Τελικά οι Σκοπιανοί είναι η πολύ καλά παιδιά η πολλοί μαλάκες…

Για να γίνει κατανοητός ο τρόπος σκέψης για αρχή πρέπει να προσδιορίσουμε την  εννoια  Είμαι..

Είμαι όμορφος,  είμαι άλογο,  είμαι πράγμα,  είμαι έξυπνος…

Προσδιορίζω τι είμαι,  Δηλώνω τι είμαι….  δεν ρωτάω αν είμαι;

Στο είμαι δεν μπορεί να εμπεριέχεται μία κατάσταση γκρίζα,  η Είμαι ή δεν είμαι!… η είμαι άλογο ή δεν είμαι άλογο… και στην περίπτωση που γκριζάρει και είμαι μουλάρι…  πρέπει να ονομαστω μουλάρι… αν είμαι λίγο δηλαδή  αλλοπαρμένος και νομίζω ότι είμαι κάτι που δεν είμαι  δεν γίνεται να είμαι μισό μισό… πρέπει να προσδιοριστω  σε αυτό που πραγματικά είμαι!!

Παραδείγματος χάρη για να το καταλάβεις,  στον πολιτισμό της χεστρας σήμερα,  αυτό το πράγμα  εκανε αγώνες νομικούς για να κερδίσει το δικαίωμα να μπορεί να λέει Είμαι το αυτό!!  Αν εγώ πω οτιδήποτε άλλο κινδυνεύω νομικά να με κυνηγήσει….!

Δεν με ρωτάει αν είναι το αυτό… είναι σίγουρα το αυτό!… και σίγουρα δεν διαπραγματεύεται κάτι ενδιάμεσο!

Πάμε τώρα στην περίπτωσή μας,  με βάση τα λεγόμενα  των ανθρώπων της εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ….  τα Σκόπια είναι γνωστά σε όλο τον πλανήτη εδώ και πολλά χρόνια ως Μακεδονία! ….και ότι αυτό το θέμα έπρεπε να κλείσει για να έχουμε ηρεμία και ευημερία στην περιοχή..υπονοωντας και τα λαθη απο τα προηγουμενα κακα παιδια της εξουσιας !

Οι σκοπιανοί λοιπόν εφόσον όλος ο πλανήτης τους γνώριζε σαν Μακεδονία  δεν ρωτούσαν αν είμαστε Μακεδονία… λέγανε  Είμαι Μακεδονία!

Από την άλλη νομικά εδώ και σχεδόν 50 χρόνια όλοι οι παγκόσμιοι οργανισμοί έχουν δηλώσει ότι το δικαίωμα και η επιλογή του ονόματος ανήκει αποκλειστικά στην Ελλάδα…

Αν αυτό ισχύει τότε η δηλωση είμαι Μακεδονία…. μετατρέπεται σε ερώτημα είμαι Μακεδονία;

Από την άλλη η επικοινωνιακή πολιτική του κυρίου Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ ολοκλήρου  θέλει να περάσει ότι δεν είναι τα πράγματα έτσι….. Και ότι ακόμα και αυτό που πέτυχε είναι ένα μεγάλο βήμα και μία μεγάλη επιτυχία…. αντί για μία μεγάλη προδοσία… πάμε λοιπόν να αποδείξουμε με την λογική ότι ο Αλέξης Τσίπρας οι συνεργάτες του και το ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πήραν πολύ μαϊντανό για να κάνουν αυτή την προδοσία!

Αν κάποιος είναι  κάτι, το οτιδήποτε κάτι,  τότε δεν ρωτάει και δεν διαπραγματεύεται αν είναι αυτό το κάτι ή αν θα συνεχίσει να είναι αυτό το κάτι!

Αν μία χώρα ήδη ήταν γνωστή σε όλο τον κόσμο σαν Μακεδονία τότε θα είναι η πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία που πρωθυπουργός άλλης χώρας  κατάφερε να αλλάξει το όνομα μιας χώρας χωρίς πόλεμο!

Προφανώς ξεκάθαρα και λογικά  το όνομα ήταν και είναι αποκλειστική απόφαση μόνο της Ελληνικής μεριάς… Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο!

Τι παίχτηκε κάτω από το τραπέζι θα το μάθουμε μέσω της ιστορίας μετά από χρόνια…. βέβαια Μη βιάζεστε γιατί ακόμα το όνομα δεν δόθηκε… Και στην δική μας τη Βουλή θα έρθει μετά από καιρό…. που τότε δεν θα είναι καν ο Τσίπρας εκεί…. Ίσως να είναι Οικουμενική… η οποία θα έχει άλλα προβλήματα να αντιμετωπίσει… Ίσως πιο καυτά και άμεσα!

Πριν κλείσω αυτό το σκεπτικό να συζητήσουμε λίγο το θέμα του αλυτρωτισμού…

Αλλαγή Συντάγματος και αλλαγή στα  αλυτρωτικά θέματα ΟΚ Λογικό ακούγεται…. αλλά γιατί μόνο από τη μία μεριά;

ο Παπαγιαννης,  ένας χωρικός που κατάγεται από πολύ μεγάλο τζάκι,  διαχειρίζεται την περιουσία Που του έχουν αφήσει οι πρόγονοί του εδώ και χιλιάδες χρόνια…..  έχει ένα τεράστιο χωράφι… από τα πιο όμορφα της χώρας…. και το πιο γνωστω όχι μόνο στο χωριό αλλά σε όλη την οικουμένη!

Μέσα σε αυτό το χωράφι εχει βάλει διαφορά δέντρα,  φυτά,  οπωρολαχανικά, κήπους… Ένα πανέμορφο χωράφι..

Αυτό το χωράφι είναι στην οικογένειά του εδώ και χιλιάδες χρόνια,  καθένας που πέρασε κληρονόμος έβαλε και και το λιθαράκι του να γίνει και πιο όμορφο και πιο γνωστό,  ένα από τα σουξέ του χωραφιού είναι η μία του γωνία  που βγάζει τα καλύτερα μανταρίνια στην  περιοχή….!

Τα έχει ονομάσει τα μανταρίνια του Παπαγιάννη….τα ξακουστά μανταρίνια του Παπαγιάννη!

Στο διπλανό χωράφι,  συνορεύοντας με το χωράφι του Παπαγιάννη   είναι ο κύριος Σπύρος  όπου στη γωνία ακριβώς που συνορεύουν τα δύο ακίνητα υπαρχουν πολλές μανταρινιές που έχουν απλώσει τα κλαδιά τους  μέσα στο χωράφι του… και έτσι ο κύριος Σπύρος συλλέγει τα ξακουστά μανταρίνια Παπαγιάννη!

Μία μέρα του ήρθε μία καταπληκτική ιδέα,  θα μπορούσε να βάλει μία τεράστια ταμπέλα διαφημιστική και να λέει πουλάω τα ξακουστά μανταρίνια Παπαγιάννη….  Ο Παπαγιάννης δεν θα μπορούσε να το κάνει τίποτα Μιας και τα μανταρίνια που έβγαιναν τη μεριά του με τον νόμο του ανήκαν….. οι πελάτες που θα έτρωγαν τα μανταρίνια δεν θα ρωτούσαν αν είναι δικά του ή αν τα βρήκε με τον τρόπο που τα βρήκε…. απλά με το χρόνο θα δημιουργούσαν τη συνείδηση οτι τα μανταρίνια Παπαγιάννη  Βασικά είναι του κυρ Σπύρου…. αφού αυτός τα πουλάει Άρα είναι δικά του!

Ο Παπαγιάννης σαν παλιός  άρχοντας  είχε το μυαλό να σκεφτεί μπροστά…. και να σκεφτεί ότι αυτό μπορεί να συμβεί και έτσι να του στερηθεί  το όνομα και η ιδιοκτησία για τα ξακουστά μανταρίνια Παπαγιάννη…. πλησίασε λοιπόν τον κύριο Σπύρο και του είπε… πουλάς τα μανταρίνια μου  γιατί ο νόμος σε καλύπτει….  εβγαλες διαφημιστική ταμπέλα που λες πουλάω μανταρίνια Παπαγιάννη…. και επειδή και αυτό είναι αλήθεια πάλι ο νόμος σε καλύπτει…. αλλά με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσεις συνείδηση μέσα στο χρόνο οτι τα μανταρίνια Παπαγιάννη είσαι εσύ… Άρα πρέπει με κάποιο τρόπο να υπογράψουμε μία συμφωνία μαζί ότι δεν θα θέλησεις ποτέ  Εσύ ή οι κληρονόμοι σου να διεκδικήσετε τα μανταρίνια Παπαγιάννη!

Ο κυριος Σπύρος εκάτσε και αυτός και σκέφτηκε  και Αποφάσισε να υπογράψει το χαρτί για όλη την οικογένεια του για όλους τους κληρονόμους του και για όλο το μέλλον ότι δεν θα διεκδικήσουν ποτέ τα μανταρίνια Παπαγιάννη….  λίγο πριν όμως υπογράψει το χαρτί Ο Μικρός Μπόμπιρας ο γιος του…. μασουλώντας ένα μανταρίνι  τον ρώτησε μία σοκαριστική ερώτηση….

Αν υπογράψεις ρε μπαμπά όλα αυτά,  Ότι δεν μπορείς να διεκδικήσεις τίποτα  και μετά ο Παπαγιάννης κόψει τις κλάρες που έρχονται στο κτήμα μας  δεν θα χάσουμε όλη την ήδη υπάρχουσα πελατεία μας;  δεν θα έχουμε πάθει ζημιά σε αυτό το δίκτυο πώλησης που ήδη έχουμε δημιουργήσει;  Αφού λοιπόν Μπαίνει στη διαδικασία να αποδεχτεί  ότι αυτό που κάνουμε είναι νόμιμο και δεν μπορει να κάνει κάτι  γιατί και εσύ να μη ζητήσεις ασφαλιστικές ρήτρες  ότι δεν θα κάνει τίποτα που θα σου χαλάσει το ήδη υπάρχον δίκτυο που δημιούργησες;

Ο κυρ Σπύρος έμεινε άφωνος,  ο μικρός είχε δίκιο….  απλά Ο Παπαγιάννης δεν είχε σκεφτεί την πιο εύκολη λύση….  αλλά θέλησε να πάει δια του νόμου  να καλύψει την κληρονομιά του…. εφόσον μπήκε Λοιπόν στη διαπραγμάτευση και ζητάει Να αλλαχτούν δεδομένα και να υπογραφούν συμφωνίες τότε οι συμφωνίες θα πρέπει να είναι και από τις δύο μεριές!

Αν η ελληνική κυβέρνηση λοιπόν  επέλεξε τον δρόμο  της μη εύκολης λύσης (για λόγους δικούς τους)  και πέρασε στην διαπραγμάτευση των αλυτρωτικών αλλαγών και θέσεων…. Για ποιο λόγο να μην περάσει και η άλλη μεριά σε ίδιες θέσεις αύριο-μεθαύριο που θα ζητούν τα ίδια από την Ελλάδα;

Οσο υποστηρίζεις ένα δίκτυο,  μάλλον καλύτερα όταν δεν πατάς το φίδι εν τη γενέσει του  είναι νόμος απαράβατος ότι κάποια στιγμή όσο και παράνομο κακό και μαύρο να είναι για τα μάτια των πολλών αυτό το φίδι…. Ότι θα σου ζητήσει τα ρέστα για οτιδήποτε δημιουργήσε μέσα στο χρόνο και εσύ απλά δεν του εκοψες το κεφάλι!

Πιο απλά δεν γίνεται για να κατανοήσετε το μέγεθος της προδοσίας του Αλέξη Τσίπρα!

Stranger,…

Loading...

19 thoughts on “Τελικά οι Σκοπιανοί είναι η πολύ καλά παιδιά η πολλοί μαλάκες…

 1. 'Υψιπετείν says:

  Εδώ και καιρό επέλεξα τη σιωπή στα σχόλια. Αλλά το σημερινό σου άρθρο φίλε Νίκο, με ξεσήκωσε, και ο λόγος είναι ότι πέτυχες επάκριβως με το πιο απλό παράδειγμα την πιο μεγάλη οφθαλμοφανέστατη προδοσία. Εύγε Νικόλαε… Συνεχώς μας εκπλήσσεις…!

 2. tasos says:

  «ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ»!!!! Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΫΦΑΝΤΗ!!!»ΣΧΕΔΙΟ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»!!!!

  ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014

  Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α. – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΦΑΝΤΗΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ «ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΝΑ ΤΕΜΑΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

  «Το Σύνταγμα που έχουμε είναι ανελεύθερο, είναι των κατακτητών. Η “ελευθερία” που δίνει το Σύνταγμα είναι η υποταγή στο κεφάλαιο, στους ανωτέρους μας, στους κατακτητές. Ο Στρατηγός ε.α. Γιώργος Αϋφαντής συγκλονίζει με όσα αποκαλύπτει για το σχέδιο καταστροφής του Ελληνικού Εθνους, του τεμαχισμού της Ελλάδος και αρπαγής της περιουσίας της. Ο αξιωματικός δεν διστάζει να αποκαλύψει όσα έχουν σχεδιάσει οι Εβραιοσιωνιστές σε βάρος της Πατρίδος μας, λέγοντας: «Έλληνες ξυπνήστε και δείτε την αλήθεια».

  Στρατηγέ, εδώ και χρόνια έχετε γράψει στα βιβλία σας αυτά που ζούμε σήμερα. Από πού τα γνωρίζατε;

  Αϋφαντής: Από το 1980, την επομένη χρονιά της αποστρατείας μου γνώριζα όλα όσα βιώνουμε σήμερα και -όπως είπατε- τα έχω καταγράψει στα βιβλία μου. «Το σχέδιο διάλυσης της Ελλάδος συνετάχθη το 1970-’72 στο Λονδίνο από μια Επιτροπή υψηλόβαθμων κοσμοκρατόρων-Σιωνιστών.» Ένας από τους Λόρδους που το εγνώριζαν και που το 1980 βρισκόταν στην Αθήνα, μού ενεπιστεύθη το σχέδιο της Επιτροπής. Γιατί το ενεπιστεύθη σε μένα; Πρέπει να σας θυμίσω ότι είχα κάνει πραξικόπημα να ρίξω τον Παπαδόπουλο και αν δεν με πρόδιδαν δύο αξιωματικοί, θα έριχνα την δικτατορία και δεν θα είχαμε τη συμφορά του Κυπριακού. Έκανα φυλακή 14 μήνες και 7 μέρες, σε πλήρη απομόνωση και προφανώς ο συγκεκριμένος Λόρδος, εκτιμώντας αυτή τη δράση μου, μου εκμυστηρεύτηκε το σχέδιο των Κοσμοκρατόρων.

  Πόσο μακρόπνοο ήταν αυτό το σχέδιο και τι περίπου περιελάμβανε;

  Αϋφαντής: Ήταν για 90 χρόνια. Πρώτ’ απ’ όλα μου είπε ότι θα αλλάξει το καθεστώς στη Σοβιετική Ένωση, όπως κι έγινε μετά από 10 χρόνια. Μου είπε για τον εμφύλιο πόλεμο που θα γινόταν στη Γιουγκοσλαβία, θα διαρκούσε 36 μήνες και θα μοιράζονταν τα σύνορα της Γιουγκοσλαβίας ικανοποιώντας περισσότερο τη Γερμανία. Όπως κι έγινε.

  ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΝΑ ΤΕΜΑΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  Για την Ελλάδα τι σας είπε;

  Αϋφαντής: Είχε σχεδιαστεί να τεμαχιστεί αρχικά σε δύο κράτη. Μαζί με την Τουρκία, η χώρα μας είχε σχεδιαστεί το 2008 να διασπαστεί σε 2 κράτη, αλλά τα σχέδιά τους δεν καρποφόρησαν διότι το ίδιο διάστημα ο Ερντογάν συνέλαβε αξιωματικούς για το πραξικόπημα «Βαριοπούλα». Το σχέδιό τους στην Ελλάδα περιελάμβανε τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, διότι ήθελαν αίμα για να ξεσηκώσουν τον κόσμο, να καεί η Αθήνα όπως κι έγινε. Δεν τους βγήκε όμως το σενάριο στην Τουρκία. Προφανώς το σχέδιό τους θα θελήσουν να το πραγματοποιήσουν.

  Τι ακριβώς θέλουν να κάνουν;

  Αϋφαντής: Στο βιβλίο μου «Άνθρωπος και Επιστήμη» το 1998 και αργότερα στο «Αφύπνησις» τα εξηγώ.
  Πρώτα απ’ όλα θέλουν να δημιουργήσουν το Κράτος της Κωνσταντινουπόλεως με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη και έκταση την Βουλγαρική Θράκη, την Ελληνική Θράκη και μέσα, μέχρι τον Σαγγάριο ποταμό.

  Τι είδους κράτος θα είναι αυτό;

  Αϋφαντής: Αυτό θα είναι «το Κράτος που θα διοικεί την Ανθρωπότητα.»

  Και από ποιους θα απαρτίζεται; Από Έλληνες και Τούρκους;

  Αϋφαντής: Αυτό ήταν και η δική μου απορία. Τότε που ο λόρδος μου εκμυστηρευόταν το σχέδιο της Επιτροπής, η Κων/πολη είχε 9 εκατομμύρια Τούρκους. Σήμερα έχει 15 εκατομμύρια. Μου είπε λοιπόν ο Λόρδος ότι μέσα στην Κωνσταντινούπολη υπάρχουν 3,5 εκατομμύρια Αλεβίτες. Αίρεση Μουσουλμάνων είναι αυτή, που αφού τους ονομάσουν χριστιανούς θα τους εξοπλίσουν και θα αρχίσουν να πολεμούν τους Τούρκους. Ενδεχομένως δε να χρειαστεί να φέρουν και ενισχύσεις από τη λεγεώνα των ξένων.
  Μοιάζει με φανταστικό σενάριο.

  Αϋφαντής: Έτσι νομίζετε. Δεν δημοσίευσα φαντασίες κύριε Βραχιολίδη αλλά πραγματικό Σχέδιο επί χάρτου. Ό,τι έχουν προγραμματίσει για την Ελλάδα, είναι γεγονός. Πρέπει να γνωρίζετε δε ότι και ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος ανέφερε για το κράτος της Κωνσταντινουπόλεως! Πριν από ένα ενάμισι χρόνο σε ερώτηση που του έκαναν για το αν περιμένει από την Τουρκική Κυβέρνηση να δώσει άδεια για να λειτουργήσει η Σχολή της Χάλκης, ο Πατριάρχης απάντησε: «Δεν νομίζω ότι θα μας την δώσει αλλά την άδεια θα την δώσει το Νέο Κράτος της Κωνσταντινουπόλεως». Μόλις κατάλαβε τι είπε, δαγκώθηκε και άλλαξε κουβέντα.

  Για την Ελλάδα τι έχει προγραμματίσει η Επιτροπή;

  Αϋφαντής: Ο Λόρδος, μου είπε ότι για την Ελλάδα έχουν σχεδιάσει διαμελισμό της. Αφού η Θράκη, όπως σας είπα θα αποκοπεί από την Ελλάδα και θα πάει στο Κράτος της Κωνσταντινούπολης, το υπόλοιπο κομμάτι της Βορείου Ελλάδος θα ενταχτεί στη λεγόμενη Δημοκρατία της Κεντρικής Βαλκανικής, με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να σας θυμίσω ότι στη Θεσσαλονίκη από το 1985 δώσανε μία επέκταση πόλεως εκατοντάδων χιλιάδων στρεμμάτων. Όλες οι πόλεις πασχίζουν να πάρουν μία μικρή επέκταση σχεδίου και η Θεσσαλονίκη έχει πολύ περισσότερο απ’ όσο της χρειάζεται. Θέλετε το γιατί; Γιατί εκεί έχουν αγοράσει οι κατακτητές, οι κοσμοκράτορες. Σε αυτό λοιπόν το Νέο κράτος ετοιμάζουν να φέρουν περίπου 1.000.000 Νέο κόσμο.

  Από πού θα έρθει εισαγόμενος αυτός ο κόσμος;

  Αϋφαντής: Το ίδιο ερώτημα έκανα κι εγώ στον λόρδο που μου τα εμπιστεύθηκε. Και μου είπε τα εξής: «Εάν πάς στο Ισραήλ και καθίσεις σ’ ένα δημόσιο χώρο, σ’ ένα τραπέζι κι αρχίσεις να ρωτάς “από πού είσαι εσύ ή εσύ;” , θα βρεθούν μερικοί που θα σου πουν “από τη Θεσσαλονίκη”. Και αν τους ρωτήσεις, “πώς και βρίσκεσαι εδώ κι όχι στη Θεσσαλονίκη;”, οι Ισραηλινοί θα σου απαντήσουν: “Δεν ήρθε ακόμη η ώρα να πάμε, θα πάμε όμως”. Είναι προγραμματισμένα όλα από τους Εβραίους κύριε Βραχιολίδη. Ο κόσμος κοιμάται.

  Στο κράτος που θα ονομάζεται «Δημοκρατία της Κεντρικής Βαλκανικής» με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη, θα υπάγονται και τα Σκόπια;

  Αϋφαντής: Βεβαίως.

  Δηλαδή αυτά που λένε για «Άνω Μακεδονία» ή «Νέα Μακεδονία» δεν ισχύουν;

  Αϋφαντής: Όχι, Αυτά είναι μπούρδες για τον κόσμο. Πριν από 8-10 χρόνια είχε δημοσιευτεί από το Πεντάγωνο ένας χάρτης για το ποιο έπρεπε να είναι το κράτος των Σκοπίων. Εκείνος ο χάρτης ήταν η «Δημοκρατία της Κεντρικής Βαλκανικής. Είχε τα Σκόπια, την Ελληνική Μακεδονία, ολόκληρη τη Χαλκιδική και ένα κομμάτι της νοτίου Βουλγαρίας.

  Για την υπόλοιπη διχοτόμηση της Ελλάδος τι έχουν σχεδιάσει οι κοσμοκράτορες;

  Αϋφαντής: Αρχικά στο σχέδιό τους υπήρχε η ένταξη της Βορείου Ηπείρου στην Ελλάδα αλλά φαίνεται ότι ο σχεδιασμός τους άλλαξε και πάνε να κόψουν κομμάτι από την Ήπειρο να το δώσουν στην Αλβανία. Και αυτό διότι ακριβώς απέναντι, στην Κέρκυρα, κοντά στην Κασσιόπη είναι μια τρομερή βίλα ιδιοκτησίας του Ρότσιλντ. Ο Ρότσιλντ είναι ο επικεφαλής των Σιωνιστών, ο «πάτερ φαμίλια» του κόσμου, 97 ετών σήμερα, είναι αυτός που διοικεί προσωπικά την Βαλκανική και συνεπώς έχει συμφέροντα στην περιοχή.

  Η Ελλάδα πόσο ακόμη έχει αποφασιστεί να συρρικνωθεί κύριε Αϋφαντή;

  Αϋφαντής: Η Ελλάδα θα συρρικνωθεί από τον Όλυμπο μέχρι την Πελοπόννησο. Τα Δωδεκάνησα μάλλον τα αφήνουν σε μας. Την Κρήτη όμως την έχουν κόψει από την Ελλάδα και την εντάσσουν στο Μεγάλο Ισραήλ. Αυτό το σχέδιο είναι του Εβραίου Ιωσήφ Νάζη το 1571. Εκείνος οραματίστηκε το Μεγάλο Ισραήλ που τελειώνει στη Βαγδάτη. Γι’ αυτό γίνεται ο πόλεμος στη Συρία, για να ενωθεί το Ισραήλ με τη Συρία και το Ιράκ.Και μαζί με την Κρήτη και την Κύπρο, να δημιουργήσουν το μεγάλο Ισραήλ.
  Στο Σχέδιό τους έχουν αποφασίσει να εξαφανίσουν πλήρως το Ελληνικό έθνος!
  Γι’ αυτό φέρνουν συνεχώς λαθρομετανάστες: για να τους βάλουν στη θέση των Ελλήνων. Αυτοί θα είναι οι αυριανοί Έλληνες! Γι’ αυτό έβαλαν το ΠΑΣΟΚ να τους δώσει την ελληνική ιθαγένεια.

  Οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών στη χώρα μας υπηρετούν τα Σχέδια των Παγκοσμιοποιητών;

  Αϋφαντής: Μετά τη δολοφονία του Καποδίστρια, την Πατρίδα μας δεν τη διοίκησε Έλληνας. Το 1843 που υποτίθεται ότι οι Έλληνες κάναμε επανάσταση για να αποκτήσουμε Σύνταγμα, είναι λάθος. Την επανάσταση την οργάνωσαν οι Λόρδοι-Σιωνιστές Εγγλέζοι και αυτοί προετοίμασαν το Σύνταγμα. Οι Έλληνες, απλώς χειροκροτούσαν. Το Σύνταγμα που έχουμε δεν είναι ελεύθερο, είναι των κατακτητών. Ποια ελευθερία δίνει το Σύνταγμα σήμερα; Υποταγή στους ανωτέρους μας, στους κατακτητές, υποταγή στο κεφάλαιο. Σε όλη αυτή τη διαδρομή από το 1843 υπήρξαν βέβαια εξαιρέσεις πατριωτών Ελλήνων που ανήλθαν την κλίμακα της εξουσίας, αφού όμως προσποιήθηκαν ότι ήταν δικοί τους.

  Αναφέρετέ μας έναν τέτοιο Έλληνα.

  Αϋφαντής: Ο Μεταξάς, το 1935. Δεν ανέβηκε μόνος του στην εξουσία. Οι Μασόνοι τον ανέβασαν. Ο ίδιος παρίστανε τον Αγγλόφιλο. Όταν όμως ήρθε η ώρα του πολέμου και είδαν ότι ο Μεταξάς αντέδρασε, τον δηλητηρίασαν.

  Δεν απαντήσατε όμως στο ερώτημά μου για το εάν οι τελευταίες Ελληνικές κυβερνήσεις υπηρετούν τα σχέδια των Παγκοσμιοποιητών;

  Αϋφαντής: Οι Αριστερές κυβερνήσεις από τον Ανδρέα Παπανδρέου και μετά, κατέστρεψαν την Ελλάδα. Όλοι οι «Αριστεροί» είναι άνθρωποι του Κεφαλαίου. Εάν οι «αριστεροί» και οι εργατοπατέρες δεν ήταν άνθρωποι του κεφαλαίου, δεν θα μπορούσε η σημερινή κυβέρνηση να κάνει αυτά που κάνει. Θυμηθείτε το 2007 και 2008 που έκαψαν όλη την Ελλάδα και την Αθήνα, για να διώξουν τον Καραμανλή και να φέρουν τον Γιωργάκη στην εξουσία. Τότε, έκαψαν 64 ανθρώπους ζωντανούς στην Πελοπόννησο. Σκότωσαν και τον Αλέξη Γρηγορόπουλο. Αυτοί, οι «αριστεροί» τον σκότωσαν. Πού είναι όλοι αυτοί σήμερα μαζί με τους κουκουλοφόρους, να κάψουν την Ελλάδα για τα μέτρα που παίρνει σε βάρος της εργατιάς ο Σαμαράς; «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ».

  Τον Αλέξη Γρηγορόπουλο τον σκότωσε «αριστερός»;

  Αϋφαντής: Ο Κουρουνέας που τράβηξε τη σκανδάλη και σκότωσε τον Αλέξη ήταν από τα δυνατά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Άλλο, αν το κρύψανε. Εγώ πήγα μέχρι το χωριό του κι έκανα έρευνα. Θέλω λοιπόν να σας πω ότι το Κεφάλαιο πρώτα ήλεγξε τα Κόμματα της Αντιπολιτεύσως, όλη την Αριστερά δηλαδή αλλά και τη Χρυσή Αυγή και μετά επέλεξε την κυβέρνηση για να επιβάλει τα μέτρα. Έχετε την εντύπωση ότι υπάρχει κόμμα πατριωτικό στην βουλή; Δεν υπάρχει κύριε Βραχιολίδη.

  Τι θα έπρεπε να κάνει ένα κόμμα σήμερα για να δείξει τον πατριωτισμό του;

  Αϋφαντής: Να ζητήσει να φορολογηθούν οι Εβραίοι. Από το 1920 ο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο οποίος ήταν Εβραίος, είχε κάνει νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου τις Εβραϊκές κοινότητες. Άρα, από το 1920 μέχρι σήμερα οι Εβραίοι δεν πληρώνουν δεκάρα στο Ελληνικό κράτος. Σε κανένα άλλο κράτος δεν έχει γίνει αυτό παρά μόνο σε μας, τους δούλους. Ποιο κόμμα Ελληνικό βγήκε να ζητήσει να φορολογηθούν οι Εβραίοι; Κανένα! Δεν έπρεπε να βγει το ΚΚΕ ή η Χρυσή Αυγή και να πουν «έχουμε λιώσει τους Έλληνες στη φορολογία ας φορολογήσουμε και τις τεράστιες περιουσίες των Εβραίων»; Δεν τολμάει όμως κανείς βουλευτής κανενός κόμματος να ζητήσει την φορολόγηση των Εβραίων.

  Έχουμε προκαλέσει επανειλημμένες φορές τον Φώτη Κουβέλη να απαντήσει εάν έχει εντάξει στο ΚΙΣ 80 ακίνητα ιδιοκτησίας του, για τα οποία δεν φορολογείται. Δεν απαντά όμως. Εσείς κύριε Αϋφαντή γνωρίζετε κάτι γι’ αυτό;

  Αϋφαντής: Ο κ. Κουβέλης έχει πολύ λιγότερα από 80 ακίνητα στην ιδιοκτησία του. Έβαλε όμως στο ΚΙΣ των συγγενών και των φίλων του, ώστε σήμερα οι συγγενείς και οι φίλοι του κ. Κουβέλη δεν πληρώνουν φόρο στο Ελληνικό κράτος! Γι’ αυτό κ. Κουβέλης έφυγε από την κυβέρνηση. Διότι με ανοιχτή επιστολή μου το έθετα αυτό το ζήτημα και τον προκαλούσα. Οπότε έφυγε από την κυβέρνηση για να μην τον παίρνουν άλλο τα σκάγια.

  Ο κ. Κουβέλης όμως έφυγε από την κυβέρνηση και για έναν ακόμη λόγο: διότι δεν πέρασε ο αντιρατσιστικός νόμος για τον οποίο κατέβαλε έντονες προσπάθειες, για λογαριασμό των Εβραίων.

  Αϋφαντής: Βεβαίως. Το άρθρο 3 του αντιρατσιστικού νόμου είναι αντίγραφο του νόμου του Γάλλου Κεϊνσώ εξαιτίας του οποίου βάλανε φυλακή τον Εβραίο Καρωτί επειδή τόλμησε να πει ότι δεν θυσιάστηκαν 6 εκατομμύρια Εβραίοι από τον Χίτλερ στο Άουσβιτς. Και είναι αλήθεια. Οι θυσιασθέντες Εβραίοι ήταν 450 – 500 χιλιάδες. Αυτόν τον αντιρατσιστικό νόμο θέλανε να περάσουν από την Βουλή.

  Αντέδρασε όμως έντονα η Χρυσή Αυγή. Έγιναν και επεισόδια μέσα στη Βουλή.

  Αϋφαντής: Όλα ήταν προσχεδιασμένα. Και οι αντιδράσεις της Χρυσής Αυγής λειτούργησαν ως «πουρίμ», ως άλλοθι για να περάσουν από τη Βουλή τον αντιρατσιστικό νόμο που είναι υπέρ των αλλοδαπών και παράλληλα φίμωση για τον Ελληνικό λαό. Το θέμα του αντιρατσιστικού νόμου έθεσα με την ανοιχτή επιστολή μου στον κ. Κουβέλη και του είπα: «εάν τον ψηφίσετε, θα βάλετε στη φυλακή την Ρεπούση η οποία αμφισβήτησε τις θυσίες των Ελλήνων στη Σμύρνη και στο Ζάλογγο;». Γι’ αυτό παραιτήθηκε ο Κουβέλης από την κυβέρνηση.

  Είναι προδότης ο Σαμαράς με όσα κάνει σε βάρος του λαού; Ψηφίστηκε για να «αποκεφαλίζει» κατά χιλιάδες τους εργαζόμενους;

  Αϋφαντής: Δεν ξέρω αν είναι προδότης γιατί πρώτα δεν ξέρω αν είναι Έλληνας!

  Αμφισβητείτε την Ελληνικότητα του Σαμαρά; Η Πηνελόπη Δέλτα η γιαγιά του αυτοκτόνησε μόλις μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα.

  Αϋφαντής: Κατ’ αρχήν η Πηνελόπη Δέλτα ήταν Εβραία, δεν ήταν Ελληνίδα. Κι από ‘κει έχει… Ελληνικό αίμα κι ο Σαμαράς. Γιατί όμως ήταν τόσο ένθερμος Ελληνίδα; Τα παιδιά όταν μεγαλώνουν δημιουργούν δικό τους κόσμο. Η Πηνελόπη Δέλτα μεγάλωσε στην Ελλάδα, εθαύμασε τον Λαό αυτό και τον υπηρέτησε. Εάν ζούσε όμως κι επήγαινε να πιάσει καμιά θεσούλα, το κατεστημένο δεν θα της έδινε καμία. Διότι το κατεστημένο, τους Εβραίους εκείνους που δεν το υπηρετούν αλλά υπηρετούν τον Ελληνικό λαό, τους βάζουν στην άκρη.

  Αποκλειστική συνέντευξη στον Μάκη Βραχιολίδη

  ixthis-12.blogspot.gr/

  ΠΗΓΗ: http://thesecretrealtruth.blogspot.jp/2014/08/blog-post_9598.html?m=1

 3. sterg says:

  ΕΔΩ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΥΠΟΥΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΠΑΤΣΟ.ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ [«Η συμφωνία ποδοπατά την διαθήκη των προγόνων μας για μία και αδιαίρετη Μακεδονία».ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ] ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ.

 4. Βρυκόλακας says:

  Αδερφε Stranger δωσε βαση τι πρεπει να γινει απο δω και στο εξης για να μην καταντησει η χωρα το πρωτο πειραματικο μοντελο και προτυπο για ολες της χωρες του πλανητη υπο την σφραγιδα της νεας ταξης.
  1ο σκελος: Ερπυστριες Ελληνων οχι μασονων κτλ-τιμωρια ολων των εν ζωη σε βαθος χρονου-δια παντος απελαση των οικογενειων τους εως τελευταιας γραμμης αιματος-πληρης κατασχεσης ολων των περιουσιακων στοιχειων-εκταφη των οικογενειακων ταφων και παραδοση αυτων(πλακετες,κοκκαλα,σκουλικια) στους απελαθεντες(αυτο θα ειναι και το μοναδικο περιουσιακο στοιχειο που θα παρουν μαζι τους)-διαγραφη/αλλαγη τιμητικων ονομασιων σε δημοσια κτιρια και δρομους-κατεδαφιση μνημειων των μολυσματικων αυτων προσωπων.
  2o σκελος: Ανακηρυσσομαι βασιλιας των Ελληνων απανταχου της γης-συγκεντρωνω ολους τους λαθρομεταναστες και ελληνοποιημενους ανα τα ετη σε ενα στρατοπεδο-ξεχωριζω τους μουσουλμανους με τη μεθοδο του χοιρινου πατσα-οι μουσουλμανοι στις χωρες τους η στις φυλακες των χωρων τους, οι υπολοιποι υπογραφουν συμβαση με την αυτου εξοχοτης μου για 2 ετη εργασιας σε δημοσια εργα-μετα το περας του εργου περνανε απαντες απο τεστ dna-οσοι ειναι αμιγως Ελληνες μενουν και εχουν δικαιωματα, οσοι ειναι αλλοδαποι στις χωρες τους με ενα δικαιο εισοδημα απο την εργασια που θα προσφερουν-οι αλλοδαποι εχουν δικαιωμα να επισκεφτουν τη χωρα μονο για 3 μηνες παραμονης και παρουσιας αυτων σε αστυνομικα τμηματα ανα εβδομαδα για καθε 10ετια, εκτος εαν αποδεδειγμενα ειναι πολιτισμενοι ανθρωποι, φιλελληνες και εχουν προσφερει υπηρεσια στο Ελληνικο εθνος κατ’ ελαχιστο των 5 συναπτων ετων, τοτε και μονο θα εχουν δικαιωμα παραμονης 5 ετων.
  3ο σκελος: Ελεγχος dna σε ολους τους Ελληνες(και του βασιλια) και διαχωρισμο αυτων σε καστες- Βασιλιαδες βρυκολακες και γραμμη των κληρονομων μου, καθαροαιμοι βρυκολακες, στρατιωτες βρυκολακες-βρυκολακες εργατες-βρυκολακες δουλοι(90%Eλληνικο dna)-οι υπολοιποι δωρο στη NASA για την επερχομενη αποστολη στον Αρη.
  Λοιπον αυτα πανω κατω, ειμαι ετοιμος να γινω ο βασιλιας σας, θα πληρωνετε μονο ενα φορο, το φορο αιματος αναλογα με το σωματικο βαρος και σωματοτυπο(υψος-μυικη μαζα κτλ. θα οργανωσω ειδικη επιτροπη επιστημονων για αυτο το εργο), 0,3-8% καθε 6μηνο ανα ατομο και 0% για ολους τους fit φυσικα.
  Αν πχ καποιος/α θελει να ειναι τοφαλος/α και ζυγιζει πανω απο 100 με υψος 1.70 τοτε εχουμε 8 επι 1.7 επι 6, θα δινει 81,6 λιτρα απ το αιμα του/της ανα εξαμηνο.
  Οποιος/α δεν πληρωνει το φορο θα εξοριζεται στο νησι των αναστεναγμων (μυκονος) για εκπαιδευση..
  Αγαπητοι μου Ελληνες ξεχασα να σας αναφερω πως πασης φυσεως λουγκρες και μεταλλακτες της γενετησιας φυσης θα εχουν ηδη εξοριστει στη Μυκονο δια αοριστου χρονου εως οτου εξαλειφθουν απο προσωπου γης, καθοτι φυσικα δεν προκειται ποτε να αναπαραχθουν μεταξυ των, οποιος βεβαια γινει ανθρωπος και οχι υποδεεστερος ζωου η υβριδιου που δημιουργηθηκε σε εργαστηρια βιολογιας της νεας ταξης, θα εχει το δικαιωμα να επιστρεψει στην ενδοχωρα υπο μερικη επιτηρηση καποιων ετων.
  ΥΓ. «Οι φυσιολογικοι» κατοικοι της Μυκονου δεν θα μας αφορα πως θα ζησουν με τους κιναιδους και πως θα φυλαξουν τους πισινους των, θα το κανουν οπως το κανουν τοσα και τοσα χρονια με το αζημιωτο η με την αρρωστημενη ανοχη τους (ομοιος στον ομοιο και η κοπρια στα λαχανα, οπως ελεγε ενα παλιος βρυκολακας αγροτης).
  Μετα τιμης ο βασιλιας σας, Βρυκολακας ο δικαιος ο 3ος.

 5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

  ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΙΚΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΜΥΑΛΟ ΚΟΤΑΣ. ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΡΑΤΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΖΕ.
  ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ, ΟΤΑΝ ΔΟΘΗΚΕ Η ΑΝΕΛΠΙΣΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΚΛΙΓΚΟΡΩΦ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΛΑΒΟΙ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΝ ΕΚΤΟ ΑΙΩΝΑ.
  ΤΑ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΜΕΤΡΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙΣ.

 6. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Σε οτι αφορα λοιπον το θεμα της Καμπαλιστικης «γνωσης» και αυτο το προβληματακι βασικα που εχετε με τους Μαυρους Καμπαλιστες δεν υπηρχε ΠΟΤΕ θεμα περα απο την ενεργειακη πολωση του υλικου πεδιο καθως αλλωστε «εγω» ο Διονυσος 1110 (η συχνοτητα του Ελληναρα σουπερ σεξυ Ν υμφιου) ειμαι η αμπελος η αληθινη και Πατερας μου ειναι ο Γεωργος και δηλαδη ο THE GOD OSIRIS = 888 που διδαξε Γεωργια στους Αιγυπτιους και ειναι ο Αμην. Αυτη ειναι η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ που υπεγραψαν οσοι απδεχθηκαν τον Χριστο ακομα και αν δεν μπορουν να τα βγαλουν περα με την ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΟΛΩΣΗ του υλικου πεδιου που ειναι και ενα προβλημα που σχετιζετε με τα «παρασιτα» του Δ εντρου και τους Μαυρους Καμπαλιστες κλπ που παριστανουν τους θεους στην θεση Μου (λεει τωρα ο Ιησους καθως WHO IS JESUS 888?).

  Μην ξεχνατε επισης οτι συμφωνα με τα Αιγυπτιακα κειμενα ο Οσιρις ειναι ο ΚΟΡΜΟΣ του Δ εντρου και δηλαδη το THE MIDDLE PILLAR = 888.

  (search for Osiris. Trunk, Axis Mundi + Bible Tree of Life, CROSS).

  ΟΛΗ η Καμπαλιστικη Γνωση (= Daath) ειναι ΑΧΡΗΣΤΗ χωρις το «ΦΙΔΙ» 9 = Kundalini και αυτο δεν μπορει να το απορριψει ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΧΕΤΙΚΟΣ και αν υπαρχει καποιος μασονος που διαφωνει με αυτο που λεω ΠΡΟΚΑΛΩ να μου αποδειξει το αντιθετο.

 7. ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ says:

  ΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΣΑ ΤΩΡΑ…ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΘΥΜΙΖΕΙ BOEING ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΥΡΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΑΔΕΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ… ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ..

 8. νβ says:

  βαζετε το παντου ως προμετωπιδα

  η βορειος μακεδονια ειναι ελληνικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  αμεση απελευθερωση της βορειου μακεδονιας απο τους σλαβοσκοπιανους κατακτητες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 9. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Βασικα το καταλαβαινω αυτο με την λογικη του να πατησεις το φιδι στην ριζα του και για αυτο θεωρω αλλωστε οτι ο εθνικισμος θα επρεπε να ειχε συνθλιβει προ πολλου οπως και οι κομμουνιστικες αλλα και οι λιμπεραλ μαλακιες οπως και ολες οι μαλακιες που στοχευουν τα κατωτερα στοιχειακα για ελεγχο της μαζας για να μπορεσει ο ενδιαφερομενος αλλα και ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ να εξετασει το καθε θεμα επι της ουσιας του και να δρασει αναλογα και προφανως σε συνδιασμο με τις διεθνεις εξελιξεις, καθως απο μονη της μια μικρη χωρα χωρις την προοπτικη της συμπραξης με καποιες αλλες δυναμεις εστω σε βαθος χρονου δεν μπορει να κανει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ εναντια στην ΜΗΧΑΝΗ που τρεφεται με την ΕΝΕΡΓΕΙΑ της μαζας που ειναι ο τροχος της αμαξας μεσα στα πλαισια μαλιστα της λιμπεραλ «ελευθεριοτητας».

  Απο εκει και μετα σε οτι αφορα το θεμα δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα γιατι το λεει βασικα ο «τιμιος» πρακτορας. Αυτο που λεει εγινε το 91 και αρα αν εγινε «προδοσια» εγινε ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ τον Τσιπρα και αλλου σε αλλο χρονικο σημειο ειναι το κεφαλι του φιδιου απο την στιγμη που οι προηγουμενοι μπηκαν ηδη στην διαπραγματυεση της συνθετης ονομασιας και δεν το βλεπω και καθολου λογικο αλλωστε να βγουν και «πατριωταρες» αυτοι της Ν.Δ με την αποκλειστικη στοχευση του Τσιπρα και της ηλιθιας επι του προκειμενου «αριστερας» που βρισκετε ασφαλως σε ενα «χρηματιστηριακο» αδιεξοδο γιατι δεν «ακολουθησε τους κανονες».

  Οπως θα μπορουσε να συμβει και στον οποιονδηποτε δηλαδη και αυτο να μην τον κανει υποχρεωτικα «προδοτη» προς την ¨πελατεια» του που ειναι αλλωστε η «αριστερα» στην συγκεκριμενη περιπτωση που για αυτην δεν υπηρχε επι της ουσιας ποτε θεμα με το ονομα λογω και του πως η «αριστερα» μεταφραζει την ιστορια αναφορικα και με την επαρχεια της Μακεδονιας στο Βυζαντιο που «φιλοξενησε» τους Σλαβους εποικους και αρα με τον αλφα η τον βητα τροπο μπορουν να ισχυριστουν οτι οι προγονοι τους ηταν συμμετοχοι στην Μακεδονικη συνειδηση του Βυζαντιου (και δηλαδη οχι την Ελληνικη συνειδηση) που ειναι και λογικο να υποθεσει καποιος οτι εφτανε μεχρι τον Μ. Αλεξανδρο ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ (και αρα αντιθετα προς την αρχαια πραγματικοτητα οπως και η συγχρονη ορθοντοξ Ελλαδα) και αυτο φυσικα δεν τους κανει αρχαιους Μακεδονες και φυλετικα Ελληνες και αυτο ειναι που αρχικα πρεπει να ξεκαθαρισει.

  Ειναι και γελοιο ασφαλως το να θεωρηθει αυτο ως προδοσια και οχι αυτο που εκανε με το δημοψηφισμα που ηταν ξεκαθαρη κοροιδια και θα μπορουσε καποιος ασφαλως να θεωρησει οτι ηταν προδοσια και προς τον εαυτο του και προς τους «πελατες» του (μακρια απο μενα).

  Σε οτι αφορα το θεμα της Νεας Ταξης θεωρω οτι βασικα καποιος πρεπει να ειναι μαζοχιστης για να μην ψαχνει για μια ΝΕΑ ΤΑΞΗ και δηλαδη μια ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ανεξαρτητα και με αυτα που πιστευουν και κανουν οι «φαλαινες». Ο ΣΤΟΧΟΣ λοιπον καποιοι θα επρεπε να ειναι στο ΜΕΛΛΟΝ και εκει να βλεπει βασικα «ουρανια βασιλεια» κλπ καθως για να ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ μια ΘΕΙΚΗ ΤΑΞΗ για παραδειγμα στο ΜΕΛΛΟΝ πρεπει να υπαρχει αυτη η ΣΤΟΧΕΥΣΗ και μεσα απο την πιστη αλλα ασφαλως και μεσα απο την λογικη καθως βασικα τι μπορει να κλασει η ανθρωπινη λογικη μπροστα στην λογικη του ΘΕΟΥ και δηλαδη ενος ΥΠΕΡΛΟΓΟΥ οργανισμου και δηλαδη την ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ στον οποιο ασφαλως

  Εισαστε λοιπον βεβαιοι οτι δεν σας ταδιδασκει σωστα η θρησκεια σας η μηπως εσεις δεν μπορειτε να κατανοησετε (Binah) ΤΙ ΛΕΕΙ σε επιπεδο ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ και ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ?

  Το θεολογικο ερωτημα επι του προκειμενου ειναι αν υπαρχει το THE EGO OF GOD = 888 και αν αυτο βασικα ειναι η ΧΡΥΣΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ 9 και δηλαδη το Φ-ως που ειναι και η Φ-ωτια (fuego) του Προμηθεα κλπ που ανεφερε ο Χριστιανος που με αναγνωρισε εστω σε ενα ενεργειακο και ασυνειδητο επιπεδο (μιλαω για αυτον που ποσταρε περι «εμου» του Π ρομυθεα). Το ερωτημα λοιπον ειναι αν η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ Φ-ΥΣΗΣ (της Ν υμφης) 6 ετσι οπως εκφραζεται μεσα απο την Χρυση Αναλογια 9 εκφραζει το ΕΓΩ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ (δηλαδη το ΟΝΤΟΣ τους Παρμενιδη και του Λιακουρα) και δηλαδη THE OBJECTIVE EGO = 906 (96-69) = JESUS CHRIST = REMOVE EIGHTEEN

  906 – 18 = 888.

 10. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Σε οτι αφορα το θεμα της Νεας Ταξης θεωρω οτι βασικα καποιος πρεπει να ειναι μαζοχιστης για να μην ψαχνει για μια ΝΕΑ ΤΑΞΗ και δηλαδη μια ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ανεξαρτητα και με αυτα που πιστευουν και κανουν οι «φαλαινες».

  Ο ΣΤΟΧΟΣ λοιπον θα επρεπε να ειναι στο ΜΕΛΛΟΝ και εκει να βλεπει βασικα «ουρανια βασιλεια» κλπ καθως για να ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ μια ΘΕΙΚΗ ΤΑΞΗ για παραδειγμα στο ΜΕΛΛΟΝ πρεπει να υπαρχει αυτη η ΣΤΟΧΕΥΣΗ και μεσα απο την πιστη αλλα ασφαλως και μεσα απο την λογικη καθως βασικα τι μπορει να κλασει η ανθρωπινη λογικη μπροστα στην λογικη του ΘΕΟΥ και δηλαδη ενος ΥΠΕΡΛΟΓΟΥ οργανισμου και δηλαδη την ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ στον οποιο ασφαλως δεν ειμαστε μονοι μας και το λογικο θα ηταν να υποθεσει καποιος με βαση και τα οσα γνωριζουμε για ΕΜΑΣ οτι δεν ειμαστε στην κορυφη της Πυραμιδας ως ειδος απο την στην στιγμη που παντα ψαχναμε για τον Πατερα μας και την Μανα μας για να μας οδηγησει μεσα στις κατωτερες συχνοτητες και την ενεργειακη πολωση της υλης. Το θεμα λοιπον της Μητερας Θεας και του Πατερα Θεου δεν ειναι τοσο απλο οσο θα ηθελε να πιστευει ο Αντιγονης και τα παρασιτα του ειδους συμπεριλαμβανομενων των θρησκευτικων εξουσιαστων που εκφραζουν μια παρομοια κατασταση και πολωση με τον Αντιγονη απο την αντιθετη πολικοτητα και καθως αλλωστε και σε οτι αφορα τον Αντιγονη ανεξαρτητα και με το ποια σχεση θα μπορουσε να εχει με τον αποκρυφισμο και με τις λιμπεραλ συχνοτητες του Κροουλι κλπ ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ οτι μιλαμε για την ΕΝΕΡΓΕΙΑ ενος καθρεφτη με συγκεκριμενη στοχευση που θα μπορουσε ασφαλως να εχει να κανει με την εργασια και τον πολεμο του Κροουλι κατα της πατριαρχειας in the name of Babalon?

  Ασφαλως αυτοςπηρε αυτο το ρισκο. Εγω δεν εχω ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την ΕΝΕΡΓΕΙΑ του λιμπεραλισμου και του sexual freedom κλπ. Αυτα ειναι του ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΙΩΝΑ που εφυγε για να ερθει ο Νεος και δηλαδη ο Heru (Horus η αλλιως Ηρως – Hero. Perseus?)-Ra-Ha (?) που εκφραζει στο ΔΙΚΟ του προγραμμα την αλχημικη συνθεση των Αιωνων και των αντιθετων συμφωνα με την ΔΙΚΗ του λογικη και οχι δηλαδη συμφωνα με την λογικη του ΥΠΕΡΛΟΓΟΥ ΟΝΤΟΣ (906) που ειναι ΠΑΝΩ 9 απο το ανθρωπινο εγω (HUMANITY = 666) και την ματαιοτητα του υλικου κοσμου.

  Δηλαδη προσκαλεσε αυτες τις ενεργειες ασχετα με το πιο αποτελεσμα θα εχει η εργασια του που αλλωστε δεν υπαρχει πλεον εξω απο την δικη μου και για αυτο θεωρω οτι αν υπαρχει καποιος μασονος που παρακολουθει το σιριαλ πρεπει να αρχισει να προσευχεται στον ΜΑΤΣ να τον συγχωρεσει καθως αμα δεν εχει καταλαβει ακομα πως εχει το θεμα θα πρεπει να παει να πηδηξει απο τον Καιαδα καθως δεν «μιλαει» το ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΓΩ καθως θα ηταν και ΗΛΙΘΙΟ να θεωρησει καποιος οτι εγω ειμαι ο ΚΡΟΝΟΣ και δηλαδη αυτη η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ και αυτη η ΕΝΕΓΡΕΙΑ = SHAKTI = SOPHIA αυτου του ΠΛΑΝΗΤΗ = BINAH = BABALON που εχει ΑΠΟΛΥΤΗ εξουσια στο πεδιο 666 του αποκρυφισμου.

 11. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Σε οτι αφορα το θεμα της «προδοσιας» μεσα σε μια κατασταση που σχεδον ολοι εχουν κατηγορηθει απο τους «αλλους» ως προδοτες θα πρεπει να το φιλοσοφισουμε λιγο.

  Για παραδειγμα στο θεμα του Τσιπρα που εγω βλεπω βασικα ενα χεσμενο ανθρωπακι που βρισκεται σε ενα αδιεξοδο (για το οποιο ασφαλως ευθυνεται και ο ιδιος αλλα ηταν και η «φωνη» της αντιμημονιακης «αριστερας» που παρακινησε συγκεκριμενες αντιδρασεις και συναισθηματα και αρα αυτος «πουλησε» αυτο που ζητουσε η αγορα που εμαθε στις κενες περιεχομενου υποσχεσεις για παροχες και του θα θα θα του Ανδρεα κλπ) και οχι καποιον δηλαδη που ξερει που βαδιζει και που δρα συνειδητα μεσα στα πλαισια που μαλιστα εχουν οριοθετησει αλλοι.

  Περα λοιπον απο την προδοσια προς τον εαυτο του και προς τους «πελατες» του και την ασυνεπεια προς τον ευατο του στο θεμα των μνημονιων με ποια «λογικη» προκυπτει η «προδοσια»?

  Αυτοι που τον ψηφισαν δεν γνωριζαν τις θεσεις του για το Σκοπιανο?

  Αυτοι που ΔΕΝ τον ψηφισαν δεν γνωριζαν τις θεσεις του για το Σκοπιανο για να «ανοιξουν τα ματια» σε αυτους που τον ψηφισαν?

  Απο την αλλη αυτοι που ψηφιζουν Ν.Δ και οι ηγετες του συγκεκριμενου βοθρου δεν γνωριζουν οτι οι δικες τους κυβερνησεις μπηκαν στην διαδικασια της συζητησης για την συνθετη ονομασια?

  Στο θεμα λοιπον την» προδοσιας» που και λογικα πουλειται πολυ στις μερες μας θα πρεπει να σκεφτομου ως ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΙ προκυπτει η «προδοσια». Δηλαδη πως μπορω εγω τωρα να «προδοσω» τους νεοναζι και την οποιανδηποτε θεση τους εκει που ειναι ξεκαθαρο αλλωστε οτι δεν βλεπω καμια αλλη λυση περα απο τον πολιτικο αφανισμο τους για να μπορεσει να ανασανει η ψυχη του πλανητη και δεν εννοω μονο «καποιους» νεοναζι καποιας εθνικοτητας. Μιλαω για ενα φαινομενο που εχει δοκιμαστει απο την ιστορια.

  Αμα το εκανα και τα «εβρισκα» βασικα και μαλιστα χωρις συμβιβασμο απο την μερια τους με αυτους που και με προσχημα τα θεολογικα μαλιστα θελησαν τον θανατο μου γιατι απλα ειναι λοβοτομημενοι θα ηταν προδοσια ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ που εχει υποστει «βασανιστηρια» απο τους λοβοτομημενους εθνοκαπηλους και αυτο ειναι που ισχυει γενικοτερα σε οτι αφορα την ψυχοσυνθεση των αριστερων που λογω και της πολωσης εχουν δημιουργησει μια δικη τους ιδεα για το εθνος και την πατριδα και αυτοι βαζουν καπου τα ορια τους λιγο πανω λιγο κατω και οι αλλοι κανουν το ιδιο με διαφορετικο μετρο και σε οτι αφορα τον προσδιορισμο του «προδοτη» που πουλιεται και τοσο ευκολα καθως ασφαλως με την λογικη του εθνικιστη ολοι οι αριστεροι ειναι «προδοτες».

  Ομως ποιανου πραγματος ειναι «προδοτες» εφοσον προσδιοριζουν εννοιες οπως εθνος και πατριδα με τα δικα τους μετρα και μεσα απο την δικη τους αντιληψη για την ιστορια?

  Το θεμα λοιπον της «προδοσιας» θα ελεγα οτι προκυπτει απο την παραβιαση και την ασυνεπεια προς την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ και οχι προς την συνειδηση των αλλων. Αμα αυτος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ οτι αυτο που κανει ειναι προς το γενικοτερο καλο και θεωρει οτι ειναι συνεπης προς την συνειδηση του δεν προκυπτει «προδοσια».

  Προδοσια προκυπτει οταν καπου τα «χαλας» με την συνειδηση ΣΟΥ και αρχιζει αυτη να σε βαραει και αυτο εχει γινει προ πολλου με τον Τσιπρα απο τοτε με το δημοψηφισμα.

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

   ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ….
   ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ…. ΣΥΡΙΖΑ 19% ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ, ΚΑΙ 15% ΠΕΡΙΠΟΥ Η ΝΔ. ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΓΚΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΑΠΕΙΧΕ….
   ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ [ΣΥΜΦΩΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 70 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ]. ΓΙΑΤΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΔΕΞΙΑΣ. ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΠΩΣ ΟΙ ΚΟΡΥΦΕΣ ΑΥΤΩΝ ΕΝΕΡΓΟΥΣΑΝ.
   ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΟΤΑΝ ΠΝΙΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΣΑΝΙΔΑ, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Σ’ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΡΦΙΑ ΚΑΡΦΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΓΩΘΕΙΣ.
   ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ, ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΙΛΑΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
   ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ…. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ; Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ;
   Η ΜΗΠΩΣ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ;
   …. ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ.. ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ;;;

 12. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Αυτο εδω ηθελα να το ποσταρω.

  Αυτο που συμβαινει λοιπον με τους MALE-volent Μαυρους Μαγους που ορθα τους λενε καποιοι Κρονιους μεσα απο την δικη τους οπτικη ειναι (με απλα βασικα μαθηματικα που μπορω να τα αναλυσω σε βαθος που τρομαζει κυριως του «ειδικους» και δηλαδη τους Κρονιους που παριστανουν τους ειδικους) οτι βασικα λαμβανουν τις ΚΡΥΕΣ 666 συχνοτητες του Κορνου και δημιουργουν στο υλικο πεδιο της σχετικη πολωση που εκφραζει τις εξουσιαστικες δομες κλπ και δηλαδη αυτο που προσπαθουν να κανουν ειναι να ΒΙΑΣΟΥΝ την ΕΝΕΡΓΕΙΑ (θηλυκη πλευρα = BABALON στην γλωσσα του Ερμητισμου) = ΣΟΦΙΑ του Κρονου για να την προσαρμοσουν σε καποια καλουπια συμφωνα με την θεληση τους και αυτο ασφαλως εχει αποτελεσμα για οσο μπορουν να επιβιωσουν στο κρυο πινοντας και το «αιμα» το αιμα των «ζωντανων» κλπ.

  Εχουν την εντυπωση δηλαδη οτι δεν υπαρχει ΠΑΝΩ απο αυτους καποια ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ που εχει δυναμη-εξουσια στην ΕΝΕΡΓΕΙΑ και την ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ του Κρονου. Προσεξτε τωρα οτι αυτα που σας λεω ειναι συμβατα και με τις κατωτερες συχνοτητες του «Ανδρομεδιου» ΟΕΑ που σας ελεγε οτι ερχονται οι «Ανδρομεδιοι πολεμιστες» που εκφραζουν μια ανωτερη συχνοτητα του Κρονου. Αυτα φυσικα ειναι μαλακιες καθως εγω βασικα ειμαι ΓΗΙΝΟΣ και ειμαι βασικα γιος ανθρωπου και οχι ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ. Do you get it?

  Δηλαδη μιλαμε για ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ απο τις ανωτερες συχνοτητες. Ασε που βασικα PERSEUS = 618 = MEGA TROLL (O Ωμεγατρολαρχος που κατατρoπωσε τις «Ανδρομεδιες συχνοτητες» 😀 ).

  Το γεγονος οτι μας τρολαρουν βασικα απο εκει ψηλα το ειχα καταλαβει απο νωρις και σε οτι με αφορα και σε οτι αφορα τα downloads που λαμβανω.

  Απλα σεφτειτε το βασικα και σε οτι αφορα το τι εκφραζει επι της ουσιας η συχνοτητα που σας μιλαει για τον πολιτισμο της χεστερας. Σοβαρα ομως και χωρις μαλακιουλες. Αμα υπαρχει καποιος εκει ψηλα που βλεπει αυτο το μουρδελο το ΛΟΓΙΚΟ δεν ειναι να υποθεσει καποιος οτι του προκαλουμε θυμηδια και την επιθυμια να σπασει πλακα μαζι μας και με τις ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ?

  Το ερωτημα αν ο Θεος εχει ΧΙΟΥΜΟΡ το θεωρω ΑΣΤΕΙΟ και σε καποια φαση μιλιστα το θεωρω ΒΛΑΣΦΗΜΟ να θεωρει οτι ο Θεος ειναι ενας «κρυος» μαλακας χωρις χιουμορ.

  Ασφαλως υπαρχει παντα και η σοβαρη πλευρα των πραγματων αλλα δεν θα ελεγα οτι η ανθρωπινη πραγματικοτητα συγκαταλεγεται αναμεσα στα «σοβαρα» πραγματα στο συμπαν.

 13. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Δηλδη βασικα εδω κολλαει και το γνωθι σαυτον καθως πως βρε Ανδρομεδιε Υπρεπιστημονα (που μου ελειψε να σας πω την αληθεια) μπορεις να προσεγγισεις τις ανωτερες συχνοτητες οταν δεν μπορεις να καταλαβεις το ποιο απλο πραγμα και οτι βασικα εισαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Ολο αυτο με τον Υιο του Ανθρωπου μοιαζει με το αινιγμα της Σφιγγας καθως μιλαμε αλλωστε για την ΕΝΕΡΓΕΙΑ μιας ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ που συνιστα οτι ειμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ και οτι βγηκαμε απο ανθρωπινη ΜΗΤΡΑ και αυτο βασικα γινεται ακομα ποιο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για της συνειδηση οταν περναει βασικα ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ προγραμματισμος της Φ-υσης (και δηλαδη βιασμος της Σ-Οφιας = Ενεργειας) που συνιστα οτι οι Ελληνες δεν ηταν/ειναι ανθρωποι και οτι βασικα δεν βγηκαν απο την ανθρωπινη ΜΗΤΡΑ.

  https://www.daa.gov.gr/sfigga.htm

 14. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Το ολο θεμα λοιπον ειναι τι καταλαβαινουμε εμεις σε επιπεδο ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ και ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ και δηλαδη σε ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ και μεσα και εξω ασφαλως απο τις θρησκειες και αυτο το κανουν ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΛΕΣ οι πνευματικες παραδοσεις ακομα δηλαδη και απο την αναποδη καθως η «δυναμη» στο πνευματικο πεδιο εξαρτατε και απο την ποσοτητα ενεργειας (π.χ η ενεργεια μιας θρησκειας) και οχι μονο απο την ποιοτητα (Αχ Ελενη τι τραβηξες με τους «Ελληναρες» και τοτε και του σημερα).

  Οταν λοιπον οι ΒΡΙΟΛΑΚΕΣ καταναλωνουν τοσο μεγαλες ποσοτητες ΑΡΣΕΝΙΚΗΣ ενεργειας και ταυτοχρονα δεν τα βρισκουν με την Ελενη τοτε καταλαβαινετε υπαχει τεραστιο προβλημα σε οτι αφορα τους «γαμπρους» και τους μνηστηρες της Πηνελοπης και ασφαλως και σε αυτο το θεμα «συμφωνει» η ΕΝΕΡΓΕΙΑ του Ιησου (και δηλαδη αυτη η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ = Covenant του πανω με το κατω 69 = Σφραγιδα του Κρονου) και οτι δηλαδη θα πρεπει να περιμενουν τον ενα/one/Νeo/Eon που ειναι και ο σφαγεας των θηριων οπως ο Περσεας και ο Μαρδουκ και ο Αγιος Γεωργιος.

  Προσεξτε βασικα οτι ΑΘΗΝΑ = 69 so maybe Athena ειναι η κορη της Μητιδας που ειναι η πρωτη σκεψη = ΕΝΝΟΙΑ του Πρωτογονου/Πρωτοπλαστου/Ερμαφροδιτου Αδαμ?

  Ποιος ειναι ο Υιος του Ανθρωπου και ποιο ειναι το αινιγμα της Σφιγγας?

 15. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Λαθος παλι. Εδω ηθελα να το ποσταρω:

  Το ολο θεμα λοιπον αν υπαρχει Θεος ειναι εντελως γελοιο εκει οπου μπορεις να το αποδειξεις Πυθα-γορεια μαθηματικα και λογικη οτι υπαρχει το Φ-ΙΔΙ και δηλαδη αυτο που γνωριζουμε και ως το fibonacci sequence και αρα το ΛΟΓΙΚΟ ειναι να υπθεσει καποιος οτι το Φ-ΙΔΙ που βγαινει μεσα απο την γη 6 εχει ΚΕΦΑΛΙ 9 και αυτο οι αρχαιοι μεσα απο την Σ-Οφια της Φ-υσης το γνωριζαν ως το κεφαλι του Δια που παρουσιαστικε στην Ολυμπιαδα την μητερα του Αλεξανδρου (αντε παλι με το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΣΕΑΣ της ΜΗΤΡΑΣ) με το σωμα φιδιου (οπως δηλαδη ο Αγαθοδαιμονας Χριστος των Γνωστικων που ειναι ο ΜΑΡΔΟΥΚ συμφωνα με καποιες συχνοτητες). Σχετικα με την Χρυση Αναλογια Φ σας τα ειχα πει και στο παρελθον.

  Απλα να θυμισω:

  ΦΑΝΗΣ (Phanes) = 759 = 7 + 5 + 9 = 21 = 2 + 1 = 3
  ΦΑΛΛΟΣ (Phallus) = 831 = 8 + 3 + 1 = 12 = 1 + 2 = 3
  ΑΡΡΕΝ (Male) = 255 = 2 + 5 + 5 = 12 1+ 2 = 3
  ΠΕΡΙΤΤΟΣ (Odd) = 1065 = 1 + 0 + 6 + 5 = 12 = 1 + 2 = 3
  ΗΛΙΟΣ (Sun) = 318 = 3 + 1 + 8 = 12 = 1 + 2 = 3
  ΠΑΤΗΡ (Father) = 489 = 4 + 8 + 9 = 21 = 2 + 1 = 3

  ΥΛΗ (Matter) = 438 = 4 + 3 + 8 = 15 + 1 + 5 = 6
  ΘΗΛΥ (Female) = 447 = 4 + 4 + 7 = 15 = 1 + 5 = 6
  ΑΡΤΙΟΣ (Even) = 681 = 6 + 8 + 1 = 15 = 1 + 5 = 6
  ΣΩΜΑ (Body) = 1041 = 1 + 0 + 4 + 1 = 6
  ΚΟΣΜΟΣ (Cosmos/World) = 600 = 6
  ΣΥΜΠΑΝ (Universe) = 771 = 7 + 7 + 1 = 15 = 1 + 5 = 6
  ΜΗΤΗΡ (Mother) = 456 = 4 + 5 + 6 = 15 = 1 + 5 = 6

  ΠΝΕΥΜΑ (Spirit) = 576 = 5 + 7 + 6 = 18 = 1 + 8 = 9
  ΑΧΡΟΝΟ (Timeless) = 891 = 8 + 9 + 1 = 9
  ΑθΑΝΑΤΟ (Immortal) = 432 = 4 + 3 + 2 = 9
  ΘΕΙΟΝ (Divine) = 144 = 1 + 4 + 4 = 9
  ΠΗΓΗ (Source) = 99 = 9 + 9 = 18 = 9
  ΝΟΥΣ (Mind) = 720 = 7 + 2 + 0 = 9
  ΣΠΕΙΡΑ (Spiral) = 396 = 3 + 9 + 6 = 18 = 9
  ΔΙΝΗ = (Vortex) = 72 = 7 + 2 = 9

  ΠΟΜΠΟΣ (Transmitter) = 540 = ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ (Divine Master) = 5 + 4 = 9
  ΔΕΚΤΗΣ (Receiver) = 537 = 5 + 3 + 7 = 15 = 1 + 5 = 6

  ΟYΡΑΝΟΣ (Heaven) = 891 = 8 + 9 + 1 = 18 = 1 + 8 = 9
  ΓΑΙΑ (Earth) = 15 = 1 + 5 = 6

  ——-

  ONE POINT SIX ONE EIGHT (PHI = 1.618) = 1458 = 1 + 4 + 5 + 8 = 18 = 1 + 8 = 9

  PHI = 198 = 1 + 9 + 8 = 18 = 1 + 8 = 9
  PHI PROPORTION = 1134 = 1 + 1 + 3 + 4 = 9
  PHI GEOMETRY = 846 = 8 + 4 + 6 = 18 = 1 + 8 = 9
  SPIRAL = 450 = 4 + 5 = 9

  GOLDEN MEAN = 540 = 5 + 4 = 9
  GOLDEN RATIO = 720 = 7 + 2 = 9
  GOLDEN PROPORTION = 1278 = 1 + 2 + 7 + 8 = 18 = 1 + 8 = 9
  GOLDEN ANALOGY = 792 = 7 + 9 + 2 = 18 = 1 + 8 = 9

  DIVINE MEAN = 576 = 18 = 9
  DIVINE RATIO = 756 = 18 = 9
  DIVINE PROPORTION = 1314 = 9
  DIVINE ANALOGY = 828 = 18 = 9

  THE GOLDEN MEAN = 738 = 18 = 9
  THE GOLDEN RATIO = 918 = 18 = 9
  THE GOLDEN PROPORTION = 1476 = 18 = 9
  THE GOLDEN ANALOGY = 990 = 18 = 9

  THE DIVINE MEAN = 774 = 7 + 7 + 4 = 18 = 1 + 8 = 9
  THE DIVINE RATIO = 954 = 9 + 5 + 4 = 18 = 1 + 8 = 9
  THE DIVINE PROPORTION = 1512 = 1 + 5 + 1 + 2 = 9
  THE DIVINE ANALOGY = 1026 = 1 + 0 + 2 + 6 = 9

  In Greek Gematria:

  ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ Φ (PHI GEOMETRY ) = 1764 = 1 + 7 + 6 + 4 = 18 = 1 + 8 = 9
  ΑΝΑΛΟΓΙΑ Φ (PHI PROPORTION) = 666 = 18 = 1 + 8 = 9
  ΣΠΕΙΡΑ (SPIRAL) = 396 = 3 + 8 + 6 = 18 = 1 + 8 = 9

  Και εδω σχετικα και με την καρεκλα-θρονο-ΚΡΟΝΟ:

  https://katohika.gr/ellada/karekla-kareklitsa-mou-an-se-chaso-tha-chatho-zito-i-makedonia/

  Υπαρχουν λοιπον Φ-ιδια και Φ-ιδακια και το ολο θεμα ειναι να «πατησουμε» στο κεφαλι (οπως μας λεει το δεξια) τα μικρα Φ-ιδακια για να ανεβουμε στο κεφαλι 9 (οπως λεει η αντιθετη πολικοτητα) 69.

  Τα μικρα Φ-ιδακια που τα βρισκουμε και διπλα απο τα αγαλματα των Ελληνικων θεων (δηλαδη τον Αγαθοδαιμονα) εκφραζουν ολα αυτα τα μικρα εγω που ειναι εκφρασεις του Υπερεγω του Υπεροντος και δηλαδη του Π ατερουλη του «Δ ρακου» και της Μ ανας (Μονας) Δ ρακαινας (και δηλαδη του ΧΡΟΝΟΥ = ΑΙΩΝΑΣ και της ΑΝΑΓΚΗΣ) σε αυτη την περιπτωση οπου μιλαμε για τα παιδια της Φ-υσης που βγηκανε σαν φιδια μεσα απο την Μανα μας την Γαια-Κι και για αυτο αλλωστε μας ελεγαν ΑΝΟΥνναΚΙ ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ το αποτυπωμα και σε οτι αφορα του Ελληνικους Θεους. Δηλαδη μιλαμε για τα παιδια του ΟυρΑνου 9 και της Γης-Κι 6 που ηταν η συζηγος του Σουμεριακου ΟυρΑνου. 69

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *