πρώτος που χάρηκε για το ότι χάλασε ο παραλίγο “αρραβώνας” Χρυσής Αυγής – Καρατζαφέρη, είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης. Ο οποίος είναι υπέρ του πολιτικού ανοίγματος της Χρυσής Αυγής σε στελέχη του πατριωτικού χώρου – όχι Μνημονιακούς –, αντίθετα από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος θέλει το κόμμα “κλειστό” και ελεγχόμενο από τον δικό του πολιτικό περίγυρο, στον οποίο μάλλον δεν ανήκει πλέον ο Ηλίας Κασιδιάρης!!

Κάποιοι επιπρόσθετα θεωρούν, ότι στήνεται ένα νέο “μαγαζί” που επικεφαλής θα είναι ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελευθέριος Συναδινός!!

Επίσης, εκτός διαψεύσεων θα θέλαμε να δούμε στο εγγύς μέλλον, αν ευσταθεί και ο κυοφορούμενος “πόλεμος” μεταξύ Παναγιώταρου και Παππά.

Από τη στιγμή που – όπως μας ενημερώνουν – ο Χρήστος Παππάς θα είναι υποψήφιος στη Β΄ Αθηνών, όπου είναι η εκλογική περιφέρεια του Ηλία Παναγιώταρου!!

Επανέρχομαι…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.apostoloupanos.gr

Report

What do you think?

Written by panos

Comments

Leave a Reply
 1. Αν βγουν αληθινά όλα αυτά τότε ένα μόνο εχω να πω.:ότι και εδώ ο εθνικιστικός χώρος εξυπηρετεί συμφέροντα του κατεστημενου.ενας χωρος μια ιδεα,μια ελλαδα για ολους τους ελληνες.ο κατακερματισμος των ακροδεξιων εξυπηρετει μονο το υπαρχον σύστημα….

  • Ακόμα δεν το κατάλαβες χρυσαυγήτη μου; Σας δουλεύουν καλά οι εβραίοι. Τα θέλει όμως ο κωλος σας όταν προάγεται τους εμπόρους λευκής σαρκός, νταβατζήδες, βαποράκια κλπ σε εθνοσωτήρες και καπελώνετε έτσι κάθε αγνό πατριώτη σαν χρυσαυγήτη. Τοσο καιρό γιατί δεν έκαναν τίποτα ενάντια στον εποικισμό της χώρας; Και δεν μιλώ για τραμπουκισμούς αλλά για καποια νομική ενέργεια ενάντια στις ΜΚΟ και τους παρατρεχάμενους που τους γνωρίζει πια όλος ο πλανήτης; Θέλει πολύ μυαλό για να το καταλάβετε και να ξυπνήσετε βρε κοιμισμένα βόδια που προσκυνάτε τους νεοναζί;

  • Ὅταν λές “ἐθνικιστικὸς χῶρος” ποίους ἐννοεῖς; Τὴν Χρυσῆ Αὐγή; ῼς Ἐθνικοσοσιαλιστικὴ οὐδέποτε ἀνῆκε εἰς τὸν Ἑλληνικὸν Ἐθνικισμόν. Τὸν Βελόπουλον; Ἀστειότητες! Καιροσκόπος τοῦ κερατᾶ εἶναι. Τὸν Καρατζαφέρην; Ἄν καὶ αὐτὸς δὲν ἀνήκει εἰς τὸν Ἐθνικιστικὸν χῶρον ἐντούτοις ἐν τοῖς πράγμασι δικαιοῦται νὰ φέρῃ τὸν τίτλον. Εἶναι ὁ ἱδερυτὴς τοῦ Εὐρωσκεπτικισμοῦ ὁ ὁποῖος σήμερα σαρώνει εἰς τὴν Ε.Ε. καὶ ἄν αὐτὸς ἦτο πρωθυπουργὸς τὰ τελευταῖα 5 χρόνια ἡ Ἑλλὰς δὲν θὰ εἶχε περιπέσει εἰς τὴν μνημονιακὴν δίνην. Παρὰ ταῦτα ἔχει εἰς τὸ πρόγραμμά του τὴν συνταγὴν τῆς ἐξόδου (ὄχι δὲν τὰ σχίζει).
   Τέλος, τὸ μοναδικὸν Ἐθνικιστικὸν κίνημα ἐν Ἑλλάδι εἶναι τὸ ὁποῖον ἰδεολογικῶς ἀνήκει καὶ ὁ γράφων ἀλλὰ στηρίζει Καρατζαφέρην διὰ λόγους τοὺς ὁποίους προανέφερα.

   • Λόγῳ τοῦ προκεχωρημένου τῆς ὥρας ἐλησμόνησα νὰ ἀναφέρω τὸ ονομα τοῦ μοναδικοῦ ἐν Ἑλλάδι Ἐθνικιστικοῦ φορέως ὁ ὁποῖος δὲν εἶναι ἄλλο ἀπὸ τὸ Ἐθνικὸ Μέτωπο τὸ ὁποῖον εἶναι συνέχεια τοῦ Ἑλληνικοῦ Μετώπου τὸ ὁποῖον μὲ τὴν σειράν του εἶναι συνέχεια τοῦ Ἑνιαίου Ἐθνικιστικοῦ Κινήματος (ΕΝΕΚ).

    • ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΓΑΜΩ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;
     ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΕΤΕ ΡΕ ΚΟΤΕΣ;

 2. Γίνονται πολλές ζυμώσεις… σίγουρα το καπέλωμα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ο Καρατζαφέρης ήταν και είναι ένας από τους ανθρώπους του υπάρχων πολιτικού συστήματος… στις αρχές τις δεκαετίας του 2000 ήταν αυτός που κατήγγειλε ότι “κάποιοι θα φέρουν τον Παπαδήμο για υπηρεσιακό Πρωθυπουργό”, ως εναλλακτική λύση στα πολιτικά πράγματα… και μετά σχεδόν από μια δεκαετία, όταν το 2011 δόθηκε η ευκαιρία στον ίδιο τον Καρατζαφέρη, πρότεινε τον… Παπαδήμο! Βέβαια έτσι ο Καρατζαφέρης επαληθεύτηκε για τον Παπαδήμο… αλλά ταυτόχρονα πολιτικά ξεβρακώθηκε, και ήταν αναμενόμενο να μην βγει καν βουλευτής στης εκλογές του 2012. Βασικά ο Γ. Καρατζαφέρης είναι άνθρωπος της πολιτικής κοπτικής – ραπτικής… όποιος “ακροδεξιός” η “δεξιός” θέλει συστημικό πολιτικό τύπου Βορίδη (ανθρώπου των τραπεζών) κουστούμι, πάει στον Γιώργο Καρατζαφέρη! https://www.youtube.com/watch?v=xHgpFsietqw Στην τελευταία του συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky, θα ήθελα να ακούσω μια πολύ ενδιαφέρον ερώτηση, ειδικά από τους δημοσιογράφους Α. Παυλόπουλο και Γ. Χουδαλάκη, μιας και εργάζονται και στον Real Fm (κάποιοι δεν έχουν ούτε μια εργασία, και κάποιοι άλλοι “επαναστάτες” έχουν 15 εργασίες)… προς τον Γ. Καρατζαφέρη που αφορά το πρόσφατο παρελθών, και κάποιες δημόσιες δηλώσεις του Καρατζαφέρη προς το πρόσωπο του Ν. Χατζηνικολάου… όσο αφορά την συγκυβέρνηση υπό τον Παπαδήμο, των ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Ν.Δ. και ΛΑ.Ο.Σ… ότι την περίοδο λίγο πριν την τελική υπερψήφιση του μνημονίου το 2011 από το ΛΑ.Ο.Σ. ο Χατζηνικολάου είχε πάρει τηλέφωνο στο παρασκήνιο τον Καρατζαφέρη, ώστε να τον πείσει να ψηφίζει το τότε μνημόνιο! https://www.youtube.com/watch?v=WNaBtEXzxpo Αυτή η καταγγελία πριν από αρκετό χρονικό διάστημα εκ μέρους του Γ. Καρατζαφέρη, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να στιγματιστεί από τους δημοσιογράφους Χουδαλάκη και Παύλοπουλο στην εκπομπή Παρεμβάσεις στο Blue Sky και να αναλυθεί περαιτέρω από τον Καρατζαφέρη… γιατί είναι γνωστό ότι ο Χατζηνικολάου είναι “εναντίων” των μνημονίων, και όπως ομολογεί ο ίδιος, …”ήταν ευκαιρία να φύγουμε από το € εξ’ αρχής, αλλά τώρα πλέον είναι πολύ αργά!”… Αν κάποιος όμως θυμηθεί τις δηλώσεις Καρατζαφέρη βγάζει το συμπέρασμα ότι ο Χατζηνικολάου, αλλά λέει μπροστά στο μικρόφωνο και στους ακροατές του… και άλλα παιχνίδια παίζει και εννοεί πίσω στο ακουστικό! Προσωπικά είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή η ιστορία θα γράψει για τον σκοτεινό ρόλο στην Ελλάδα, τόσο των πολιτικών, όσο και των δημοσιογράφων, όπου για τα συμφέροντα των ιουδαιοχαζάρων μεταξύ Η.Π.Α. και Ε.Ε. ξεπούλησαν τον ίδιο τους την πατρίδα, σε ένα τεράστιο παιχνίδι πόκερ!… βεβαίως με το αζημίωτο! Αυτά.

  • Ἔγραψες πολλὰ καὶ εἶπες οὐδέν.
   Ἐν πάσει περιπτώσει τὸν Παπαδῆμο ΔΕΝ τὸν ἐπρότεινε ὁ Καρατζαφέρης. Εἶχε ἤδη ζητηθεῖ ἀπὸ 6 ἐπιφανεῖς Ἕλληνας μεταξὺ τῶν ὁποίων ὁ Παπαδῆμος, ὁ ἀντιπρόεδρος τῆς Ε.Τ. καὶ ὁ Βασίλειος Μαρκεζίνης ἡ άνάληψις ὑπηρεσιακῆς πρωθυπουργίας ὀλίγων μηνῶν καὶ ὁ μόνος ὁ ὁποῖος ἐδέχθη ῆτο ὁ Παπαδῆμος. Ὁ Καρατζαφέρης ἁπλῶς συνεφώνησε νὰ συμετάσχῃ ὑπὸ τρεῖς ὅρους, τοὺς ὁποίους γνωρίζεις διότι τοὺς ἤκουσε σύμπας ὁ ἑλληνικὸς λαὸς, ἀλλὰ παρέμεινε εἰς τὴν κυβέρνησιν αὐτὴν ὀλιγώτερον τῶν τριῶν μηνῶν φεύγων διὰ νυκτὸς -ἄν καὶ εἶχε 4 ὑπουργεῖα- ἀμέσως μόλις τοῦ ἔφεραν νὰ ὑπογράψῃ ἔγγφραφον τοῦ ΔΝΤ συμφώνως πρὸς τὸ ὁποῖον ὑπεχρεοῦτο νὰ στηρίζῃ τὸ μνημόνιον ὅσον καιρὸν θὰ πολιτεύεται. Θεωρήσας τοῦτο -καὶ δικαίως – μείωσιν ἐθνικῆς κυριαρχίας διότι παρεβίαζε ἕνα ἐκ τῶν τριῶν ὅρων τοὺς ὁποίους εἶχε θέσει ὡς προϋπόθεσιν διὰ τὴν συμμετοχήν του εἰς τὴν κυβέρνησιν Παπαδήμου, πάραυτα τοὺς ἔφτυσε καὶ ἔφυγε.
   Ἐτήρησε τὸν λόγον του καὶ ἀντὶ κάποιοι νὰ τὸν στηρίξετε ἐπέσατε ἐπάνω του νὰ τὸν κατασπαράξετε.
   Αὐτὴ εἶναι ἡ ἀλήθεια ἀγαπητὲ καὶ ὄχι ἡ ἀσυνάρτητος ἀερολογία σου.
   Τέλος, κάτι φαίνεται νὰ ἀρχίζῃ νὰ ἀλλάζῃ εἰς τὴν Ε.Ε. συνεπείᾳ τοῦ Εὐρωσκεπτικισμοῦ. Καὶ Ποῖοι εἶναι οἱ ἱδρυταὶ τοῦ Εὐρωσκεπτικιστικοῦ κινήματος;
   Οἱ Φάρατζ καὶ Καρατζαφέρης !!

 3. μην πιστευετε τιποπτα για κανενα οσο αθωος και να το παιζει ερευνατε για τα ποιο πανω που γραφει ο κυριος ενα εχω να πω ΑΛΛΟΥ ΒΑΡΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΛΛΟΥ ΧΟΡΕΥΕΙ Η ΝΥΦΗ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΠΑΕΑΜΥΘΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ Π ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟΣ ΒΡΟΓΧΟΣ ΤΟΥ μπορειτε να με αποκαλεσετε εναν Ελληνα Εθνικιστη Χρυσαυγιτη ετσι για να σπασει ο παγος με την καθε ασυναστισια του καθενος ο χρονος θα δειξει ποιος λεει αληθεια και ποιος ψεματα για μενα οσο και αν ποναει γιατι δεν υπαρχει ακομη κατι αλλο η χρυση Αυγη ειναι η τελευταια ελπιδα της Ελλαδος

 4. Καθολου απιθανο οι δυο χοντροι να ενωσουν τιs μπακεs τουs(αν και ο χοντρο-νικολαs εχει αλλεργια στο Νο2).Ο Λιακοs καιροs ειναι να την κανει πριν τον στειλει ο χοντρο-νικολαs (ξερει αυτοs) γιατι η ολη φαση ζεχνει απο παντου.Ξεκολλα Λιακοοοοο

 5. Προτού πιστέψεις σε έναν άνθρωπο ως ηγέτη, ως καθοδηγητή ή μέντορά σου, δεν ερευνάς και λίγο το παρελθόν του και κυρίως αυτό πριν γίνει γνωστός σε ευρύτερο κοινό; Κι αν διαπιστώσεις ότι το άτομο αυτό που τώρα βλέπεις και ακούς και σε πείθει, στο παρελθόν δημόσια και απροκάλυπτα διακήρυσσε ιδέες και αρχές τις οποίες έχεις εσύ ο ίδιος απορρίψει από τα γεννοφάσκια σου, συνεχίζεις να τον πιστεύεις; Πώς γίνεται αυτό ρε παιδιά;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! Η πρόταση που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στον ΟΗΕ

Τατιάνα, επίτρεψε μου να σου εξηγήσω το.. “όνειρο”.