in

ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ & ΤΕΛΕΙΩΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Άλλη μια οδυνηρή ήττα της εξωτερικής μας πολιτικής, ένας κατήφορος οδυνηρός με συνεχείς αποτυχίες που το Έθνος μας θα πληρώσει ακριβά! Μόνο όποιος είναι ανόητος ή εθελοτυφλεί δεν βλέπει που οδηγείται η χώρα!

Στιγμές που θα ‘πρεπε να βοηθάμε με ‘’οποιονδήποτε διπλωματικό’’ τρόπο έως και στρατιωτικά με μισθοφόρους τον Χαφτάρ να προλάβει να καταλάβει την Τρίπολη ακυρώνοντας την κατάπτυστη συμφωνία της ΑΟΖ με την Τουρκία, για άλλη μια φορά θεατές των εξελίξεων να παρακολουθούμε τους δυο Λίβυους ηγέτες να συζητούν για εκεχειρία μεταξύ τους υπό την αιγίδα και πίεση της Τουρκίας και της Ρωσίας με την αποδοχή και της Ιταλίας, η οποία μας πούλησε και αυτή προδίδοντας μας με τον χειρότερο τρόπο μη σεβόμενη καν τη χώρα μας ακόμα και ως σύμμαχο μέλος του θεσμού της Ε.Ε.!

Και σε όλο αυτό ζούμε και μια δεύτερη προδοσία της ηγέτιδας κατάπτυστης και υπεύθυνης για τη διάλυση της Ε.Ε. Γερμανίας, να συμπλέει με τα συμφέροντα της Τουρκίας εις βάρος του ακρίτα και φρουρού των συνόρων τους, αφήνοντας μας μόνους στις πιο κρίσιμες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας μας, ενώ έτσι που το πάμε ως κυβέρνηση θα χάσουμε και τη Γαλλία και φυσικά όλα θα τελειώσουν!!!

Πατριώτες και πατριώτισσες, πέρα και πάνω από κόμματα, όπως οι προηγούμενοι το ίδιο και οι σημερινοί πολιτικοί μας, όλοι, είναι ανύπαρκτοι και φοβικά ανθρωπάκια που αδυνατούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων ξεπουλώντας τα Εθνικά μας συμφέροντα, άτομα που για να βρεθούν στην εξουσία γνωρίζοντας ότι είναι ανίκανοι να υπηρετήσουν τη Πατρίδα τους υπηρετούν για προσωπικά τους οφέλη τους όποιους εντολείς τους και εχθρούς της χώρας μας!

Θα πρέπει να δεχτούμε ότι ή δεν έχουν καταλάβει που έχουν οδηγήσει τη πατρίδα τους και που την οδηγούν αυτές τις κρίσιμες στιγμές ή το κάνουν συνειδητά για να διατηρήσουν τα οφίτσια τους και την εξουσία.

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση ότι κι αν συμβαίνει από τα δυο, αυτό μόνο μια ονομασία έχει, ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!

Εν τη πράξει αποδεικνύεται ότι δεν πέτυχαν τίποτα στις ΗΠΑ, μόνο λόγια και χτυπηματάκια στη πλάτη -ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ‘ΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ- όπως επίσης τίποτα δεν έκαναν για να φέρουν την Ε.Ε. και τους συμμάχους μας προ των ευθηνών τους!
Ανύπαρκτοι όντως, για μείζονα και υπαρξιακά θέματα απουσιάζουμε από όλα τα κέντρα αποφάσεων, όταν αυτές άπτονται της ύπαρξης της χώρας μας και του Έθνους!

Μιλάμε για τα απόλυτα χαϊβάνια, για ανίκανους και προσκυνημένους που θέλουν να αυτοπροσδιορίζονται ως πολιτικοί, που τελικά το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να γλύφουν και να ενεργούν ως ραγιάδες οδηγώντας τη χώρα και τον λαό στη καταστροφή!

Αδέρφια η χώρα υπολείπεται ηγεσίας! Η πατρίδα δεν κυβερνάται και με αυτούς τους πολιτικούς οδηγούμεθα μοιραίως σε ανείπωτες τραγωδίες!

Ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο αυτοδοξαζόμενοι για τις δήθεν ‘’επιτυχίες’’ τους αφήνοντας τα μείζονα εθνικά θέματα αίολα να εξελίσσονται μόνα τους και εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων, ‘’τιτιβίζοντας μονίμως περί άλλων’’ οδηγώντας το Έθνος και τον Ελληνισμό σε μεγάλα αδιέξοδα και νέες εθνικές τραγωδίες!!!!!!

Δυστυχώς και αυτοί μαζί με τους προηγούμενους, μια κάστα όλοι, ξεπούλησαν τα πάντα, λαό και πατρίδα, τον εθνικό πλούτο της χωρας, τις τράπεζες και τις περιουσίες του λαού μας και συνεχίζουν το “έργο” τους!
Ας ξυπνήσει επιτέλους ο λαός μας γιατί πέρα και πάνω από κόμματα αυτοί δεν είναι Έλληνες!!!

Ανόητα, δουλικά και υποταγμένα ανθρωπάκια, ξυπνήστε και πάρτε επιτέλους τα ηνία στα χέρια σας, κάνοντας το πρώτο βήμα με όποιο τίμημα κι αν χρειαστεί, να φτάσει ο Χαφτάρ να καταλάβει την Τρίπολη ΧΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!!
Αν ούτε αυτό δεν μπορείτε να κάνετε, παραδώστε τη κυβέρνηση στον λαό και φροντίστε να χαθείτε από προσώπου γης, δεν πάει άλλο, Η ΧΩΡΑ ΧΑΝΕΤΑΙ!!!!!!

Επιτέλους, σκεφτείτε και ενεργείστε έστω και για μια φορά ως Έλληνες!!!

Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος www.manifesto.com.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  1. Κε ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΞΕΡΕΤΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ [ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΟΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΩΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ] ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ [ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ] ΥΠΕΡΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ???
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΥΘΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΦΤΥΣΗΜΟ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ???
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ …ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!

  2. ΖΗΤΗΤΕ ΑΠΙΓΟΝΤΩΣ ΧΑΦΤΑΡ ΚΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΠΛΗΤΕΤΑΙ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΣΠΑΤΑΛΗ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΦΑΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣ!!!

  3. Πέστε μας τώρα να στείλουμε και στρατεύματα στη Λιβύη….. Πάτε καλά μωρέ; Κάθε τρεις και λίγο πετάγεται και ένα τσουτσεκι που βλέπει προδοσίες και προδότες. Η λέξη διπλωματία άγνωστη, για μυστική διπλωματία ούτε λόγος. Να βγούμε και εμείς να κάνουμε τους νταιδες στη Μεσόγειο να γελάει ο κόσμος

  4. ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ ξυπνα , Τρωμε την μια ηττα μετα την αλλη ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΜΑΣ ……ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟΝ ΧΑΦΤΑΡ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ……ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΚΗΝΗ , ετσι θα σε ειχαν καλεσει και στην διασκεψη του Βερολινου ενω τωρα δεν σε υπολογιζουν , σε φτυνουν …..ΞΥΠΝΑ

  5. Εσύ ρε μπάρμπα δεν βλέπεις πουθενά δηλαδή προδοσίες και προδότες?? Τράβα κάτσε στον καναπέ σου, βάλε σκαι στην tv και περίμενε να σε σώσει η διπλωματία του μητσοτακη, και του κάθε παπάρα πολιτικού που πας και ψηφίζεις. Είσαι για λύπηση μπάρμπα Γιάννη, και δυστυχώς με κάτι τέτοιους σαν και του λόγου σου, είμαστε όλοι για λύπηση !!

  6. Από μυστική διπλωματία Μπαρμπα-Γιάννη,άλλο τίποτα! Φαντάσου, με τόσες σφαλιάρες που τρώμε δεξιά κι αριστερά, μας κοιτάνε οι ξένοι σαν χάνοι που είμαστε τόσο αφασία ώστε τώρα τελευταία άρχισαν να υποψιάζονται ότι τους ετοιμάζουμε γερό χουνέρι και ψάχνουν να βρουν τι και πώς! Ναι, σου λέω! Τους έχουν διπλωθεί ολουνών τα μάτια εδώ πέρα απ’ την πολλή διπλωματία…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Την απογείωση ενός UFO στην Καλιφόρνια, καταγράφει νυχτοφύλακας από την κάμερα παρακολούθησης, σύμφωνα με ισχυρισμούς

Η θεωρία συνωμοσίας στην οποία βασίστηκε το Stranger Things….