Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
00:26 - 06/10/2022

Αλήθειες από τον γιατρό Δημήτρη Γάκη: “Η ιατρική είναι κατ΄εξοχήν επιστήμη και επιστήμη σημαίνει έχω μάθει να συζητώ”

“O κος Βασιλακόπουλος ντροπιάζει τον κλάδο των γιατρών” υποστήριξε μιλώντας στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη, ο χειρουργός και πρώην διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης.

“Η ιατρική είναι κατ΄εξοχήν επιστήμη και επιστήμη σημαίνει έχω μάθει να συζητώ, να ερευνώ, να ακούω, έχω καλλιέργεια και ήθος, έχω ανθρωπισμό. Είδατε τίποτα από όλα αυτά στον ομιλήσαντα; Οι ιδέες αυτές, είναι οι ίδιες ιδέες που επικράτησαν επί ναζισμού”, τόνισε.

“Δεν μπορείς να μιλάς για υποχρεωτικότητες, ειδικά όταν αφορά πράξεις που γίνονται πάνω στο σώμα σου”, ανέφερε.

“Για να πάρει έγκριση ένα φάρμακο χρειάζεται μεγάλη διαδικασία. Επειδή τα εμβόλια είναι ένα φάρμακο που αφορά τεράστιο κομμάτι του πληθυσμού, πρέπει η αδειοδότηση να είναι ιδιαίτερα προσεκτική. Με το πρόσχημα του επείγοντος, υπήρξαν αρχές που παρακάμφθηκαν, παρότι δεν υπήρχε επιστημονική βάση, Στα παιδιά και στις εγκύους, κρατάμε μια 10ετία χρήσης του φαρμάκου στο πληθυσμό, να διαπιστώσουμε και τις μακροχρόνιες επιπλοκές και μετά το χορηγούμε. Ο κος Βασιλακόπουλος αγνοεί και δεν είναι επιτρεπτό, ότι τα παιδικά εμβόλια αφορούν ιούς που δεν μεταλάσσονται ευκολα γι΄αυτο και έχουν αυτή την αποτελεσματικότητα”.

Ο κος Γάκης χαρακτήρισε τη στάση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά “απαράδεκτη, ύποπτη, προκλητική για την Ευρώπη και ουσιαστικά, αποδοχή ενοχής” αναφερόμενος στην ακύρωση της κατάθεσής που επρόκειτο να δώσει ενώπιον της ειδικής επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, για τα συμβόλαια των εμβολίων.

“Εάν δεν πάς να καταθέσεις, σημαίνει ότι φοβάσαι. Το πράγμα βρωμάει, είναι ξεκάθαρο. Η μπόχα των Βρυξελλών, φτάνει μέχρι εδώ”, είπε χαρακτηριστικά.

makeleio.gr

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 10/07/2022 @ 5:43 ΠΜ

    Δρ Aseem Malhotra

    «Είχα την εντύπωση ότι το εμβόλιο θα εμπόδιζε τη μετάδοση. Τώρα ξέρουμε ότι αυτό είναι εντελώς ψευδές και δεν ξέρουμε καν αν ήταν αλήθεια στην αρχή».

    Οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής πρέπει να σταματήσουν την κυκλοφορία. Η ιστορία ΔΕΝ θα είναι στο πλευρό τους και το κοινό δεν θα τους το συγχωρήσει

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*