Άκυρα όλα τα μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις, επισημαίνει η Επιστημονική Επιτροπή της Βουλής.

Με το νέο πολυνομοσχέδιο η κυβέρνηση προχωρά σ’ ένα μνημόνιο διαρκείας, το οποίο εκχωρεί τα πάντα στην κατοχή και την κυριότητα των δανειστών. Πρόκειται για συνεχή, διαδοχικά μνημόνια, τα οποία δεν θα χρειάζεται πλέον να κυρώνονται από το ελληνικό κοινοβούλιο. Ούτε καν ως «σχέδια». Όπως έγινε με τα προηγούμενα τρία, το 2010, 2012 και 2015.

Το αποκορύφωμα του νέου πολυνομοσχεδίου είναι η τροποποίηση της Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης, την οποία καλείται με το άρθρο 109 να την κυρώσει το ελληνικό κοινοβούλιο ως «σχέδιο» και να εξουσιοδοτήσει τον υπουργό οικονομίας ύστερα να υπογράψει την κανονική σύμβαση ερήμην και εν αγνοία του. Η διαδικασία αυτή είναι τόσο κατάφωρα αντισυνταγματική, που ακόμη και η Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής στην Έκθεση επί του Νομοσχεδίου αναφέρει σχετικά:

«Παρατηρείται ότι νομοθετική κύρωση σύμβασης, ώστε αυτή να αποκτήσει ισχύ νόμου ως προς τους όρους της που τυχόν αποκλίνουν από τις ισχύουσες διατάξεις ή που θέτουν απρόσωπους κανόνες που δεσμεύουν τρίτους, νοείται µόνο εφόσον η σύμβαση έχει νομίμως υπογραφεί από τα συμβαλλόμενα μέρη. Συνεπώς, κατά νομική ακριβολογία, δεν νοείται κύρωση σχεδίου σύμβασης, δηλαδή κειμένου το οποίο δεν έχει υπογραφεί από τα συμβαλλόμενα μέρη, παρά µόνο έγκριση της Βουλής, ώστε τα εξουσιοδοτούμενα πρόσωπα να υπογράψουν σύμβαση µε το παρατιθέμενο στην προτεινόμενη διάταξη περιεχόμενου.» (σελ. 28-29).

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Κάτι εξαιρετικά απλό και αυτονόητο. Δεν νοείται κύρωση σύμβασης με τη μορφή σχεδίου. Πρέπει πρώτα να υπογραφεί από τα συμβαλλόμενα μέρη και ύστερα να κυρωθεί από την Βουλή για να αποκτήσει ισχύ νόμου.

Επομένως το άρθρο 109 του νομοσχεδίου το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να εξουσιοδοτήσει τα πρόσωπα που θα υπογράψουν τη σύμβαση. Κι όχι να κυρώσει την ίδια τη σύμβαση με τη μορφή σχεδίου. Πρέπει πρώτα να υπογραφεί από τα εξουσιοδοτούμενα πρόσωπα κι ύστερα να έρθει στη Βουλή για κύρωση.

Συνεπώς ότι κι αν υπογράψουν οι εξουσιοδοτούμενοι ως σύμβαση, αν αυτή δεν έρθει με τις υπογραφές των συμβαλλομένων στη Βουλή για κύρωση δεν μπορεί να «αποκτήσει ισχύ νόμου ως προς τους όρους της που τυχόν αποκλίνουν από τις ισχύουσες διατάξεις ή που θέτουν απρόσωπους κανόνες που δεσμεύουν τρίτους…» Αυτό αναφέρει ρητά και η Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής.

Μόνο που αυτό δεν είναι θέμα «νομικής ακριβολογίας», αλλά ρητής πρόβλεψης του Συντάγματος. Η Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής παραθέτει την παρατήρηση αυτή για να αποποιηθεί τυχόν ποινικές ευθύνες από την ψήφιση της διάταξης. Για να μπορεί να ισχυριστεί σε τυχόν ποινική δίωξη με βάση το άρθρο 134 του Ποινικού Κώδικα περί Εσχάτης Προδοσίας, ότι το καθήκον της το έπραξε. Προειδοποίησε δηλαδή τα μέλη της Βουλής ότι δεν μπορούν να κυρώσουν σχέδιο σύμβασης.

Μπορεί να είναι μια τακτική «νίπτω τας χείρας μου», αλλά επισημαίνει το αυτονόητο. Συνεπώς ότι έχει ψηφιστεί με τη μορφή σχεδίου σύμβασης δεν μπορεί να αποκτήσει ισχύ νόμου, είναι ως μηδέποτε γενόμενο, σαν να μην υπήρξε ποτέ!
Με τον τρόπο αυτόν έχουν ψηφιστεί και τα τρία μνημόνια (2010, 2012, 2015) αλλά και όλες οι συμβάσεις χρηματοδοτικής διευκόλυνσης. Κατά συνέπεια καμιά μνημονιακή ή δανειακή σύμβαση δεν ισχύει κατά το Ελληνικό Σύνταγμα. Δηλαδή καμιά τους δεν έχει «αποκτήσει ισχύ νόμου ως προς τους όρους της που τυχόν αποκλίνουν από τις ισχύουσες διατάξεις ή που θέτουν απρόσωπους κανόνες που δεσμεύουν τρίτους…»!

Κι αυτό γιατί όλες αυτές οι συμβάσεις με τους δανειστές έχουν κυρωθεί μονάχα ως σχέδια από τη Βουλή. Επομένως το σύνολο των μνημονιακών νόμων, ρυθμίσεων και δεσμεύσεων, όπως και το σύνολο του χρέους που μας έχουν επιβάλλει οι δανειακές συμβάσεις είναι άκυρο! Δεν έχει καμιά νομική ισχύ!

Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο απλά είναι τα πράγματα; Έως και η Επιστημονική Επιτροπή της Βουλής αναφέρει το αυτονόητο, για να μην αντιμετωπίσει δίωξη επί Εσχάτη Προδοσία.

Καταλαβαίνετε πόσο εύκολα μπορούμε να αποτινάξουμε το μνημονιακό ζυγό και να σταματήσουμε να πληρώνουμε το χρέος; Κι όχι μόνο το χρέος προς τον ευρωπαϊκό μηχανισμό, αλλά ολόκληρο το χρέος, το οποίο άλλαξε νομικό χαρακτήρα με το PSI κατ’ απαίτηση των δανειστών και των παράνομων συμβάσεών τους.

Καταλαβαίνετε ότι αρκεί και μόνο η επαναφορά της Συνταγματικής έννομης τάξης για να διεκδικήσει ο Έλληνας πολίτης να αποζημιωθεί στο ακέραιο για όλα όσα έχει υποστεί από τα παράνομα μνημόνια όλα αυτά τα χρόνια; Να πάρει πίσω ότι του πήραν με πλειστηριασμούς και ιδιωτικοποιήσεις. Να διαγράψει τα χρέη που του φόρτωσαν για τις τράπεζες και την εφορία. Να επαναφέρει τα συνταξιοδοτικά, εργασιακά και κοινωνικά του δικαιώματα εκεί που ήταν πριν το πρώτο μνημόνιο. Να απαιτήσει αποζημίωση για τη γενοκτονία που του επιβλήθηκε από τις Βρυξέλλες και τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις με πρώτη τη Γερμανική.

Καταλαβαίνετε τώρα το μέγεθος του εγκλήματος που διαπράττουν όλοι όσοι – συμπολίτευση και αντιπολίτευση – αντιμετωπίζουν τις συμβάσεις των μνημονίων και των δανείων του ευρωπαϊκού μηχανισμού ως απολύτως νόμιμες; Κι αυτό το έγκλημα σύμφωνα με τον ισχύοντα Ποινικό Κώδικα αποκαλείται Εσχάτη Προδοσία (άρθρο 134).

Κι ως έγκλημα είναι διαρκές και απαράγραπτο, δηλαδή δεν παραγράφεται για κανέναν από όσους το διέπραξαν και το διαπράττουν! Δεν παραγράφεται ακόμη κι αν αύριο φέρουν στη Βουλή και κυρώσουν κανονικά όλες τις παράνομες συμβάσεις. Ακόμη κι αν αναθεωρήσουν το Σύνταγμα για να νομιμοποιήσουν τις παρανομίες τους.

Το ΕΠΑΜ έχει καταθέσει επ’ αυτού μήνυση για Εσχάτη Προδοσία, ώστε να συνδράμει στην αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος. Ποιος δικαστής θα μπορέσει να «παραβλέψει» κάτι τόσο αυτονόητο, που ομολογεί ακόμη και η Επιστημονική Επιτροπή της Βουλής;

Το μόνο που χρειάζεται είναι μια άλλη κυβέρνηση, μια κυβέρνηση μεταπολίτευσης. Μια κυβέρνηση από δημοκράτες, πατριώτες που δεν έχουν σκελετούς στην ντουλάπα τους για να τρέμουν τους εκβιασμούς και επιπλέον έχουν κόψει προ πολλού τον ομφάλιο λώρο, αλλά και τις «γέφυρες» με το υφιστάμενο κομματικό σύστημα της δεξιάς και της αριστεράς.
Μόνο μια τέτοια κυβέρνηση θα αποκαταστήσει την έννομη τάξη και το Κράτος Δικαίου, θα καταγγείλει όλες τις παρανομίες, θα κινηθεί εναντίον όλων όσων διέπραξαν Εσχάτη Προδοσία κατά το Σύνταγμα και τον Ποινικό Κώδικα κι επομένως θα ακυρώσει όλες τις υπογραφές και τις δεσμεύσεις σε βάρος της χώρας και των πολιτών της των κυβερνήσεων της μνημονιακής περιόδου. Από το 2010 έως σήμερα.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να το αποφασίσουμε ως λαός. Να το πάρουμε επιτέλους απόφαση. Πριν έρθουν τα πολύ χειρότερα. Και μόλις πάρουμε τις πολιτικές μας αποφάσεις ως λαός, τότε θα δείτε πόσο απλά είναι όλα. Θα δείτε πόσο γρήγορα αποκαθίστανται τα πάντα. Εντός εικοσιτετραώρου.

http://dimitriskazakis.blogspot.com/2018/06/blog-post_13.html

Loading...

16 thoughts on “Άκυρα όλα τα μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις, επισημαίνει η Επιστημονική Επιτροπή της Βουλής.

 1. stratos says:

  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΖΑΚΗ ΑΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ.ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ?.

 2. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  ΤΕΛΕΙΟ! ΑΚΥΡΑ ΟΛΑ!

  Αντε λοιπον σιγα σιγα να ξεκουμπιζομαστε απο την κεφαλοκλειδωμα της Ευρωπης και να ζητησουμε ΑΜΕΣΑ συμπραξη με τον τρελακια τον Τραμπ και με τον Κιμ Γιονγκ Σκατουγκ και γενικα με ολους τους ΜΑΛΑΚΕΣ του εδιους (αλλωστε και απο εδω και απο εκει μαλακες κυβερνουν) για να μην προκληθει και ενδονατοικο προβλημα και να δηλωσουμε παρον στον εμπορικο πολεμο του Τραμπ εναντια οχι μονο στην Ευρωπη αλλα και στον πλανητη ολοκληρο και ταυτοχρονα πισω απο τις κουρτινες θα εχουμε και την υποστηριξη της Ρωσιας που προσβλεπει σε διαλυση της Ευρωπης και αυτο ειναι πλεον ξεκαθαρο και σε οτι αφορα ακομα και τις προθεσεις του Τραμπ.

  Σε οτι αφορα το Μακεδονικο θα πρεπει ξανασκεφτουμε το θεμα του ΝΑΤΟ με την παρουσια του Τραμπ επι του προκειμενου ως τον ηγετη της μεγαλυτερης δυναμης που βρισκεται σε κατασταση «πολεμου» με τον υπολοιπο πλανητη και ειδικα σε οτι μας αφορα με τη ΕΥΡΩΠΗ και αρα βασικα δεν υποχρεοτικη η ριξη με το ΝΑΤΟ για να πραγαματωθει η ριξη με την Ευρωπη στην ΠΑΡΟΥΣΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ.

  ΤΩΡΑ ΣΟΒΑΡΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ. ΤΑΚ ΤΑΚ ΤΑΚ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΚΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΠΟΔΗΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ?

  https://www.youtube.com/watch?v=CyQ5Ic72EBM

  • Τσομπανογιδοβοσκός says:

   Κιαλά τα λες πιαιδάκι’μ. Αν τα καταλάβουνα κί ούλα θα ήτον καλιύτερο. Αλλά μι μπιέρδεψες πιαιδάκι’μ. Γράφιε σουστώτερα. Βραχουκύκλουσα.

 3. Γιωργος says:

  Ο καζακης τα λεει απο το 2009 και οτι ειπε βγηκε αληθινος.ο ελληνας ομως ψηφιζει μονο εβραιους η πιονια τους που οτι λενε ποτε δεν βγηκε.
  Καποια στιγμη θα το θυμηθειτε θα παρακαλαμε τον καζακη να μας σωσιει απο την απιστευτη αθλιοτητα που θα μας εχουν ριξει.

 4. Γιώργος Κ says:

  …φίλε ηλεκτρονικό ψήφισμα υπάρχει εδώ

  https://www.change.org/p/%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%B1%CF%83?recruiter=855736816&utm_source=share_petition&utm_medium=email&utm_campaign=share_email_responsive&utm_term=autopublish

  το θέμα που πρέπει να μας προβληματίσει είναι γιατί αρνούνται πεισματικά να συνυπογράψουν την μήνυση για εσχάτη προδοσία , σαν πολιτική αγωγή τα υποτιθέμενα υπόλοιπα αντιμνημονιακά κόμματα, τύπου Λαφαζάνη, Κωνσταντοπούλου και CΙΑ …

 5. croif101 says:

  ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ?
  ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ!!!ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!
  Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ,ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΒΡΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ.
  ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!!!ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΙ?(ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΞΥΓΚΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ!!!)
  ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ!!!ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑ,ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΦΩΣΤΗΡΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΣ.
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ!!!
  ΑΔΕΛΦΕ ΙΩΑΝΝΗ,ΜΕΣΩ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥ ΣΩΚΡΑΤΕΝΣΙΟΥ,ΠΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ,ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.
  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΡΕΦΕΤΕ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ,ΣΩΤΗΡΙΑΣ,ΧΩΡΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ.
  ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΡΚΕΤΑ ΣΚΛΗΡΟΣ,ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ.ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΙΣΤΗ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΗΘΙΝΑ,ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΝΑΦΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!!!
  ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ,ΣΤΩΜΕΝ ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ,ΠΡΟΣΧΟΜΕΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑΝ ΑΝΑΦΟΡΑΝ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΝ.
  ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ.ΑΔΕΛΦΙΑ,ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ.
  ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΑΔΕΛΦΙΑ.

 6. ΑΡΧΙΝΑΥΑΡΧΟΣ ΥΠΕΡΑΣΤΡΙΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ says:

  Και γιατί δεν γίνεται τίποτα ρε παιδιά? Αφού έχει καταληθεί η δημοκρατία τι μπορούμε να κάνουμε? Αν περιμένουμε σωτήρες τον ήπιαμε(βλ.παρόν και όχι μόνο…). Οι παλιότεροι νομοθέτες δεν θα έχουν προβλέψει τέτοιες καταστάσεις? Το σύνταγμα δρα αυτόνομα, πέραν κυβερνήσεων, δεν είναι έτσι? Τότε?

 7. Κοριβαξ says:

  Ο Καζακης ειναι ο Μονος Ελληνας πολιτικος που γνωριζω, που περα απο γνωστης και αυθαιντικος, μαχεται υπερ της πατριδος μας και υπερ της ισοτητας των πολιτων. Ο Μονος που οταν ειχε την ευκαιρια (και ημουν παρων τοτε στο Συνταγμα) δεν την εκμεταλλευτηκε ανταλλασοντας τ απιστευω του με μια υπουργικη καρεκλα, οπως καναν αλλοι (Κατρουγκαλος, Βαρουφακης). Το τελευταιο ειναι τρανη αποδειξη του ποσο αυθαιντικος ειναι ο ανθρωπος. Προσθετοντας το γεγονος του αποκλεισμου του απο ολα τα μιντια μεθοδευμενα ή και συκοφάντισής του, οταν ειναι στην ουσια ο μονος πολιτικος που εκφραζει το >60% του πληθυσμου των Ελληνων για εξοδο απο μνημονια και ευρω, με στοιχειωθετημενο προγραμμα , ειναι ο μονος μεχρι στιγμης ικανος για μπροσταρης στην Αναταση μας σαν εθνος και σαν πολιτες. Ελπιζω πιο πολλοι να τον μαθουν, πιο πολλοι να τον κατανοησουν, και ευχομαι να μη του συμβει κανενα περιεργο «ατυχημα» του ανθρωπου…

 8. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. says:

  ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΤΙΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΑΝ ΜΕΣΑ Σ ΕΝΑ 24ΩΡΟ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ, ΑΥΤΟΙ ΣΑΝ ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΟΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ.
  Η ΕΙΣΑΙ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ Η ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ. Ο ΚΟΚΚΙΝΟΑΣΠΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΕΔΕΣΕ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ.
  ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΑΣΠΙΔΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΦΕΚΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
  ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

 9. ΑΦΩΝΟΣ ΣΤΕΝΤΩΡ says:

  ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ,ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ GAY,ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΣ ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΜΑΤΟΙ.

  • ΦΩΝΑΚΛΑΣ says:

   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ ΚΙ ΕΣΥ;
   ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
   ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ ΓΙ’ΑΥΤΟ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝ ΖΟΥΝΕ ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΑΛΤΡΟΥΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ.

   ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥ. ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ… ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΤΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *