Οι δονήσεις της σκέψης

Η Σκέψη είναι μια δύναμη, μια εκδήλωση της ενέργειας, έχοντας μια μαγνητική ικανότητα έλξης.

Σκέψη = Δόνηση

Οι δονήσεις της σκέψης, δεν είναι δυνατό να γίνουν ορατές, δεν μπορούμε να τις γευτούμε, να τις οσφρανθούμε, να τις ακούσουμε ή να τις ψηλαφίσουμε με το συνηθισμένο τρόπο. Η τηλεπάθεια είναι και αυτή ένα ισχυρό κύμα σκέψης, είναι δονήσεις σκέψεων των άλλων.

Το φως κι η θερμότητα εκδηλώνονται από δονήσεις μιας πολύ πιο χαμηλής έντασης απ’ αυτές της Σκέψης, αλλά η διαφορά βρίσκεται αποκλειστικά στο ποσοστό της δόνησης.

Σκέψεις = Πράγματα

Αυτά που δεν μπορούμε να δούμε, να ακούσουμε, να ζυγίσουμε ή να μετρήσουμε σε σχέση με τις δονήσεις αυτές δεν αποτελούν και απόδειξη ότι δεν υπάρχουν. Υπάρχουν κύματα ήχου που κανένα ανθρώπινο αυτί δεν μπορεί να ακούσει, παρόλο που μερικά απ’ αυτά αναμφίβολα καταγράφονται από το αυτί κάποιων εντόμων κι άλλα συλλαμβάνονται από ευαίσθητα όργανα που έχει επινοήσει ο άνθρωπος. Ωστόσο, υπάρχει ένα μεγάλο χάσμα ανάμεσα στους ήχους που καταγράφονται από τα πιο ντελικάτα όργανα και στο όριο που το μυαλό του ανθρώπου, καθώς διαλογίζεται σύμφωνα με αναλογίες, ξέρει ότι είναι η μεθοριακή γραμμή μεταξύ των ηχητικών κυμάτων κι άλλων μορφών δονήσεων.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η κάθε μορφή δόνησης χρειάζεται ένα δικής της μορφής όργανο για να καταγράφει. Μέχρι τώρα ο ανθρώπινος εγκέφαλος μοιάζει να είναι το μοναδικό όργανο ικανό να καταγράψει κύματα σκέψης, παρόλο που οι αποκρυφιστές λένε ότι σ’ αυτό τον Αιώνα οι επιστήμονες θα επινοήσουν μηχανισμούς ικανοποιητικά ευαίσθητους, ώστε να συλλαμβάνουν και να καταγράφουν τέτοιες εντυπώσεις.

Στέλνουμε προς τα έξω σκέψεις μεγαλύτερης ή μικρότερης έντασης, όλη την ώρα, και μαζεύουμε τα αποτελέσματα των σκέψεων αυτών.

Όχι μόνο τα κύματα της σκέψης μας επηρεάζουν τον εαυτό μας και τους άλλους, αλλά και προσελκύουν δύναμη – φέρνουν κοντά μας τις σκέψεις των άλλων, για πράγματα, περιστάσεις, ανθρώπους, «τύχη», σύμφωνα με το χαρακτήρα της σκέψης που επικρατεί περισσότερο στο μυαλό μας. Σκέψεις Αγάπης θα μας φέρουν κοντά μας την Αγάπη των άλλων. Περιστάσεις και συμβάντα ανάλογα με τη σκέψη.

Ανθρώπους που κάνουν παρόμοιες σκέψεις. Σκέψεις θυμού, μίσους, ζήλειας, κακίας και πονηριάς, θα προσελκύσουν σ’ εμάς ένα πλήθος από συγγενικές σκέψεις που εκπέμπονται από το μυαλό των άλλων. Περιστάσεις κάτω από τις οποίες θα κληθούμε να εκδηλώσουμε αυτές τις χυδαίες σκέψεις και θα τις δεχτούμε με τη σειρά μας από άλλους ανθρώπους που θα εκδηλώσουν δυσαρμονία, κι έτσι συνέχεια.

Μια ισχυρή σκέψη, ή μια σκέψη που συνεχίζεται για πολύ, θα μας καταστήσουν το κέντρο έλξης για ανάλογα κύματα σκέψεων από άλλους. Το όμοιο προσελκύει όμοια, στον κόσμο της Σκέψης – κι όπως σπείρατε θα θερίσετε.
Ο άντρας ή η γυναίκα που είναι γεμάτοι από Αγάπη, βλέπουν την Αγάπη παντού και προσελκύουν την Αγάπη των άλλων. Ο άνθρωπος που μισεί, μέσα στην καρδιά του μαζεύει όλο το μίσος που μπορεί ν’ αντέξει.

Το ζήτημα της Έλξης της Σκέψης είναι πολύ σοβαρό. Όταν σταθείτε να το σκεφτείτε λίγο, θα δείτε ότι ο άνθρωπος στην πραγματικότητα δημιουργεί το δικό του περίγυρο, παρόλο που κατηγορεί τους άλλους σχετικά μ’ αυτό.

Έχουμε περάσει από την εποχή της σωματικής βίας και φυσικής δύναμης, στην εποχή της διανοητικής κυριαρχίας, και τώρα εισερχόμαστε σ’ ένα νέο και σχεδόν άγνωστο πεδίο, που είναι αυτό της ψυχικής δύναμης.

Είναι σημαντικό να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη μεγάλη δύναμη (ΣΚΕΨΗ), όπως ακριβώς χρησιμοποιούμε τον ατμό, τον ηλεκτρισμό και τις άλλες μορφές ενέργειας.

William W. Atkinson

healingeffect.gr

thesecretrealtruth

Loading...

8 thoughts on “Οι δονήσεις της σκέψης

 1. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  Καλησπέρα,”Έχουμε περάσει από την εποχή της σωματικής βίας και φυσικής δύναμης, στην εποχή της διανοητικής κυριαρχίας, και τώρα εισερχόμαστε σ’ ένα νέο και σχεδόν άγνωστο πεδίο, που είναι αυτό της ψυχικής δύναμης”.Που την καμαρώσε την διανοητική κυριαρχία?Ο άνθρωπος παραμένει με μεγάλη διαφορά το πιο άγριο θηρίο.Προφανώς η ο αρθρογράφος είναι από αλλο πλανήτη η νεοποχήτικος αφηγητής.Για όποιον αμφιβάλλει ,όσο και να σκεφτεται και να δημιουργεί σκέψεις εάν κάτσει επάνω στις ράγες του τραίνου θα τον πατήσει το τραίνο.Εάν πράξει την φυγή από τις γραμμές δεν θα τον πατήσει.
  Η σκέψη δίχως πράξη είναι μορφή αναπηρίας και φυσικά το γνωρίζουν οι εξουσιαστές.
  Ο αρθρογράφος μυρίζει κάτι και από Ινδουισμό.Για να δούμε:
  Ο William Walker Atkinson (1862-1932) υπήρξε αποκρυφιστής και ο πρωτοπόρος του κινήματος της ΝΕΑΣ ΣΚΕΨΗΣς στην Αμερική. Εργάστηκε ως έμπορος, δικηγόρος, εκδότης και συγγραφέας και άσκησε επιρροή κατά την πρώιμη εποχή του κινήματος της Νέας Σκέψης. Είναι επίσης γνωστός ως ο συγγραφέας των έργων που αποδόθηκαν στον Theron Q. Dumont και στον Yogi Ramacharaka. Η σταδιοδρομία του στη δικηγορία του απέφερε αρκετά λεφτά, αλλά το άγχος και η πίεση τον οδήγησαν στην ψυχική και πνευματική κατάρρευση και στην οικονομική καταστροφή. Αναζήτησε λύση και στα τέλη του 1880 βρήκε την βρήκε μέσα από το κίνημα της Νέας Σκέψης.Παράλληλα έδειξε ενδιαφέρον για τον ινδουισμό και έγραψε σειρά βιβλίων για τη ΓΙΟΓΚΑ, τα οποία κυκλοφορούν ακόμη και σήμερα, μαζί με τα βιβλία του για τη Νέα Σκέψη, που έγιναν ευρέως αποδεκτά.
  Ο Αρθρογράφος από οτι φαινεται μάλλον δεν είναι εξωγήινος .>/

 2. ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ says:

  Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΛΛΑ ΑΟΡΑΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ…ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕΧΡΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ…ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΕΓΑΝ…- ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ -…ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ [ ΥΛΗ ] ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟ….ΟΜΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ [ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ] ΟΛΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ….

  ΕΝΩ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ…ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΝΤΑΣΗ ΑΠΕΙΡΗ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ…Ο ΜΑΚΡΟΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ – ΚΑΤΩ – ΚΑΙ ΤΟ – ΕΠΑΝΩ.- …ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ [ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ – ΘΕΙΚΗ ] ΑΛΗΘΕΙΑ…

  ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΔΟΣ [ Ο ΘΕΟΣ ] ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ….ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ [ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ] ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΙΚΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ [ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ]…ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΥΠΗΡΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΣΚΕΨΗ…ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΣ ΗΡΘΕ Ο – ΚΑΙΡΟΣ – ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ…ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΙΔΟΣ [ Ο ΚΟΣΜΟΣ…Η ΥΛΗ ] …ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΙΔΟΣ [ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ… Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ] ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ ΤΟΥΣ…

  ΑΛΛΙΩΣ… ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΔΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ…ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΟΙ ΑΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ…ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΙΔΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ…ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ [ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ] ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ…

  ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ…

 3. ανωνυμος says:

  Τι είναι αυτή η σκέψη; Πώς ελίσσεται , ξαφνικά , εκεί που αμέριμνα κάθεσαι , ακούς κάτι άσχετο που συζητούν κάποιοι τυχαία , και ο νους σε πάει κάπου μακριά που έχεις ζήσει , μια εικόνα του παρελθόντος…
  Και εκεί σε αφήνει για ένα διάλειμμα η σκέψη να κοντοστέκεται για να παρακολουθήσει τα τρέχοντα συνηθισμένα καθεστώτα του τρέχοντας παρόν..
  Και εκεί μέσα από τα συνηθισμένα βγαίνει η σκέψη η πρώτη που ελήφθηκε σε στάδιο τυχαίας επιλογής , για να σου σαφηνίσει γιατί ποιον λόγο ήρθε αυτήν η πρωταρχική παρορμητική σκέψη.

  ΗΡΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *