Άνοιξαν το «κουτί της Πανδώρας»: «Μακεδόνες» στην Β.Ελλάδα θέλουν να διδάσκονται τα «μακεδονικά» στα ελληνικά σχολεία!

H καταστροφή που έχει φέρει η Συμφωνία των Πρεσπών που ο Ζ.Ζάεφ όπως φαίνεται θα καταφέρει εν τέλει να την κυρώσει στο σκοπιανό κοινοβούλιο, έχει ήδη αρχίσει να δείχνει τα αποτελέσματά της καθώς τις τελευταίες ημέρες κάνει αισθητή την παρουσία της η δήθεην «μακεδονική» μειονότητα που διαβιεί επί ελληνικού εδάφους και όλως τυχαίως εμφανίζεται σε γερμανικά ΜΜΕ

Σημειώνεται ότι πρέπει να απαλείψουν κάθε τι αλυτρωτικό από τα σχολικά βιβλία των Σκοπίων όπως προβλέπεται μέσα από τη συμφωνία των Πρεσπών αλλά σύμφωνα με το Star, «ξεφύτρωσαν» κάποιοι δίγλωσσοι Έλληνες της Βόρειας Ελλάδας, που αυτοαποκαλούνται «Μακεδόνες» και εστιάζοντας σςε ένα από τα υπό απάλειψη άρθρα του σκοπιανού συντάγματος ζητούν να διδάσκεται η σκοπιανή γλώσσα στα ελληνικά σχολεία, ως δήθεν «μακεδονική»!

Το τωρινό άρθρο 49 του Σκοπιανού Συντάγματος ορίζει ότι: «η Δημοκρατία φροντίζει για το καθεστώς και τα δικαιώματα των ατόμων εκείνων που ανήκουν στο Μακεδονικό λαό σε γειτονικές χώρες».

Έτσι οι δίγλωσσοι Έλληνες που κατοικούν στη Βόρεια Ελλάδα επιθυμούν να αυτοπροσδιοριστούν ως Μακεδόνες. Όπως ο μουσικός Κώστας Θεοδώρου ή Dine Doneff την καλλιτεχνική υπόσταση του οποίου αποθεώνει η Sueddeutsche Zeitung.

Η συγκεκριμένη εφημερίδα απηχεί απόψεις της γερμανικής καγκελαρίας και συνεργάζεται με γερμανικά think tanks που χαράζουν την γερμανική εξωτερική πολιτική για τα επόμενα 50 χρόνια.

«Το πρώτο και κύριο, αναγνώριση Σκοπιανής μειονότητας στην Ελλάδα, να ανοίξουν σχολεία τα οποία θα διδάσκουν τη Σκοπιανή γλώσσα, δικαιώματα και όλα τα σχετικά που προβλέπουν οι διεθνείς κανονισμοί» εξηγεί ο εθνολόγος Δημήτρης Ευαγγελίδης.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν περάσει η συμφωνία των Πρεσπών θα σημάνει η ώρα των επιτροπών. Στα δικά μας σχολικά βιβλία όμως οι αναφορές στα Σκόπια είναι ελάχιστες, ενώ στη γειτονική χώρα έχουν χυθεί τόνοι μελάνης σε ιστορία και γεωγραφία δικής τους επινόησης.

«Είναι προφανές πάντως ότι η ελληνική πλευρά πρέπει να δει τις αλλαγές στο Σκοπιανό Σύνταγμα πριν αυτές μπουν σε ψηφοφορία» τονίζει ο Νικηφόρος Κωνσταντίνου, πρόεδρος Δ.Σ ΟΛΜΕ.

Το Ουράνιο Τόξο είναι ένα πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα, με έδρα τη Φλώρινα που εκπροσωπεί μία ομάδα Σλαβόφωνων (δίγλωσσων Σλαβομακεδόνων) της ελληνικής Μακεδονίας.

Βασικός στόχος του κόμματος είναι η αναγνώριση αυτών των Σλαβόφωνων ως εθνική μακεδονική μειονότητα (ως Σλαβομακεδόνων) στην Ελλάδα. Όμως το ελληνικό κράτος δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη μακεδονικού έθνους, αλλά ούτε και την ύπαρξη σλαβομακεδονικής μειονότητας στην ελληνική Μακεδονία.

Κι όλα αυτά έγιναν υπό την πίεση και την απροκάλυπτη παρέμβαση των υποτιθέμενων συμμάχων μας, των Αμερικανών οι οποίοι καταστρατήγησαν κάθε έννοια περί δημοκρατίας.

Αυτά που έγιναν στα Σκόπια για να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών με το έτσι θέλω, μόνο στην Αϊτή του Πάπα Ντοκ θα μπορούσαν να συμβούν.

Οι καταγγελίες κατά των ΗΠΑ και της κυβέρνησης Ζάεφ από το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ήταν τεκμηριωμένες.

Εάν όλα αυτά είχαν γίνει από την ρωσική πλευρά τώρα οι ΗΠΑ θα «έκλαιγαν» δημόσια στην Συνέλευση του ΟΗΕ ζητώντας κυρώσεις κατά της Μόσχας.

Η αστυνομία φρουρεί επί 24ώρου βάσεως όχι μόνο τους 7 «αποστάτες» βουλευτές που διαγράφηκαν από το VMRO επειδή υπερψήφισαν τη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά ακόμη και βουλευτές της συμπολίτευσης, που δέχονται απειλές για τη ζωή τους, εν όψει των δύο επόμενων ψηφοφοριών για την αλλαγή του Συντάγματος, όπου απαιτούνται 61 και 80 ψήφοι αντίστοιχα.

«Η ψηφοφορία διεξήχθη εν μέσω απειλών, εκβιασμών και εξαγοράς ψήφων», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ρωσικό YΠΕΞ, χαρακτηρίζοντας αυτό που συνέβη «παραβίαση κάθε νομικού και ηθικού κανόνα» αλλά στις ΗΠΑ δεν «ιδρώνουν» με τέτοιους χαρακτηρισμούς και θα πρέπει να το καταλάβουν κάποια φορά στην ρωσική πλευρά αν θέλουν ποτέ να «γκρεμίσουν» την «Αυτοκρατορία» από τον θρόνο της.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Σεργκέι Λαβρόφ, ο πρέσβης των ΗΠΑ βρισκόταν εντός του Κοινοβουλίου ως το τέλος της διαδικασίας «κατευθύνοντάς την χωρίς την παραμικρή αμφιβολία».

Χθες συνεχάρησαν τον Ζάεφ ο Αμερικανός αναπληρωτής βοηθός υπουργός Εξωτερικών, Μάθιου Πάλμερ και η Βρετανίδα πρέσβης Ρέιτσελ Γκάλογουεϊ σαν να επρόκειτο για δική τους ψηφοφορία.

Τρεις από τους βουλευτές που ψήφισαν κόντρα στο κόμμα τους απελευθερώθηκαν αυθημερόν από τον κατ’ οίκον περιορισμό.

Σε άλλους δύο υποσχέθηκαν απαλλαγή από την εισαγγελική έρευνα και στους υπόλοιπους προτάθηκαν ανήθικα οικονομικά ανταλλάγματα για τη «σωστή ψήφο» τους.

Η Μόσχα καταγγέλλει ακόμη ότι οι βουλευτές κλειδώθηκαν στα γραφεία τους και τους αφαιρέθηκαν τα κινητά, «προφανώς στο πνεύμα της ευρωπαϊκής δημοκρατικής πρακτικής».

Το ρωσικό ΥΠΕΞ καταλήγει ότι τέτοιοι «βρώμικοι χειρισμοί δεν μπορούν να θεωρηθούν έκφραση της βούλησης των βουλευτών», υποστηρίζοντας ότι «αγνοήθηκε ωμά η πλειοψηφία των δύο τρίτων των «Μακεδόνων» που αρνήθηκαν να υποστηρίξουν τη Συμφωνία των Πρεσπών στο αποτυχημένο δημοψήφισμα της 30ής Σεπτεμβρίου.»

Έτσι ή αλλιώς όμως ΗΠΑ και Γερμανία κατάφεραν να δημιουργήσουν μια «Μακεδονία» από το πουθενά και να απειλούν την Ελλάδα με διαμελισμό και όχι μόνο αυτό αλλά και με αποκοπή από την Ιστορίας της.

pronews.gr

Loading...

5 thoughts on “Άνοιξαν το «κουτί της Πανδώρας»: «Μακεδόνες» στην Β.Ελλάδα θέλουν να διδάσκονται τα «μακεδονικά» στα ελληνικά σχολεία!

 1. ΗΛΕΚΤΡΑ says:

  Λέτε ν να μην ήξεραν τι εκαναν;;; Διέπραξαν εσχάτη προδοςια εν γνώση τους και μάλιστα με μεγαλη τους ευχαρίστηση. Το οτι θα εχουμε ιστορίες με τους Μανκιδονιανς το ξέραμε, το οτι άνοιξαν τον ασκό του Αίολου κι αυτο το ξέραμε. Το οτι θα χάσουμε την Μακεδονία μας κι αυτο το ξερουμε. Τα Σκοπιά θα μπορούσαν να μπουν στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ με το ονομα που ειχαν παντα. Βαρντασκα η Σκοπιά αν ήθελαν. Δεν υπηρχε κανένας λόγος να κλέψουν το ονομα της Μακεδονίας μας και φυσικα ολοι,, εκτος απο τους αμόρφωτους Σκοπιανούς, ξερουν πολυ καλα πως η Μακεδονία ηταν και ειναι Ελληνικη. Κανένας δεν ειναι ανιστόρητος. Και ουτε πλήρωσαν τοοοσα λεφτά για να ψηφιστεί το ονομα επειδη το ήθελαν οι Σκοπιανοί. Σιγα μη χολοσκάνε για τους Σκοπιανούς.Αλλοι ειναι απο πίσω που θελουν ολη την Μακεδονία.

  • Νικόλαος says:

   Ἐπανέφεραν τὸ σύμφωνον τοῦ Πετριτσίου τὸ ὁποῖον ἐτέθη ἐκτὸς νόμου τὸ 1949. Αὐτὸ ἔκαμαν, καὶ μάλιστα μὲ τὴν ψῆφον μας. Πρὸς τὶ αἱ διαμαρτυρίαι;; Εἰς τὰς ἑπομένας ἐκλογὰς ψήφισε σωστά καὶ ἡ Μακεδονία θὰ ἐπιστρέψῃ ἐκεῖ ποὺ ἀνήκει.

 2. ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ says:

  ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΣΟΥΠΕΡ-ΗΡΩΑΣ [ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ]…ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΙΑΣΜΕΝΑ…ΓΑΜΩΤΗ…

  ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΛΑ ΑΣΧΗΜΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ – ΕΛΛΗΝΕΣ – ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ…ΠΡΩΤΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ BLACK-FRIDAY…ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΣΕ ΓΙΑ 45 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΑ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΜΕ 300 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ…

 3. Νικος says:

  Να ειστε σιγουροι οτι θα βρεθουν πολλοι ραγιαδες να δηλωσουν καταπιεσμενα μελη της μακεδονικης μειονοτητας μετα αμοιβης , θα πεσουν πολλα λεφτα απο Σορος….
  Εδω οι ραγιαδες των νησιων δεχθηκαν να μετατρεψουν τη γη τους σε κολαση προκειμενογ να πουλησουν μερικες χιλιαδες σαντουιτς στους λαθρομουσουλμανους…. !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *