ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ & ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ & ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Αξιολόγηση και Μεταρρυθμίσεις ζητούν οι δανειστές Περιούσιοι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες.

Μεταρρυθμίσεις συνιστά και ο Κυριάκος, «τοις εκείνων ρήμασι πειθόμενος», και όλο το Σιωνιστικό επιτελείο της Ν.Δ. των Περιούσιων!!!!!!!!!!!!!

Ο ΚΟΦΤΗΣ των συντάξεων καραδοκεί……..

Να ξέρετε εσείς οι ψηφοφόροι του Κυριάκου ότι θα έχετε μείωση των συντάξεων, μόλις η Ν.Δ. των Περιούσιων Κυριάκου-Ντόρας- Βρούτση-Αδωνάι-Χατζηδάκη-Κεραμέως-Μισέλ- Μιλτιάδη, κ.λ.π. αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας.

Αν πείς για τους εφιάλτες του ΠΑΣΟΚ ήταν όλοι τους εκεί. Όλοι αυτοί της Φώφης, που είδατε στην T.V., είναι υπηρέτες της Σιωνιστικής ΕΛΙΤ.

Όπου Σοσιαλισμός εκεί και Σιωνισμός………….

Αν πείς και για τους Συριζαίους, η υποτέλεια στους υπηρέτες των Κοσμοκρατόρων της ΕΛΙΤ, Περιούσιους Μοσχοβισί, Νταϊσελμπλουμ, Γιούνκερ, Σόϊμπλε, κ.λ.π. δεν έχει τέλος.

Οι δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, θέλουν τις συντάξεις των Ελλήνων γερόντων, τις οποίες ήδη έχουν «κουρέψει».

Μεταρρυθμίσεις και Αξιολογήσεις σημαίνουν μείωση μισθών και συντάξεων των Ελλήνων.

Λύσσαξαν οι Περιούσιοι δανειστές με τις συντάξεις των Ελλήνων γερόντων.

Ο ΓερμανοΕβραίος ΣΟΪΜΠΛΕ λέει, «Χωρίς το ΔΝΤ τα πράγματα θα είναι χειρότερα για την Ελλάδα».

Ο Περιούσιος δανειστής ΡΟΤΣΙΛΝΤ ρήμαξε-άδειασε τα ασφαλιστικά Ταμεία (ΝΑΤ κ.λ.π.) μέσω ΤτΕ, με τη βοήθεια και συνεργασία προδοτών εφιαλτών Σιωνιστών πολιτικών.

Οι Περιούσιοι Σιωνιστές δανειστές της ΕΛΙΤ της οικογενείας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, με όργανα τους Σιωνιστές υπηρέτες αυτών της Ε.Ε. & ΔΝΤ, θέλουν να υποβιβάσουν το βιοτικό επίπεδο Ελλήνων, σε επίπεδα Βαλκανικών Κρατών.

ΔΝΤ & ΕΚΤ (Δανειστές) ανήκουν στην οικογένεια του Περιούσιου Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Για το σκοπό αυτό εφεύραν οικονομικές λέξεις και απαιτήσεις όπως, Χρεοκοπίες, Μνημόνια, Μεταρρυθμίσεις, Αξιολογήσεις, Μακροπρόθεσμα, Μεσοπρόθεσμα, Βραχυπρόθεσμα, Capital Controls, υποχωρήσεις, προαπαιτούμενα, Πάρτε Μέτρα,

Κόφτες, Πολυνομοσχέδια, Εφαρμοστικούς Νόμους, Θεσμοί, ομάδα Δρακουλέσκου, μείωση αφορολόγητου, μείωση δαπανών, Ποσοτική χαλάρωση, Πρωτογενές Πλεόνασμα 3,5% κ.λ.π.

Με όλα αυτά τα μέτρα θέλουν να επιτύχουν μείωση των δαπανών του Ελληνικού Κράτους, δηλαδή μείωση συντάξεων, «για να κονομάνε οι δανειστές του παμφάγου ΡΟΤΣΙΛΝΤ».

Ήδη έφαγαν τη δημόσια περιουσία για 99 χρόνια.

Έφαγαν και τον ορυκτό πλούτο, (Χρυσό της Μακεδονίας, με Πετρέλαια + Φυσικό Αέριο), και τώρα θέλουν τις συντάξεις των παππούδων!!!

Καλούνται οι «Έλληνες» πολιτικοί, όλων των παρατάξεων να εφαρμόσουν τα μέτρα, αν θέλουν να έχουν έδρα στη Βουλή και στη Κυβέρνηση!!!

Όλα αυτά τα μέτρα αποβλέπουν στη μείωση των συντάξεων των Ελλήνων γερόντων!!

Οι Περιούσιοι δανειστές θέλουν τα χρήματα στα ταμεία τους με μορφή τοκοχρεωλυσίων, και οι υποτελείς εφιάλτες πολιτικοί εκτελούν.

«Δώστε τα όλα» διατάσουν οι δούλοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ , Γερμανοί Σόϊμπλε & ΜΕΡΚΕΛ.

Το ΔΝΤ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, με τους Περιούσιους Λαγκάρντ, Τόμσεν, Δρακουλέσκου, έχουν λυσσάξει για μείωση συντάξεων.

Οι Γερμανοί με την Ε.Κ.Τ. αρνούνται οποιαδήποτε απομείωση του παράνομου Χρέους.

Το Χρέος διαιρούται σε νόμιμο, και παράνομο.

Το παράνομο είναι αυτό που επέβαλλε ο Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, μέσω ΕΛΣΤΑΤ του Γεωργίου, για πίνει το αίμα των Ελλήνων.

Αυτό πρέπει να διαγραφεί.

Το ΧΡΕΟΣ των Ελλήνων είναι ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ, επαχθές, και επονείδιστο.

Για την Αξιολόγηση γίνονται συνομιλίες.

Στην Αξιολόγηση οι Περιούσιοι δανειστές τα θέλουν όλα δικά τους, ακόμη και το αίμα των παιδιών μας….

Οι Περιούσιοι δανειστές, με τους Ευρωπαίους υπηρέτες αυτών των διάφορων EUROGROUP, απειλούν να σταματήσουν τη χρηματοδότηση, εάν δεν γίνει η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, και εάν η Ελλάς δεν υποκύψει στις θελήσεις αυτών.

Αρκεί να γίνει η Αξιολόγηση σύμφωνα με τις απαιτήσεις αυτών.

Δηλαδή επιβολή Αφεντικών προς δούλους!!!

Οι περιούσιοι δανειστές αποφασίζουν για μας, χωρίς εμάς!!!

Απαντάμε στους δανειστές του Κοσμοκράτορα Περιούσιου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, με το αρχαίο ρητό,

«ΕΞΕΣΤΙΝ ΚΛΑΖΟΜΕΝΙΟΙΣ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙΝ».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος
triklopodia.gr

Loading...

9 thoughts on “ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ & ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

  1. ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΤΠ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ says:

    ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝΕ ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥ.

  2. Ανώνυμος says:

    Οι συντάξεις των *ηρωικών παππούδων όπως και οι μισθοί των κομματικών στρατών των δημοτικών και κρατικών υπαλλήλων θα έπρεπε να είχαν μειωθεί από το 2010 στα 300 – 500 € έκαστος μηνιαίως! Απεναντίας επειδή η σύνταξη και ο μισθός τους δεν μειώθηκε όπως άρμοζε σε ένα κατεστραμμένο κράτος, τόσο οι συνταξιούχοι, όσο και υπάλληλοι του κράτους συνέχιζαν και συνεχίζουν να στηρίζουν αυτό το κράτος, ψηφίζοντας υπό το μαστίγιο του φόβου τους, μνημονιακά κόμματα, νομίζοντας όλοι αυτοί οι συνειδητοί δολοφόνοι, ότι θα έχουν κάποιο παρόν, εις βάρος του μέλλοντος όλων των υπολοίπων! Το ελληνικό κράτος παραδόθηκε αμαχητί και καταστράφηκε εκ των έσω, από αυτούς που υποτίθεται ότι ήταν οι ηγέτες του, και οι νομοθέτες του… το ελληνικό κράτος πτώχευσε, καταστράφηκε… για να μην υπάρξουν δυσμενή επαναστατικά γεγονότα για την ελληνική ελίτ, αποφασίστηκε η κατάρρευση του κράτους να συγκρατηθεί από τον ιδιωτικό τομέα, και ειδικά από την μεσαία τάξη. Έτσι ο ιδιωτικός τομέας σαρώθηκε τμηματικά υπό του διαίρει και βασίλευε, ώστε να μπορεί να υπάρχει έστω και σερνάμενο ένα πτωχευμένο κράτος πληρώνοντας ακόμα τους συνταξιούχους και τους υπαλλήλους του, μετασχηματίζοντας όμως αυτομάτως τον εαυτό του, σε εσωτερική κρατική εταιρεία εισπράξεων! Από την στιγμή όπου αυτή η εσωτερική κρατική εταιρεία εισπράξεων δεν έχει να λαμβάνει σοβαρά ποσά από τον πλέον ανύπαρκτο ιδιωτικό τομέα, που παρεμπιπτόντως καταβάλει ποσά για τις συντάξεις των συνταξιούχων και για τους μισθούς των υπαλλήλων (για αυτό και δεν πρόκειται να υπάρξει ουδεμία ιδιωτική παραγωγική οικονομική ανάκαμψη), λόγο του ότι το ασφαλιστικό και όχι συνταξιοδοτικό σύστημα βασίζεται στην «αλληλεγγύη των γενεών, κάτι που ποτέ δεν μπόρεσε να καταλάβει ο σημερινός συνταξιούχος, λόγο του μικρόκοσμου του «εγώ» του… τότε αυτομάτως ο 1ος επιλαχών για την επόμενη θυσία είναι οι συνταξιούχοι! Θα ακολουθήσουν και οι δημοτικοί και κρατικοί υπάλληλοι της εσωτερικής κρατικής εταιρίας εισπράξεων, αλλά σε 2 – 3 χρόνια από τώρα, αναλόγως την ταχύτητα των διεθνών εξελίξεων. Όσοι έχουν χρήματα και περιουσία θα πρέπει να ανησυχούν… οι υπόλοιποι όχι! Αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρον εξέλιξη, μιας και αυτοί οι κάποιοι θα χάσουν το υλιστικό «εγώ» τους και κοινωνική καταξίωση τους, σε μια κοινωνία φούσκα, φούσκες όντος οι ίδιοι… τότε ίσως έτσι καταλάβουν την λέξη «εμείς»… Αυτά. Υγ. Οι παππούδες είναι ηρωικοί γιατί κατάφεραν στην ζωή τους, με τις επιλογές τους, να γαμήσουν τόσο τα παιδιά όσο και τα εγγόνια τους, στο τέλος δε και τον ίδιο τον εαυτό τους! Αυτό για να το καταφέρει κάποιος πρέπει να έχει το ηρωικό στοιχείο μέσα του!

  3. santos says:

    Εγώ διαφωνώ. Μπορούμε να καθορίσουμε τις τύχες μας. Φωνή λαού, οργή Θεού, σε όποιον Θεό και αν πιστεύει κάποιος. Είναι μοιρολατρικό και ισοπεδωτικό, αλλά φοβάμαι και τεχνηέντως υποβολιμαίο το ότι δε μπορούμε να κάνουμε κάτι. Η λογική αυτή βολεύει τα μέγιστα όσους μας θέλουν αποχαυνωμένους και παθητικούς δέκτες των όσων μας έχουν προδιαγράψει. Όμως η λογική αυτή στην πραγματικότητα δεν είναι παρά ένας μύθος, ένας παραλογισμός, εφόσον έρχεται σε αντίθεση με την ίδια την έννοια της ζωής και του κόσμου που στηρίζονται στην αδιαμφισβήτητη αρχή ότι όλα είναι κίνηση και όλα αλλάζουν. Εύχομαι δύναμη, από όπου μπορεί να την αντλήσει καθένας, καθαρό μυαλό, συνετή αντίδραση και εγρήγορση. Δεν είναι εύκολο, το ξέρω. Κι εγώ με δυσκολία κρατιέμαι, αλλά, πρέπει. Αξίζουμε κάτι καλύτερο από αυτό που ζούμε, δε νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *