09:44 - 21/12/2016

Αντιστέκομαστε δεν πληρώνουμε τα άδικα χρέοι που μας φορτώσαν

Ο νέος νόμος σου επιτρέπει να υπαχθούν τα χρέοι σου προς το δημόσιο στον νόμο Κατσέλη, για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά & ελεύθερους επαγγελματίες. Διεκδικήστε το δίκιο σας δεν θα πεινούν τα παιδιά μας για να ζουν οι κηφήνες των τραπεζών. Αν πας να ψάξεις βέβαια που πάνε τα χρήματα από τους κατασχεμένους λογαριασμούς  των τραπεζών θα δείτε πως τα κρατάνε οι τράπεζες προς  εκμετάλλευση αντί να εξοφλήσει το χρέος σας.

 Ψάξτε το θέμα εγώ και εσύ που μας έχουν μπλοκάρει τους λογαριασμούς μας για οφειλές τροφοδοτούμε της τράπεζες με ρευστό ενώ οι λογαριασμοί στα χρέοι μας τοκίζονται κανονικά. Πάνω από 500000 λογαριασμούς έχουν δεσμεύσει δλδ η κομπίνα των τραπεζών είναι μεγάλη κύριοι και εμείς απλά αγρώνι αγόραζε.

Παρακάτω είναι τα δικαιολογητικά για περίπτωση που σας ενδιαφέρει η νομική οδός για τα χρέοι σας.
Απαιτούμενα έγγραφα για Ν.3869/2010, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση 7534/20-8-2015

1. αντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας
2. πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
3. Ε1 των τελευταίων τριών (οικονομικών) ετών.
4. εκκαθαριστικά σημειώματα των τελευταίων τριών (οικονομικών) ετών.
5. Πρόσφατο Ε9 .
6. τυχόν καταστάσεις μισθοδοσίας ή εκκαθαριστικούς λογαριασμούς συντάξεων ή βεβαίωση ανεργίας του ΟΑΕΔ.
7. τυχόν αντίγραφα αδειών κυκλοφορίας τροχοφόρων.
8. βεβαιώσεις των πιστωτών (τραπεζών και φορέων του Δημοσίου, ΔΟΥ, ΟΤΑ, κλπ.) για τις οφειλές του αιτούντος (ως πρωτοφειλέτη και ως εγγυητή) –
9. αντίγραφα των δανειακών συμβάσεων
10. (τυχόν) καταγγελίες των δανειακών συμβάσεων
11. τίτλους ιδιοκτησίας των ακινήτων της περιουσίας του οφειλέτη (συμβόλαια) – όλα τα συμβόλαια για όλα τα ακίνητα
12. αντίγραφο ποινικού Μητρώου γενικής χρήσης (κατ’ άρθρο 575 ΚΠΔ) από το οποίο να προκύπτει η μη καταδίκη του αιτούντος για οικονομικό ή φορολογικό αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος. Το πιστοποιητικό εκδίδεται κατόπιν αίτησης σε ΚΕΠ (απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας
13. σε περίπτωση προηγούμενης άσκησης εμπορικής δραστηριότητας, βεβαίωση διακοπής εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ.
14. υπεύθυνη δήλωση για πληρότητα και ορθότητα καταστάσεων περιουσίας και μεταβιβάσεων (θα την ετοιμάσω εμείς)
15. Φύλλο υπολογισμού αντικειμενικής αξίας της κύριας κατοικίας του οφειλέτη
16. λοιπά έγγραφα κατά την κρίση του οφειλέτη.
Σε περίπτωση έγγαμου αιτούντος, τα παραπάνω έγγραφα προσκομίζονται και για τον/την σύζυγο.

 

Σχετικά με Faros
Eίμαι ένας Έλληνας ορθόδοξος και κουζουλός που αρνούμαι ότι μου ταΐζουν τα ΜΜΕ, το σύστημα. Με παρατήρηση σφαιρική αντίληψη παίρνω κάθε απόφαση σε ότι κάνω. Με όραμα την λευτεριά του έθνους και της ανθρωπότητας από τα δεσμά της ΝΠΤ. Πιστεύω ότι όλα με την βοήθεια του θεού και με θέληση γίνονται αρκεί να προβλέψουμε κάθε κακό και με πίστη να διαβάζουμε κάθε εξέλιξη.

Σχόλια Αναγνωστών (11)

 1. Τη στιγμή πού όλοι λένε” τι να το κάνει τό σπίτι μου ή τράπεζα,ποιος θα το αγοράσει “? Αν δεν είναι έτσι ακριβώς.Η τράπεζα τα χρησιμοποιεί γιά τήν αύξηση των αποθεματικών της!! Δεν εχει κεφάλαια καί μ’ αυτό το τρόπο περνάει τα stress tests!! ?

 2. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΔΟΞΑΣΤΟ.


 3. Όταν βλέπω τέτοια κείμενα με τέτοια λάθη (λάθοι)
  γιατί μου ‘ρχεται στο μυαλό προβοκάτσια – πρόκληση ….. αλλοδαπής προελεύσεως που λεει κι ο Ζίκος ?

 4. Ισχυει κ για επαγγελματικα δανεια ο νομος κατσελη;

 5. Ανώνυμος 12/21/2016 @ 3:17 ΜΜ

  μας προτείνεις να ενταχθούμε στο νόμο κατσέλη? δηλ μας λες να αποδεχτούμε το χρέος μας? να βάλουμε κι άλλη τζίφρα για χρέη που δεν μπορούμε να πληρώσουμε? δεν θα σε χαρακτηρίσω είμαι ευγενικός άνθρωπος.

 6. Ανώνυμος 12/21/2016 @ 4:04 ΜΜ

  χρεη

 7. ΠΑΡΕ ΝΑΧΕΙΣ 12/21/2016 @ 6:01 ΜΜ

  Μη ξεχνας οτι οπου κι αν πας να κανεις ρυθμιση χρεους το πρωτο χαρτι που σου δινουν να υπογραψεις ειναι η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ του χρεους.Για ποιο λογο???????

  • Γιώργος Γλυφάδα 12/21/2016 @ 8:15 ΜΜ

   Σωστός!!! Θα αναφέρω την γνώμη μου (αλλά και την εμπειρία μου πάνω σε αυτό το θέμα) όχι για εσένα φίλε μου που υποθέτω ότι γνωρίζεις αλλά για όσους δεν είχαν την ατυχία να μπλέξουν με τραπεζικά δάνεια, είτε σαν δανειολήπτες, είτε σαν εγγυητές. Ο λόγος είναι απλός: Αν πας σε ένα δικηγόρο και του δώσεις όλα τα στοιχεία γύρω από το δάνειο, είναι σίγουρο ότι ο δικηγόρος θα βρει πολλά σφάλματα ή παρατυπίες της Τράπεζας που μπορούν να “ακυρώσουν” το δάνειο. Μην ξεχνάμε ότι οι τράπεζες είναι επιχειρήσεις και λειτουργούν με το επιχειρησιακό ρίσκο!!!!! Αυτά σε πάρα πολύ γενικές γραμμές, γιατί το θέμα είναι και πολύπλοκο και πολυδιάστατο!

 8. Αλλο πραγμα οι Φοροι και αλλο πραγμα οι τραπεζικες οφειλες/χρεη…Αδικιες υπαρχουν πολλες…ομως εαν ο συλλογισμος μας και ο λογος μας δεν ειναι συγκροτημενος παρουσιαζουμαι τους εαυτους μας ανοητους…Αντιλαμβανομαι την απελπισια και την αγανακτηση αλλα το αρθρο ειναι φαουλ ! … Επισης μια συμβουλη … μην υπογραφετα για παγωμα της οφειλης σας … μην υπαγεσται στο Ν. Κατσελη … Στην 1η περιπτωση το δανειο σας “πρασινιζει” και χρησιμοποιειται απο την τραπεζα σας ως εγγυηση … στην 2η αναγνωριζεται το τραπεζικο σας χρεος/οφειλη.

 9. Ανώνυμος 12/21/2016 @ 10:04 ΜΜ

  mην υπογραφετα για παγωμα της οφειλης σας … μην υπαγεσται στο Ν. Κατσελη … Στην 1η περιπτωση το δανειο σας «πρασινιζει» και χρησιμοποιειται απο την τραπεζα σας ως εγγυηση … στην 2η αναγνωριζεται το τραπεζικο σας χρεος/οφειλη.

 10. Ανώνυμος 12/21/2016 @ 10:10 ΜΜ

  eixe.org/oli-i-ali8eia-gia-ton-n-katseli/
  ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Ν. ΚΑΤΣΕΛΗ ……….

  Η αλήθεια, οι σειρήνες, τα παπαγαλάκια και το θολό τοπίο ενός αμφιλεγόμενου νόμου ………….
  ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗ:
  ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΝΕΜΕΣΙΣ 2 ΤΟΥ ΕΙΧΕ

  Επειδή γίνεται αρκετή συζήτηση για τον νόμο αυτό περί «Ανακούφισης των Υπερχρεωμένων Νοικοκυριών» και για το πόσο αυτός αποτελεί μια αξιόλογη δυνατότητα που θα πρέπει να σκεφτούν σοβαρά τα νοικοκυριά, ενημερώνουμε συνοπτικά τα εξής, επιφυλασσόμενοι να δώσουμε αναλυτικά πλήρεις θέσεις και οδηγίες (αυτά γράφαμε τον Ιανουάριο 2011) :

  Ο νόμος αυτός όχι μόνο είναι ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ αλλά και ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ

  Όπως ενημερώσαμε και τον Πρωθυπουργό, τους Αρχηγούς Κομμάτων, την ηγεσία του Αρείου Πάγου και άλλους πολλούς, συμπεριλαμβανομένης και της Κυρίας Κατσέλη, με την από 14-4-2010 16σέλιδη ανοιχτή επιστολή μας, ο νόμος αυτός που ψηφίστηκε περίπου τρείς μήνες μετά την υπεύθυνη ενημέρωση που κάναμε προς πάσα κατεύθυνση, είναι ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ αλλά και βαρύτατα αναποτελεσματικός. Οι βασικοί λόγοι των ενστάσεών μας είναι ότι οι προβλεπόμενες «ρυθμίσεις», όπου και όταν γίνουν –πράγμα μάλλον σπάνιο- αφορούν σε απαιτήσεις τραπεζών που -σύμφωνα με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις που το EIXE έχει βγάλει σε βάρος τους- είναι ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΕΣ. ………………………………………………..

  eixe.org/

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*